Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 09, 10:59)
Tai klaidinga nuostata.

Jeigu tau klaidinga, tai tu ir atgailauk. Prie ko čia aš ir TAVO nuostatos.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 09, 11:02)
o tau paranoja nuo siek tiek ilgesnio teksto? lotuliukas.gif
galima minti ir 3 zodziais isreiksti, o man patinka taip , kaip as darau , tau nepatinka neskaityk, dar truki smegenai gaus  biggrin.gif
ir vel ji apie garantijas lotuliukas.gif kaip sunku suprasti elementaria minti?ne ne del kazkokiu garantiju tuokiamasi.
O jei zmones ritmai galvoja vienas apie kita, turi rimtas intencijas, ketinimus, nori kurti seima, gimdytis vaikus, jie elementariai susituokia, vyras pasipersa ir veda moteri. Nes santuoka apima labai daug ka nuo pasakymo oficialaus bendruomenei, ka dtaiop me sveinas kita issirinkom ir mes dabar seima, iki atstovavimo gydymo istaigoje, jei prieiktu ar palikimu , bendro turto ir t.t. Gyventi visa gyvenima nesusituokus yra labai neatsakinga, tiek savo, tiek kito atzvilgiu, vaiku atzvilgiu. Na nebent turi ka slepti ir nori apeiti istatymus. Bet va labai geria parodo pvz Karpavyciaus byloje kaip buvo apgaut ajo seima, kazkokiso barakudos, pasindaudojus jo liga ir tai, kad jie su zmona nebuvo oficialioj santuokoj. Tokiu variantu gali buti n, visko nei nenumatysi gyvenime. galu gale man pvz nesinoretu buti sugyventine kazkokia, kas tai per statusas, kaip vyras gerbia moteri, jei jam to gana?

O kas neturi  rimtu ilgalaikiu planu, bele susibega pasidulkint kuriam laikui , tai zinoma nesituoks. Taip yra tokiu kur tuokiasi irgi del neteisingu priezasciu turto, pasikeisti pavarde, nes vis taip daro it t.t. tai as ne apie juos, o apie sveikus, normalius zmones.

Neįtikinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 09, 11:33)
Neįtikinai smile.gif

ne toks mano tikslas as tik issakau savo nuomone ir tiek, o jusu tikejimai lai buna jusu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 09, 11:37)
ne toks mano tikslas as tik issakau savo nuomone ir tiek, o jusu tikejimai lai buna jusu  biggrin.gif

Eilinįkart kiši savo niekam neįdomią nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 08, 14:35)
O as cia gero maisyti dvi seimas ir ju vaikus, kai viena seima neissiskyrus? Kurios seimos vyras pas meiluze lakte  ir tu darei iskreipta seimos mastyma.
O siaip tai mylimuke su tavo lutuke kartu buterbrodu nevalge, todel jinai Mylimuke paleistuve vadina, o tavo chachaliai ir vaiku maulisymas jai normaliai atrodo smile.gif .

na, jeigu chahaliai būtų daugiskaita, ir visas veiksmas vyktų taip, kaip tu prikuri parašydama, gal ir prastai atrodytų.
o Lutuke man yra pasakius: kad ir 17 vyrų....tada sodelyje Dubline. ir aš rami.
ir buvo tonas, ir viskas ėjo iš širdies gelmių.
dar aš rami, nes Moonte (ji gi - forumo sun) parašė neseniai tiesiai šviesiai: tavo gyvenimas man atrodo normalus.
o kad tau, C, aš neįtinku. nu sorry. aš ne euras.

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 08, 14:58)

Ne sistema(monogamija, poligamija ar dar kokia gamija) yra tobula ar netobula, o zmogus, zmogus yra kartais silpnas, islikti zmogumi reikia dideliu pastangu NUOLAT kas diena,

aš pritariu, kam rašai. bet poligamija nėra tiesiog "paleistuvavimas". sunku čia šnekėti, o ir laiko tiek neturiu. read that book. ir šiaip...kada anors.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 08, 18:17)

Nekaltos merginos kitaip masto... Joms dar like samoneje kazkas sviesaus ir tyro, jos neturi prisidirbusios vaiku

sėkmės mąstant.
nekalta gali netgi nekęsti vaikų. ir matyti prasmę tik nagus lakuojantis.

prie ko čia - prisidirbusios vaikų? tos bent suguluios, atsakomybė prisiėmė.
o tos, kurios turi babkių ant mikroabortų ar plėvės atstatymų dėl egzotikos? ant kaktos neparašyta, kad nekalta.
arba pvz, tos, kurioms kraujas niekad nebėga, kaip žinosi. man, pvz, nėra buvę kraujo.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 09, 06:50)
Kitas dalykas, tai pagal tavo teorijas vyras-medziotojas seima ismaitindavo.

pagal mano teorijas? wtf, Iš šviesos, tau kaip užeina.
vyrai medžiodavo stmabesnius dalykus. ir taip, vis tiek tiek neėdė mėsos, (vis tiek visi protėviai buvo plant based pagrinde), į priekį tiek mėsos nesikimšdavo, šaldiklių nebūdavo. na, gal padžiovindavo mėsą.
ko suplaki tiek dalykų į vieną? proraguoju veganizmą. nu taip, labai. kasdien čia tiek spausdinu šia tema, ar ne. kad potvynis.
išvis manęs dažnai čia nebūna. o ir negaliu? jei pasisakau, kas man svarbu, ar tau kliudo? jūs gi visos NEPROPAGUOJAT, tai ar aš vien todėl turiu būti į jus panaši? tavo vaikas norės būti veg, ar neleisi jam būti, ir rašyti bet ką? tai mano vienos balsas jau negalimas, kitoks?
ar būtina į mano postus apie gyvulius reaguoti, jei taip nesmagu? jei tau, dzin, pofig ta visa gyvulių indurstirja ir jų kančios? tu nori kad po kelių men ateičiau čiulpdama vištos kulšį?
gal leisk pakalbėti, kas man svarbu ( ir tai net nekalbu, kiek norėčiau, o kiek man užeina)...
tuo tarpu visos kitos irgi pasirinkusios savo svarbias temas, pliekiasi iki išprotėjimo. tu gi joms leidi.
dėl Mylimukės atvejo jau rašiau, nebesiteisinsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 vasario 2021 - 12:47
QUOTE(given444 @ 2021 02 09, 12:44)
na, jeigu chahaliai būtų daugiskaita, ir visas veiksmas vyktų taip, kaip tu prikuri parašydama, gal ir prastai atrodytų.

O tau normalu,kad čia deklaruoja ir plaukus raunasi, visai kitaip? Juk esmė ne jos požiūryje, o jos veidmainystėse. Tau sakė va viena, o čia tu, jos skaičiavimais ir požiūriu, paleistuvė paskutinė. Ji painiojasi savo požiūriuose, kaip patogu, taip ir teigia. Kaip manai, kodėl?
Atsakyti
dar aš rami, nes Moonte (ji gi - forumo sun)  parašė neseniai tiesiai šviesiai:  tavo gyvenimas man atrodo normalus.

Man visiskai pofig kas ten tave droze ar droz.
Esme sitos diskusijos apie vyrus yra tokia, kad tu su lutuke paedei tam Kiauliasodyje kazkokiu buterbrodu, todel tavo chachaliai neskaiciuojami, o va mylimuke isvadino paleistuve.
Nu Moonte turi savo nuomone, as savo. Man pvz jaunystej visi vede sakydavo kad zmon9s ju ziezulos, kad skiriasi. As net jauna pasakom netikejau. O tu boba metuose vedusio vyro paistalais patikejai ir vaikus dar i ta jovala sumaisei. Boze...
doh.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 09, 13:40)
O tau normalu,kad čia deklaruoja ir plaukus raunasi, visai kitaip? Juk esmė ne jos požiūryje, o jos veidmainystėse. Tau sakė va viena, o čia tu, jos skaičiavimais ir požiūriu, paleistuvė paskutinė. Ji painiojasi savo požiūriuose, kaip patogu, taip ir teigia. Kaip manai, kodėl?

Taigi buterbrodu daugiau nei su viena nevalge.
Atsakyti

Tavo 17 vyrų tinka, o va dėl manęs tai lutukė nusiramint negali metų metus, nors net nežino, kiek aš tų vyrų turėjus biggrin.gif
Ar tau irgi moralizavo tam sodely - KAIP TURI BŪTI, KAIP REIKIA GYVENTI? biggrin.gif
Atsakyti
prie ko čia - prisidirbusios vaikų? tos bent suguluios, atsakomybė prisiėmė.
o tos, kurios turi babkių ant mikroabortų ar plėvės atstatymų dėl egzotikos? ant kaktos neparašyta, kad nekalta.

Prisiime atsakomybe? Ir kai tas pasireiskia? Jei viena gyvena - tai OK, o jei kuria nauja seima tai ka? Gyventi nera laiko, nes prisiemusi atsakomybe uzsiima savo atsakomybe ir dar nesupranta problemos?

isivaizduok nueini i koki darba o tau pasako, kad va tavo darbas o cia dar dirbsi uz buvusi 20 metu nes anas pridare problemu, o FIRMA "atsakomybe prisieme".

Ant kaktos neparasyta kad nekalta, uztenka internetu pabendrauti ilgiau ir visi galai islenda.

Butent problema yra MASTYMAS ir VERTYBES, o ne kazkokios pleves, kuriu siaip gali ir nebuti nuo gimimo... (Nors kai kurios tiki, kad bus kraujavimas kaip nuo paskerstos kiaules)

Sakysim mylimukei jau viskas px... Moterys linkusios save pateisinti atsisakydamos vertybiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 09 vasario 2021 - 13:53
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 09, 13:52)
Sakysim mylimukei jau viskas px...  Moterys linkusios save pateisinti atsisakydamos vertybiu...

O tau skauda kažkaip? Gi ne tau su manim gyvent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 09, 13:58)
O tau skauda kažkaip? Gi ne tau su manim gyvent biggrin.gif

Ciai gi ne apie tave, ne apie mane. cia aplamai apie zmones.

Taves nepazistu, negyvenau. Uztai kitas pazistu. Nematau skirtumo bendrose tendencijose
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 09, 14:02)
Ciai gi ne apie tave, ne apie mane. cia aplamai apie zmones.

Taves nepazistu, negyvenau. Uztai kitas pazistu. Nematau skirtumo bendrose tendencijose

Rašai apie mane, bet ne apie mane? biggrin.gif daraisi baisiau už ubunte jau.

Geriau pakalbėkim apie Kremlių biggrin.gif
Kaip jiems ten skystėja smegenys biggrin.gif

„Prabangius“ Navalno apartamentus Vokietijoje pademonstravę propagandistai sulaukė atsako: oho, net tualetas yra! (nufilmavo apgaule)
https://m.delfi.lt/u...php?id=86437561
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 27, 12:16)
O kiek stebes, visa gyvenima? kas garantuos, kad neislys kas po >10 metu pvz? Juk patsy gamintojai pvz sako, kad nezinoma itaka vaisingumui. Nezinau kiek tai medikei met, bet pvz jei jauna, jei nesusislauks vaiku, kaip irodys paskui,kad tai del sio skiepo padidintos dozes?

bet kaip bebutu uz moraline trauma, patiriama stresa reiktu kompensuoti...kaip dar tau toli iki normalaus adekvataus save ir kitus gerbiancio zmogaus. Bet ka cia stebetis, nei viena gerbianti save moteris nepriims i savo namus alfonso, kad ja prajodintu karts nuo karto, ypac, turedama vaiku...

GIVEN, klausimas: ar tu esi save gerbianti moteris (Lutukės matavimo matu?)
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 27, 18:16)
Nana kaip isvartei biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tai tu gal prostitute, nes prostitutes irgi seksu uzsiima ar siaip sl**cha uz dyka?   
Santuoka nera susidejimas. Tai tu jau susituokusi gal ir gyvenat vyro bute?  bigsmile.gif

Tai visi gavo tais laikais ar tu rimtai is medzio iskritus, nebuvo privacios nuosavybes lotuliukas.gif Tu gal daugiau apie tarybinius laikus nesnekek, nesitikejau, kad ant tiek nesigaudai  biggrin.gif nu visai grybuke  biggrin.gif O tavo mama kur gyveno, ne valstybes duotam gal bute, gal nuosava turejo?

Va tame ir skirtumas mano sutuoktinis , o tavo net neaisku kas , draugas sakai? tik draugaujat ar ir seksu tavo bute uzsiiminejat? Tas vaikinas tau niekas visiskai, sekso partneris, kuri tu parsitysei namo i savo buta, kur dar ir nepilnametis vaikas, tai rodo tik tavo saves nevertinima ir neatsakinguma vaiko atzvilgiu ir net neaisku kelinta parsitempi. O toliau gali vartytis kiek nori.

Nera blogai turint vaiku susirasti vyra, su juo draugauti( ne gyventi ) supazindinti su vaikais ir veliau susituokti,po metu kitu, sukruti seima. Blogai yra tystis visus sekso partnerius namo gyventi pas save, ypac, kai yra vaikai. na atrodo paprsta tiesa, bet va kazkaip nedaieina  biggrin.gif

GIVEN, ar tu, savo draugės matavimu, esi sl...a?
GIVEN, ar tu, savo draugės matavimu, nevertini savęs visiškai, nes turi sexo su neaišku kuo?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 28, 20:34)
Prie ko cia Given is vis????? blink.gif  ka tu cia lygini, gatvine pasileidusie merga, su Given? Mylimukei su kazkuo permegot, tai kaip i tualeta nusimysti nueiti. Given is vis tik 2 vyrus turejo ir 3 vaikus nuo ju ir po to nei vieno neparsivede namo gyventi ir sake neparsvies, kol vaikai neuzaugs, nes butent jai vaikai svarbus. Given labai gera mama, tu nei puse to nezinai, ka as zinau. Nors as nematau nieko blogo, jei susituokiama su pareigingu, atsakingu vyru, kad ir turint vaiku. O susidedant su pienburniais, kurie nei savu po kojom nieko neturi susikure, tystis ju namo, kur paaugle mergaite, taigi, nieko gero is to neiseis ir tiek, o jus meginkit, jei jum norisi. Sakau jei moteris gerbtu save, ir rupintusi savo vaiku, taip nedarytu ir tiek. Nepatinka tiesa? mylimuke bande su mano mama paraleliu rasti, tu su Given, ko tik nepadarysit, kad issidergti, su kuo dar panasi mylimuke, gal su tavim ir todel taip asmeniskai reguoji?Vyras paliko ir mastai , ka cia namo parsivedus ?  biggrin.gif

Gal jau nustok varyti nesamones, ar tu tokia vienisa ir nelaiminga, kad ateiti cia tokias nesamones sneketi? Nu bele tau padeda....nors kazin, kad tiek metu nesikeicia tavo varymas....

bet rimtai Aimeja kas tau yra, tiek metu ateini cia pavaryti ant manes???? Gal reikia pagalbos, nori issisneketi? Vyras nekreipia demesio? kas tau yra?

GIVEN, ar tu, turėdama santykių (sexualinių) kažkur, su kažkuo, savo draugės matavimu, esi geresnė už tą, kuri gyvena su mylimu vyru ne pirmus metus ir kuria šeimą?
GIVEN, ar tu rūpiniesi savo vaikais, turėdama santykių (sexualinių) su kažkuo, kažkur?
Papildyta:
Tai yra klausimai pamąstymui, pačiai sau atsakyk apie Lutukės nuoširdumą. Nebūtina mums atsakinėti, bet jei vartysies-tu tokia pati dviveidė kaip tavo draugelė. 4u.gif
Atsakyti