apie prostitutes daug ka sakydavo, bet kiek zinau tas posakis gimes del mokescio uz zaksa.
Papildyta:
Tam ir pateikiau pavyzdį, kas bloguoju atveju gali būt po to pirmo svarbaus žingsnio - kad santuoka NIEKO negarantuoja.
Na, nebent skyrybų atveju kažką, ką numatę įstatymai bet jie nebūtinai dar bus tau palankūs
Aš tuoktis nebijau, o nematau tame prasmės. O beprasmiškų veiksmų nematau reikalo atlikt.
Papildyta:
Vyras priima sprendimą suvilioti moterį, kuriai patinka alfonsai
Papildyta:
Būtent. Bet kaži, ar ji sugebės suvokt.
Papildyta:
O ko tu norėsi būdama 90ies?
Keisti klausimai tavo.
ŠIUO METU mes nematom prasmės tuoktis. Gal kada matysim.
Ir ŠIUO METU nenorim vaikų. Gal kada norėsim.
Gerai, kad abiem ir dar kt svarbiais klausimais sutariam.
Tai tiek.
Ne apie garantijas sneku gi, o apie vyro nora isipareigoti. Ir nekalbu apie neadekvacius, asocialius zmones. Juk su tokiais zmonem ar santuokoj ar be jos, kazin ar geriau butu?
O kam svarbi santuoka, jei tiek pasimetusi esi, kad nebezinai, tu paklausk geju, jie gi taip uz ja kovoja,
va Given sako, kodel tiek skyrybu, va butent todel, kad zmones pasimete nebezino KAIP kurti santykius.
Kaip ir gerai, kol viskas gerai, neziurint i ateiti, neziurint i ivairias galimas situacijas gyvenime, kuriu nebutinai apskaiciuosi ar numatysi visas.
o tas nenoriu tuoktis, nematau prasmes, nenoriu vaiku, tik rodo neuztikrintuma partneryje ir tiek. Na smagu kol smagu, abiem paogu ir tiek, bus nesmagu issilakstysit, nesimato noro kurti seima. As kalbu apie tuos zmones, kurie nori sukurti seima visam gyvenimui, ne tol kol smagu.
Papildyta:
Tu gi irgi TIESIOG gyveni.
O iš kur tu žinai, kuo aš užsiimu ar ne?
Jeigu bandai man čia įkast kažkaip dėl vaikų, tai gali nesistengt kiekvienam poste, nejaudina
nu va kodel gejai taip negali mastyti, gyventu sau , ne reikia perversmus daryti, milijonus leisti del tu santuoku iteisinimo apsviesk gal juos, sakyk, na kam jum, tai juk nieko nekeicia
Papildyta:
Taip, manau, tu tiesiog gyveni, nes jau ne pirma boba pas tave, tai esi panešiotas gerokai
Ai bet tingiu ginčytis jau.
keliu eismo taisykles irgi ne vsiada nuo avarijos apsaugo, ar tai pagrindas ju nesilaikyti?