Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(aka @ 2021 02 08, 19:43)
Taip apie pigiausias stoties rajono prostitutes sakydavo  biggrin.gif

apie prostitutes daug ka sakydavo, bet kiek zinau tas posakis gimes del mokescio uz zaksa.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 08, 19:58)
Ne, santuoka nėra nei pirmas, nei dvidešimtas svarbus žingsnis, nes jis niekaip neįtakoja kitų žingsnių, kurie daromi arba ne.
Tam ir pateikiau pavyzdį, kas bloguoju atveju gali būt po to pirmo svarbaus žingsnio - kad santuoka NIEKO negarantuoja.
Na, nebent skyrybų atveju kažką, ką numatę įstatymai smile.gif bet jie nebūtinai dar bus tau palankūs smile.gif

Aš tuoktis nebijau, o nematau tame prasmės. O beprasmiškų veiksmų nematau reikalo atlikt.
Papildyta:

Vyras priima sprendimą suvilioti moterį, kuriai patinka alfonsai  mirksiukas.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Būtent. Bet kaži, ar ji sugebės suvokt.
Papildyta:

O ko tu norėsi būdama 90ies?
Keisti klausimai tavo.
ŠIUO METU mes nematom prasmės tuoktis. Gal kada matysim.
Ir ŠIUO METU nenorim vaikų. Gal kada norėsim.
Gerai, kad abiem ir dar kt svarbiais klausimais sutariam.
Tai  tiek.

Ne apie garantijas sneku gi, o apie vyro nora isipareigoti. Ir nekalbu apie neadekvacius, asocialius zmones. Juk su tokiais zmonem ar santuokoj ar be jos, kazin ar geriau butu?

O kam svarbi santuoka, jei tiek pasimetusi esi, kad nebezinai, tu paklausk geju, jie gi taip uz ja kovoja,
va Given sako, kodel tiek skyrybu, va butent todel, kad zmones pasimete nebezino KAIP kurti santykius.

Kaip ir gerai, kol viskas gerai, neziurint i ateiti, neziurint i ivairias galimas situacijas gyvenime, kuriu nebutinai apskaiciuosi ar numatysi visas.

o tas nenoriu tuoktis, nematau prasmes, nenoriu vaiku, tik rodo neuztikrintuma partneryje ir tiek. Na smagu kol smagu, abiem paogu ir tiek, bus nesmagu issilakstysit, nesimato noro kurti seima. As kalbu apie tuos zmones, kurie nori sukurti seima visam gyvenimui, ne tol kol smagu.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 08, 20:23)
Ne santykiuose nematau prasmės, o ĖJIME į zaksą, PARAŠO PADĖJIME . O visa kita gali vykt ir be to, ir matau tame ne mažesnę prasme nei bet kuris kitas.
Tu gi irgi TIESIOG gyveni.
O iš kur tu žinai, kuo aš užsiimu ar ne? lotuliukas.gif
Jeigu bandai man čia įkast kažkaip dėl vaikų, tai gali nesistengt kiekvienam poste, nejaudina smile.gif

nu va kodel gejai taip negali mastyti, gyventu sau , ne reikia perversmus daryti, milijonus leisti del tu santuoku iteisinimo doh.gif apsviesk gal juos, sakyk, na kam jum, tai juk nieko nekeicia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 08, 20:32)
Tavo patirtis sako, kad bendri triusikai nuo skyrybų neapsaugo.
Taip, manau, tu tiesiog gyveni, nes jau ne pirma boba pas tave, tai esi panešiotas gerokai smile.gif
Ai bet tingiu ginčytis jau.

keliu eismo taisykles irgi ne vsiada nuo avarijos apsaugo, ar tai pagrindas ju nesilaikyti? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 vasario 2021 - 21:12
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 08, 21:36)
keliu eismo taisykles irgi ne vsiada nuo avarijos apsaugo, ar tai pagrindas ju nesilaikyti?  bigsmile.gif

Blaivus padaro daug avariju, tai kodel neisgerti normaliai pries vairuojant. Juk eiti isgerusiam sunku
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 08, 21:58)
Blaivus padaro daug avariju, tai kodel neisgerti normaliai pries vairuojant. Juk eiti isgerusiam sunku

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu kazkas tokio
Atsakyti
Ar ten, kur leidžiama gėjams tuoktis tuokiasi visi gėjai? VISI-tai visi, ne dalis, ne pusė, o visi?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 09, 07:53)
Ar ten, kur leidžiama gėjams tuoktis tuokiasi visi gėjai? VISI-tai visi, ne dalis, ne pusė, o visi?

Tie kuriems anas galas pats svarbiausia tai tur but ne...
Juk galima dulkintis be jokiu dokumentu
Atsakyti

apie ką tu? ar aš išgalvojau evoliucines teorijas?
tai visi gi kalba: vyrai- medžiotojai, vyrai turintys didesnį (natūraliai) adrenalino, tosteterono kiekį.

pradėk už juos daugiau dirbti, visur reikštis, vyras pasijus kampan įvarytas. depresyvus, frustruotas.
juk masculine identity crises dabar visur aplink.
taip, vyrai neteisiai "valdė moteris", moterims nepatiko, daug kur išsikovojo teises, užtat dabar kai kur santykiai šeimose, darbuose pasidarė perspausti, iškreipti - komplikuota patapo abejoms lytims, vyrams ypačiai.

vyrai gal ir norėtų kitokie būti, bet vat - net pasiskolinti babkių jiems turi būti gėda, žema, ir jūs čia pasišaipot. o ką tik teigėt, kad svarbu į šeimą, nesvarbu tie babkių skirtumai.
vyrams visuomenė, kad ir su "pažangiomis moterimis greta", neleidžia būti silpna. neleidžia, nes pati remiasi tąja pačia evoliucija.(prigimtiniais mitais).

Moteris turi butinai dirbti maziau uz vyra ir maziau reikstis, kad ju trapus ego nenukentetu.

Tu sneki apie toxic masculinity, bet tai juk nera kazkas ka reiketu puoseleti ir saugoti, mums maziau dirbant ir maziau uzdirbant.

Kitas dalykas, tai pagal tavo teorijas vyras-medziotojas seima ismaitindavo. Moteru darbas toks antraeilis, tai klausyk, gaunasi, kad mes ant mesos issivystem. Ko tada ta veganizma sitiek propaguoji? Vyru ego trapus pasidare per ta medziokle, bet sakai musu organizmui mesa butina netapo? :)

Man neatrodo geda vyrui skolint bapkiu. As taip, beje, niekad nesakiau. Man geda skolinant vyrui bapkiu postringauti apie tai kaip baisiai turrtu jaustis vyras pas moteri gyvendamas. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 09, 08:50)
<p>Moteris turi butinai dirbti maziau uz vyra ir maziau reikstis, kad ju trapus ego nenukentetu.
</p><p>Tu sneki apie toxic masculinity, bet tai juk nera kazkas ka reiketu puoseleti ir saugoti, mums maziau dirbant ir maziau uzdirbant.
</p><p></p><p>Kitas dalykas, tai pagal tavo teorijas vyras-medziotojas seima ismaitindavo. Moteru darbas toks antraeilis, tai klausyk, gaunasi, kad mes ant mesos issivystem. Ko tada ta veganizma sitiek propaguoji? Vyru ego trapus pasidare per ta medziokle, bet sakai musu organizmui mesa butina netapo? smile.gif
</p><p></p><p>Man neatrodo geda vyrui skolint bapkiu. As taip, beje, niekad nesakiau. Man geda skolinant vyrui bapkiu postringauti apie tai kaip baisiai turrtu jaustis vyras pas moteri gyvendamas. smile.gif
</p>

Va, agresyvus buldozerinis feminizmas. Vienintele numatyta vyrui vieta - buti pervaziuotam buldozeriu.
Bet jei jau mes tokios siuolaikiskos, tai as dar siuolaikiskesne... Feministem provalas.

Zmona - nera lytis- tai pareigos...
O jei jau tokias turi - tai malonek jas vykdyti.

Jei dokumentuose ar susitarimuose esi "Sutuoktinis numeris NN" tada teises aisku lygios. Bet tai kitokio tipo santuoka.
Yra santuokos kur zmones viens kita papildo, o yra kur tokie patys susiburia
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 08, 21:36)
apie prostitutes daug ka sakydavo, bet kiek zinau tas posakis gimes del mokescio uz zaksa.
Papildyta:

Ne apie garantijas sneku gi, o apie vyro nora isipareigoti. Ir nekalbu apie neadekvacius, asocialius zmones. Juk su tokiais zmonem ar santuokoj ar be jos, kazin ar geriau butu?

O kam svarbi santuoka, jei tiek pasimetusi esi, kad nebezinai, tu paklausk geju, jie gi taip uz ja kovoja,
va Given sako, kodel tiek skyrybu, va butent todel, kad zmones pasimete nebezino KAIP kurti santykius.

Kaip ir gerai, kol viskas gerai, neziurint i ateiti, neziurint i ivairias galimas situacijas gyvenime, kuriu nebutinai apskaiciuosi ar numatysi visas.

o tas nenoriu tuoktis, nematau prasmes,  nenoriu vaiku, tik rodo neuztikrintuma partneryje ir tiek. Na smagu kol smagu, abiem paogu ir tiek, bus nesmagu issilakstysit, nesimato noro kurti seima. As kalbu apie tuos zmones, kurie nori sukurti seima visam gyvenimui, ne tol kol smagu.
Papildyta:

nu va kodel gejai taip negali mastyti, gyventu sau , ne reikia perversmus daryti, milijonus leisti del tu santuoku iteisinimo doh.gif apsviesk gal juos, sakyk, na kam jum, tai juk nieko nekeicia  biggrin.gif
Papildyta:

keliu eismo taisykles irgi ne vsiada nuo avarijos apsaugo, ar tai pagrindas ju nesilaikyti?  bigsmile.gif

Niekaip be paklodžių negali, nesugebi išreikšti minties?
Aš neliepiu visiems laikyt santuokos nesvarbia. Kam ji svarbi, tas tegu ženijasi, kodėl tu tokia buka kaip sovietinė mokytoja ir nori visus ant vieno kurpalio užtempt?
Išsilakstyt puikiai galima ir apsiženijus, ir vaikų prisidarius. Ir kurti šeimą galima be parašo. Santuoka NĖRA garantija NUO NIEKO.
Gali neberašyt daugiau, atsibodo tavo bukas galvos daužymas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 08, 20:58)
Tai ar as gincijuosi. Taip as jau trecios rusies...
Pati gal panasiai...

Bet va issirinkau tai kazka tyro, o ne gyvenu su nusivalkiojusia boba, kuriai jau viska do lampocki macius silto salto...

Ispirkineju kaltes kaip sugebu...

Pas pacia planas kitoks - jausti nekaltai uz savo likima...
eeee ...  taip nieko nesigaus... be atgailos nieko gero nesigauna.
Bet bandyk...
Papildyta:
Ubuntiene zinok GELBEJA savo seima kiek gali... nes kiti variantai - kur kas blogesni...
Cia pajuokauja ka skirtusi, bet svetimas naujas diedas tai tragedija...
O dabarr tai gal neidealus, bet dar JOS gyvenimas nepadalintas.

Nežinau, ką tu ten išpirkinėji, bet su nekalta žmona pats tyresnis niekaip netapsi. Tik sutepei tyrą žmogų savo visur kaišiotu pimpalu smile.gif ir dar labiau - mintimis apie ex.

Aš niekada ir neteigiau, kad esu nekalta dėl savo likimo, iš kur ištraukei? Tiesiog aš nemanau, kad turiu dėl kažko atgailauti.

Tai ne tik pajuokavo, gi pabėgo į Airiją nuo savo prasilakusio vyro. Ir dar kartą pabėgtų.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 09, 08:38)
Tie kuriems anas galas pats svarbiausia tai tur but ne...
Juk galima dulkintis be jokiu dokumentu

Tavo interpretacijos.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 09, 08:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72779542" data-time="1612780456"><div><p>apie ką tu? ar aš išgalvojau evoliucines teorijas?
tai visi gi kalba: vyrai- medžiotojai, vyrai turintys didesnį (natūraliai) adrenalino, tosteterono kiekį.

<strong>pradėk už juos daugiau dirbti, visur reikštis, </strong>vyras pasijus kampan įvarytas. depresyvus, frustruotas.
juk masculine identity crises dabar visur aplink.
taip, vyrai neteisiai "valdė moteris", moterims nepatiko, daug kur išsikovojo teises, užtat dabar kai kur santykiai šeimose, darbuose pasidarė perspausti, iškreipti - komplikuota patapo abejoms lytims, vyrams ypačiai.

vyrai gal ir norėtų kitokie būti, bet vat - net pasiskolinti babkių jiems turi būti gėda, žema, ir jūs čia pasišaipot. o ką tik teigėt, kad svarbu į šeimą, nesvarbu tie babkių skirtumai.
vyrams visuomenė, kad ir su "pažangiomis moterimis greta", neleidžia būti silpna. neleidžia, nes pati remiasi tąja pačia evoliucija.(prigimtiniais mitais).
</p></div></blockquote><p>Moteris turi butinai dirbti maziau uz vyra ir maziau reikstis, kad ju trapus ego nenukentetu.
</p><p>Tu sneki apie toxic masculinity, bet tai juk nera kazkas ka reiketu puoseleti ir saugoti, mums maziau dirbant ir maziau uzdirbant.
</p><p></p><p>Kitas dalykas, tai pagal tavo teorijas vyras-medziotojas seima ismaitindavo. Moteru darbas toks antraeilis, tai klausyk, gaunasi, kad mes ant mesos issivystem. Ko tada ta veganizma sitiek propaguoji? Vyru ego trapus pasidare per ta medziokle, bet sakai musu organizmui mesa butina netapo? smile.gif
</p><p></p><p>Man neatrodo geda vyrui skolint bapkiu. As taip, beje, niekad nesakiau. Man geda skolinant vyrui bapkiu postringauti apie tai kaip baisiai turrtu jaustis vyras pas moteri gyvendamas. smile.gif
</p>

biggrin.gif jep
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 09, 07:53)

as nesneku apie statistikas, as sneku apie LGBT kovas del santuokos, na kam jei ta santuoka visikai tokia nesvarbi ir nieko nekeicia...kai pmanai?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 09, 09:40)
Tiesiog aš nemanau, kad turiu dėl kažko atgailauti.

Tai klaidinga nuostata.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 09, 09:40)
Niekaip be paklodžių negali, nesugebi išreikšti minties?
Aš neliepiu visiems laikyt santuokos nesvarbia. Kam ji svarbi, tas tegu ženijasi, kodėl tu tokia buka kaip sovietinė mokytoja ir nori visus ant vieno kurpalio užtempt?
Išsilakstyt puikiai galima ir apsiženijus, ir vaikų prisidarius. Ir kurti šeimą galima be parašo. Santuoka NĖRA garantija NUO NIEKO.
Gali neberašyt daugiau, atsibodo tavo bukas galvos daužymas.
Papildyta:

Nežinau, ką tu ten išpirkinėji, bet su nekalta žmona pats tyresnis niekaip netapsi. Tik sutepei tyrą žmogų savo visur kaišiotu pimpalu smile.gif ir dar labiau - mintimis apie ex.

Aš niekada ir neteigiau, kad esu nekalta dėl savo likimo, iš kur ištraukei? Tiesiog aš nemanau, kad turiu dėl kažko atgailauti.

Tai ne tik pajuokavo, gi pabėgo į Airiją nuo savo prasilakusio vyro. Ir dar kartą pabėgtų.

o tau paranoja nuo siek tiek ilgesnio teksto? lotuliukas.gif
galima minti ir 3 zodziais isreiksti, o man patinka taip , kaip as darau , tau nepatinka neskaityk, dar truki smegenai gaus biggrin.gif
ir vel ji apie garantijas lotuliukas.gif kaip sunku suprasti elementaria minti?ne ne del kazkokiu garantiju tuokiamasi.
O jei zmones ritmai galvoja vienas apie kita, turi rimtas intencijas, ketinimus, nori kurti seima, gimdytis vaikus, jie elementariai susituokia, vyras pasipersa ir veda moteri. Nes santuoka apima labai daug ka nuo pasakymo oficialaus bendruomenei, ka dtaiop me sveinas kita issirinkom ir mes dabar seima, iki atstovavimo gydymo istaigoje, jei prieiktu ar palikimu , bendro turto ir t.t. Gyventi visa gyvenima nesusituokus yra labai neatsakinga, tiek savo, tiek kito atzvilgiu, vaiku atzvilgiu. Na nebent turi ka slepti ir nori apeiti istatymus. Bet va labai geria parodo pvz Karpavyciaus byloje kaip buvo apgaut ajo seima, kazkokiso barakudos, pasindaudojus jo liga ir tai, kad jie su zmona nebuvo oficialioj santuokoj. Tokiu variantu gali buti n, visko nei nenumatysi gyvenime. galu gale man pvz nesinoretu buti sugyventine kazkokia, kas tai per statusas, kaip vyras gerbia moteri, jei jam to gana?

O kas neturi rimtu ilgalaikiu planu, bele susibega pasidulkint kuriam laikui , tai zinoma nesituoks. Taip yra tokiu kur tuokiasi irgi del neteisingu priezasciu turto, pasikeisti pavarde, nes vis taip daro it t.t. tai as ne apie juos, o apie sveikus, normalius zmones.
Atsakyti