QUOTE(given444 @ 2021 02 08, 13:17)
ar aš rašiau, kad prieštarauja. atvirkščiai. aš kaip tik ir rašiau apie vyrų krizę. kai moteris jau viską gali, ką tada vyrai. jiems net pasiskolinti iš buvusių negalima.
O kas cia blogo? Viskas priklauso nuo poziurio.
Mano galva, krize yra net labai gerai, nes ji vercia keisti tai kas atgyveno, netinka...
Siuo metu is naujo formuojamas porziuris i gyvenima kartu.
Kas dabar vyksta, man net labai patinka, nes as maciau sovietu laiku vyrus ir dabartinius. Dabartiniai vyrai man zenkliai labiau patinka nei anuomet buve.
Siuo metu problema as matau, ne vyriskume ir moteriskume, ju tarpusavio vaidmenu pasidalinime, paskirstyme ir t.t.
Didziausia problema, vartotojiskas poziuris i zmones. Akivaizdus egocentriskumo isikerojimas, negebejimas, nemokejimas sugyventi, isiklausyti ir t.t.
Kad tos pacios moterys, kai joms patogu, reikia, yra "moteriskos-vediskos", suprask tu vyras privlai atvilkti mamuta. Ir tuo paciu, jos reiklauja is vyru, kad jie butu kaip sunycia, ju paliepimu sokinetu nuo vienos taburetes ant kitos.
Va cia tai yra problema, visai nesusijusi su vyrais, tai daugiau susije su moterimis.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 08, 13:58)
Aš manau, kad ABU turėtų uždirbti tiek, kad galėtų save pilnai išlaikyti (nepamirštant vaikų, jei yra), tada apskritai atkrenta skolinimo(si) ir žeminimo(si) poreikis. O visa kita, kas virš šios ribos, jau susitarimo reikalas, profesijos ypatybių, žingeidumo, prioritetų. Ir juo labiau, jei abu uždirba pakankamai, tikrai idiotiškos varžybos "kas daugiau".
Butent. Labai patiko.