Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 05, 10:00)
Man pleves nesvarbu.
Svarbu, kad merginos smegenys nebutu klyne

bet lyg svarbu, sakei.
juk smegenys gali būti ne klyne ir 7 vyrus turėjusios.

p.s. o nekalta techniškai dar nieko nereiškia. gal ji nori, gal ji lb nori, bet jos niekas neima.
su tėvu kalbėjomes aie neištikimybę, jis pasakė taikliai:
-Lengva būti ištikimai, kai esi baisi visa, sėdi namie, adai kojines, ir tavęs niekas nenori.
kas kita, kai esi nuolat žmonių apsupty, esi extravertas, ir nuolat atlaikai puolimus...pagundas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 08 vasario 2021 - 11:35
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 08:41)
O kuo matriarchatas, priestarauja igimto moteru gebejimo rupintis palikuonimis?

ar aš rašiau, kad prieštarauja. atvirkščiai. aš kaip tik ir rašiau apie vyrų krizę. kai moteris jau viską gali, ką tada vyrai. jiems net pasiskolinti iš buvusių negalima.
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 07, 14:56)
Niekaip nesupratau ką turi galvoje?  unsure.gif
Jau kam kalbėti, bet tau tik patylėti reikėtų tokia tema. Tavo vaikai augo tikrai nepavydėtinose sąlygose visą gyvenimą. Tu kažkokiu privalumu laikai, kad sėdėjai namuose su vaikais, bet nesvarbu tau kur ir kaip augo tie tavo kūdikiai. Senoje troboje užkampyje, tokiose trobose yra pelėsis ir puvinio kvapas. Paskui nutempei pas mamą ir sesę, paskui prasidėjo nuomos, o galiausiai dabar vėl gyveni apleistam name, kurį, kaip rašai čia SM, reikia visiškai remontuoti. Ir žinok aš tikrai nesityčioju, nes ne visiems pasiseka, bet kai tu ateini ir pradedi aiškinti, tai tikrai graudžiai atrodai. O dar jei prisiminti kai rašei jog sodra antstoliais  grasino, nes vyras iš veiklos pajamų neturėjo, o tu skambinai, kad neturit už ką mokėti, vaikai du, tai gal nustok pamokslauti apie savo galimybę auginti kūdikius namuose.
Tau kažkokia fobija tiems darželiams, gal nemylėta buvai, gal atstumta, kas dabar aiškiai matosi, turi traumų dėl meilės ir dėmesio trūkumo,  gal kaip pati rašei ne iš meilės gimei, iš aistros.  4u.gif

Tu niekad nieko nesupranti, jei nepastebejai ir kuri gal del to? biggrin.gif Gal susiraks, koki hobi ar pradek romanus raysi, taip savo kurybini potenciala isliesi,nereiks apie mano gyvenima kurti biggrin.gif

Tiesos nepasprendzia kalbetojas, tiek Jezus kristus gali sakyti, kad vagyste blogai, tiek vagis, nuo to ta tiesa nesikeis, vogti vis tiek bus blogai. Taip ir as galiu sakyti kokia tik noriu tiesa, o viena is ju yra ta, kad vaikam su mamom augti geriau nei darzelyje. Na nebent jus asociales, tada taip net vaiku teises reikalauja, kad vaikas butu vedamas i darzeli.
Darzelis gali buti gerai vaikui vris 3 m, po ~3 val per diena, jei jis ten nori teiti, o ne reikia "pratinti" ji per asaras. Na ne toks darzleis, kokie yra tradiciniai Lietuvoje. Visai kita kalba , jei moteris negali sau leisti auginti vaikus, bet ir tai darzelis netampa geresne vieta nei namai ir mama.

O jei norit paginti kitokia nuomone, remkites argumentais rimtensiais, nei jusu fantazijos paie mano gyvenima. Be to as neikad ir nestatau savo gyvenimo kaip pvz, tik sakiau, dar ne taip blogai buvo, kad reiktu vaikus atiduoti auklem ar darzeliam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 10:52)

gal nereiktu prisiristi prie tam tikru tik spejimu, teoriju, kaip kas gyveno? Geriau pazvelgti i savo sirdi, svao norus, lukescius...man tokiso knuygos ir tokiso teorijos  labia itratinos,

ne vien teorijos, o studijos (na, visos studijos nėra tikslios.) kai monogamijos nebuvo, žmonių bendruomenės, rašoma, buvo mažiau agresyvesnės, linkusios padėti kaimynas, megzdavo palankesnius santykius, nes agesijai, žmonės ėmė suprasti, niekam gero neatnešė. buvo pavienių agresyvių genčių...
tau reiktų pasigilinti. patiktų ir tau kai kurios mintys.

p.s. kai skaitau knygą, kad ir ją čia rekomenduoju, pvz Harari, niekad nėra taip, kad sutinku su visomis knygos mintimis. bet įžvalgos man įdomu.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 08, 11:06)
Ten kitaip dėlioja akcentus, turbūt moterims, kurių padėtis lb pažeidžiama, ir kurių vyrų vyriškumas irgi pažeistas.
Nes kaip kitaip sužadinti jų norą gyventi, vien etiketėmis, kad jie degradai, nepagelbėsi. sudėliojai etiketes, pasijuokei iš tokių, pasigėrėjai, koks pats esi šaunus, o anie...ir kas iš to?
Buvo toks pavyzdys. Moteris pagamina maisto iš to, ką vyras jai duoda.
Vyras klausia:
-Kodėl tiek mažai?
Moteris:
- Kiek viešpats (=vyras)(kalba rusų) davė, už tiek ir išėjo.
Jie vyras pats nepavalgo, jei tokia padėtis, jei dar pas vyrą kažkas likę, jis mąsto ir nori keisti situaciją.
Aš taip neusgebėčiau, bet yra šeimų, kurios liudija, kad įvyko pokyčiai, ir moterys neturėjo plėšytis papildomuose darbuose.

idomu kas taip vedas aiskina?

As tai kita aiskinima girdejau is Satja Das, apie kuri cia jau rasiau ir man jis labiau patiko, paciai eiti dirbti, o su tokiu vyru, kuris neaprupina seimos paprasciausiai geriau issiskirti, o ne degraduoti kartu biggrin.gif
Esu daug ir kitokiu girdejusi, ypac is lietuvos "seimos santykiu guru" tai man jie tokie keisti, visa atskaomybe sukraunama moteriai ir is vis kartais prasilenkia su sveiku protu...tipo aukoti vaikus, kad vyrui kazka irodyti? absurdas...Gerai jei vaiku nera, gali ten zaistis. bet svarbiausia jis akcentus deda apie pacia santykiu pradzia, kaip juos kurti, o paskui taisymas veinas, jei nepadeda kalbos, tai skyrybos, arba bent atsikras gyvenimas.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 05, 12:39)
Ir esam skirtingos, kaip skirtingi ir vyrai. Given rodos vyrus gerai pazista. smile.gif bent jau sakosi.

apie ką tu? ar aš išgalvojau evoliucines teorijas?
tai visi gi kalba: vyrai- medžiotojai, vyrai turintys didesnį (natūraliai) adrenalino, tosteterono kiekį.

pradėk už juos daugiau dirbti, visur reikštis, vyras pasijus kampan įvarytas. depresyvus, frustruotas.
juk masculine identity crises dabar visur aplink.
taip, vyrai neteisiai "valdė moteris", moterims nepatiko, daug kur išsikovojo teises, užtat dabar kai kur santykiai šeimose, darbuose pasidarė perspausti, iškreipti - komplikuota patapo abejoms lytims, vyrams ypačiai.

vyrai gal ir norėtų kitokie būti, bet vat - net pasiskolinti babkių jiems turi būti gėda, žema, ir jūs čia pasišaipot. o ką tik teigėt, kad svarbu į šeimą, nesvarbu tie babkių skirtumai.
vyrams visuomenė, kad ir su "pažangiomis moterimis greta", neleidžia būti silpna. neleidžia, nes pati remiasi tąja pačia evoliucija.(prigimtiniais mitais).
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 08, 10:28)
su tokiu vyru, kuris neaprupina seimos paprasciausiai geriau issiskirti, o ne degraduoti kartu  biggrin.gif

Satva "prileidžia" skyrybas? netikėta....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 08 vasario 2021 - 12:33
QUOTE(given444 @ 2021 02 08, 11:29)
bet lyg svarbu, sakei.
juk smegenys gali būti ne klyne ir 7 vyrus turėjusios.

p.s. o nekalta techniškai dar nieko nereiškia. gal ji nori, gal ji lb nori, bet jos niekas neima.
su tėvu kalbėjomes aie neištikimybę, jis pasakė taikliai:
-Lengva būti ištikimai, kai esi baisi visa, sėdi namie, adai kojines, ir tavęs niekas nenori.
kas kita, kai esi nuolat žmonių apsupty, esi extravertas, ir nuolat atlaikai puolimus...pagundas.

Gal ir nebus tu 7, jei smegenys kitiap veiks? As cia pritariu Idomuciai, svarbu tikrai ne pleve, bet poziuris i gyvenima, vertybes. bet tas poziuris vertybes visgi ir atsispindi ir gyveinime. Bet viskas yra patirtys, jei butume gime visi labai ismintingi, neikas skaudziu patirciu nepatirtu....kazkam gal tevai perduoda vertybes tinkamas, kazkas gal per skausmus jas turi atrasti...

Kazin ar yra tokiu moteru, kuriu NIEKAS nenori? Manau, gal elgesys zmoniu skirtingas, jei noresi tikrai rasi su kuo permiegoti, uztenka nueiti i koki naktini kluba, del vienos nakties tikrai ras bet kokia...O va sukurti seima, tai gali neuztekti vein isorinio grozio ar strainumo...manau ismintingiau ne atlaikyti pagundas, o nepapulti i tokias situacijas, kur bus tos pagundos.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 08, 12:22)
ne vien teorijos, o studijos (na, visos studijos nėra tikslios.) kai monogamijos nebuvo, žmonių bendruomenės, rašoma, buvo mažiau agresyvesnės, linkusios padėti kaimynas, megzdavo palankesnius santykius, nes agesijai, žmonės ėmė suprasti, niekam gero neatnešė. buvo pavienių agresyvių genčių...
tau reiktų pasigilinti. patiktų ir tau kai kurios mintys.

p.s. kai skaitau knygą, kad ir ją čia rekomenduoju, pvz Harari, niekad nėra taip, kad sutinku su visomis knygos mintimis. bet įžvalgos man įdomu.

Tos studijos ir yra teorijos tik. Taip tarpais nebuvo, kaip ir dabar ne pas visus yra, tik tai dazniausiai ir buvo rysium su aplinkybem, o ne zmoniska prigimtim, tebuvo pirsitaikymas arba pasileidimas elementarus, degradavimas...
na is kur jie tokias detales zino? biggrin.gif dabar nera monogamijos pvz arabu salyse ar jie labiau draugiskesni, linke padeti? bigsmile.gif
cia nauju laiku brain washingas liaudziai tokios teorijos, tipo uzsiimkit laisvu seksu ir nekvarskinkti galvos, stumimas i degradacija...

Jei is tikro musu prigimtyje butu poligamija, tai mum nei neskaudetu del neistikimybes, visi draugiskai santykiautu , bendrai augintu vaikus, na kaip sieke pirmieji komunistai, bet net jie pamate, kad tai sukelia labai blogas pasekmes ir pradejo sneketi kitaip...
Palaidi lytiniai santykiai veda i labai daug ivairiu problemu, nuo lyt plintanciu ligu iki psichologiniu problemu, galimu kraujomaisu, jei jau nebezinai kas kieno vaikas....jei tai butu musu tikroji pirgimtis , nebutu nieko neigiamo...
Na galima sakyti tai musu zemoji, kuniska prigimtis, kunas be samones taip noretu tikriausiai su visais persikrusti ir abiom lytim biggrin.gif persiesti visu imanomu maistu ir paskui guleti laimingas ir raugeti biggrin.gif t.t. Bet mes turim ta vidini doroves sarga, samone, kuri valdo ta kuna, nes to ka jis nori daznai gali butu pragistinga jam paciam...Todel ir sakau, kad tai nera tikroji zmogiska prigimtis, tai gyvunu lygis. Bezdziones taip gyvena.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 08, 11:26)
MYŽBALA realios nuorodos neįdeda. Bailė apsimyžėlė biggrin.gif kovyydininkė, ot gerai likimas pamokė biggrin.gif

Pagelbėsiu cambalai smile.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2008 07 20, 10:09)
4u.gif visi mes to labai bijome... :verysad: man jau dabar kartais atrodo, kad šuniui kažkas negerai, vis išsigalvoju kažką... ech kokia neteisybė, kad šunys taip trumpai gyvena... :verysad:

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 08, 12:34)
apie ką tu? ar aš išgalvojau evoliucines teorijas?
tai visi gi kalba: vyrai- medžiotojai, vyrai turintys didesnį (natūraliai) adrenalino, tosteterono kiekį.
pradėk už juos daugiau dirbti, visur reikštis, vyras pasijus kampan įvarytas. depresyvus, frustruotas.
juk masculine identity crises dabar visur aplink.
taip, vyrai  neteisiai "valdė moteris", moterims nepatiko, daug kur išsikovojo teises, užtat dabar kai kur santykiai šeimose, darbuose pasidarė perspausti, iškreipti - komplikuota patapo abejoms lytims, vyrams ypačiai.

vyrai gal ir norėtų kitokie būti, bet vat - net pasiskolinti babkių jiems turi būti gėda, žema, ir jūs čia pasišaipot. o ką tik teigėt, kad svarbu į šeimą, nesvarbu tie babkių skirtumai.
vyrams visuomenė, kad ir su "pažangiomis moterimis greta", neleidžia būti silpna. neleidžia, nes pati remiasi tąja pačia evoliucija.(prigimtiniais mitais).
Papildyta:

Satva "prileidžia" skyrybas? netikėta....

Jos tik deklaruoja, kad yra feministes, bet prigimtis ju labai patriarchaline, neteisingas suvokimas mei moteriskumo, nei vyriskumo. Juk feministei neturetu buti geda skolinti, duoti pinigu vyrui ir vyrui neturetu buti geda sklolintis biggrin.gif

Beda ta, kad siais laikais moterys daznai suvyriskejusios, o vyrai subobeja apsikeite rolem. Gal del to, kad buti savoje - sunkiausia biggrin.gif

Satja, taip, jis daznai labai tai kartoja, jei seimoje dideles bedos, jei jau sukruti santykiai per sikna kaip jis sako, tai jis rekomenduoja atsiskyrima, pagyvenima atskirai pirmiausia, paskui, jei yra noro kurima santykius is naujo, bet ne siaip tik susiejima is naujo. O jei neiseina is naujo kurti, tai issikirt ir ieskoti naujo vyro ir su juo kurti santykiusjau teisingai. Jo esmine fraze, kas man patiko - niekada nekenteti moteriai. Man is tikro jo paskaitos labai patiko, labai gerai sudelioja akcentus, ko paskgestu pas kitu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 05, 19:56)

Jei prigimtis nesiveržtų taip smarkiai į paviršių, nebūtų tiek neištikimybių, skausmų, žmogžudysčių, romanų ir eilėraščių prikurta. Ir viskas ne dėl  sekso, o dėl kių bandymo užrakinti žmogaus prigimtį.

yes.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 08, 12:34)

Aš manau, kad ABU turėtų uždirbti tiek, kad galėtų save pilnai išlaikyti (nepamirštant vaikų, jei yra), tada apskritai atkrenta skolinimo(si) ir žeminimo(si) poreikis. O visa kita, kas virš šios ribos, jau susitarimo reikalas, profesijos ypatybių, žingeidumo, prioritetų. Ir juo labiau, jei abu uždirba pakankamai, tikrai idiotiškos varžybos "kas daugiau".
Atsakyti
[quote=IDOMUCIA,2021 02 06, 09:28]
Gal jau nustok.
Niekas tamstos asmeniniu gyvenimu nesidomi labiau nei pati cia parasai.
Ka parasei apie sunu PATI, tai aizku susidare nuomone

[quote]

aš pritariu Idomučiai.
Lutukė, tik pasiteiravo: tai va, keista, už akių leidi, o Cambala užlojo: tai tu kurvininku Moontės vaiką laikai?
Cambala čia exaggeration meistrė, paskui forume aplimpa viskas. mano našliai gaunasi daugiskaita, mano vedę vyrai, su kuriais barškinuosi, irgi daugiskaita.

o į 40psl balių, kur mano vardas minimas, nežinau, ką atsakyti, nežinau, ar reikia veltis.(ir ką jūs veikėt visą savaitgalį, skaityt nespėju.) nesinori nei reaguoti, nei viešintis, bet sykį pradėjęs, nuolat esi tampomas (kviečiamas atsireaguoti- ar ne, given, ar ne, given....?)
labiausiai sudomino vis pasikartojantis sakinys apie medinį kardą. Cambala jau net žino, kokiu tikslu vaikas išdrožė kitam vaikui kardą.
na, čia jau aukščiau dievo, kaip sakoma. cambala žino, ji ir pasakys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 08 vasario 2021 - 13:10