Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 06, 16:08)
Aj, čia žinai, apie BET KĄ PARAŠYTŲ, atsirastų kokia ciocė, žinanti, kaip turi būt biggrin.gif

Kaa galima parasyti apie be ka, kuris viesina savo asmenini gyvenima?
Ne tarp draugu, bet visuomeneje?

Aisku visokiu yra zmoniu ir nieko gero tiketis negalima...
Dar galima prisiprasyti demesio, kokiu NUSIKALTELIU, kurie nores susirasti tokius savo kokiems planams. Pilna pavydziu.

Yra viesi asmenys, jie turi atsakingus uz pristatyma, apsauga ir tai daroma plius minus profesionaliai.
privaciam asmeniui to daryti nereiketu... Nebent TROKSTA NUOTYKIU.

FB, instagramai ir kiti dalykai subalamutino zmoniu supratima apie tai kas yra asmeniska ir ka reiktu AFISUOTI.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 19:48)
Bet tai tavo anas meme geriau pasirinko 5 ketais vyresne moteri su dviem vaikais ax.gif . Tai iazka sako smile.gif .

MYŽBALA, nu ar pateikei šiuos įrodymus? ieškojai visą naktį?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 19:55)
Ne, aš taip nesakiau;)
2 metų, 1 metų ir 3 mėn smile.gif tai jokie kūdikiai smile.gif
Mes uždirbame labai labai panašiai smile.gif net nzn kuris:)
Tad dar kartą-kaip velkasi?smile.gif

kas tu per mėmė, jei nežinai kiek vyras užirba? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 19:58)
Nebetesi kalbet, nes glusa Given tavo drauge. O mylimuke edi nes ji tau nepatinka. Tai koks skirtumas kiek b.b tampe given? Gal mylimuke vienu maziau.

MYŽBALA, iš tavęs išmoko. Kada suėsi mylimukę, kad birkas 9 metų dukrai rodo?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 05, 22:06)
Man tai labiausiai patiko - Menkavertė hihihi.gif
Papildyta:

Pas tave visos čakros šiknoj. Visi šitie dalykai labai lengvai paaiškinami mediciniškai, bet žinoma galima ir kliedesių prisigalvoti, jeigu tik romantiškiau skamba.

pasigydyk save pati, medike iš medicinos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 23:37)
Nepervyvenk. As taip pat k* urva pagal lutuke biggrin.gif .

tu žulikų šliurė
Atsakyti
Isties ka gali perskaityti, o veliau parasyti skaitovas, zyyynovas.

Kuris negeba perskaityti elementaraus zodzio STANGOS.

stañgos. stanga:

1. Ans stangàs daro, kad gautų.
2. Karvei jau stañgos prasidėjo, musėt tujau turės veršį.

VA tame ir pasimato visa esme mirksiukas.gif

Matau eiline paklode raso, dziaugiasi kad reaguojama. Pasidziauge ir uzteks.
Ignoras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 06 vasario 2021 - 17:15
QUOTE(Moonte @ 2021 02 06, 17:05)
Isties  ka gali perskaityti, o veliau parasyti skaitovas, zyyynovas.

Bet rimtai Moonte,, gal jau rimtai nustok dalintis informacija apie sau artimus zmones. Tai darai nekorektiskai ir esi pasakius dalyku... netycia nes nesuvogdama, kuriu, neturetum viesinti...

Kai kuo man patinki kaip zmogus, kai kuo nepatinki labai,, bet nesu nei pries nei uz.

Tiesiog nepagalvoji, kad pasakai daug informacijos kuri neturi buti viesinama...

Cia visokios rietenos tai juokai, bet pasitaiko zinai manau labai blogu zmoniu, kurie tik ir laukia kazko uzsikabinti ir panaudot.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 06, 17:08)
Aj, čia žinai, apie BET KĄ PARAŠYTŲ, atsirastų kokia ciocė, žinanti, kaip turi būt biggrin.gif

Nes nėra vienos teisibes kaip reikia gyventi. Man visiškai dzin, gali tu ir su 5 vyrais vienu metu dulkintis, man nebųsi nei blogesnė nei geresnė. Mano gyvenimas nuo to nei pablogės nei pagerės. O kitus ****** ar kurvininkais vadina tik davatkos, dažniausiai tos, į kurias niekas nebežiūri.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 06, 17:05)
Isties  ka gali perskaityti, o veliau parasyti skaitovas, zyyynovas.

Kuris negeba perskaityti elementaraus zodzio STANGOS.

stañgos. stanga:

1. Ans stangàs daro, kad gautų.
2. Karvei jau stañgos prasidėjo, musėt tujau turės veršį.

VA tame ir pasimato visa esme  mirksiukas.gif

Matau eiline paklode raso, dziaugiasi kad reaguojama. Pasidziauge ir uzteks.
Ignoras.

Moonte, o kaip tu perskaitei žinutėje vietoje žmonės Mozė? ir pradėjai neadekvačiai atrašinėt. Ir net neparašei po to: oi suklydau. Gėdingai po to dingai iš temos.
Gal pradėk kritiškiau vertinti pirmiausia save?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 02 06, 17:31)
Nes nėra vienos teisibes kaip reikia gyventi. Man visiškai dzin, gali tu ir su 5 vyrais vienu metu dulkintis, man nebųsi nei blogesnė nei geresnė. Mano gyvenimas nuo to nei pablogės nei pagerės. O kitus ****** ar kurvininkais vadina tik davatkos, dažniausiai tos, į kurias niekas nebežiūri.

Tos, kurios nelaimingos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 06, 17:59)
Tos, kurios nelaimingos smile.gif

Paziurekit su mylimuke gera filma apie seimos santykius...

Iceman (German: Der Mann aus dem Eis) is a 2017 German-Italian-Austrian adventure film directed by Felix Randau
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 06, 18:47)
Moonte, o kaip tu perskaitei žinutėje vietoje žmonės Mozė? ir pradėjai neadekvačiai atrašinėt. Ir net neparašei po to: oi suklydau. Gėdingai po to dingai iš temos.
Gal pradėk kritiškiau vertinti pirmiausia save?

Prima ji buvo parasyta be klaidu? As supratau taip kaip man atrode buvo teisingai parasyta.
Antra, as ja interpretavau, prikabinau lutukei etikete? RAsinejau is lempos, kodel ji raso, ka galvoja ir t.t.?

Atsakyk saziningai. Juk kalba eina apie tai, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 06, 18:20)
Prima ji buvo parasyta be klaidu? As supratau taip kaip man atrode buvo teisingai parasyta.
Antra, as ja interpretavau, prikabinau lutukei etikete? RAsinejau is lempos, kodel ji raso, ka galvoja ir t.t.?

Atsakyk saziningai. Juk kalba eina apie tai, ar ne?

kaltinti kvaila, kai pati rašai be visų ščę ir pan. Kai žmogus mato šveplą tekstą, savaime gali pagalvoti, kad čia š, ne s. Čia kaip debilė cambalinė mane apkaltino, kai vietoje Raisa parašiau raisa. Isterikavo, kad tyčiojuosi iš raišų. Kokia raiša, kai visas tekstas buvo su lietuviškais rašmenimis, tik netyčia mažoji raidė įsispaudė. Tai matai kaip kvailai kaltinti kažką ir tyčiotis neįsigilinus?

Kas ką nori, tas tą pakomentuoja. Bet nereikia komentuoti ten, kur pats klysti, nes nu pati supranti kiap tai atrodo mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 06, 18:50)
Čia kaip debilė cambalinė mane apkaltino, kai vietoje Raisa parašiau raisa. Isterikavo, kad tyčiojuosi iš raišų.

Melage, ten buvo dvi žinutės. Viena apie Jūsų draugę, kuri kažkuo Jums neįtiko ir - ups - ėmė šlubuot, tapo, anot Jūsų, raiša. O kita apie Raisą, su kuria prasilenkėt viešoj vietoj. Žinot, aš su Cambala esu konfliktavus dėl žinučių, bet čia ji visiškai teisi - savo akim Jūsų žinutes mačiau mirksiukas.gif

Monteverte, sąžinė ar, anot Jūsų, karmos baimė skatina Jus taip dėl savo žinučių aiškintis? Matot, kaip viskas grįžta - kojeles jau nei iš šio nei iš to daužotės mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 06 vasario 2021 - 19:04
QUOTE(paštininkė @ 2021 02 06, 19:03)
Melage, ten buvo

Neturit jus ka veikti...

Siulau ir jums paziureti ta filma Iceman (Der Mann aus dem Eis).

Tai bojevikas 5000 metu pries musu era... Labai idomu
Atsakyti