QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 22:02)
ane sakai?
jum neina niekaip tiesos rasyti, kas bus dantys iskris tiesa sakant ar ko biijot?
Tai užsiimat seksu, meilės neužtenka? O gal jūsų meilė netikra?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 22:08)
as ne jus as zinau savo prigimti, o kad jus nei nezinot, kada prasidejot, tai jau pareisket seniai
Bet visi nori meiles, seimos, o ne greito sekso, o kai jau nera seimos, kai yra traumos, belieka vienos nakties nuotykiai...jau sakiau net tos musulmonu zmonos ir ten kokios aistros ir pavydai kyla... tai kas cia naturalaus? Aisku, buna ivairiu zmoniu suluosintu, kurie ten ir 3, 4 gyvena, mainosi, bet tai jau degradacija..matai net pati vadini NEISTIKIMYBES, tai nieko gero tame ar ne, niekas neverktu, neraudotu, nesiskirtu, jei tai butu naturalu prigimciau...
romanai , eilerasciai prikurti apie meile, o ne aukstinti neistikimybe, per neistikimybe tik skausmas, nuzudymai, svaizudybes ....
Tu kasdien vis labiau prarandi suvokimo gebėjimus, tokius ne į temą postus tik pas Montevertę anksčiau matydavau
Kaip aklas kurmiukas tu apgraibom
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 22:12)
Meluoji. Kalba ėjo ir apie dabartinius santykius.
Pati ir eik spaviedotis, jeigu tau reikia, gali ir už mane, jeigu tau šikną mano nuodėmės graužia, o aš gyvensiu kaip gyvenusi
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 22:19)
Tas vyras irgi nelakste atgal pas savo zmona, kam tu vis kuri, kad save pateisinti, tau rimtai taip svarbu save pries mane pateisinti? as gi nepakeisiu nuomones.
Tu visai nesigaudai, kru as akcentus dedu.
Taip jau sakiau gi nedasilo? Given santykiu kurimas su tuo vyru nebuvo teisingas, tai ir rodo paskemes, issiskyre, jokia nauja seima nesigavo, abiem daug skausmo. O tu ja vis kisi kaip pavzydi, nesuprantu, gal iesok pavyzdiu tarp tu, kur seimoje gyvena, va sakyk montekrista irgi susimetusi gyveno su vyru ir nieko neisiskyre, pasiliko abu laimingi... na mokyk ir mokyk jus vis
Aš k::rva ir pasileidėlė.
O given tik neteisi.
Ale kaip tu manęs nemėgsti
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 22:26)
rimtai ir ta citata atitemti?
ar gal bilobil pagerk? kokius cia vejus kliedi?
Atitempk. Bet nemanau, kad apie tą pačią mes
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 05, 23:15)
Manau pora metu, jei dirbti Airijoje o pirkti pvz Lietuvoje.
Aš klausiau lutukės, o ne tavęs.
Ir apie Airiją, nes apie Lt ji neatsakys.