Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

Lutuke

Kiek Airijoje reiktų dirbti su vidutine alga vidutiniam būstui, kad sutaupius nusipirkt? Kiek metų?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 21:49)

o cia tai jau suplakei viska i viena, ne vyras nepradejo gerti gimus vaikams, ir tuo metu dirbo salia namu. biggrin.gif Ar tavo vyras taip vaiku nemegsta savo, kad jam norisi toliau nuoju buti, kaip ir tau? blink.gif

Kai nuetojo gerti, reikėjo ieškoti kito būdo nuo tavęs pabėgt smile.gif
Na dabar daugmaž radot kompromisą tūnodami skirtinguoae kambariuose. Juk tu iš savojo neišlendi, su niekuo nebendrauji, audi paklodes ryte dieną vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 05, 23:01)
Lutuke

Kiek Airijoje reiktų dirbti su vidutine alga vidutiniam būstui, kad sutaupius nusipirkt? Kiek metų?

Manau pora metu, jei dirbti Airijoje o pirkti pvz Lietuvoje.

VISI PROTINGI ZMONES dirba kur DAUGIAU MOKA.
Sakysim Belgai ir PRancuzai dirba Liuksemburge. Ir Vokieciai. Dar Vokieciai mielai dirba Danijoje ir Sveicarijoje...Svedai Danijoje ir Norvegijoje...

Yra darbo vieta ir yra gyvenimo vieta... Dirbti galima ir gamykloje bet ten juk neperki busto.

Zuvis neria kur giliau, o zmogus - kur geriau... ir jam visai nerupi, kiek ten Osle ar Berne ar Liuksemburge kaiuoja bustas.
Taip pat neidomu,, kiek mokas uz darba Lietuvoje ar Latvijoje
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 22:19)
Tas vyras irgi nelakste atgal pas savo zmona, kam tu vis kuri, kad save pateisinti, tau rimtai taip svarbu save pries mane pateisinti? as gi nepakeisiu nuomones.
Tu visai nesigaudai, kru as akcentus dedu.  biggrin.gif

Taip jau sakiau gi nedasilo? Given santykiu kurimas su tuo vyru nebuvo teisingas, tai ir rodo paskemes, issiskyre, jokia nauja seima nesigavo, abiem daug skausmo. O tu ja vis kisi kaip pavzydi, nesuprantu, gal iesok pavyzdiu tarp tu, kur seimoje gyvena, va sakyk montekrista irgi susimetusi gyveno su vyru ir nieko neisiskyre, pasiliko abu laimingi... na mokyk ir mokyk jus vis lotuliukas.gif

Ka tu zinai lakste ar nelkste? Tratino given kaip meiluze. Nors nei pimpis cia nerase nei jo zmona, kad zinot kas kaip. Uztat Given rase - atejo baisioji zmona ir ji issivede i seima. biggrin.gif . Ir dar paskui pimpis norejo sexo su given
.
Cia klausimu dar bus k

okia Given naivi ir koks pimpis lakstantis?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 22:02)
ane sakai?  biggrin.gif  jum neina niekaip tiesos rasyti, kas bus dantys iskris tiesa sakant ar ko biijot?

Tai užsiimat seksu, meilės neužtenka? O gal jūsų meilė netikra?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 22:08)
as ne jus as zinau savo prigimti, o kad jus nei nezinot, kada prasidejot, tai jau pareisket seniai  biggrin.gif

Bet visi nori meiles, seimos, o ne greito sekso, o kai jau nera seimos, kai yra traumos, belieka vienos nakties nuotykiai...jau sakiau net tos musulmonu zmonos ir ten kokios aistros ir pavydai kyla... tai kas cia naturalaus? Aisku, buna ivairiu zmoniu suluosintu, kurie ten ir 3, 4 gyvena, mainosi, bet tai jau degradacija..matai net pati vadini NEISTIKIMYBES, tai nieko gero tame ar ne, niekas neverktu, neraudotu, nesiskirtu, jei tai butu naturalu prigimciau...

romanai , eilerasciai prikurti apie meile, o ne aukstinti neistikimybe, per neistikimybe tik skausmas, nuzudymai, svaizudybes ....

Tu kasdien vis labiau prarandi suvokimo gebėjimus, tokius ne į temą postus tik pas Montevertę anksčiau matydavau unsure.gif
Kaip aklas kurmiukas tu apgraibom unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 22:12)

Butent , tai paaiskink savo draugei montekristai, seniai sakiau, o ne del tavo sugyventinio, tas esmes nepakeite  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif va butum nuejusi spaviedotis, gavusi isrisima, susituokusi, ir visos nuodemes butu buve atleistos lotuliukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Meluoji. Kalba ėjo ir apie dabartinius santykius.
Pati ir eik spaviedotis, jeigu tau reikia, gali ir už mane, jeigu tau šikną mano nuodėmės graužia, o aš gyvensiu kaip gyvenusi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 22:19)
Tas vyras irgi nelakste atgal pas savo zmona, kam tu vis kuri, kad save pateisinti, tau rimtai taip svarbu save pries mane pateisinti? as gi nepakeisiu nuomones.
Tu visai nesigaudai, kru as akcentus dedu.  biggrin.gif

Taip jau sakiau gi nedasilo? Given santykiu kurimas su tuo vyru nebuvo teisingas, tai ir rodo paskemes, issiskyre, jokia nauja seima nesigavo, abiem daug skausmo. O tu ja vis kisi kaip pavzydi, nesuprantu, gal iesok pavyzdiu tarp tu, kur seimoje gyvena, va sakyk montekrista irgi susimetusi gyveno su vyru ir nieko neisiskyre, pasiliko abu laimingi... na mokyk ir mokyk jus vis lotuliukas.gif

Aš k::rva ir pasileidėlė.
O given tik neteisi.
Ale kaip tu manęs nemėgsti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 22:26)
rimtai ir ta citata atitemti? biggrin.gif  biggrin.gif ar gal bilobil pagerk? kokius cia vejus kliedi? blink.gif

Atitempk. Bet nemanau, kad apie tą pačią mes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 05, 23:15)
Manau  pora metu, jei dirbti Airijoje o pirkti pvz Lietuvoje.

Aš klausiau lutukės, o ne tavęs.
Ir apie Airiją, nes apie Lt ji neatsakys.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 05, 23:35)

O given tik neteisi.
Ale kaip tu manęs nemėgsti  biggrin.gif

Nepervyvenk. As taip pat k* urva pagal lutuke biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 06, 00:37)
Nepervyvenk. As taip pat k* urva pagal lutuke biggrin.gif .

Priimkit ir mane i kompanija ax.gif
Esu iskrypelio vyro sugulove ir kurvinyko sunaus motina nail.gif

Dar atsiminiau, esu idejine sugyventine, va... Total kosmar flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 vasario 2021 - 23:55
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 23:51)
Priimkit ir mane i kompanija  ax.gif
Iskrypelio vyro sugulove ir kurvinyko sunaus motina flirt.gif

Kas per laikai atėjo, paleistuve būt patraukliau nei šventąja mergele biggrin.gif
Už tai ir išgerkim - arbatos biggrin.gif

Kai gresia tapt lutuke arba gaut vyrą kaip Įdomucia, kitaip ir būt negali biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 05 vasario 2021 - 23:57
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 06, 00:55)
Kas per laikai atėjo, paleistuve būt patraukliau nei šventąja mergele  biggrin.gif
Už tai ir išgerkim - arbatos biggrin.gif

Geras, kaip tik ja ir geriu.
Atsakyti

Prasom brangioji. Cia tik apie mus. Ir musu vaikus.

https://youtu.be/RqlGFBbAqRk

Svarbu davatka apsibaigia izeidinedama visas , nes realiai vyrui atgrasi pasidariusi. Ne tik isvaizda, bet smegenu lesimu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 05, 23:01)
Lutuke
Papildyta:
Kai nuetojo gerti, reikėjo ieškoti kito būdo nuo tavęs pabėgt smile.gif
Na dabar daugmaž radot kompromisą tūnodami skirtinguoae kambariuose. Juk tu iš savojo neišlendi, su niekuo nebendrauji, audi paklodes ryte dieną vakare smile.gif

Kam tau ta info? manau ji viesai prieinama ir atlyginimai, ir bustu kainos, o taupysi, ziurint kaip, keliese su vaikais ar be. Dauguma ima paskolas, kai kurie susistaupo pigesniam bustui, perka uz grynus.

o tai ko jis su manim tokia baisia tiek ilgai gyveno iki vaikam gimstant? vat toje vietoje jusu logika kazkaip uzluzta ir istorija subyra biggrin.gif
Atsakyti
Realiai tai aisku kodel lutuke visas moteris ir ju vaikus k*rvina. Nenusiseke pas moteryte gyvenimas, glusa yra, vyrui neduoda, uzp*so namuose ji su savo marazmais..
Anas gere, marmen jai dave, po pubis ir barus lakste, intymiu svajoniu kiturvieskojo, nes anot ubuntes net oralinis iskrypimas
..
Paliko viena pagiezinga bobele namie su internetine erdve - sm ir fb.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 05, 23:15)
Manau  pora metu, jei dirbti Airijoje o pirkti pvz Lietuvoje.
VISI PROTINGI ZMONES dirba kur DAUGIAU MOKA.
Sakysim Belgai ir PRancuzai dirba Liuksemburge. Ir Vokieciai. Dar Vokieciai mielai dirba Danijoje ir Sveicarijoje...Svedai Danijoje ir Norvegijoje...
Yra darbo vieta ir yra gyvenimo vieta... Dirbti galima ir gamykloje bet ten juk neperki busto.
Zuvis neria kur giliau, o zmogus - kur geriau... ir jam visai nerupi, kiek ten Osle ar Berne ar Liuksemburge kaiuoja bustas.
Taip pat neidomu,, kiek mokas uz darba Lietuvoje ar Latvijoje

Tai kad dabar tos kainos susilygino praktiskai bustu ir IE ir Lt, jei geresneje vietoje, kur darbu yra. Aisku Lietuvoje yra ir labai pigiu variantu, bet tai jau ne kazin ka...Tai per pora metu susistaupyti 150.000 vienam ar net dviem dirbant tikrai ne uz vidutine alga dirbant biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 23:15)
Ka tu  zinai lakste ar nelkste? Tratino given kaip meiluze. Nors  nei pimpis cia nerase nei jo zmona,  kad zinot kas kaip. Uztat Given rase - atejo baisioji zmona ir ji issivede i seima.  biggrin.gif . Ir dar paskui pimpis norejo sexo su given
Cia klausimu dar bus kokia Given naivi ir koks pimpis lakstantis?

kodel tu taip megsti kurti, kas manai tavim tiki? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 05, 23:35)
Tai užsiimat seksu, meilės neužtenka? O gal jūsų meilė netikra?
Papildyta:
Tu kasdien vis labiau prarandi suvokimo gebėjimus, tokius ne į temą postus tik pas Montevertę anksčiau matydavau  unsure.gif
Kaip aklas kurmiukas tu apgraibom  unsure.gif
Papildyta:
Meluoji. Kalba ėjo ir apie dabartinius santykius.
Pati ir eik spaviedotis, jeigu tau reikia, gali ir už mane, jeigu tau šikną mano nuodėmės graužia, o aš gyvensiu kaip gyvenusi  mirksiukas.gif
Papildyta:
O given tik neteisi.
Ale kaip tu manęs nemėgsti  biggrin.gif
Papildyta:
Atitempk. Bet nemanau, kad apie tą pačią mes smile.gif

Tu neskiri draugystes ir seimyninio gyvenimo???? blink.gif

Na ne nejo.

Tai ko tiek laiko vis dar tempi ta tema apie save, tiek teisiniesi?

Ir vel nesupranti, na tiek to....

Gal jei netingesiu kita savaite biggrin.gif
Papildyta:

Ne, tu didziausia iskrypele, su tokia iskrypusia fantazija.... unsure.gif 4u.gif
Atsakyti