Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 22:09)
O ką, ne??????

tau tai aisku neuztektu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 05, 22:13)
Šioj vietoj SANTUOKA NESVARBI, ir given šaunuolė, kad tratinasi pakampėm (neaišku, kur, gal jis ją į savo vedybinę šiltą lovą guldė?)?
O kodėl man santuoka turi būt svarbi, nors aš esu su vyru, kuris NIEKAM nėra įsipareigojęs nei širdim, nei popieriais, ir nelaksto atgal pagal savo teisėtas žmonas.

Vienoj situacijoj išaukštini ir sureikšmini santuoką, o kitoj sutrypi ir dar paspjaudai smile.gif

Nu ten biški susituokęs. Nes..nu tiesiog biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 22:13)
tau tai aisku neuztektu lotuliukas.gif

Dviejų žmonių santykiai paremti sexu tiek pat, kiek kitais svarbiais dalykais . Tik idiotė gali ignoruoti tai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 05, 22:13)
Šioj vietoj SANTUOKA NESVARBI, ir given šaunuolė, kad tratinasi pakampėm (neaišku, kur, gal jis ją į savo vedybinę šiltą lovą guldė?)?
O kodėl man santuoka turi būt svarbi, nors aš esu su vyru, kuris NIEKAM nėra įsipareigojęs nei širdim, nei popieriais, ir nelaksto atgal pagal savo teisėtas žmonas.

Vienoj situacijoj išaukštini ir sureikšmini santuoką, o kitoj sutrypi ir dar paspjaudai smile.gif

Tas vyras irgi nelakste atgal pas savo zmona, kam tu vis kuri, kad save pateisinti, tau rimtai taip svarbu save pries mane pateisinti? as gi nepakeisiu nuomones.
Tu visai nesigaudai, kru as akcentus dedu. biggrin.gif

Taip jau sakiau gi nedasilo? Given santykiu kurimas su tuo vyru nebuvo teisingas, tai ir rodo paskemes, issiskyre, jokia nauja seima nesigavo, abiem daug skausmo. O tu ja vis kisi kaip pavzydi, nesuprantu, gal iesok pavyzdiu tarp tu, kur seimoje gyvena, va sakyk montekrista irgi susimetusi gyveno su vyru ir nieko neisiskyre, pasiliko abu laimingi... na mokyk ir mokyk jus vis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 18:39)
Tai apsispresk kur tavo problemos.
Ar del kiekio pergyveni, greicio, kada sugulama, ar del tariamu vaiku?
Kodel negaili nei given, ne jos vedusio draugo vaiku?

Pergyvena dėl skirtingų dalykų, priklausomai nuo to, apie ką diskusija, kad turėtų apie ką palot. Anksčiau ir kiekis neįtiko, ir sekso intencijos, o dabar įtinka, nes kitaip ir given reiktų šliundra išvadinti. O taip gi nedaryyyys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 22:16)
Dviejų žmonių santykiai paremti sexu tiek pat, kiek kitais svarbiais dalykais .  Tik idiotė gali ignoruoti tai.

tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 22:19)
Tas vyras irgi nelakste atgal pas savo zmona, kam tu vis kuri, kad save pateisinti, tau rimtai taip svarbu save pries mane pateisinti? as gi nepakeisiu nuomones.
Tu visai nesigaudai, kru as akcentus dedu.  biggrin.gif

Taip jau sakiau gi nedasilo? Given santykiu kurimas su tuo vyru nebuvo teisingas, tai ir rodo paskemes, issiskyre, jokia nauja seima nesigavo, abiem daug skausmo. O tu ja vis kisi kaip pavzydi, nesuprantu, gal iesok pavyzdiu tarp tu, kur seimoje gyvena, va sakyk montekrista irgi susimetusi gyveno su vyru ir nieko neisiskyre, pasiliko abu laimingi... na mokyk ir mokyk jus vis lotuliukas.gif

Tarp mano draugų nėra nė vienos poros susituokusios nepagyvenus kartu. Na, bet aš ir bendrauju ne su puspročiais.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 18:55)
Net mylimukei sakiau, mazu jai viskas pasiseks ir ilgai ir laimingai vis agyvenima nugyevns su situo sugyventiniu, sakiau po 10m bus aiskiau.

Neee , aš tai atsimenu, kai tu kažkada rašei, jog aš niekada nebūsiu laiminga ir mylima, nesusirasiu normalaus vyro, visą gyvenimą kentėsiu ir tt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 05, 22:19)
Pergyvena dėl skirtingų dalykų, priklausomai nuo to, apie ką diskusija, kad turėtų apie ką palot. Anksčiau ir kiekis neįtiko, ir sekso intencijos, o dabar įtinka, nes kitaip ir given reiktų šliundra išvadinti. O taip gi nedaryyyys  rolleyes.gif

zinai py***as yra ne orientacija, o priklaus zmogaus budas biggrin.gif Tai va taip ir tu bitc* ne del skaiciaus savo sekso partneriu, o del savo budo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 22:21)
Tarp mano draugų nėra nė vienos poros  susituokusios nepagyvenus kartu. Na, bet aš ir bendrauju ne su puspročiais.

nu va pasakok mylimukei ne man , o tai isikibusi i Given pavyzdi, kuris prastai baigesi , tarsi noretu patvirtinti mano zodzius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 05, 22:23)
Neee , aš tai atsimenu, kai tu kažkada rašei, jog aš niekada nebūsiu laiminga ir mylima, nesusirasiu normalaus  vyro, visą gyvenimą kentėsiu  ir tt.  rolleyes.gif

rimtai ir ta citata atitemti? biggrin.gif biggrin.gif ar gal bilobil pagerk? kokius cia vejus kliedi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 22:58)
nustok kliedeti  4u.gif

Gal pradziai deretu savo patarimus pritaikyti sau? Tiek prirase brudo ant neitikusiu, kad dabar paciai vartytis reikia, kai podruskes analogiska gyvenimeli reikia vertinti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 22:40)
Gal pradziai deretu savo patarimus pritaikyti sau? Tiek prirase brudo ant neitikusiu, kad dabar paciai vartytis reikia, kai podruskes analogiska gyvenimeli reikia vertinti.

ka apie kuria prikuriau, kaip tu?
nematau vis tiek analogijos, ka dir 100k pakartosi, faktai kalba priesingai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 vasario 2021 - 22:51
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 05, 21:01)
Ji studijavo teologija. Ten labai gerai paruosia ta tema...
teko bendrauti su vienu teologija baigusiu, vyras. tas aiskino, kad vaikams i maista reikia det kiek galima maziau prieskoniu, nes prieskoniai skatina seksualuma, po to lipa vienas ant kito kaip gyvuliai...

Tai va kodėl ji namie beskonę putrą verda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 23:49)
ka apie kuria prikuriau, kaip tu?
nematau vis tiek analogijos, ka dir 100k pakartosi, faktai kalba priesingai  biggrin.gif

Kad ka naujo parasytum. Vartykis...
Atsakyti