Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 19:36)
Ir kaipgi jis velkasi? rolleyes.gif

cia tau geriau zinoti biggrin.gif kad reikejo begti i darba, kai kudikis ant ranku, net man su mano vyru nereikejo i darba begti, kad maisto butu ant stalo, kudikius palikus, nors ir turejo zmogus rimtu bedu, bet net mintis nekilo tokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 19:40)
panagrinėtum, kad objektyviai, MYŽBALA. Ko nesupranti? Vaistų išgerk tada, gal prašviesės 4u.gif
Papildyta:

apie Naujininkus nebuvo nei vieno, MYŽBALA.
Įrodymai tik buvo kaip tavo paauglys 1,5 metų su psichine močiute gyveno, o tu kitam kambary su savo jobariu krušeis, vietoje to, kad tu su motina miegotum

Eik eik, naujiena cia kam kad Naujininku barake gyveni, mizne.
Atsakyti
Myžbala, panagrinėkim geriau tavo šeimą. Jei tavo jobaris negalėjo pakentėti 1,5 metų ir nepilnų, nes savaitgaliais galėjot kur nors ištrūkti, kas būtų, jei tu rimtai susirgtum? Atia atia, cambute? Todėl tau vis atrodo, kad kitų vyrai bėga? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 19:42)
Eik eik, naujiena cia kam kad Naujininku barake gyveni, mizne.

a tai ne? kur nuoroda, MYŽBALA?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 19:42)
cia tau geriau zinoti  biggrin.gif kad reikejo begti i darba, kai kudikis ant ranku, net man su mano  vyru nereikejo i darba begti, kad maisto butu ant stalo, kudikius palikus, nors ir turejo zmogus rimtu bedu, bet net mintis nekilo tokia  biggrin.gif

Kūdikiai augo su manimi:) o tavo postą, kaip gyvenimas tave išspyrė į darbą, gerai pamenam:)
Dar dar sykį-kaip jis velkqsi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 19:35)
Rase" kad atejo jo zmona ir parsivede namo". Tai i kur atejo, is ko parsivede? Kokdel jos ir jo vaikai mate bendra krusimasi jam neissiskyrus ir jiems nesusituokus?  Kodel kruslio vaikas Given vaikui padovanojo medini karda?
( realiai kan dzin kas su kuo miega, kiek partneriu turi, bet kai pradejai varyt ant mylimukes- panagrinekim tavo neobjektyvuma).

na nerase na cambala, nerase, cia tik tavo fantazijos, rase, kad sugrizo pas zmona, apie jokius parsivedimus nebuvo nei kalbos biggrin.gif Paklausk moontes, j savo atmintim visada giriasi biggrin.gif
mate krusimasi, rimtai? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jie bendravo ir tiek , jie ir is seniau pazystami ,kaip suprantu.

tai matai, ka dbandot pritemti ale neina, be kurybos ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 19:44)
Kūdikiai augo su manimi:) o tavo postą, kaip gyvenimas tave išspyrė į darbą, gerai pamenam:)
Dar dar sykį-kaip jis velkqsi? smile.gif

n akaip augo, gi sakei pati 9 men ir 1,5 m vaikus palikai ir isbegai i darba ar jau nebe?

na taip mane ispyre, kai vaikai pradejo lankyti pradine mokykla lotuliukas.gif panasu ar ne?

jau parasiau, tai tavo vyras daugiau uzdirba seimoje ar tu? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 vasario 2021 - 19:54
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 19:43)
Myžbala, panagrinėkim geriau tavo šeimą. Jei tavo jobaris negalėjo pakentėti 1,5 metų ir nepilnų, nes savaitgaliais galėjot kur nors ištrūkti, kas būtų, jei tu rimtai susirgtum? Atia atia, cambute? Todėl tau vis atrodo, kad kitų vyrai bėga? biggrin.gif
Papildyta:

a tai ne? kur nuoroda, MYŽBALA?

Bet tai tavo anas meme geriau pasirinko 5 ketais vyresne moteri su dviem vaikais ax.gif . Tai iazka sako smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 19:36)
Siuo atveju, visai nesvarbu kas tau priimtina, niekas tave nevercia tai daryti.

Toleruoti ka nors, nebutina paciam praktikuoti.

O jei tau, kas nepriimtina, tai nebutinai yra negatyvu, kad butu verta apdalinti gasliais epitetais.

tai ir svarbumas tik nuomones isreiskimo forma biggrin.gif
Pas mane yra aiskumas gyvenime veiksmai yra geri ar blogi, o ka tai reiskia toleruoti? pvz i organizma isiverzia virusai, jam juos toleruoti?
as is vis nesneku tokiasi terminais negatyvu pozityvu, pas tave tikrai ne maziau "graziu" epitetu, o kam tau jie, jei nebutini?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 19:41)
Kur apsigyvenot po vestuviu? Rasei kad vestuviu neplanavot , tik mama tau sake, kad negrazu sveciu nepavaisint, todel jums susituokus mama sutepe greit sumustinius sveciams. Juk tu rasei, kad net vestuviu baliaus neturejo but.

vartotojo įkelta nuotrauka
o dieve, cambala, kas pas tave per kuryba , sumustinius sutepe lotuliukas.gif
sakiau vestuves planavom, bet svente man buvo svarbiausia baznycioje, o ne balius po to, bet buvo vakariene su keliais karstais, misrainem, na kaip iprasta mirksiukas.gif

Ten kur pries vestuves gyvenom, nuomavomes buta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 19:45)
na nerase na cambala, nerase, cia tik tavo fantazijos, rase, kad sugrizo pas zmona, apie jokius parsivedimus nebuvo nei kalbos  biggrin.gif Paklausk moontes, j savo atmintim visada giriasi  biggrin.gif
mate krusimasi, rimtai?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Rase. Toj jums paliktoj temij kur dabar juokiames us burbos ir miznes. B7tent rase, kad " ji zmona parsivede". Moontes man nereikia klaust, as savo atminti turiu.
Tai jei po v8enu stogu gyveno - paaugliai nesuprato kad krusasi🤣?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 19:45)
na nerase na cambala, nerase, cia tik tavo fantazijos, rase, kad sugrizo pas zmona, apie jokius parsivedimus nebuvo nei kalbos  biggrin.gif Paklausk moontes, j savo atmintim visada giriasi  biggrin.gif
mate krusimasi, rimtai?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
jie bendravo ir tiek , jie ir is seniau pazystami ,kaip suprantu.

tai matai, ka dbandot pritemti ale neina, be kurybos ar ne?
Papildyta:

n akaip augo, gi sakei pati 9 men ir 15, m vaikus palikai ir isbeghai i darba ar jau nebe?

na taip mane ispyre, kai vaikai pradejo lankyti pradine mokykla lotuliukas.gif panasu ar ne?

jau parasiau, tai tavo vyras daugiau uzdirba seimoje ar tu? bigsmile.gif

Ne, aš taip nesakiau;)
2 metų, 1 metų ir 3 mėn smile.gif tai jokie kūdikiai smile.gif
Mes uždirbame labai labai panašiai smile.gif net nzn kuris:)
Tad dar kartą-kaip velkasi?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 19:54)
Rase. Toj jums paliktoj temij kur dabar juokiames us burbos ir miznes. B7tent rase, kad " ji zmona parsivede". Moontes man nereikia klaust, as savo atminti turiu.
Tai jei po v8enu stogu gyveno - paaugliai nesuprato kad krusasi🤣?

Na as paklausiu Moonte tu vsika atsimeni, taigi rase taip Given ar nerase? biggrin.gif biggrin.gif As kiek pamenu tai ji negyveno kartu su tuo vyru.
Nebetesiu kalbeti apie Given, nes jos cia nera, nores pati papasakos. Kai ateis tu jos pati paklausk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 19:52)

Ten kur pries vestuves gyvenom, nuomavomes buta  mirksiukas.gif

Aa, nu tai reiskias tokia pat paleistuve kaip mylimuke - kruseis ne su vyru dar🤣.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 19:55)
Ne, aš taip nesakiau;)
2 metų, 1 metų ir 3 mėn smile.gif tai jokie kūdikiai smile.gif
Mes uždirbame labai labai panašiai smile.gif net nzn kuris:)
Tad dar kartą-kaip velkasi?smile.gif

na esmes nekeicia tai leliukai mirksiukas.gif
net neziai vyro atlyginimo? biggrin.gif
tai va aip ir velkasi, negalejai pati auginti vaiksu, net nezinai kiek vyras uzdirba, nes tau puse islaidu reikia uzdirbti ir t.t. neturiu ka naujo paskayti, jau viska pasakiau.
Atsakyti