QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 09, 14:23)
Jūsų patogumui pacituosiu save - "gerovė buvo sukurta ant kitų pamatų". Susiejus su anksčiau mano išdėstytom mintim, tai reiškia, kad tiesiog sukurta kitaip, be pereinamojo periodo iš tarybinės santvarkos, t.y. kitais pagrindais ir kita struktūra, nei Lietuvoje, nes tarybinio periodo tose šalyse nebuvo. Aš nesakiau "ant kito gero" ir nežinau kurioje vietoje tai galėjot įskaityti mano pasisakyme. Iš to darau pakartotinę išvadą, kad skaitot tai, ką noris perskaityti. Nieko naujo

Čia Jūsų mąstymo klišės yra nuvalkiotos, Idomucia
o koks is esmes skirtumas, man taip ir neatskaot i mano anksciua iskeltus klausimus? KOKS SKIRTUMAS, kokiso tos santvarkos buvo? Prie ko as neprisitaikiau, ir kaip reiktu prisitaikyti moketi, konkretumo bus?
Airijoje pvz labai net prastai zmones gyveno, buvo viena is vargingiausiu saliu europoje, jie ka turetu tuom guostis ir toliau varyti savo sali i susinaikinima?
kaip dabartines valdzios aferos pateisinamos praeitimi? ir taip tai klises, su visu tuo sovietiniu laikotarpiu, kaip tik zmones nesitikejo nieko is valdzios tuo metu, kaip tik patys stengesi, dirbo, ieskojo budu papildomai uzsidirbti, paskui ir namie dar daug dirbo, sodus , darzus augino, rubus siuvosi, mezgesi, puosesi, kas tuo metu kazko is valdzios lauke?? kaip tik dabar sukurta per 30m pasalpiniu armija, kuri etik ir laukia, kad kas ka duos.... Rasot tuscias frazes, be jokio konkretumo ir neatitinkancias net realybe.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 09, 15:27)
Pasikartosiu... parduotuvese yra ir zirenliu ir visa ka po to isvardinau, bet jei valstybeje nera elementaraus teisingumo, tai nepades jums nei majonezas nei jachta Vidurzemio juroje
butent apie tai ir kalba...