Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 09, 14:40)

Kokia tu buka, jei salies situacijos analize vertini kaip varyma ant tevynes, tupa , buka ir nemastanti , pikta pavydi butybe esi ir tiek, kam cia dabar vartaisi, prisidengdama kakzokia tevyne, gavai proga eilini karta paloti ir tiek , tai gi  akivaizdu  biggrin.gif putos tik drimba tau is pasitenkinimo , kad demesio is manes gavai lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif clap_1.gif clap_1.gif
Reiskia su manim viskas gerai.

Pavydi tai tu, nes visos drauges gyvena gerai, o tu ne. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 09, 13:49)
Jusu patogumui as pacitavau tas jusu nuvalkiotas mastymo klishes apie kazkokia garbe prisitaikyti prie sunkumu ir apie sazhines grauzhulis kuris turetu kilti einant gyventi ANT KITO GERO.

Jūsų patogumui pacituosiu save - "gerovė buvo sukurta ant kitų pamatų". Susiejus su anksčiau mano išdėstytom mintim, tai reiškia, kad tiesiog sukurta kitaip, be pereinamojo periodo iš tarybinės santvarkos, t.y. kitais pagrindais ir kita struktūra, nei Lietuvoje, nes tarybinio periodo tose šalyse nebuvo. Aš nesakiau "ant kito gero" ir nežinau kurioje vietoje tai galėjot įskaityti mano pasisakyme. Iš to darau pakartotinę išvadą, kad skaitot tai, ką noris perskaityti. Nieko naujo smile.gif Čia Jūsų mąstymo klišės yra nuvalkiotos, Idomucia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 09, 14:23)
Jūsų patogumui pacituosiu save - "gerovė buvo sukurta ant kitų pamatų".

Kodel jus apie tai pleciates? Koks ten skirtumas? Na neidomu kaip ten sukurta, nes vistiek priklauso kazkam kitam ir tie zmones nustato SALYGAS.

Tai kad jus nagrinejat tuos pamatus - nera normalu. Tai teisinimasis. Sovietai teisinosi, kad jie atsilike, nes imperialistai juos duchina

Perkat parduotuveje preke, tai jums rupi prekes kokybe, savybes ir kiek kainuoja, o ne kazkieno vargas ja pagaminti ar ant kokiu pamatu gamino.

Taip ir su gyvenimo vieta
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 09, 14:28)
Kodel jus apie tai pleciates? Koks ten skirtumas? Na neidomu kaip ten sukurta, nes vistiek priklauso kazkam kitam ir tie zmones nustato SALYGAS.

Tai kad jus nagrinejat tuos pamatus - nera normalu. Tai teisinimasis. Sovietai teisinosi, kad jie atsilike, nes imperialistai juos duchina

lotuliukas.gif

Sunku, aš suprantu. Nieko tokio. Nebetęsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 09, 15:28)

nu pagaliau gal nori ir pats prisiimti atsakomybę už savo neįvykusią gerovę.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 03 09, 15:03)
nu pagaliau gal nori ir pats prisiimti atsakomybę už savo neįvykusią gerovę.

Nesuprantu apie ka tamsta.

Parduotuvese yra zirneliu majonezo be talonu. Net ikru 10 rusiu. Yra menkes kepeneliu. Salonuose automobiliai pardavinejami be paskiru, o NT agenturose butai ir namai.
Taigi nieko netruksta, o pinigu visuomet visiems truko.

Net galima sesti i automobili ir nuvykti i Norvegija, Vokietija ar Airija apigyventi ir susirasti darba.
jau nekalbu apie Sovietinius laikus, bet net 1990 metais tokiu galimybiu niekas nesapnavo.

Taii FAKTAS.

O cia visa kritika yra specifine...

Net jei man kas padovanotu 10 milijonu vertes jachta su 10 metu islaikymu, ir tai po menesio ateiciau cia pakeikti, kad va projektuodami ten kazka padare labai blogai.
Tai irgi butu faktas o ne issigalvojimas.

Pasikartosiu... parduotuvese yra ir zirenliu ir visa ka po to isvardinau, bet jei valstybeje nera elementaraus teisingumo, tai nepades jums nei majonezas nei jachta Vidurzemio juroje
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 09, 14:23)
Jūsų patogumui pacituosiu save - "gerovė buvo sukurta ant kitų pamatų". Susiejus su anksčiau mano išdėstytom mintim, tai reiškia, kad tiesiog sukurta kitaip, be pereinamojo periodo iš tarybinės santvarkos, t.y. kitais pagrindais ir kita struktūra, nei Lietuvoje, nes tarybinio periodo tose šalyse nebuvo. Aš nesakiau "ant kito gero" ir nežinau kurioje vietoje tai galėjot įskaityti mano pasisakyme. Iš to darau pakartotinę išvadą, kad skaitot tai, ką noris perskaityti. Nieko naujo smile.gif Čia Jūsų mąstymo klišės yra nuvalkiotos, Idomucia smile.gif

o koks is esmes skirtumas, man taip ir neatskaot i mano anksciua iskeltus klausimus? KOKS SKIRTUMAS, kokiso tos santvarkos buvo? Prie ko as neprisitaikiau, ir kaip reiktu prisitaikyti moketi, konkretumo bus?

Airijoje pvz labai net prastai zmones gyveno, buvo viena is vargingiausiu saliu europoje, jie ka turetu tuom guostis ir toliau varyti savo sali i susinaikinima?

kaip dabartines valdzios aferos pateisinamos praeitimi? ir taip tai klises, su visu tuo sovietiniu laikotarpiu, kaip tik zmones nesitikejo nieko is valdzios tuo metu, kaip tik patys stengesi, dirbo, ieskojo budu papildomai uzsidirbti, paskui ir namie dar daug dirbo, sodus , darzus augino, rubus siuvosi, mezgesi, puosesi, kas tuo metu kazko is valdzios lauke?? kaip tik dabar sukurta per 30m pasalpiniu armija, kuri etik ir laukia, kad kas ka duos.... Rasot tuscias frazes, be jokio konkretumo ir neatitinkancias net realybe.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 09, 15:27)
Pasikartosiu... parduotuvese yra ir zirenliu ir visa ka po to isvardinau, bet jei valstybeje nera elementaraus teisingumo, tai nepades jums nei majonezas nei jachta Vidurzemio juroje

butent apie tai ir kalba...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 09, 15:27)

čia jau suklydai. Padės. Parduosi jachtą ir pasieksi savo teisingumą. Atidės specialiai dėl tavęs nuosprendžio skelbimą, kol parduosi biggrin.gif Nu ar kas pas mus detaliai tikrina kiekvieną teisėją ir jo gimines bei jų visas pajamas, namo, mašinų, atostogų vertes? Ne.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 09, 15:43)
čia jau suklydai. Padės. Parduosi jachtą ir pasieksi savo teisingumą. Atidės specialiai dėl tavęs nuosprendžio skelbimą, kol parduosi biggrin.gif Nu ar kas pas mus detaliai tikrina kiekvieną teisėją ir jo gimines bei jų visas pajamas, namo, mašinų, atostogų vertes? Ne.

o sekanti karta, kai jau jachtos nebeturesi ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 09, 15:45)
o sekanti karta, kai jau jachtos nebeturesi ? lotuliukas.gif

tai jau viskas, prasižengimų kiekis išsekęs
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 09, 15:47)
tai jau viskas, prasižengimų kiekis išsekęs

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 09, 15:43)
čia jau suklydai. Padės. Parduosi jachtą ir pasieksi savo teisingumą.

10 milijonu jachtai tai dziaugsmas ubagui.
M. Chodorkovskis valde Jukos nezinia kiek milijardu vertes o praleido daug metu kalejime
Atsakyti