Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 19:09)
Bet krusosi jos bute. Ir tai aisku is to, ka jinai tada .

is kur si informacija? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 19:12)
O kodel ne. KOrejoje tokiu tuoktuviu aibes. VA cia tai dorovingi zmones.

na gal tau taip priimtina, man ne. Prie ko cia dorove is vis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 20:13)
is kur si informacija?  bigsmile.gif

Is ten pat kuri tavo, kai kurvini kitas moterys, ju vaikus, vyrus...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 19:07)
nes debilka ginė pasiūlė

Kai pati esi debile sociopate tai savo purvais visus daktarus barstai.
O siaip gi matosi kad blogai tau be vaistuku 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 19:11)
Kas visi?
Jei koks soks pro langa is 9a. tu is paskos? Ar vis delto turi kazkokias ribas?

forumiečiai.
Gyvenime be abejo, kad turiu ribas, nes nesutinku realybėje tokių durnių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 19:12)
Nieks papildu nebeperka, mizne?  Nenuostabu, matonai pakuotes myzalais prasmirde.

Nušveisk ir jas, MYŽBALA
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 19:14)
is kur si informacija?  bigsmile.gif
Papildyta:

Is to, kad rase, jog atejo jo zmona pas ja ir issivede ta krusli.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 19:16)
forumiečiai.
Gyvenime be abejo, kad turiu ribas, nes nesutinku realybėje tokių durnių smile.gif
Papildyta:

Nušveisk ir jas, MYŽBALA

Neturi tu ribu. Sapnu nepasidalinusi prikisai narei jos vaiko mirti. Negrazu, mizne.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 19:14)
Is ten pat kuri tavo, kai kurvini kitas moterys, ju vaikus, vyrus...

Na ne, mano informacija paie jus tik is tok a rasot cia. Camalos ir tavo is fantaziju biggrin.gif
Vaiku nei vienos nekurvinau, eik gal kokiu vaistiku isgerk, nes vel pradejai kliedeti...ir palamai nei vienos nekurvinau, o juo labiau neiveinos vyro biggrin.gif .... cia jusu tokie issireiskimai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 19:12)
Kodel? Tai ir vyras butu prostitutas, o as ji vaidnu alfonsu ar ne? Ne moteris turetu eiti zmona turetu eiti ir viskas butu gerai.  biggrin.gif
Man matai skiriasi vyro ir zmonos pareigos ir roles seimoje, tai visai normalu nuteketi pas vyra...nes vyras veda, moteris teka.. mirksiukas.gif vyras stato nama, moteris ji pavercia namais  mirksiukas.gif

Tai moteris, žmona, gali eit? O vyras sutuoktinis gali eit pas žmoną? O prieš peršantis kartu gyventi kur? Nuomot butą?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 20:14)

O prie to kad ju santuoka nepagrista libido.

Priimtina kas?
Siaip man daug kas priimtina, tiek MOntevertes pasirinkimas, tiek Given, mylimukes, MOntekristos ir t.t. Jos pilnametes, ju gyvenimas, ju pasirinkimas mano gyvenimo neitakoja, vadinasi ir kitu visuomenes nariu. Tikiu, kad kiekviena moteris yra gera, atsakinga motina, sugeba atskirti savo vaiku, gyvenimus nuo "suaugusiu gyvenimo".

Cia pas tave problemos, nes kurvini visas kas tau neitiko.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 19:17)

niekad taip nerase biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 19:17)
Papildyta:

Neturi tu ribu. Sapnu nepasidalinusi prikisai narei jos vaiko mirti. Negrazu, mizne.

ji tokia pati melagė kaip ir tu, MYŽBALA. Aš ja netikėjau, nes ji nei vieno savo argumento nepagrindė. Ir ji tą žinojo.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 19:19)
Tai moteris, žmona, gali eit? O vyras sutuoktinis gali eit pas žmoną? O prieš peršantis kartu gyventi kur? Nuomot butą?

Na tu nori, kad vias gyvenimo situacijas isnagrineciau? biggrin.gif Jei abu ne pliki basi ir nsuprendzia susituokti, tai tada ir sprendzia kur geriau zmonos buste ar vyro, su salyga, kad jau viskas tampa bendra...Bet geriausia butu nauja bendra isigyti.

o kam kartu gyventi pries persantis? blink.gif lai gyvena kiekvienas savo namuose susituoks ir apsigyvens.
Kiek tu gyvenai su vyru nesusituokusi ir kur jus gyvenot?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 19:25)
Na tu nori, kad vias gyvenimo situacijas isnagrineciau? biggrin.gif  Jei abu ne pliki basi ir nsuprendzia susituokti, tai tada ir sprendzia kur geriau zmonos buste ar vyro, su salyga, kad jau viskas tampa bendra...Bet geriausia butu nauja bendra isigyti.

o kam kartu gyventi pries persantis? blink.gif lai gyvena kiekvienas savo namuose susituoks ir apsigyvens.
Kiek tu gyvenai su vyru nesusituokusi ir kur jus gyvenot?

Gyvenom gal 2_3 metus, sEUbas, pas mano tėvus biggrin.gif
Atsakyti