O taip kurvindama oponentu vaikus, tau neitikusias, apdalindama galsiais epitetais. Cia pasirodo vadinasi lutukes analize. Kai uz ta pati, savo draugikem, nei cypt, nei kukarieku. O ko taip, ju gyvenimelis neanalizuojamas? KOdel anom tokia isimtis, o kiek pateisinimu...
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 18:48)
Koks skirtumas kad ji su juo issiskyrusi. Snekam gi ne apie tai. O apie jos krusimasi su vedusou vyru ir neissiskyrusios seimos vaikus ir savo vaikus ziuret sita krusala.
Aa, tai jau ateina sveciai? Cia to krusalio vaikai tipo " sveciai" kai anie abu barskinasi kitam kambary arba abudu is po nakties islenda i bendra erdve kur tiu jos ir jo vaikai. Nu nu .
Glusee, prie ko cia mano ar ne mano namai. Apsigyvemciau pas ji, gal pas save jei jis jau neturetu kur. Ir tai nereiskia kad jei apsigyventu pas mane - igyrltu teise i mano busta.
Aa, tai jau ateina sveciai? Cia to krusalio vaikai tipo " sveciai" kai anie abu barskinasi kitam kambary arba abudu is po nakties islenda i bendra erdve kur tiu jos ir jo vaikai. Nu nu .
Glusee, prie ko cia mano ar ne mano namai. Apsigyvemciau pas ji, gal pas save jei jis jau neturetu kur. Ir tai nereiskia kad jei apsigyventu pas mane - igyrltu teise i mano busta.
O ka cia ziuret, kad jau vsiaks baigesi?
rimtia tu taip isivaizduji? na man kakzaip atrodo imanom ai rkitur isejsu pvz pas ta vyra seksu uzsiimti, o ne su vaikais uz sienos. Na bet to nezinau, cia tik Given geriau zino kaip buvo, jei tau smalsu pasiklausk.
Tai gal tu gluse jei nesupranti nuo ko diskusija prasidejo? Butent nuo to kad mylimuke parsivede i savo buta si vyruka.
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 18:59)
Sėkmės, MYŽBALA. Laukiu nesulaukiu nuorodėlių
Papildyta:
jinai savąjį nepilnametį nuvedė pas motiną nepilnavertę
Papildyta:
jinai savąjį nepilnametį nuvedė pas motiną nepilnavertę
Lauk, tik primyzta savo klyna issiplauk.
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 18:48)
O tai kur tada nesibarškinus iškart ženytis?
O kas per problema butu?
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 19:57)
ziurek ir vel melai, moonte tai nuo ju geriau, jau lyg buvai suvokus,kad snekejau paie jusu su yru aukleijima ir vel dabar sunu kisi
Tai apsirodo dar vyras kurvinykas. Kuo toliau analizuoja motera, tuo giliau i lankas.
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 18:28)
Sorry, MOnteverte, bet as tavo draugelkai priminsiu apie tavo greita susibegima su tavuoju, dar studiju metais. As tame trragedijos nematau, buvai pilnamete, ne davatka, tavo pasirinkimas, PRIVALO BUTI GERBIAMAS. Nezinau kelintuoju, gal ir pirmuoju, o gal ir paskutiniuoju, si statistika nelabai domina. Tai lutuke kuisiasi svetimuose trusikuose, informacija semiasi burbos kristoliniam.
kaip susibėgom, taip jau nn metų bėgam viena kryptimi, tai? Aš juk jaučiu žmones, nesikelčiau pas tą, su kuriuo skirsiuos
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 18:55)
Geriausiai nesugulti per anksti ir geriausia po santuokos, geriausia nesivesti i savo busta vyru gyventi...
Taip ir matau, kaip žmonės tuokiasi nesugulę iki
Kodėl pati davei be santuokos?
O kodėl vyras negali gyventi moters bute?
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 18:53)
Gluse, monteverte neturi jokios nuojautos. Pilnatine.
K9 ji save dalino visiems i kaire ir desine? Juk su pirmu pi 4 pasimatumo susimete, su kitu per pirma pasimatyma
Nu tai paleistuve konkreti, kad tik pasidulkint .
Papildyta:
Abi baisejosi su pilnatine del kontraceptiku, nors monteverte pati juos ryjo.
K9 ji save dalino visiems i kaire ir desine? Juk su pirmu pi 4 pasimatumo susimete, su kitu per pirma pasimatyma
Papildyta:
na kaip tai negera, jei su tuo paciu vyru tebegyvena?
na tai ir suprato, kad blogai dare, o nesako, kad kaip saunu juos gerti ir tebegeria, nesurpanti?
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 19:00)
Tai gal tu gluse jei nesupranti nuo ko diskusija prasidejo? Butent nuo to kad mylimuke parsivede i savo buta si vyruka.
O Given i savo buta vedusi pimpala. Kame skirtumas? Dar baisiau - mylimuke laisva nevedusi bevaiki berna, o Givem vedusi vyra ir jo vaikus.
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 18:56)
Tai kur susitikinėt??? Tundra tu
tai gal tu tundra, jei nezinai, kur galima i pasimatymsu eiti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 19:01)
O kas per problema butu?
Tai gal dar ženytis reiktų išvis nesimačius? Susipažinai internetu- ir į bažnyčią
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 18:53)
Gluse, monteverte neturi jokios nuojautos. Pilnatine.
Papildyta:
Papildyta:
3 savaites, MYŽBALA, pabandė, o ne rijo
dūsk su savo endometriozėm ir mirenom