Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 18:36)
na ir ka? kuom tai panasu i mylimukes sugyventinio parsivedima turint paaugle dukra?
Cia du jauni zmones susimete gyventi, mazai pazystami, galejo baigtis skyrybom, bet Montevertes nuojauta gera, tai ir pasirinko greitai tinkama. As ir pradejau su vyru gyventi nesusituokusi, tiek, kad pries tai jau mes daug metu kartu buvom ir jau buvo pasipirses, planavom vestuves ir ka?
bet pas mus abi nebuvo nuo musu pirklausomu vaiku ir nei pas mane nesikele vyras i buta, kaip suprantu ir ne i Montevertes buta. Tai situacija vsisikai skirtinga.

Blyn, tai lai turi vaikų, pasilaidoji biggrin.gif triniesi pakampėm, kad tik vaikai nesužinotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 19:36)
na ir ka? kuom tai panasu i mylimukes sugyventinio parsivedima turint paaugle dukra?
Cia du jauni zmones susimete gyventi, mazai pazystami, galejo baigtis skyrybom, bet Montevertes nuojauta gera, tai ir pasirinko greitai tinkama. As ir pradejau su vyru gyventi nesusituokusi, tiek, kad pries tai jau mes daug metu kartu buvom ir jau buvo pasipirses, planavom vestuves ir ka?
bet pas mus abi nebuvo nuo musu pirklausomu vaiku ir nei pas mane nesikele vyras i buta, kaip suprantu ir ne i Montevertes buta. Tai situacija vsisikai skirtinga.

Tai apsispresk kur tavo problemos.
Ar del kiekio pergyveni, greicio, kada sugulama, ar del tariamu vaiku?
Kodel negaili nei given, ne jos vedusio draugo vaiku?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 18:39)

Ji dar abortus minėjo, kaži klausė savo draugės?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 19:38)
Blyn, tai lai turi vaikų, pasilaidoji biggrin.gif triniesi pakampėm, kad tik vaikai nesužinotų biggrin.gif

Pakampem trintis negalima, uz tai mano vaikas buvo anos pakrykstytas kurvinyku.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 18:31)
Papildyta:
Na ji jau seniai su juo issikyrusi tai pirma, kaip matai sis formatas nenuvede i seima, antra jau ji kiek sake, ka d jis negyveno su seima, tiek, kad oficialiai neisiskyre, ir trecia i svecius ateina ivairus zmones pvz pas mus, pas jus ne? ar tai tapatu gyvenimui?

nesiznenytum? ir i savo namus parsivestum, kad jis ir nieko visai neturetu?

Koks skirtumas kad ji su juo issiskyrusi. Snekam gi ne apie tai. O apie jos krusimasi su vedusou vyru ir neissiskyrusios seimos vaikus ir savo vaikus ziuret sita krusala.
Aa, tai jau ateina sveciai? Cia to krusalio vaikai tipo " sveciai" kai anie abu barskinasi kitam kambary arba abudu is po nakties islenda i bendra erdve kur tiu jos ir jo vaikai. Nu nu biggrin.gif .

Glusee, prie ko cia mano ar ne mano namai. Apsigyvemciau pas ji, gal pas save jei jis jau neturetu kur. Ir tai nereiskia kad jei apsigyventu pas mane - igyrltu teise i mano busta.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 18:41)

O tai kur tada unsure.gif nesibarškinus iškart ženytis?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 02 05, 18:35)
Kiekvienam savo. Jei vien dėl sekso, tai koks dar širdžių daužymas? Meilės seilės praeina po kelių metų, vos ne pusė išsiskiria po to kai atsiranda kitos meilės seilės, pareigos pamirštamos. Kai kas ir vaikų nenori, bet tuokiasi. O kai kas kuo puikiausiai gyvena ir be štampo. Kaip kiekvienam žmogui patinka, taip lai ir gyvena, svarbu aplinkiniams netrukdo. Nesuprantu to noro į svetimas lovas lysti.

Cia ne noras i svetimas lovas lysti, o diskusija apie santykius ir kaip jie klostosi, as asmeniskai nepazystu nei vienos laimingos 40+ moters, kuri neturetu seimos ir tik laikinus partnerius del sekso...Net ta mano drauge kuri susitikineja su jaunesniu vyru del sekso, ji nori seimos, ji iesko vyro, ji net vaiku dar nori.
Taip pat nezinau laimingu pavyzdziu gyvenimo susimetus, vienisos mamos irgi iesko poros, nenori vienos gyventi. Dauguma zmoniu gi nori seimos, meiles, silumos, demesio, o ne tik pabuti kaip treniruokliai ar masturbacines leles...

Tie nuotykiai gali kazkiek dziuginti, gal idomu, azartas jaunysteje, bet su laiku kazin ar tai vis nes dziaugsma. Vyrai ir tie, kurie audringai gyveno, link senatves jau nori meiles, siltos, mylincios zmonos salia, atsibosta tie nuotykiai. Kaip man vienas pazystamas vis paraso kartais, buves klasiokas, sako sekso tai pilna visur, bet va kur rasti tikra moteri, kurti santykiam.

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 18:38)

ar as taip sakiau?????suzinotu vaikai ir su vaikais gyventi, nematai skirtumo?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 18:36)

Gluse, monteverte neturi jokios nuojautos. Pilnatine.
K9 ji save dalino visiems i kaire ir desine? Juk su pirmu pi 4 pasimatumo susimete, su kitu per pirma pasimatyma
Nu tai paleistuve konkreti, kad tik pasidulkint biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 18:41)
Ji dar abortus minėjo, kaži klausė savo draugės?

Abi baisejosi su pilnatine del kontraceptiku, nors monteverte pati juos ryjo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 18:39)

As nieko negailiu, ar gailiu ko? blink.gif As tik analizuoju.

As tai seniai apsiprendus, jau tiek paklodziu surasiau vis tiek nesupranti smile.gif Nezinau kaip aiskiau pasakyti, Geriausiai nesugulti per anksti ir geriausia po santuokos, geriausia nesivesti i savo busta vyru gyventi...
O jau kaip ten kas vyksta, kaip bus, kas gausis tai cia nuo daug palinkybiu priklauso. Net mylimukei sakiau, mazu jai viskas pasiseks ir ilgai ir laimingai vis agyvenima nugyevns su situo sugyventiniu, sakiau po 10m bus aiskiau. Taigi, isimciu visada yra. Zinau pora, kuri po 3 dienu pazinties susituoke ir laimingai visa gyvenima gyveno...
Kaip ir visur yra taisykles pvz keliu eismo ir kartais gali jas pazeisti ir nebus avarijos, o kartais gali nepazeisti ir papulsi i avarija, bet tai nereiskia, kad ju nereikia laikytis ar ne? aiskiau gal?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 18:50)
Cia ne noras i svetimas lovas lysti, o diskusija apie santykius ir kaip jie klostosi, as asmeniskai nepazystu nei vienos laimingos 40+ moters, kuri neturetu seimos ir tik laikinus partnerius del sekso...Net ta mano drauge kuri susitikineja su jaunesniu vyru del sekso, ji nori seimos, ji iesko vyro, ji net vaiku dar nori.
Taip pat nezinau laimingu pavyzdziu gyvenimo susimetus, vienisos mamos irgi iesko poros, nenori vienos gyventi. Dauguma zmoniu gi nori seimos, meiles, silumos, demesio, o ne tik pabuti kaip treniruokliai ar masturbacines leles...

Tie nuotykiai gali kazkiek dziuginti, gal idomu, azartas jaunysteje, bet su laiku kazin ar tai vis nes dziaugsma. Vyrai ir tie, kurie audringai gyveno, link senatves jau nori meiles, siltos, mylincios zmonos salia, atsibosta tie nuotykiai. Kaip man vienas pazystamas vis paraso kartais, buves klasiokas, sako sekso tai pilna visur, bet va kur rasti tikra moteri, kurti santykiam.
Papildyta:

ar as taip sakiau?????suzinotu vaikai ir su vaikais gyventi, nematai skirtumo?? blink.gif

Tai kur susitikinėt??? Tundra tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 18:41)

ziurek ir vel melai, moonte tai nuo ju geriau, jau lyg buvai suvokus,kad snekejau paie jusu su yru aukleijima ir vel dabar sunu kisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 17:47)
Kai netingesiu surasiu. Siti issaugoti buvo, todel greitai.
Tai kiek tau mizne metu, jei gimimo 1982? biggrin.gif
Neturejai 8r neturi tu jokio vyro. Pries 5 metus dar rasei kad sugyventinis.
O anas meme, kur isejo irgi rasei l,kad nebuvot susituoke.
Vnzo paleistuve esi pagal lutuku ax.gif .

Sėkmės, MYŽBALA. Laukiu nesulaukiu nuorodėlių biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 18:10)
vadinau pasileiduse gatves merga, del jos viekartiniu naktiniu nuotykiu ir tam tikru kitu dalyku, o ne del to, kad parsivede sugyventini.
Given tokiu nuotykiu nepropaguoja  biggrin.gif

tai kaip tu parsivestum sugyventini pas vaika nepilnameti?

jinai savąjį nepilnametį nuvedė pas motiną nepilnavertę smile.gif
Atsakyti