Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 16:38)
Tu ten paryskinai " blogai tistis partnerius kai vaikai namie"

O barskintis su vedusiu vyru, pasikvietus dar to vyro vaikus prie saviskiu( kai tu vaiku tevai neissiskyre) cia normalu?
Nei i vienus vartus netelpa. Ne be reikalo to diedo vaikas Given sunui karda isdroze, jei suauge savo aistros vedami nicnieko nenutuokia.

Taip blogai, o ne vadinau paleistuve, jus savo fantazija pasilikit sau. O tu manai gerai nesusituokus pradeti gyventi su vyru, kai namuose yra nepilnameciai vaikai? taip saizningai, butum parvedusi patevi savo vaiku neoficialu , sugyventini pvz, jei butum su vyru issikyrus?

Tas ,kad tas vyras buvo neisiskyres iki galo oficialiai, visiskai nieko nekeicia morales atzvilgiu, nes jis negygveno su zmona kartu.
O apie Given nesiruosiu diskutuoti n karta ta pacia jau seniai apsneketa tema. Kaip bebutu jie issiskyre, ka siaip ir sakau, kad jei pradedi netinkamai santykius kurti jie veda i skausma dazniausiai.

Bet tai jei butu pvz issikyres vyras su vaikais, ir sueitu nauja seima, tai tipo negerai vaikus supazindinti? ka tu cia iziuri nesuprantu? blink.gif As nieko nieko bloga nematau, jei susieina abu issikyre zmones, abu turi vaiku, pradeda draugauti(ne seksu uzsiimineti), susipazysta ir vaikai susipazysta, paskui jei tinka vienas kitam susituokia, apsigyvena kartu. Viskas tame cool, ir tai daugiau sansu, kad seima is tikro susikurs ir meile tesis ilgai ir laimingai...o ne sirdys dus...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 16:38)
Tai, sakai, geriau pakampėse dulkintis? biggrin.gif
GIVEN GIVEN, tavo draugai tave apibūdinaį

su kuo tu cia snekiesi? bigsmile.gif klausiu kur mylimuke vadinau paleistuve del sugyventinio, alio??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 16:45)
Taip blogai, o ne vadinau paleistuve, jus savo fantazija pasilikit sau. O tu manai gerai nesusituokus pradeti gyventi su vyru, kai namuose yra nepilnameciai vaikai? taip saizningai, butum parvedusi patevi savo vaiku neoficialu , sugyventini pvz, jei butum su vyru issikyrus?
Tas ,kad tas vyras buvo neisiskyres iki galo oficialiai, visiskai nieko nekeicia morales atzvilgiu, nes jis negygveno su zmona kartu.
O apie Given nesiruosiu diskutuoti n karta ta pacia jau seniai apsneketa tema. Kaip bebutu jie issiskyre, ka siaip ir sakau, kad jei pradedi netinkamai santykius kurti jie veda i skausma dazniausiai.

Bet tai jei butu pvz issikyres vyras su vaikais, ir sueitu nauja seima, tai tipo negerai vaikus supazindinti? ka tu cia iziuri nesuprantu? blink.gif As nieko nieko bloga nematau, jei susieina abu issikyre zmones, abu turi vaiku, pradeda draugauti(ne seksu uzsiimineti), susipazysta ir vaikai susipazysta, paskui jei tinka vienas kitam susituokia, apsigyvena kartu. Viskas tame cool, ir tai daugiau sansu, kad seima is tikro susikurs ir meile tesis ilgai ir laimingai...o ne sirdys dus...

Vadinai mylimuke paleistuve, vis lakstei ir klausinejai kiek vyru turejo. O jei maziau nei Given? Tai vis tiek paleistuve, o Given ne?
Man pvz Given elgesys atgrasus( su tais krusimaisiais ir vaiku bureliais kai anoji seima neissiskyrusi). Fui, issigimeliskumas kazkoks. Ir ten nedraugavo, ten dulkinisi ir to diedo vaikai pas ja buvo. Diedas padulkino meiluze ir gyvena seimoj kaip niekur nieko, tik kaip zinom dar dulkintis kviecia.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 16:52)

Papildyta:

su kuo tu cia snekiesi? bigsmile.gif  klausiu kur mylimuke vadinau paleistuve del sugyventinio, alio???  bigsmile.gif

Žėk, aš sakau: tu baigusi tris klases. Tai lyg ir netapatu tu esi durna, bet vidi gi supranta:)
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 16:29)
px
mesivaldai
brirleda Dievo temoj,
Pati caro laikais rasei kad anas sugyventinis isejo pas 5 ketais vyresne moteri su dviem vaikais.
Apie savo teva irgi rasei kad maza vaika Palangoj paliko ir isejo, tu ejai 8eskot. Bet kai parasei kad geriantis ir dar kaip issiaiskinom tavo tevams pofig vaiko sveikata buvo - nenuostabu.

brirleda tu brirleda biggrin.gif
rašiau, kad jam simpatizavo buvusi bendradarbė, kuri vedusi ir po šiai dienai gyvena su tuo pačiu vyru ir tais pačiais savo vaikais. Taip kad apsimižk galvą išskydusi smegenine biggrin.gif
O tai motinos žinok nebuvo. Tėvas ėmė ir išėjo, vaikus palikęs. Tavo taip tai tikrai darė, jei taip mąstai biggrin.gif biggrin.gif

Žo. Krikštas įvyko. Turime MĖMĖKRISTĄ biggrin.gif
Atsakyti
[quote=lutuke123,2021 02 05, 16:52]
Tavo gi pacios motina tavo sesei dieda i namus parvede ( tavo teva). As labai abejoju ar jie nesidulkino, o pirma draugavo, nunese pareiskimus, susituoke, o paskui tik barskintis pradejo.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 17:14)
brirleda tu brirleda biggrin.gif
rašiau, kad jam simpatizavo buvusi bendradarbė, kuri vedusi ir po šiai dienai gyvena su tuo pačiu vyru ir tais pačiais savo vaikais. Taip kad apsimižk galvą išskydusi smegenine biggrin.gif
O tai motinos žinok nebuvo. Tėvas ėmė ir išėjo, vaikus palikęs. Tavo taip tai tikrai darė, jei taip mąstai biggrin.gif  biggrin.gif

Žo. Krikštas įvyko. Turime MĖMĖKRISTĄ biggrin.gif

Kam idomu ka tu dabar rasineji, apsimyzusi melage.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 17:15)
Kam idomu ka tu dabar rasineji, apsimyzusi melage.

tai įdėk nuorodas į originalias temas, kad yra kaip tu sakai. NUORODAS, o ne savo perdirbtus print screen. Jei neįdėsi (nes ką nori, surandi ir įdedi), esi oficialiai MYŽBALA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 10:22)
jūs absoliučiai nusišnekate ir nieko neraukiate apie tai kam aš tai kėliau ir kodėl. Nu ant tiek atsilikimas... Man žinokit nejuokinga, gaila jūsų kaip žmogaus verysad.gif nepasisekė jums gyvenime verysad.gif

Man tai didelė garbė, juk jau n kartų rašiau. Kartojatės biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 10:31)
kas iš ko juokiasi? blink.gif  nebent jūs pati iš savęs. jūs tikrai visiškai kvaila esate unsure.gif

Vėl kartojatės dėl mano kvailumo. Ir kodėl?

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 10:38)
Žmogus skaito skaitalus, o inteligentės juokiasi. Nu absurdo viršūnė. Absurdo teatras tiesiog

Ne iš skaitalų juokas, o iš užklausos žmogaus, kuris, kaip rašėt LMAB vargo nepamenu kiek ten metų. Bet vieną kartą ten tikrai buvo wub.gif

Monteverte, Jūsų melas, na, toks juokingas biggrin.gif Ir ne tik man.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 02 05, 17:18)
Ne iš skaitalų juokas, o iš užklausos žmogaus, kuris, kaip rašėt LMAB vargo nepamenu kiek ten metų. Bet vieną kartą ten tikrai buvo wub.gif

Monteverte, Jūsų melas, na, toks juokingas biggrin.gif  Ir ne tik man.

??? gal galite lietuviškai? Kas čia per tekstas? kas kur vargo ir vieną kartą buvo biblėj? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 13:34)
O tai Biblijos irgi niekam negalima paskaityti, o tik mokslinčiams?
Ir? Tai aš juk nuo pat pradžių pabrėžiau, kad tikiu tik tuo, kas man realybėje atsišaukė.  Nes aš ir buvau ta Dievų skeptikė ir manęs niekas pasakėlėmis neįtikintų. Tai tik ir reiškia, kad ta info gana tiksli, subjektyvumo matomai mažai.

O va čia gal ir ne melas - galiu patikėt. Bet prie ko čia kelių metų vargai LMAB?

Dar kartą kartoju: metraščius ir apskritai visą rašytinę informaciją tyrinėja patys įvairiausi žmonės savo politinėmis pažiūromis, kilme, gyvenamąja vieta. Jie kalba skirtingomis kalbomis, puoselėja skirtingas kultūros tradicijas, savo gyvenimus reglamentuoja skirtingomis moralinėmis normomis ir t.t., ir t.t. ir t.t. - bet juos visada vienija profesionalumas (na, bent jau žinojimas, kas yra rankraštis, kas metraštis). Tai atpažįstama iš sakinio. Burbanti už Jus daugiau žino apie metraščius, o šia tema vasarą parašė tik sakinį.

Va ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 05 vasario 2021 - 17:33
QUOTE(paštininkė @ 2021 02 05, 17:30)
O va čia gal ir ne melas - galiu patikėt. Bet prie ko čia kelių metų vargai LMAB?

Dar kartą kartoju: metraščius ir apskritai visą rašytinę informaciją tyrinėja patys įvairiausi žmonės savo politinėmis pažiūromis, kilme, gyvenamąja vieta. Jie kalba skirtingomis kalbomis, puoselėja skirtingas kultūros tradicijas, savo gyvenimus reglamentuoja skirtingomis moralinėmis normomis ir t.t., ir t.t. ir t.t. - bet juos visada vienija profesionalumas (na, bent jau žinojimas, kas yra rankraštis, kas metraštis). Tai atpažįstama iš sakinio. Burbanti už Jus daugiau žino apie metraščius, o šia tema vasarą parašė tik sakinį.

Va, ir viskas.

kokių kelių metų vargai? kelių kartų, o ne metų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
užsikrėtėt myžbalos virusu? kursit tragikomedijas dabar?

jūs nesuvokiate vieno dalyko. Man iš jų ne apibrėžimų kas jie tokie reikėjo, mane nedomino kas ir kiek metų juos ten tyrinėjo ir kaip sunkiai. Mane sudomino tik pati info iš kelių konkrečių ir viskas. Ji pasiteisino mano realybėje. Viskas, daugiau manęs niekas nedomina. O jūs nors ir supūkit tose biblėse, jei tai jūsų gyvenimo tikslas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 17:18)
tai įdėk nuorodas į originalias temas, kad yra kaip tu sakai. NUORODAS, o ne savo perdirbtus print screen. Jei neįdėsi (nes ką nori, surandi ir įdedi), esi oficialiai MYŽBALA biggrin.gif

Skyreliai " Ligose" - " Slapimo nelaikymas" 3 psl Viciuos Vici.
Dar cia
Vicious Vici Unregistered

2007 05 20, 10:49

Paskelbta: #1

Rodos dar nebuvo tokios temos, naudojausi paieška...
tai va, turiu problemą, anksčiau irgi patraškėdavo man kaulai ar kremzlės, nežinau kas ten tiksliai traška, bet ne tiek, o paskutiniu metu tai baisiai :verysad: tiesiog tarkim sėdžiu ant kėdės ir keliuosi nuo jos, kad kažkur eiti, net tada sutraška :oh

rytais beveik kasdien, išskyrus gal sekmadienį geriu apystiprią kavą, nes esu linkusi į sumažėjusį spaudimą ir kadangi negaliu sau leisti miegoti 10 valandų, tai ryte jaučiuosi tragiškai ir be kavos nežinau kaip jausčiausi darbe unsure.gif dabar nusprendžiau tikrą kavą pakeisti tomis 2 in 1 ar 3 in 1, bet nežinau ar tai išeitis? gal geriau kokia cappucino? unsure.gif
ir nusipirkau kažkokius rusiškus vitaminus Artro stop ar pan. Daugiau nežinau ko griebtis, gal jūs ką patarsit? 4u.gif

p.s. amžius mano nesenas, pragyvenau dar tik ketvirtį amžiaus ax.gif

Tema apie traskancius kaulus. Tavo kurta, mizne.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 17:37)
Skyreliai " Ligose" - " Slapimo nelaikymas" 3 psl Viciuos Vici.

Skyrelį tu nelaimingas. Dėk kur vyras pas kt. bobą išėjo ir dėk kur tėvas vienas išėjo, o mamos nebuvo.
Staigiai tik MYŽBALA!
Atsakyti