Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 15:54)

Todel mane glumina, tokie ekspertai kaip Idomucia, kuris mums moterims nori paaiskinti kas yra tikroji moteris, moteriskumas. Ir panasaus lygio vyru ekspertai.

Jei butum kritiska,, tai ramiai pastebetum, kad as ziuriu i tai is labai neiprastos vietos, todel pastebejimai gali buti idomus.
Vyrai irgi ziuri kitaip neii moterys i moteriskuma.
Ju tikrai vertingi pastebejimai.

Bet teletabiskumas iesko tik linkciojimu i takta tai nera normalu
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 16:07)
Trys variantai:
A
B
NĖ VIENA

čia nėra ko vartyti smile.gif

2 variantai:
debilė cambala ar nedebilė?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 05, 15:27)
As tai darbe linksminuosi papasakodama apie ezoteriku prievartaujamus terminus pvz. vibracijas, energijas, daznius ir vandens atminti. biggrin.gif

labai bukai atrodai....nekeista, kad taip pasaulis nusivaziaves, kad tokie buki ivairiose sferose...

tu rimtai nezinai, kad kiekvienas atomas vibruoja, kad egzistuoja energijos, na vienu zodziu parasei kaip koks urvinis zmogus, kuriam papasakojo pirma kart apie bakterijas...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 16:09)
2 variantai:
debilė cambala ar nedebilė?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu jo kazkas panasuas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 16:09)
labai bukai atrodai....nekeista, kad taip pasaulis nusivaziaves, kad tokie buki ivairiose sferose...

tu rimtai nezinai, kad kiekvienas atomas vibruoja, kad egzistuoja energijos, na vienu zodziu parasei kaip koks urvinis zmogus, kuriam papasakojo pirma kart apie bakterijas...

nu. Visi normalūs žmonės junta kaip pvz. eina energija kūne įsimylėjus. Kaiop kūnas energizuojasi, pulsuoja, čakros visos atrodo juda ir pan. Tuos ir pan. dalykus galima atkartoti meditacijose, tanse ir pan. Bet tos mokslininkės matomai kaip robotukės kokios, šaltos šaltos..
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 15:29)
ne, tu pavadinai Mylimukę paleistuve, nes ji mylimą žmogų parsivedė gyventi namo. Ir veda bendrą buitį, tad KAS yra ta, kuri neparsiveda, o trinasi pakampėmis?

Na va vel isvartymai, juk ne taip seniai rasem, galima nueit ir pasiskaityt mirksiukas.gif
Ne, ne del as ja taip pavadinau, sakiau pasileidusi gatves merga ar kazkaip panasiai, del jos vienkartiniu naktiniu "romanu" mirksiukas.gif

Del to sugyventinio visai ka kita rasiau, rasiau, kad ji neturi savigarbos, kad leidziasi ant sprando vyrui sedeti.

Kaip jus greit prasimetat tarp keliu zinuciu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 16:11)
nu. Visi normalūs žmonės junta kaip pvz. eina energija kūne įsimylėjus. Kaiop kūnas energizuojasi, pulsuoja, čakros visos atrodo juda ir pan. Tuos ir pan. dalykus galima atkartoti meditacijose, tanse ir pan. Bet tos mokslininkės matomai kaip robotukės kokios, šaltos šaltos..

Man jos tobulos kompjaunuoles unsure.gif
Dievo nemata ten Gagarinas kosmose su raketa, vadinasi jo ir nera...

tai sakau tik apie homeopatija, kokia panika jas uzpludo, o ka jei pasneketume gydyma su pvz Reiki biggrin.gif Ja beja net ligoninese vakaruose naudoja.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 15:54)
Jei rimtai, ramiai galima parasyti viena is pasirinktu raidziu. Vartyk nevarcius, esme ta pati.
Papildyta:
Butent.
Todel mane glumina, tokie ekspertai kaip Idomucia, kuris mums moterims nori paaiskinti kas yra tikroji moteris, moteriskumas. Ir panasaus lygio vyru ekspertai.
Mano seimoje vyru zyyymiai daugiau nei moteryciu. Mano mama neturejo nei vienos vaikaites. Gerai kad ja pradziugino provaikaitemis. Bet tikrai nedrisciau, sakyti kad jau as esu vyru zynove. Nors, bent jau savo seimos vyru vyraujancias elgesio, mastymo tendencijas galiu izvelgti. Bet vel gi, juk reikia dar ivertinti visus faktorius, kokia seima, kokios tradicijos, vertybes ir t.t. Visa tai juk itakoja. Kaip jau rasiau, mes ne tik turime gyvuliska prada.

gyveni tarp vyru ir ju nepazysti, mes susirasom tik zinutem cia, bet jau apie mane viska zinai, net santaupas banke lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 vasario 2021 - 16:21
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 16:17)
Man jos tobulos kompjaunuoles  unsure.gif
Dievo nemata ten Gagarinas kosmose su raketa, vadinasi jo ir nera...

tai sakau tik api ehomeopatija, kokia panika jas uzpludo, o ka jei pasneketume gydyma su pvz Reiki  biggrin.gif Ja beja net ligoninese vakaruose naudoja.

oi nigavari. Jos tikriausiai tik ant tradic. medikų paskirtų nuskausminamų sėdi, tai ir atbukę pojūčiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 16:07)
Trys variantai:
A
B
NĖ VIENA

čia nėra ko vartyti smile.gif

as tau jau atsakiau , prisitaikyk pagal tai mirksiukas.gif nezinau kas tau neaisku buvo mano atsakyme?
Tu kaip mazas vaikas trepsintis koja, as pamenu sakydavau teti rinkis arba zaisiu lauke iki 12 arba ziuresiu televizoriu, sakydao tik mars i lova biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 16:20)
oi nigavari. Jos tikriausiai tik ant tradic. medikų paskirtų nuskausminamų sėdi, tai ir atbukę pojūčiai smile.gif

as rimtai kartais galvoju va kaip reikia gyventi, uzaugti, kokiu buti, kad buti tokiu buku, nieko nejaucianciu, nemastanciu.... unsure.gif bet pastoviai , visais amziais tokiu buvo ir matomai bus... bet zinai liudna visgi, kai su tokia informacijos gausa siais laikasi nepasidometi, nesimokyti, netobuleti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 vasario 2021 - 16:24
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 16:02)
o tai kaip tu debilės cambalinės visaip neišvadini? Neliepi vaistukų gert? Ar tu bent supranti, kad tai jos bajeriai, kad: tu viena psichuškėj sėdėsi, nuo tavęs vyras bėga, ir nuo tavęs vyras bėga, nuo tavęs ir tėvas pabėgo, tu visur tampaisi dabar šuns pelenus kartu. Ir pan.
Tai kaip? Debilė tik aš ar ir cambalinė? Išdrįsi, parodyk kiaušus, nes liksi mėmė biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Man niekada nepatiko mūsų su Montekrista nikų panašumas. Tai va dabar ji liks Montekrista, jei bus sąžininga ir tada bus viskas gerai. O jei nebus sąžininga, oficialiai ją pasklebsiu Mėmėkrista 4u.gif

As man ne px kaip tu mane vadini, mizne pilnatine?🤣
Apue tave nebajeriai - juk visiskai mesivaldai savo isterijose, nukvakusi ant tiek, kad isivaizduoji turinti kazkokiu galiu, net suniui savo pagal savo nupusima " galias" pripaisei. Uztek9 skaityt tavo brirleda Dievo temoj, kai abi su Vaizgante Visatoj skrajojot.
Pati caro laikais rasei kad anas sugyventinis isejo pas 5 ketais vyresne moteri su dviem vaikais. Tai darykis isvadas. Ligonis kaio tu niekada nepripazins kad jis serga.
Apie savo teva irgi rasei kad maza vaika Palangoj paliko ir isejo, tu ejai 8eskot. Bet kai parasei kad geriantis ir dar kaip issiaiskinom tavo tevams pofig vaiko sveikata buvo - nenuostabu.

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 15:27)
GIVEN, kaip tu manai, kodėl tavo draugė taip vengia atsakyti į paprastą klausimą? smile.gif

Bet va idomiai. Lutuke mylimuke paleistuve vadina, neva ta turejo kelis vyrus( is tiesu net neaisku kiek2, 3 ar 4 ar 10). Bet cia neidomu net. Idomumas tame, kad Given apsiskelbusi savo 4 diedais, barskinosi su vedusiu ir visjas ok. Jis vyru kazkaip neskaiciuoja biggrin.gif .
Atsakyti
GIVEN, turbūt nelabai malonu?š
Atsakyti
Na motekrista ir kur as mylimuke vadinau paleistuve del to jos sugyventinio????Kalbejau tik apie saviverte ir pasakmes tokio veiksmo.
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 27, 12:16)
O kiek stebes, visa gyvenima? kas garantuos, kad neislys kas po >10 metu pvz? Juk patsy gamintojai pvz sako, kad nezinoma itaka vaisingumui. Nezinau kiek tai medikei met, bet pvz jei jauna, jei nesusislauks vaiku, kaip irodys paskui,kad tai del sio skiepo padidintos dozes?
bet kaip bebutu uz moraline trauma, patiriama stresa reiktu kompensuoti...kaip dar tau toli iki normalaus adekvataus save ir kitus gerbiancio zmogaus. Bet ka cia stebetis, nei viena gerbianti save moteris nepriims i savo namus alfonso, kad ja prajodintu karts nuo karto, ypac, turedama vaiku...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 27, 18:16)
Nana kaip isvartei biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tai tu gal prostitute, nes prostitutes irgi seksu uzsiima ar siaip sl**cha uz dyka?   
Santuoka nera susidejimas. Tai tu jau susituokusi gal ir gyvenat vyro bute?  bigsmile.gif
Tai visi gavo tais laikais ar tu rimtai is medzio iskritus, nebuvo privacios nuosavybes lotuliukas.gif Tu gal daugiau apie tarybinius laikus nesnekek, nesitikejau, kad ant tiek nesigaudai  biggrin.gif nu visai grybuke  biggrin.gif O tavo mama kur gyveno, ne valstybes duotam gal bute, gal nuosava turejo?
Va tame ir skirtumas mano sutuoktinis , o tavo net neaisku kas , draugas sakai? tik draugaujat ar ir seksu tavo bute uzsiiminejat? Tas vaikinas tau niekas visiskai, sekso partneris, kuri tu parsitysei namo i savo buta, kur dar ir nepilnametis vaikas, tai rodo tik tavo saves nevertinima ir neatsakinguma vaiko atzvilgiu ir net neaisku kelinta parsitempi. O toliau gali vartytis kiek nori.
Nera blogai turint vaiku susirasti vyra, su juo draugauti( ne gyventi ) supazindinti su vaikais ir veliau susituokti,po metu kitu, sukruti seima. Blogai yra tystis visus sekso partnerius namo gyventi pas save, ypac, kai yra vaikai. na atrodo paprsta tiesa, bet va kazkaip nedaieina  biggrin.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 27, 18:38)
gal isispagiriok, ar pati supranti, ka cia pripaistei?
1. kur as rasiau, kad tu visus paritysi? jei bus aiskiau galiu parasyti ir taip ir viena sekso partneri parsitysti namo gyventi yra negerai.
2. taip, kodel tureciau pykdyti? tai ju pasirinkimas, kaip ir tavo.
3. ne
4. niekad ir nebuvau

bandai nukreipti kalba nuo saves ir savo menkos savivertes? unsure.gif
Atsakyti
Tai, sakai, geriau pakampėse dulkintis? biggrin.gif
GIVEN GIVEN, tavo draugai tave apibūdinaį
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 16:33)
Na motekrista ir kur as mylimuke vadinau paleistuve del to jos sugyventinio????Kalbejau tik apie saviverte ir pasakmes tokio veiksmo.

Tu ten paryskinai " blogai tistis partnerius kai vaikai namie"

.

O barskintis su vedusiu vyru, pasikvietus dar to vyro vaikus prie saviskiu( kai tu vaiku tevai neissiskyre) cia normalu?
Nei i vienus vartus netelpa. Ne be reikalo to diedo vaikas Given sunui karda isdroze, jei suauge savo aistros vedami nicnieko nenutuokia.
Atsakyti