QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 15:29)
ne, tu pavadinai Mylimukę paleistuve, nes ji mylimą žmogų parsivedė gyventi namo. Ir veda bendrą buitį, tad KAS yra ta, kuri neparsiveda, o trinasi pakampėmis?
Na va vel isvartymai, juk ne taip seniai rasem, galima nueit ir pasiskaityt
Ne, ne del as ja taip pavadinau, sakiau pasileidusi gatves merga ar kazkaip panasiai, del jos vienkartiniu naktiniu "romanu"
Del to sugyventinio visai ka kita rasiau, rasiau, kad ji neturi savigarbos, kad leidziasi ant sprando vyrui sedeti.
Kaip jus greit prasimetat tarp keliu zinuciu
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 16:11)
nu. Visi normalūs žmonės junta kaip pvz. eina energija kūne įsimylėjus. Kaiop kūnas energizuojasi, pulsuoja, čakros visos atrodo juda ir pan. Tuos ir pan. dalykus galima atkartoti meditacijose, tanse ir pan. Bet tos mokslininkės matomai kaip robotukės kokios, šaltos šaltos..
Man jos tobulos kompjaunuoles
Dievo nemata ten Gagarinas kosmose su raketa, vadinasi jo ir nera...
tai sakau tik apie homeopatija, kokia panika jas uzpludo, o ka jei pasneketume gydyma su pvz Reiki
Ja beja net ligoninese vakaruose naudoja.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 15:54)
Jei rimtai, ramiai galima parasyti viena is pasirinktu raidziu. Vartyk nevarcius, esme ta pati.
Papildyta:
Butent.
Todel mane glumina, tokie ekspertai kaip Idomucia, kuris mums moterims nori paaiskinti kas yra tikroji moteris, moteriskumas. Ir panasaus lygio vyru ekspertai.
Mano seimoje vyru zyyymiai daugiau nei moteryciu. Mano mama neturejo nei vienos vaikaites. Gerai kad ja pradziugino provaikaitemis. Bet tikrai nedrisciau, sakyti kad jau as esu vyru zynove. Nors, bent jau savo seimos vyru vyraujancias elgesio, mastymo tendencijas galiu izvelgti. Bet vel gi, juk reikia dar ivertinti visus faktorius, kokia seima, kokios tradicijos, vertybes ir t.t. Visa tai juk itakoja. Kaip jau rasiau, mes ne tik turime gyvuliska prada.
gyveni tarp vyru ir ju nepazysti, mes susirasom tik zinutem cia, bet jau apie mane viska zinai, net santaupas banke