QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 15:21)
A tai tapatu, kaip tu skaiciuoji kitu moteru vyrus? Pagaliau prie ko cia tavo pinigai, perkamoji galia ir tavo mentalitetas? As suprantu, tai persudetinga.
Pakartosiu dar karta, man pofig kiek tu turi pinigu, is kur juos gauni. Tik zinau, kad tokie kaip tu, islaikytinio mentaliteto, negebantys nesti atsakomybes uz savo pasirinkima, linke parazituoti kito saskaita, niekada neturejo ir netures pinigu. Amzini pasalpiniai.
Isivaizduoju given stovesena pozoje. Todel uzbegant uz akiu, pvz. Lutuke kelia pretenzijas valstybei-visuomenei, del studiju, kurias baigus negeba issidarbinti pagal specialybe. Bet, zinant lutuke, jei ta pati valstybe, butu uzdraudusi studijas, kruias butu pasirinkusi lutuke. Ji lygiai taip pat piktintusi valstybes savivale, nes ateme jos teise mokytis norimos profesijos.
Kitas pvz. negebejimas susitvarkyti kilusias problemas su siuksliu isvezimu. Jau isikiso anstoliai, kuriems ji ketina nemoketi uz ju atlikta darba. Tai vel parodo, visiska zmogaus negebejima tvarkytis su finansais, teisini nerastinguma.
Norejimas paversti vyra vien bankomatu, o moteri inkubatoriumi, negebanciu apsirupinti nei savimi, nei savo vaikais, tai velgi ,atspindi tam tikra poziuri i ...
Atkreipkite demesi, kalba eina apie piniginius reikalus, bet atspindi zmogaus mentaliteta.
Del, given. Man svarbu, kad ji suprastu, kas sedi anapus ekrano. Ir visiskai pofig, kas paciai svarbu, kas ne.
Radai ko klausti. Juk vartysis iki negalejimo, tarp tu dvieju atsakymu. Ir mes visi zinome kodel. Betkokiua tveju ji bus...
cia tavo pasiteisinimas? Ko tu su manim lygiuojiesi?Ir ne, as kitu vyru visiskai neskaiciuoju, per sudetinga suprasti, ka sneku?
Ne vyru skaicius svarbus, o poziuris i seimos, santykiu kurima, ketinimu tyrumas, motyvai.
Nedristu paklausti, kieno as islaikytine ir kas man pasalpas moka?
ai dar ir zinai kiek mes turim ar neturim pinigu
oi moonte moonte
Beja, as baigusi studijas isidarbinau pagal specialybe abu kartus, kodel vel apie mane meluoji.
Na neina nu to baisaus lutukes portreto be melo nupiesti ar ne?
Galima paklausti uz koki darba atlikta as nenoriu moketi anstoliam? Gal jie kaip itk piktybiskai nedirbo tiek metu,kad didesnius pinigus susizerti, nemanai?
Given geriau zino, kas sedi anapus ekrano , nei tu, nemanai?
zinau,kad nei i viena klausima neatsakysi, cia siaip retoriniai, gali nesivarginti vartytis toliau, vistiek, sazinigi zmones mato kas ir kaip, o svarbiausia as pati zinau
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 15:27)
GIVEN, kaip tu manai, kodėl tavo draugė taip vengia atsakyti į paprastą klausimą?
na ka as sakiau "kuria paskui istampysi ir is vartysi? "