Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 13:11)
Anai visai kuku...
Ar as kada nors, rasiau apie jos pajamas, is skur jos gaunamos ir t.t.

VA kad ji mano pajamose blusinejose (kilimuko tema), tai faktas  ax.gif

rimtai nerasei? jau visi gal paciai kuku, jei neatsimeni, ka vakar rasei ir kad klausiau keli skartus, ko meluoji

QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 14:19)
Ji tave niekada nesupras.
Ji visa gyvenima gyvens nuo pasalpos, algos, ar dar ten, ka nors. Cia toks zmogaus mentalitetas.
Siaip, tu jai rasai apie viena, ji nesuvokdama apie ka pati rasai, raso apie tik jai supantama, nes taip gali pateisinti savo gyvenimeli.

Ir vel meluoji biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 13:34)
tai va, o teletabės linksi su tokiais medikais į taktą, kurie ne priežasties ieško kodėl jaunam skauda, o sako nuskausminamus gerk. O ant homeopatų varo.
Papildyta:

tai ir klausytis nereikėjo. Įdėjau bent kelis pavz., kad yra apie Dievus.
Dieve, ką tu čia nusikalbi dabar? O tai Biblijos irgi niekam negalima paskaityti, o tik mokslinčiams?
Ir? Tai aš juk nuo pat pradžių pabrėžiau, kad tikiu tik tuo, kas man realybėje atsišaukė.  Nes aš ir buvau ta Dievų skeptikė ir manęs niekas pasakėlėmis neįtikintų. Tai tik ir reiškia, kad ta info gana tiksli, subjektyvumo matomai mažai.

jo ziauru, ir kai galiausiai daignoze nustate, tai vsi tike paliko tarnauti, o jei butu isejes kazin butu i klaejima uzdare? nu man ci atai ziauru....ir niekam neidomu.... va otkiu pilna as maciau likimu, gyvenimu, kai mzne sporvincijose, kurie neturi itakingu pazystamu, pinigu , niekam neidomus su savo bedom, is ju kas kaip nori tas taip tyciojasi...

cia itk baisulinis susirieksminimas ir tiek...aisku galnesuprasi visko taip kaip mzogus pvz kuris ten studijuoja ta dlayka 20-30m, bet is kitos puses, gal kazka atrasi savo ir sau....be to metrasciai gana paprastai skaitosi, sventrasciai daug sunkiau...su ivairiom hiperbolizacijom, palyginimais, dvaisniais dalykais ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 13:41)
rimtai nerasei? jau visi gal paciai kuku, jei neatsimeni, ka  vakar rasei ir kad klausiau keli skartus, ko meluoji
Ir vel meluoji  biggrin.gif

Papildyta:

jo ziauru, ir kai galiausiai daignoze nustate, tai vsi tike paliko tarnauti, o jei butu isejes kazin butu i klaejima uzdare? nu man ci atai ziauru....ir niekam neidomu.... va otkiu pilna as maciau likimu, gyvenimu, kai mzne sporvincijose, kurie neturi itakingu pazystamu, pinigu , niekam neidomus su savo bedom, is ju kas kaip nori tas taip tyciojasi...

cia itk baisulinis susirieksminimas ir tiek...aisku galnesuprasi visko taip kaip mzogus pvz kuris ten studijuoja ta dlayka 20-30m, bet is kitos puses, gal kazka atrasi savo ir sau....be to metrasciai gana paprastai skaitosi, sventrasciai daug sunkiau...su ivairiom hiperbolizacijom, palyginimais, dvaisniais dalykais ir t.t.

iš esmės, juk kiekvienas protingesnis supranta, kad krikščionybė buvo pastatyta ant pagonybės mūsų kraštuose ir ne tik mūsų. Tai jei kas domėjęsis bent kiek senovės papročiais ir žino kas vyksta bažnyčiose. Tai ko gali nesuprasti ten? Viskas labai panašu, daug simbolių visiškai vienodi, tik panaudojami kiek kitaip.
Nu bet kaip jau esu rašiusi. Jei mokslinčios norės save pasikelti ir įsižeis kaip kažkokia ten valstietė drįso prisiliesti prie to, su kuo ir jos dirba, tai ir sudirbinės, žemins visaip. Nu kas jų nežino dar čia? Pasipūtėlės
Atsakyti
ir vėl - vadinasi, visas įgimtas gebėjimas rūpintis palikuonimi susiveda į...papus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 14:34)

tai ir klausytis nereikėjo. Įdėjau bent kelis pavz., kad yra apie Dievus.
Dieve, ką tu čia nusikalbi dabar? O tai Biblijos irgi niekam negalima paskaityti, o tik mokslinčiams?
Ir? Tai aš juk nuo pat pradžių pabrėžiau, kad tikiu tik tuo, kas man realybėje atsišaukė.  Nes aš ir buvau ta Dievų skeptikė ir manęs niekas pasakėlėmis neįtikintų. Tai tik ir reiškia, kad ta info gana tiksli, subjektyvumo matomai mažai.

Galimai todel, kad tu, tampi kaip lutuke, geriausiai viska zinanti ir ismananti, cia tau turetu buti komplimentas. Man neidomu, nei ka tu isskaitei Biblijoje, nei metrasciuose nei dar kur nors.

As tau rasau, kas man idomu, apie ka as noreciau diskututi (beje tai tavo apsiulymas buvo), o ne tai kas ka gali, ko negali.

Todel, si tema, bent jau su tavimi, ISSEMTA.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 13:48)
iš esmės, juk kiekvienas protingesnis supranta, kad krikščionybė buvo pastatyta ant pagonybės mūsų kraštuose ir ne tik mūsų. Tai jei kas domėjęsis bent kiek senovės papročiais ir žino kas vyksta bažnyčiose. Tai ko gali nesuprasti ten? Viskas labai panašu, daug simbolių visiškai vienodi, tik panaudojami kiek kitaip.
Nu bet kaip jau esu rašiusi. Jei mokslinčios norės save pasikelti ir įsižeis kaip kažkokia ten valstietė drįso prisiliesti prie to, su kuo ir jos dirba, tai ir sudirbinės, žemins visaip. Nu kas jų nežino dar čia? Pasipūtėlės

butent, susireiksminimas begalinis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 13:51)
ir vėl - vadinasi, visas įgimtas gebėjimas rūpintis palikuonimi susiveda į...papus biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nu va pavzydys zinutes, na ir kaip galima i ja atsakyti, kai va sitaip kvailai viskas isvartoma? arba bukas arba torlis arba bukas trolis tik sitaip rasineja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 14:41)
rimtai nerasei? jau visi gal paciai kuku, jei neatsimeni, ka  vakar rasei ir kad klausiau keli skartus, ko meluoji
Ir vel meluoji  biggrin.gif

Tu rasyk, rasyk... Tau daugiau nieko nebelieka, cia tavo tokia planyda zemeje. O ir diemesio mano gauni, neva bendrauji.

Bet abejoju, ar net tau palanki given tuo patikes. Tu neisskirtine, kad as del taves keisciau savo nuostatas. Kaip ir tavo vaiku, as nelieciu, nors tu manaji is kersto man, oi kaip bandei susiskti, tiesa pati apsisikai iki ausu ir dar daugiau.

Sekmes vartytis toliau 4u.gif
Monteverte tau paantrins.
Tiesa sakanciu duetas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 vasario 2021 - 14:07
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 14:04)
Tu rasyk, rasyk... Tau daugiau nieko nebelieka, cia tavo tokia planyda zemeje. O ir diemesio mano gauni, neva bendrauji.
Bet abejoju, ar net tau palanki given tuo patikes. Tu neisskirtine, kad as del taves keisciau savo nuostatas. Kaip ir tavo vaiku, as nelieciu, nors tu manaji is kersto man, oi kaip bandei susiskti, tiesa pati apsisikai iki ausu ir dar daugiau.
Sekmes vartytis toliau  4u.gif
Monteverte tau paantrins.
Tiesa sakanciu duetas.

Tai visgi tesi savo trolinimus, na tavo pasirinkimas, matyt idomiau nebeturi ka parasyti, tai nors cia ta pagieza isliek, palengves gal, matomai draugiu nelabai turi gyvenime ir vyras neisklauso... unsure.gif

Man neidomu visiskai kuom Given patikes ir kuom ne , ne del jos cia rasau ir neveliu jos i musu diskusijas, kaip tu. As rasau uz save tik, ir nepermetu atsakomybes kitiem. O kiekvienas sazinigas zmogus ir taip mato, kas yra kas.

na iki tavo vartymosi meno, man dar 100m mokytis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 14:11)
Tai visgi tesi savo trolinimus, na tavo pasirinkimas, matyt idomiau nebeturi ka parasyti, tai nors cia ta pagieza isliek, palengves gal, matomai draugiu nelabai turi gyvenime ir vyras neisklauso... unsure.gif

Man neidomu visiskai kuom Given patikes ir kuom ne , ne del jos cia rasau ir neveliu jos i musu diskusijas, kaip tu. As rasau uz save tik, ir nepermetu atsakomybes kitiem. O kiekvienas sazinigas zmogus ir taip mato, kas yra kas.

na iki tavo vartymosi meno, man dar 100m mokytis  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ŽĖk, paprastas klausimas, kuri paleistuvė:
a. Kuri gyvena su mylimu sugyventiniu, veda bendrą buitį, atostogauja, šeimomis bendrauja.
b. Kuri su partneriu (turbūt mylimu) susitinka pasidulkint kažkur šone ir neveda bendros buities.

A ar B?
O gal...nė viena?
Atsakyti

O tu moterys gali suprasti... Ne, mes ne vien gyvunai, nes mes turime ne vien kuna, instinktus...

Ir esam skirtingos, kaip skirtingi ir vyrai. Given rodos vyrus gerai pazista. :) bent jau sakosi.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 14:00)
Galimai todel, kad tu, tampi kaip lutuke, geriausiai viska zinanti ir ismananti, cia tau turetu buti komplimentas. Man neidomu, nei ka tu isskaitei Biblijoje, nei metrasciuose nei dar kur nors.

As tau rasau, kas man idomu, apie ka as noreciau diskututi (beje tai tavo apsiulymas buvo), o ne tai kas ka gali, ko negali.

Todel, si tema, bent jau su tavimi, ISSEMTA.

Aleliuja tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 14:34)
ŽĖk, paprastas klausimas, kuri paleistuvė:
a. Kuri gyvena su mylimu sugyventiniu, veda bendrą buitį, atostogauja, šeimomis bendrauja.
b. Kuri su partneriu (turbūt mylimu) susitinka pasidulkint kažkur šone ir neveda bendros buities.

A ar B?
O gal...nė viena?

kaip kas klausi, kaip krikscione, kaip ciekauna boba ar kaip lituaniste, ieskai zodzio reiksmes ir nerandi? is kokiu poziciju man rasyti? biggrin.gif

pameni, kai sakiau, kad as vertinu veiksmus, o ne zmogu pati? Tai paleistuve reiktu keisti zodziu paleistuvauja.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 15:00)
kaip kas klausi, kaip krikscione, kaip ciekauna boba ar kaip lituaniste, ieskai zodzio reiksmes ir nerandi? is kokiu poziciju man rasyti?  biggrin.gif

pameni, kai sakiau, kad as vertinu veiksmus, o ne zmogu pati? Tai paleistuve reiktu keisti zodziu paleistuvauja.

Ne, na yra labai paprasti apibendrinti pavyzdžiai. Kuri paleistuvė? Ar nė viena? rolleyes.gif
Atsakyti