QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 13:11)
Anai visai kuku...
Ar as kada nors, rasiau apie jos pajamas, is skur jos gaunamos ir t.t.
VA kad ji mano pajamose blusinejose (kilimuko tema), tai faktas
Ar as kada nors, rasiau apie jos pajamas, is skur jos gaunamos ir t.t.
VA kad ji mano pajamose blusinejose (kilimuko tema), tai faktas

rimtai nerasei? jau visi gal paciai kuku, jei neatsimeni, ka vakar rasei ir kad klausiau keli skartus, ko meluoji
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 14:19)
Ji tave niekada nesupras.
Ji visa gyvenima gyvens nuo pasalpos, algos, ar dar ten, ka nors. Cia toks zmogaus mentalitetas.
Siaip, tu jai rasai apie viena, ji nesuvokdama apie ka pati rasai, raso apie tik jai supantama, nes taip gali pateisinti savo gyvenimeli.
Ji visa gyvenima gyvens nuo pasalpos, algos, ar dar ten, ka nors. Cia toks zmogaus mentalitetas.
Siaip, tu jai rasai apie viena, ji nesuvokdama apie ka pati rasai, raso apie tik jai supantama, nes taip gali pateisinti savo gyvenimeli.
Ir vel meluoji

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 13:34)
tai va, o teletabės linksi su tokiais medikais į taktą, kurie ne priežasties ieško kodėl jaunam skauda, o sako nuskausminamus gerk. O ant homeopatų varo.
Papildyta:
tai ir klausytis nereikėjo. Įdėjau bent kelis pavz., kad yra apie Dievus.
Dieve, ką tu čia nusikalbi dabar? O tai Biblijos irgi niekam negalima paskaityti, o tik mokslinčiams?
Ir? Tai aš juk nuo pat pradžių pabrėžiau, kad tikiu tik tuo, kas man realybėje atsišaukė. Nes aš ir buvau ta Dievų skeptikė ir manęs niekas pasakėlėmis neįtikintų. Tai tik ir reiškia, kad ta info gana tiksli, subjektyvumo matomai mažai.
Papildyta:
tai ir klausytis nereikėjo. Įdėjau bent kelis pavz., kad yra apie Dievus.
Dieve, ką tu čia nusikalbi dabar? O tai Biblijos irgi niekam negalima paskaityti, o tik mokslinčiams?
Ir? Tai aš juk nuo pat pradžių pabrėžiau, kad tikiu tik tuo, kas man realybėje atsišaukė. Nes aš ir buvau ta Dievų skeptikė ir manęs niekas pasakėlėmis neįtikintų. Tai tik ir reiškia, kad ta info gana tiksli, subjektyvumo matomai mažai.
jo ziauru, ir kai galiausiai daignoze nustate, tai vsi tike paliko tarnauti, o jei butu isejes kazin butu i klaejima uzdare? nu man ci atai ziauru....ir niekam neidomu.... va otkiu pilna as maciau likimu, gyvenimu, kai mzne sporvincijose, kurie neturi itakingu pazystamu, pinigu , niekam neidomus su savo bedom, is ju kas kaip nori tas taip tyciojasi...
cia itk baisulinis susirieksminimas ir tiek...aisku galnesuprasi visko taip kaip mzogus pvz kuris ten studijuoja ta dlayka 20-30m, bet is kitos puses, gal kazka atrasi savo ir sau....be to metrasciai gana paprastai skaitosi, sventrasciai daug sunkiau...su ivairiom hiperbolizacijom, palyginimais, dvaisniais dalykais ir t.t.