QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 09, 11:47)
Idomus pasiulymas, bet va zmoniu vardai isduos...
Jonas, Petras, Nijole, Danguole...
Reikia uzdrausti vardus, palikti tik numerius... Kaip konclageriuose.
Draugus bus galima vadinti tik paskutiniais skaiciais...
LT381154678015 zmogu bus artimame rate vadinti "penkioliktas"
Vaikysteje turejau draugu... Vienas ju gyveno uz puskilometrio name kurio numeris 14. Tai mano seimoje ji vadino "keturioliktu"
jo gal prie to ir nori prieiti sios tendencijos...

Jav berods, darbdavys negali prasyti nurodyti lyties ant CV ar per interviu pvz, bnbet angliski vardai ri pavarde sgali buti belekokie, nenusakantys lyties, su lietuviskais sudetingiau....
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 09, 12:04)
Lutuke vienok.... nzn. Man ji patenka į tų žmonių, apie kuriuos kalbama mano cituotame straipsnyje grupę vien prisimenant jos ankstesnius argumentus, kodėl anksčiau buvo geriau (įsivaizduojami nemokami butai, nemokamas mokslas, privalomas darbas visiems, visiems vienodai "sąžiningi" atlyginimai, švaresnė gamta ir t.t. Nesvarbu kiek argumentų kas teikė, jog nebuvo viskas taip, ji nenusileidžia ir kelia youtube filmukus apie tobulus ir unikalius LTSR restoranus ir pan.). Mano nuomone ji iš tų žmonių aplinkos, kuriems LT nepavyko prisitaikyti prie pokyčių. Tam, kad keisti kažką, jai reikėjo išvažiuoti ten, kur to pereinamojo ir prisitaikomojo periodo nebuvo. Ten, kur gerovė tiesiog buvo sukurta ant kitų pamatų. Ir grįžus ji net dabar neprisitaikytų, nes požiūris į Lietuvą užstrigęs toje sovietinėje perspektyvoje. Šiaip gerai, kad ji rado savo ir savo gerovę kitur, o ne liko užsigraužti čia iš nevilties. Nuoširdžiai manau, kad gerai. Nepaisant to, kad emigracijos skaičiai nedžiugina.
kazka siek tiek jau nusisvaigai

As gi tik vos 13 buvau, ia vsikas zlugo, tai kaip galejau priprasti prie tos sistemos, kur kazka ten duoda, nusprendzia ir t.t , man taigi niekas nieko nedave , niekad. Dirbu nuo 16m. tai tavo pasidarytos isvados labai jau klaidingos ir ivaizdis apie mane susikurtas matomai is aimejos ir cambalos kliedesiu
O ir pati matau visai nieko nesupratai,ka ir kodel rasiau apie tarybu laikus, kad matau tada buvusius privalumus ir trukumus, tai nereiskia, kad ju nematau siuo metu ar ne? tai tera mastymas, ieskojimas kokia sistema zmonem geriausia, teisingiausia gyventi. Ir ne tik as dabar nemazai valstybiu eina link socializmo is jo galima daug geru dalyku pasisemti. Bet jsu daznai kaip aklos visos, pritvuinkusio stik pykcio ir pagiezos, be pasiepimu,nelabai ir galit sdiskutuoti tomis temomis...jei kas mato privalyuumu socializme, vadinasi jie nesugeba prisitaikyti , kas per isvada
Jei as buciau bent 50+ gali sakyti, kad nesugebejau prisitaikyti prie pokyciu, o dabar siek tiek kvailokai skamba ar ne?

Airija visada buvo kapitalistine valstybe, bet cia sugebejau prisitaikyti ar ne? tai kazin problema manyje ar salyje?
Arba konkreciai ivardink, prie ko man reikejo prisitaikyti ir prie ko as nepsiristaikiau? prie mokejimo meluoti, sukti aferas, lipti per galvas, vogti? Ar prie zeminancio darbdaviu elgesio, prie isnaudojimo, nemokejimo atlyginimu, dalies mokejimo vokeliuose? Taip, va prie sito nesugebejau ir nesugebeciau prisitaikyti...Gal del to darbdavaiia nelabai ir nori emigrantu grizusiu priimti, sako jus per daug mandrus
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 09, 13:05)
Tu - visi?
Nesusireiksmink sitaip.
vardinti ant ko konkreciai varot?

Juk ziurek nebeisistenkat savo temoi, neber matyt kam ikasti ar ne? visi savi, ner ka pasiusti?
Aimejai tai gero gyvenimo virsune prisijungti prie sm, vien tam kad mane iskeiktu, jo super duper laiminga moteris