QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 05, 09:08)
Aš niekada nerašiau, su kiek vyrų aš gyvenau ir kiek aš jų turėjau.
Ale taip išeina, kad su kuo given dulkinosi, tai nesvarbu ir nesiskaito, o su kuo aš - jau skaitosi? Ačiū, kad taip manim domiesi ir rūpiniesi

Bet ne tavo sušiktas reikalas, kaip aš gyvenu, su kuo gyvenu, ką parsivedu ir ko ne, išteku ar ne. Tavo buka galva niekada nesupras, kad žmonės gyvena skirtingai ir taip, kaip jie pasirenka, o ne kaip buka lutukė norėtų.
Nuorodą į įstatymus pateikiau, jei moki naudotia google, mokėsi ir šia paieška. Ar darbe irgi verki, kad tau sukramtytos info niekas neduoda?
Papildyta:
Taigi tavo šeimą čia aprašiau, trumpa atmintis?

Kiek temų priverkei, kad ant tavo galvos visa buitis, vaikai maži dėmesio reikauja, o vyras grįžta įp1sęs ir tik pasidulkint nori, o paskui visą savaitgalį guli pagiringas, nes sveikatos nėr, jokiu darbų namie padaryt nebegali.
Man nereikia, kad tu apie savo juodadarbį vyrą dar pasakotum, jau pati parašei, kad jis visą laiką dirbo ir dirbo. Be jokio išsilavinimo, tik po vidurinės. Ar ją bent baigė?
Papildyta:
Nesmerkiu ir neteisiu

Tai paleistuvavimas reiškia tik parsivedimą namo?
O jeigu dulkiniesi patvoriuose kažkur kaip given, tai nėra paleistuvavimas?

Kažin, ar atsakysi

Gal tave supažindinti su žodynu minimaliai?.
Smerkti reikšmė:
1. laikyti netinkamu, netikusiu, neigiamai vertinti, peikti
2. skelbti esant neteisų, kaltinti
3. apkaltinti
4. nuteisti
5. pripažinti netikusiu, supeikti
8. rodyti nepritarimą kam netikusiam, neigiamai atsiliepti, supeikti
Teisti reikšmė:
7. aptariant, reiškiant nuomonę kaltinti, smerkti
15. apkalbėti, pasmerkti
34. apkalbėti, apkaltinti, pasmerkti
50. kurį laiką apkalbinėti, smerkti
https://www.lietuviuzodynas.lt/zodynas
Dar klausimų bus?
Juk neprisipažinsi, kad vis dėlto smerki ir teisi?
Ar prisipažinsi, kad ir vėl nežinai žodžių reikšmių?
As kalbejau apie dabartini tavo sugyventini ir jo parsivedima gyventi i sava buta.
Apie savo vienos nakties nuotykius, pati esi cia forume rasiusi.
na matai nejaugi daeis, kad ir ne tavo riekalas mano gyvenimas, tu buk savo vietoje , nesok i akis su savo nesmaonem apie mane ir as tavo gyvenimo neimsiu uz pavyzdi, kai apie kazka rasysiu
taip ir nesupratai nieko
is idomumo patikslink kas yra juodadarbis? pvz padaveja, kirpeja tai juodadarbes, ar ne? ar tai reikia dirbti darba, kad issiteptum, ar kad ilgai dirbi, daug valandu tampi juodadarbis? ar cia su rasizmo prieskoniu sis terminas?
Zinau, ka sie zodziai reiskia ir taip nei teisiu, nei smerkiu, parasau, kur veda tokie veiksmai dazniausiai.
O paleistuvavima daug snekejom seniau ar verta is naujo, jei ana kart nesupratai? Ar tau tai labai aktuali tema , is kokiu poziciju nori panagrineti, kaip krikscione?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 10:28)
tai va gali įsivaizduoti Lietuvos šviesuomenę, beretes... Gailu ir graudu.
Bet tai tu mintis skaitai, šaunuolė. Aš irgi norėjau apie tą pirštą rašyti, bet kitaip parašiau
ziauru,kas Lietuvoje dedasi...
vaikinas su veziu buvo verciamas tarnauti....
Bet šios kovos neužteko nors labai sunkiai sirgo ir tiesiog nyko akyse, kariuomenės vadovybė Andriaus neatleido nuo tarnybos. Jam kartodavo, kad jis iš ligoninės turi grįžti į batalioną, nes yra įsipareigojęs tarnauti 9 mėnesius; ir tik tarnybos pabaigoje, kai sūnus nebegalėjo atsikelti, jam leido nevykti į paskutiniąsias karines pratybas, prisipažino vaikino motina.
Skaitykite daugiau:
https://www.delfi.lt...HYVddOv8VFcSHTQ
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 05, 10:48)
Sex at Dawn knygos tyrime rankiotojų bendruomenėse nebuvo monogamijos, viskas buvo bendra ir kartu.
savininkystė ir tvirtovių braižymas atėjo su žemės ūkio revoliucija ir tavo-mano žaidimais (monogamijos mito įvirtinimu).
gal nereiktu prisiristi prie tam tikru tik spejimu, teoriju, kaip kas gyveno? Geriau pazvelgti i savo sirdi, svao norus, lukescius...man tokiso knuygos ir tokiso teorijos labia itratinos, aisku gal ir buvo tokiu etapu, kaip ir dabar palaido sekso, bet tai nereiskia zmogaus prigimti..Kodel tada net tose slayse, kur pvz yra teiseta tureti daug zmonu, moterys vis tiek kencia,jauci apavyda, liudi ir t.t.?juk jom turetu buti viskas gerai, jei tokai zmogaus prigimtis...