QUOTE(given444 @ 2021 02 05, 12:51)
aš irgi sarkastiškai.
Krušamos mėsos gabalo?
Argi nematai, kaip Idomučia vertybės patobulėjo? juk tu toji, kuri atidžiai skaitai. per pastar pusmetį, kai čia nebuvau, jo postuose atsiranda vis "gal...o jeigu"... vat ir dabar parašė apie panaudotą automobilį/moterį, kad yra vilties...
ir išvis ėmė rašyti, kad dvasinė meilė santykiuose svarbiausia, o ne vyras, kuriam visad turi stovėti.
kai moterys jam raše, kam "dvi skylės" namuose (Montevertė berods), Idomučia atsakė, kad jie su žmona aukštesniame levelyje nei daulelis mūsų- kad jų pamatai - ant dvasinės meilės. na, gražu, ar ne.
tu irgi už tai....
žiūrėk, tuoj ims ir už kirvukus atsiprašys. soon.
As jo neskaitau. Man jis neidomus. Jei apie politika kalbos, vakaru pasaulio zuti, tragiska Lietuva, stalinas, hitleris, urapatriotai, rusai puola, konclageris... Kita tema, brokuoti, automobiliai, totali degradacija... O, dar kartais apie savo hobi, valti pasidalindavo. Nezinau kaip dabar.
Apie dvasinius santikius jis jau rase senai, nieko naujo. Eiline manipuliacija dvasingumu. Puikiai prisimenu, kaip "dvasingai" reikia atsiduoti vyrui. Jis kilniasirdis, net leidzia tuo metu TV ziureti. Svarbiausia, pirmu pareikalavimu, dvasingai jam atsiduoti t.y. nepriestarauti. Kokio ten malonumo to proceso metu, moteris neturetu patirti, nes tai nera siekiamybe. Dar geriau, kad ji net nepasiektu pasitenkinimo, tai tampa didesniodvasingumo israiska. Nes ji turi duoti (Idomucios terminas) ne is noro, o pareigos, dvasingai suteikti malonuma duodama t.y. patenkindama vyra. Va butent vyro pasitienkinimas, turi jai sukelti dvasini orgazma. O vyrui, siuo atveju nieko neprivalu.
Bet kokiu atveju, cia ne mano gyvenimas, tai jo ir jo moters. Jiems gerai, kokios mano problemos. Valio.
Bet as jau veltis i sita turininga diskusija apie dvasinguma, nebenoriu. NEIDOMU.