Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 11:50)
oi, o tai ne?  biggrin.gif pimpalai valdo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif

jei skylė kibiras, tai aišku, sunkus atvejis tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 09:44)
Apsaugok viespatie nuo karo , maro ir tokios laimes. AS ne krusamos mesos gabalas, tai jau tikrai.

aš irgi sarkastiškai.
Krušamos mėsos gabalo?
Argi nematai, kaip Idomučia vertybės patobulėjo? juk tu toji, kuri atidžiai skaitai. per pastar pusmetį, kai čia nebuvau, jo postuose atsiranda vis "gal...o jeigu"... vat ir dabar parašė apie panaudotą automobilį/moterį, kad yra vilties...
ir išvis ėmė rašyti, kad dvasinė meilė santykiuose svarbiausia, o ne vyras, kuriam visad turi stovėti.
kai moterys jam raše, kam "dvi skylės" namuose (Montevertė berods), Idomučia atsakė, kad jie su žmona aukštesniame levelyje nei daulelis mūsų- kad jų pamatai - ant dvasinės meilės. na, gražu, ar ne.
tu irgi už tai....
žiūrėk, tuoj ims ir už kirvukus atsiprašys. soon.

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 09:44)
viskas kur kas paprasčiau. Visi kompleksai - dėl mažo, neveiksnaus pimpaliuko.

vyrų nesuprasim iki galo.
čia rimtas reikalas. su kiek šnekėjau vyrų, jie geriau atiduotų vieną koją (ne dvi, bet vieną) nei turėtų neveikiantį dalyką.
jie visi labai dėl to išgyvena, net patys neišvaizdžiausi.
kad ir kiek jie patys bandtyų įtikėti dvasine meile iki galo.
mes gi gyvūnai vis tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 05 vasario 2021 - 11:55
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 11:50)
jei skylė kibiras, tai aišku, sunkus atvejis tada biggrin.gif

Bedugnė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 05, 11:49)
Baik apie anuos galus... Cia ne pisimasi nagrinejam

Tau tai svarbu. Tu apie nekaltybes kalbi:)
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 05, 11:54)
Argi nematai, kaip Idomučia vertybės patobulėjo? j

čia rimtas reikalas. su kiek šnekėjau vyrų, jie geriau atiduotų vieną koją (ne dvi, bet vieną) nei turėtų neveikiantį dalyką.

1.Nepasikeite mano vertybes, tik jus gal kitaip suprantate

2. Taip sunku man suprasti vyrus... Pute tureti geriau...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 11:58)
Bedugnė biggrin.gif

reikia tada papildomo parašiuto biggrin.gif

neprimityvink. Siela dar turi būti nekalta
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 11:58)

Man pleves nesvarbu.
Svarbu, kad merginos smegenys nebutu klyne
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 05, 12:00)
Man pleves nesvarbu.

nu tai čia ne apie Montekristą. Ji to nesupranta. Susirgtų vyras kokiam mėnesiui, tai oi...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 05, 12:00)
Man pleves nesvarbu.

Tai kokio velnio kalbi apie tas, kurios dar nedulkintos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 12:05)
Tai kokio velnio kalbi apie tas, kurios dar nedulkintos? biggrin.gif

Nedulkintos... nes jos save neduoda bet kam, o ne kad pleve ten
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 05, 12:51)
aš irgi sarkastiškai.
Krušamos mėsos gabalo?
Argi nematai, kaip Idomučia vertybės patobulėjo? juk tu toji, kuri atidžiai skaitai. per pastar pusmetį, kai čia nebuvau, jo postuose atsiranda vis "gal...o jeigu"... vat ir dabar parašė apie panaudotą automobilį/moterį, kad yra vilties...
ir išvis ėmė rašyti, kad dvasinė meilė santykiuose svarbiausia, o ne vyras, kuriam visad turi stovėti.
kai moterys jam raše, kam "dvi skylės" namuose (Montevertė berods), Idomučia atsakė, kad jie su žmona aukštesniame levelyje nei daulelis mūsų- kad jų pamatai - ant dvasinės meilės. na, gražu, ar ne.
tu irgi už tai....
žiūrėk, tuoj ims ir už kirvukus atsiprašys. soon.

As jo neskaitau. Man jis neidomus. Jei apie politika kalbos, vakaru pasaulio zuti, tragiska Lietuva, stalinas, hitleris, urapatriotai, rusai puola, konclageris... Kita tema, brokuoti, automobiliai, totali degradacija... O, dar kartais apie savo hobi, valti pasidalindavo. Nezinau kaip dabar.

Apie dvasinius santikius jis jau rase senai, nieko naujo. Eiline manipuliacija dvasingumu. Puikiai prisimenu, kaip "dvasingai" reikia atsiduoti vyrui. Jis kilniasirdis, net leidzia tuo metu TV ziureti. Svarbiausia, pirmu pareikalavimu, dvasingai jam atsiduoti t.y. nepriestarauti. Kokio ten malonumo to proceso metu, moteris neturetu patirti, nes tai nera siekiamybe. Dar geriau, kad ji net nepasiektu pasitenkinimo, tai tampa didesniodvasingumo israiska. Nes ji turi duoti (Idomucios terminas) ne is noro, o pareigos, dvasingai suteikti malonuma duodama t.y. patenkindama vyra. Va butent vyro pasitienkinimas, turi jai sukelti dvasini orgazma. O vyrui, siuo atveju nieko neprivalu.

Bet kokiu atveju, cia ne mano gyvenimas, tai jo ir jo moters. Jiems gerai, kokios mano problemos. Valio.

Bet as jau veltis i sita turininga diskusija apie dvasinguma, nebenoriu. NEIDOMU.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 05, 12:07)
Nedulkintos... nes jos save neduoda bet kam, o ne kad pleve ten

Tai bet kuri, duodavusi iš meilės, turėtų tikti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 05, 12:54)

vyrų nesuprasim iki galo.
jie visi labai dėl to išgyvena, net patys neišvaizdžiausi.
kad ir kiek jie patys bandtyų įtikėti dvasine meile iki galo.
mes gi gyvūnai vis tiek.

O tu moterys gali suprasti...

Ne, mes ne vien gyvunai, nes mes turime ne vien kuna, instinktus...
Atsakyti