QUOTE(given444 @ 2021 02 05, 12:27)
jei būtų pofig, Moonte karts nuo karto neįterptų savo garsios frazės: "aš, jeigu ką, pažįstu tik vieną vyrą bibline prasme". dėl to Idomučiai Moonte labai teigiamas personažas.
nes šiaip Idomučia kasdienybėje Moontes ugnies neatlaikytų.
šiaip kažkada aš suporavau Lutuke su Idomučia, bet dabar galėtų būti abiejuose taškuose šie du:
Moonte darbuojasi ties dvigubu dugnu (pradedant manimi) moraliniu švarinimu, apšvietinėjimu (gi kaip kaip saulė, pastoviai), nurodinėjimu, kam su kuo, o kam ne......o Idomučia - su savo kirvuku darbuojasi kitame spektre (plius pasirypavimai, kad jokių gerų moterų nelikę Ltv (anei pasaulyje), totali nykuma, bet vis tiek nuo nykumos (SM) neatsiplėšia.
plius ta jo romantinė vizija, kad geriau nei skyrybos tai užkapoti vienas kitą, nes kaip gi gyvam tęsti tokią žiaurią gėdą (separation.)
Todėl neišsiskyrusios jo akyse švyti. pradedant pačia saule.
Matai, kokia tu skaitove. Net nesugebi pagauti sarkazmo, as tai nelaikau vertybe. O kai as rasau apie save brangute, itariu irgi galvoji, kad as sau ditirambus giedu?
Manai, kad man komplimentas, kad as Idomuciai "vertinga"? Apsaugok viespatie nuo karo , maro ir tokios laimes. AS ne krusamos mesos gabalas, tai jau tikrai.
Niekada niekam nenurodineju, cia velgi brangioji tavo laurai. Tik po to, kai tu pradejai draskyti forumo dalyviams akis, kaip jiems privalu bendrauti su tavo centre stovincia pasija. As pradejau tave, kaip sunyti, murgdyti i jos, MOtevertes pridirbtas balutes. Kuriu pati linkusi NEPASTEBETI.
O siap tu teisi, jei anot manes, mano subjektyvios nuomones matau kad su nekaltu zmogumi, kuris nera provokatorius, elgiamsi amoraliai, is sakau savo nuomone VISIEM.
Dar karta pakartosiu, as nesu spuoguota paaugle, kuri bet kokiu budu stengiasi igyti, bet kokio vyro demesi, kad taip isitikinti savo moteriskumu. Puikiai suvokiu kas as esu, be Idomucios. Kita vertus, va tavo tas pastovus pliuspuknktu ieskojimas, noras kazkam kazka irodyti, kad siuo atveju "tariama dorovinguma", parodo ne mano, o tavo intencijas, nes ne as, o tu visa tai akcentuoji.
Jei taip isskiri Idomucios vertinima, mano personai, given, tai daugiau parodo tave, nei mane. Sorry, nes as i tai net neatkreipiau demesi. Nes retai kada skaitau jo postus.