Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

Dabar pagalvojau. Ar nebus taip, kad būtent forumo kukuškos gyvena su žemą savivertę turinčiais vyrais, todėl visapusiškai bando čia juos bent forume paaukštinti. Kokie jie mačo, kaip gerai pi... kiek jos tik nori, kaip kūdikius nuo gimimo vieni užaugintų joms numirus, kaip visus darbus moka nudirbti, neskirsto į vyr. ir mot., kaip viską daro ką nori ir boba čia jiems nepavadovaus ir pan.
Graudu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 05, 10:34)
matriarchatas buvo tam tikruose visuomenėse tam tikru etapu. bet tai nepanaikino įgimto moterų gebėjimo rūpintis palikuonimis (ir vadovauti vyrams, tuo pačiu.)

o vyrai neįgalūs pasirūpinti? Kur tie gebėjimai įgimti, koks genas ar chromosoma už tai atsakinga? Kad pyst ir moki, žinai, kaip palikuonimi pasirūpinti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 10:49)
Kaprizai tai nuo sirdies siulymai...
Neziojau. Isties tuomet gailus tavo vyro gyvenimelis  4u.gif

Sorry, perejau i asmeniskumus, nes tu, kaip visada pradejai. Negalvok, kad tik tu viena gali. Bet jei tau patinka, nesipiktink.

kaprize tu kaprize. Nusiramink, niekas čia iš forumiečių negyvens pagal tavo kaprizus ir kaip tu pasakei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 14:10)
nepriklausomai nuo algos, papu didzio, nuolankumo, figuros ir t.t. ir t.t.

Man asmeniskai vienodai, kaip gyvena zmones, svarbu, kad jie butu laimingi.

Mane tik glumina, geriausiai zinantys, kaip KITI PRIVALO GYVENTI, o patys savo gyvenimo negebantys susitvarkyti. Kaltina kitus, bet ne save.

tai vat, atsiminkit, moterys, šį Moontės postą. amen.
kai sugrįžau po pusės metų, Mylimuke, Montekrista, iš_Šviesos, Idomučia: oi, čia, ta kuri šelpia vyrus.
vaiko tėvas irgi šeima. vaikas verkia, kad tėvui blogai, o aš nagus lakuosiuos?
tu nieko man nereplikavai, bet neatrodo, kad pinigų paskolinimas šias moteris teigiamai nuteikė.
neatrodo kad čia išvis sugeba nieko nenurodinėti. taip tik atrodo, kad visi "leidžia" kaip gyventi.
vat ir tu nebendrauji su Idomučia, nes jis giriasi kirviais ir smurtu šeimoje. šitaip supranta meilę ir grabą iki galo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 11:53)
kaprize tu kaprize. Nusiramink, niekas čia iš forumiečių negyvens pagal tavo kaprizus ir kaip tu pasakei biggrin.gif

Kaip mandagu. Na bet, Monteverte, tokie atsakymai tau garbes nedaro, nei kaip zmogui, nei kaip suagusiai moteriai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 14:10)
svarbu, kad jie butu laimingi.

bet net Lutuke parašė, kad su bomžu būtų nelygis.
O Idomučia jau nesyk akcentuoja dvasinę meilę ir nepasidavimą kūniškai aistrai. tai kaip čia taip?
gal tuomet nebesistebėkim vienas kito bomžais, rėmimais, našliais ir svetimais (t.y.nebe pirmais) vyrais.
Idomučia irgi turėtų apsiraminti su caro rūriko laikais dvelkiančia analogija į panaudotus automobilius, nes niekas iš mūsų nebe pirmos panaudos.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 05, 11:56)
tai vat, atsiminkit, moterys, šį Moontės postą. amen.
kai sugrįžau po pusės metų, Mylimuke, Montekrista, iš_Šviesos, Idomučia: oi, čia, ta kuri šelpia vyrus.
vaiko tėvas irgi šeima. vaikas verkia, kad tėvui blogai, o aš nagus lakuosiuos?
tu nieko man nereplikavai, bet neatrodo, kad pinigų paskolinimas šias moteris teigiamai nuteikė.
neatrodo kad čia išvis sugeba nieko nenurodinėti. taip tik atrodo, kad visi "leidžia" kaip gyventi.
vat ir tu nebendrauji su Idomučia, nes jis giriasi kirviais ir smurtu šeimoje. šitaip supranta meilę ir grabą iki galo.

Tu, given, ne tik postus preparuoji, israuki is konteksto frazes, bet ir zmoniu mintis.

As turiu pasirinkima, su kuo man bendrauti. Ar anot taves negaliu rinktis? Privalau bendrauti su zmogumi, kuris pateisina smurta, prievarta (zoofilija)pries gyvunus?

Kita vertus, ar as taisau Idomucia, ar as puolu jam i akis del to? Ne. Neatmetu, buvo laikas, kai tai dariau, bandziau ir t.t. Na bet as ne tavo pasija, kaifo nuo neva tokio bednravimo negaudau. Todel ir apsiribojau. Jis dabar ramus, jam gerai ir man. Kas tau, given kliuna? Kad as jo nedybavoju, kaip lutuke mylimuke? Skirtumas tik tame, kad lutuke veidmaine, taiko dvigubus standartus, kas galima tau, negalima mylimukei. Jei tarkim ta apti mylimuke, pateisintu zoofilija, as su ja NEBENDRAUCIAU.

Visada galvojau, kad zmones su metais t.y. branda plateja akiratis. Suvokimas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 10:56)
Kaip mandagu. Na bet, Monteverte, tokie atsakymai tau garbes nedaro, nei kaip zmogui, nei kaip suagusiai moteriai.

garbės nedaro žinai kas? kai suaugusios moterys, nematydamos gyvai kaip gyvena kt. šeimos leidžia sau aiškinti kaip jos ten gyvena, replikuoti nesąmones, vadinti tai kaprizais ir apn.
Bet jei tau nuo to garbė, kokia cambala į taktą palos, kokia Montekrista arkliškai pažvengs, tai pirmyn
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 04, 15:19)
Būtų baisu gyventi su vyru, kurio vyriškumo, tapatybės suvokimas toks trapus, kad jį gali žlugdyti daugiau uždirbanti žmona.

nepagauni minties. skaityk daugiau evoliucinę psichologiją.
čia tas pats kaip sakyti: nepavydėk.
mes juk esam tie patys gvūnai, iš gyvūnijos pasaulio. nesvarbu, kad sulindom į ferari ir po kostiumais paslėpėm gyvūno prigimtį.
jei būtų taip paprasta, vyro tai negniuždytų. kiti apsimeta, prisitaiko. tau į akis nesakys, bet nemanau, kad jei vyras GALĖTŲ, jis NENORĖTŲ uždirbti daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 11:03)
Tu, given, ne tik postus preparuoji, israuki is konteksto frazes, bet ir zmoniu mintis.

ne "tu given", o jūs teletabės taip darote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 05, 11:00)
caro rūriko laikais dvelkiančia analogija į panaudotus automobilius, nes niekas iš mūsų nebe pirmos panaudos.

Butent, faktas kad esam patyre visokiu dalyku turtu mumyse atskleisti geriausius bruozus...

Deja to nepastebiu...

Kai kokia 18 mete maivosi ir neadekvaciai nori kad ja laikytu princese - tame yra zavesio.

Kai sitaip elgiasi jau pusamze silto salto maciusi moteris - tas gali sukelti tik pasibjaurejima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 05 vasario 2021 - 11:05
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 08:51)
o vyrai neįgalūs pasirūpinti? Kur tie gebėjimai įgimti, koks genas ar chromosoma už tai atsakinga? Kad pyst ir moki, žinai, kaip palikuonimi pasirūpinti.

aišku, įgalūs, bet kai priverčia bėda ar kitokios aplinkybės. patelių ir patinų psichika skiriasi, evoliuciškai skiriasi, todėl mus ir traukia vyrai, aš nesu lesbietė. nesu gay dėl to.
nenorėčiau vyro, kurio psichika tokia pat kaip mano. mane toks netrauktų.

dėl gebėjimo tai viskas ok. gi kiek vyrų užauginta našlaičius. bet ar tai įgimtas gėbėjimas, hormonų stimuliuojamas? jei ir įgimtas, vis tiek patelė labiau linkusi suformuoti stipresnį ryšį dėl tų pačių hormonų, (išnešiojimas, gimdymas,laktacija.) simple as that.
ar tai moters nuopelnas, kad ji geriau, intuityviau rūpinasi? ne, tai gamta.
ar vyro nuopelnas, kad jis turi stipresnius kaulus/raumenis? ne, čia gamta.
mes gi nekalbam, kas gerenis, kas blogesnis.
dabar civilizacija viską apvertė. moteris gali apsiginti su šautuvu ir asmens sargybiniu, bet ir pagimdyti taip pat gali.
o vyras? vyriškumo krizė tik gilėja, ir daug tyrimų, knygų kalba apie tai. vyrų savižudybių didesnis skaičius daug ką reiškia.

o jei dar gimsta vaikas su negalia?
mano vyresnėlis ją turi, ir kiek turim šnekėtis, kad vyriškumas - Ne tame, bet prigimtį sunku įveikti, netgi terapija.
nes tas ir yra, kad jei galėtų, VISI BŪTŲ IR SVEIKI, IR UŽDIRBANTYS, ir pajėgus, ne vien "kaip kitaip", bet visaip.
Atsakyti