Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 04, 23:23)
Dėl vaikų suklydau, nuo dviejų, dėl vyrų ne smile.gif
O sugulovų nesuskaičiavai kodėl?  bigsmile.gif
O aš tai tik 1 vyrą turėjau ir tik 1 vaiką  tongue.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Iš kur ištraukei, kad jis alfonsas? Ar tik taip norisi pažeminti? smile.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Ubuntė puikiai įvaldžius internetą. Aš jai čia super palengvinau smile.gif

Tai kalba buvo apie gyvenancius kartu vyru, na supratu tau skirtumo nera , ar su nepazytamu permiegoti ar parsivesti namo gyventi, bet siaip zmonem dazniausiai yra skritumas.... biggrin.gif
O dabartinis jau nebegyvena su tavim? blink.gif
Kad pas tave atsikrauste, kai pats nieko neturi, net nevede taves. Bet jei tau gerai, mes tik dziaugiames, sake moterkista baisiai laiminga esi 4u.gif As galiu suprasti sekso nora, bet niekaip nesuprantu, kam tuos meiluzius i namus temtis gyventi? ir dar ten, kur vaikai gyvena? unsure.gif

ubunte tu ubunte, mano darbo esme, greita paiesko google'je biggrin.gif esme to klausimo mano buvo, kad Lietuvoje nera zmonem prieinama forma surasytu esminiu istatymu. Ir kita dalis, kai aiksinot, kad reikia nuolat sekti istatymus, bet va taip ir neparodet kur juos sekti, pati supranti, kad tavo nuoroda leva biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 04, 23:24)
Kai Lutuke drauges ir ne drauges vyrus skaičiuoja, pasirodo (kaip netiketa) naudoja visai kitoki metoda. Pirmosios tik zenatves paimi, o antrosios - susirenki SM pletkus. Voila, patikima informacija, kuria naudojantis, nustatai, kas paleistuve. smile.gif  smile.gif </p>

su jumis , kaip su suletinto supratimo zmonem, ne skaiciavime esme gi. Galejo mylimuke is vis skaisti mergele buti, kam parsivesti vyra namo be santuokos i savo buta, tas buvo esme, plius ji dar turi vaika. Apie tai gi snekejom.
Ko jum tas zodis taip nepatinka paleistuvauti? juk jus ne kriksciones, jum neturetu rupeti? O jei rupi, jei suprantat jo reiksme, na tai kam neigti tiesa? As gi nesmerkiu ir neteisiu, visiskai surpantu, kad gyvenime ivairiai buna, as tik sakau, kad tai neveda i visa gyvenima trunkancia meile ir seima, ir nesveika be to, nezinai , ka nuo ko gali pasigauti.... na bet jei jum tas tinka, tai gerai, bet kam neigti niekaip nesuprantu?
Tipo noriu sekso laisvo, su bet kuo bet kada bet kaip ir dar noriu, kad mane laikytu skaistuole? bigsmile.gif biggrin.gif

Turiu drauge, kuri dabar susitikineja su beveik 20m jaunesniu vaikinu, nu ir ka jai gerai, jam gerai, abu nepriklausomi, suauge zmones, ka nori ta daro, uz pasekmes irgi abu atsakys. Abu nesitiki nieko daugiau tik gero sekso kazkuri laika. Nesu tikra, kad jei pvz buciau ir as issikyrusi, ne taip pat daryciau. kai jau vaikai pagimdyti, uzauginti, jei esi issiskyrusi, viena, neparvedi vaikam ant galvos pateviu neoficialiu, tai tik tavo reikalas tavo gyevnimas. bet jei taip daryciua tai tikrai nebandyciau neigti, akd as paleistuvauju, bet tai mano pasirinkimas.
O jsu neturit drasos tiesai. biggrin.gif
Man patinka saziningumas ir tiek, o ka jus apie mane prisipaisot, tai tik jusu reikalas. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 02 05, 00:28)
Na, taip, todėl galima Jums tyčiotis iš filologijos, iš teologijos, iš medicinos ir ko tik nori - tik ne iš Jūsų konkrečių postų SM, kurie pažemina tą sritį, apie kurią rašot, nors rašot, kad Jus pačius.
Gal, gana? unsure.gif
Juk žinot, kad žmonėms tas labai mylimas jų darbas ir yra jų gyvenimas (skirstymas dalimis -  individualus). Ir kai iš mylimo darbo atvirai ir ciniškai juokiamasi -  tai choru juokiamasi atgal:)
Jei ir dabar nieko nesupratot, tai tiesiog žinokit: neleisim tyčiotis mirksiukas.gif

Meluojat, niekad nesityciojau is nei vieno darbo ir is tu isvardintu sriciu tuo labiau.
Tik va jusu profesionalumas ir gebejimas ji dirbti man kelia klausimu, taip svelniai pasakius. Be to susitapatiniams su savo profesija irgi labai keistas...atrodo zmogaus jau nebera, asmenybes nera tik lietuviu kalbos mokytoja, kuri kaip siek tiek su pavaziavusiu stogu, taiso visu is eiles gramatines klaidas....tokia per ilgai mokykloje uzsisedejus ir isivaizdujanti, kad pasaulis nugrius, jei zmones visi idealiai nemokes bendrines lietuviu kalbos........na toks man vaizdas apie kai kurias pvz susidaro biggrin.gif tai nesveika...

aha neleiskit, nustokit nusisneketi ir niekas nebaksnos i tuos nusisnekejimus biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 02 05, 00:28)
Na, taip, todėl galima Jums tyčiotis iš filologijos, iš teologijos, iš medicinos ir ko tik nori - tik ne iš Jūsų konkrečių postų SM, kurie pažemina tą sritį, apie kurią rašot, nors rašot, kad Jus pačius.
Gal, gana? unsure.gif
Juk žinot, kad žmonėms tas labai mylimas jų darbas ir yra jų gyvenimas (skirstymas dalimis -  individualus). Ir kai iš mylimo darbo atvirai ir ciniškai juokiamasi -  tai choru juokiamasi atgal:)
Jei ir dabar nieko nesupratot, tai tiesiog žinokit: neleisim tyčiotis mirksiukas.gif

Meluojat, niekad nesityciojau is nei vieno darbo ir is tu isvardintu sriciu tuo labiau.
Tik va jusu profesionalumas ir gebejimas ji dirbti man kelia klausimu, taip svelniai pasakius. Be to susitapatiniams su savo profesija irgi labai keistas...atrodo zmogaus jau nebera, asmenybes nera tik lietuviu kalbos mokytoja, kuri kaip siek tiek su pavaziavusiu stogu, taiso visu is eiles gramatines klaidas....tokia per ilgai mokykloje uzsisedejus ir isivaizdujanti, kad pasaulis nugrius, jei zmones visi idealiai nemokes bendrines lietuviu kalbos........na toks man vaizdas apie kai kurias pvz susidaro biggrin.gif tai nesveika...

aha neleiskit, nustokit nusisneketi ir niekas nebaksnos i tuos nusisnekejimus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 00:51)
Tik va jusu profesionalumas ir gebejimas ji dirbti man kelia klausimu, taip svelniai pasakius. Be to susitapatiniams su savo profesija irgi labai keistas...atrodo zmogaus jau nebera, asmenybes nera tik lietuviu kalbos mokytoja, kuri kaip siek tiek su pavaziavusiu stogu, taiso visu is eiles gramatines klaidas....tokia per ilgai mokykloje uzsisedejus ir isivaizdujanti, kad pasaulis nugrius, jei zmones visi idealiai nemokes bendrines lietuviu kalbos........na toks man vaizdas apie kai kurias pvz susidaro  biggrin.gif tai nesveika...

aha neleiskit, nustokit nusisneketi ir niekas nebaksnos i tuos nusisnekejimus biggrin.gif   4u.gif
Papildyta:

Pasakė Lutukė.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:

Savo postais tyčiojotės ir iš tų sričių. O ir iš antstolių (priminkit, kaip ten juos vadinot?), iš teisininkų, iš medikų - kodėl bijot tai pripažint? Supratot, kad nepabėgsit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 05 vasario 2021 - 01:10
Žodžiu, Mylumuke, staigiai išvarai mylimąjį, oi, meilužį (nes Lutukė žino, kur meilė, kur ne) iš namų ir dulkinatės kaip Lutukės draugės-pakampiais, svarbu bendros buities nevesti!!!!!

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 00:34)
Tai kalba buvo apie gyvenancius kartu vyru, na supratu tau skirtumo nera , ar su nepazytamu permiegoti ar parsivesti namo gyventi, bet siaip zmonem dazniausiai yra skritumas....  biggrin.gif
O dabartinis jau nebegyvena su tavim?  blink.gif
Kad pas tave atsikrauste, kai pats nieko neturi, net nevede taves. Bet jei tau gerai, mes tik dziaugiames, sake moterkista baisiai laiminga esi  4u.gif As galiu suprasti sekso nora, bet niekaip nesuprantu, kam tuos meiluzius i namus temtis gyventi? ir dar ten, kur vaikai gyvena? unsure.gif

ubunte tu ubunte, mano darbo esme, greita paiesko google'je  biggrin.gif esme to klausimo mano buvo, kad Lietuvoje nera zmonem prieinama forma surasytu esminiu istatymu.  Ir kita dalis, kai aiksinot, kad reikia nuolat sekti istatymus, bet va taip ir neparodet kur juos sekti, pati supranti, kad tavo nuoroda leva  biggrin.gif

Aš niekada nerašiau, su kiek vyrų aš gyvenau ir kiek aš jų turėjau.
Ale taip išeina, kad su kuo given dulkinosi, tai nesvarbu ir nesiskaito, o su kuo aš - jau skaitosi? Ačiū, kad taip manim domiesi ir rūpiniesi bigsmile.gif
Bet ne tavo sušiktas reikalas, kaip aš gyvenu, su kuo gyvenu, ką parsivedu ir ko ne, išteku ar ne. Tavo buka galva niekada nesupras, kad žmonės gyvena skirtingai ir taip, kaip jie pasirenka, o ne kaip buka lutukė norėtų.

Nuorodą į įstatymus pateikiau, jei moki naudotia google, mokėsi ir šia paieška. Ar darbe irgi verki, kad tau sukramtytos info niekas neduoda? cry.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 00:23)

O eiti gyventi ant moters gero nezemina vyro ar tau kambariokas nuoma moka?  hihihi.gif
Gal geriau visgi pasiskolinti ir grazinti skola?
Papildyta:

Na vis tiek zinok neisprasysit apie vyra tikrai nepasakosiu  biggrin.gif Fantazuokis toliau, siaip ar taip fantazuojates.

Rimtai tokiu moteru, seimu buna? blink.gif  Mane jus abi su is_sviesos gasdinat su tokiais baisuoklsikais vaizdais.... is kur ? blink.gif

Taigi tavo šeimą čia aprašiau, trumpa atmintis? bigsmile.gif Kiek temų priverkei, kad ant tavo galvos visa buitis, vaikai maži dėmesio reikauja, o vyras grįžta įp1sęs ir tik pasidulkint nori, o paskui visą savaitgalį guli pagiringas, nes sveikatos nėr, jokiu darbų namie padaryt nebegali.

Man nereikia, kad tu apie savo juodadarbį vyrą dar pasakotum, jau pati parašei, kad jis visą laiką dirbo ir dirbo. Be jokio išsilavinimo, tik po vidurinės. Ar ją bent baigė? unsure.gif
Papildyta:
su jumis , kaip su suletinto supratimo zmonem, ne skaiciavime esme gi. Galejo mylimuke is vis skaisti mergele buti, kam parsivesti vyra namo be santuokos i savo buta, tas buvo esme, plius ji dar turi vaika. Apie tai gi snekejom.
Ko jum tas zodis taip nepatinka paleistuvauti? juk jus ne kriksciones, jum neturetu rupeti? O jei rupi, jei suprantat jo reiksme, na tai kam neigti tiesa? As gi nesmerkiu ir neteisiu,

Nesmerkiu ir neteisiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai paleistuvavimas reiškia tik parsivedimą namo?
O jeigu dulkiniesi patvoriuose kažkur kaip given, tai nėra paleistuvavimas? bigsmile.gif
Kažin, ar atsakysi biggrin.gif

Gal tave supažindinti su žodynu minimaliai?. bigsmile.gif

Smerkti reikšmė:
1. laikyti netinkamu, netikusiu, neigiamai vertinti, peikti
2. skelbti esant neteisų, kaltinti
3. apkaltinti
4. nuteisti
5. pripažinti netikusiu, supeikti
8. rodyti nepritarimą kam netikusiam, neigiamai atsiliepti, supeikti

Teisti reikšmė:
7. aptariant, reiškiant nuomonę kaltinti, smerkti
15. apkalbėti, pasmerkti
34. apkalbėti, apkaltinti, pasmerkti
50. kurį laiką apkalbinėti, smerkti

https://www.lietuviuzodynas.lt/zodynas

Dar klausimų bus?
Juk neprisipažinsi, kad vis dėlto smerki ir teisi?
Ar prisipažinsi, kad ir vėl nežinai žodžių reikšmių? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 05 vasario 2021 - 09:16
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 05, 10:08)

Nesmerkiu ir neteisiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai paleistuvavimas reiškia tik parsivedimą namo?
O jeigu dulkiniesi patvoriuose kažkur kaip given, tai nėra paleistuvavimas?  bigsmile.gif
Kažin, ar atsakysi  biggrin.gif

Mano sunus "nesivesdavo namo", bet ji sugebejo ji pakrykstyti kurvinyyyku.

Tad, itariu, siuo atveju visai nesvarbu,, kur kaip ir su kuoka. Anai svarbu paloti, ant konkretaus zmogaus. Tiesa, gaila, anai proto neuztenka, kad del to kencia jos sielos sese Given. Na nepavyzdinis anos gyvenimelis, jei matuosime lutukes svertais.

Na bet pripazinkim, galimai Given tai labai patinka kai ant jos spjaudomasi. Va tik nesuprantu kodel i atlapus kimba Is Svisos, mylimukei, Montekristai... Anom raso paaiskinamasias paklodes, kaip ir kur.

Given, gyvenk tu kaip nori, adekvatiems zmonems tai visai netrukdo. Mes suprantam, kad tu esi zmogus, su savo gyvenimo pozicija, vertinimu, pagaliau laimes suvokimu. Kaip ir kitos moterys, neitelpancios i tavo pasijos standartu remus, bet pastoviai ubaujancios gasliu interpretaciju persekiojamos. Cia suprask, ana taip bendrauja, diskutuoja.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 05, 10:08)

Smerkti reikšmė:
1. laikyti netinkamu, netikusiu, neigiamai vertinti, peikti
2. skelbti esant neteisų, kaltinti
3. apkaltinti
4. nuteisti
5. pripažinti netikusiu, supeikti
8. rodyti nepritarimą kam netikusiam, neigiamai atsiliepti, supeikti

Teisti reikšmė:
7. aptariant, reiškiant nuomonę kaltinti, smerkti
15. apkalbėti, pasmerkti
34. apkalbėti, apkaltinti, pasmerkti
50. kurį laiką apkalbinėti, smerkti

https://www.lietuviuzodynas.lt/zodynas

Dar klausimų bus?
Juk neprisipažinsi, kad vis dėlto smerki ir teisi?
Ar prisipažinsi, kad ir vėl nežinai žodžių reikšmių?  biggrin.gif

Mylimuke, tunieko nesupranti, ji taip bendrauja ir diskutuoja. O tu, ir aplamai diduma kurias ji uzdiskutavo ir ubendravo esame METEISIOS. Nabagele tik, puolam, teisiam ir smerkiam.

Negrazu moterys susiimkit, atgalios reaguoti galima tik lutukei, o jums, ypac kai jusu dauguma, piktintis, atsiprasau, spjaudyti i centre esancia lutuke negalima. Spajudytis galima tik is centro.
Atsakyti
ne, taigi viskas aišku, jūs, moterys, baisiai "bukos", nesupratingos ir tt
Paleistuvė-kai mylimą žmogų parsivedi gyventi kartu, bet nesituoki.
NE paleistuvė-kai su kažkuo tratiniesi pakampėse ir nesituoki.
Paprasta viskas, mąstykit "biški". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 02 04, 22:42)
aga biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Mes su kolegom vis linksminamės iš Jūsų užklausos, kurią išdidžiai įkėlėt biggrin.gif

Skundėtės, kad su manim neišeina pajuokaut - tai žinokit pajuokavot: ir ilgam, ir riebiai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Grotesko ir juodojo humoro kokteilis  super 4u.gif Dėkui 4u.gif

jūs absoliučiai nusišnekate ir nieko neraukiate apie tai kam aš tai kėliau ir kodėl. Nu ant tiek atsilikimas... Man žinokit nejuokinga, gaila jūsų kaip žmogaus verysad.gif nepasisekė jums gyvenime verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 04, 23:02)
Tu gal durnavota? biggrin.gif nu kur jau tie vyrai, kur VISKĄ namie daro vieni? Valgyt, vaikus, buitį? Kaip tik išeina tie, kur moteris namie kaip darbinks arklys tarp puodų sukaitus, vaikai apšokinėti, kad vyras jų nė nepastebi esant, mieliau gremžianti keptuves (kad vyrui nereiktų), o ne su vyru pasikalbanti apie darbus ir svajones, džiaugsmus ir liūdesius. Kai vyras įsitraukia į darbus ir vaikus, tai moteriai nereik būt perlinkusiai iš nuovargio ir dar gali pabūt ir moterim, ne tik tarnaite.

toli nereikia ieškoti. Jūsų gi tas vištukas meras biggrin.gif mirksiukas.gif Ir tokių atvejų ne vienas. Žinoma, nebūtinai išeis pas namų šeimininkę, tikrai nebūtinai, bet tada susimyli su savo administratore, sekretore, bendradarbe ar pan. Na kur kontaktas yra dažnesnis.
Tai visgi gal tu durnavota?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 11:18)
jūs absoliučiai nusišnekate ir nieko neraukiate apie tai kam aš tai kėliau ir kodėl. Nu ant tiek atsilikimas... Man žinokit nejuokinga, gaila jūsų kaip žmogaus verysad.gif nepasisekė jums gyvenime verysad.gif

Ir vel pradedi.
Tavo neva draugei neuztenka smarves, parasyti tau tiesa. Is esmes zinau kodel, turiu patirti bendraujant su tokio tipo zmonemis kaip tu. Bet galetu parasyti TIESA per aplinkui, nors i AZ.

O man slogu ziureti, kaip vel is saves dergiesi.

Ar ne, Given...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 04, 23:07)
Gal savo draugės pilnatinės paklausk, kam ji komanduoja, kad vyras būtinai turi daug uždirbt, būtinai už žmoną daugiau ir tt? Kitaip nevykėlis. O tu dar paantrini laikydama savo vyrą neįgaliu namuose biggrin.gif šitiek vargšas dirba, pluša, o tu net teliko neleidi ramiai pažiūrėt blink.gif

tam, kad tai vyras. Stiprioji lytis. Gyvenk su bobom, jei tau to nereikia. Arba šelpk alfonsus.
Tu galvoji šiais laikais neina iš namų daug uždirbti? Na ir višta tu.
Neleidžiu. Pati ir žiūrėk bukinančias laidas. Man po to dar padėkoja, kad atitraukiau nuo nesąmonės, kuri įtraukia kaip narkotikas tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 04, 23:23)
Iš kur ištraukei, kad jis alfonsas? Ar tik taip norisi pažeminti? smile.gif

čia kaip tu višta bedarbė vis mėmes ištrauki biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 00:23)
Cia kai kuriom ziuriu pirsta uztenka parodyti ir jjau jom juokinga... unsure.gif
Dar net su koklegom , o vargeli  idomi istaiga, jei as darbe taip is zmoniu juokciausi, tai i mane labia kestai paziuretu ir dar pas tave akademine aplinka? Pas mus nevyksta tokie dalykai...gal del to ir nebepritapau Lietuvoje...

tai va gali įsivaizduoti Lietuvos šviesuomenę, beretes... Gailu ir graudu.
Bet tai tu mintis skaitai, šaunuolė. Aš irgi norėjau apie tą pirštą rašyti, bet kitaip parašiau
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 11:22)

toli nereikia ieškoti. Jūsų gi tas vištukas meras biggrin.gif  mirksiukas.gif Ir tokių atvejų ne vienas. Žinoma, nebūtinai išeis pas namų šeimininkę, tikrai nebūtinai, bet tada susimyli su savo administratore, sekretore, bendradarbe ar pan. Na kur kontaktas yra dažnesnis.
Tai visgi gal tu durnavota?

Tu gi vilniete, ar as klystu? Tai anas ir tavo meras, koks ten jis bebutu mirksiukas.gif

Kuo tai susije kad, tavo oponente kvaila?
Tiesiog zmones skirtingi. Tarkim kas tinka tau, man ir veltui nereikia, as negaliu gyventi su negerbiamu vyru t.y. kuris kaip pudelis sokineja nuo vienos taburetes ant kitos. O mano pasirinkimas, analogiskai tau. Tu tiesiog nesugebesi atitikti manajam, jo neveikia kaprizai, scenos ir t.t..
Atsakyti