QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 00:34)
Tai kalba buvo apie gyvenancius kartu vyru, na supratu tau skirtumo nera , ar su nepazytamu permiegoti ar parsivesti namo gyventi, bet siaip zmonem dazniausiai yra skritumas....
O dabartinis jau nebegyvena su tavim?
Kad pas tave atsikrauste, kai pats nieko neturi, net nevede taves. Bet jei tau gerai, mes tik dziaugiames, sake moterkista baisiai laiminga esi

As galiu suprasti sekso nora, bet niekaip nesuprantu, kam tuos meiluzius i namus temtis
gyventi? ir dar ten, kur vaikai gyvena?
ubunte tu ubunte, mano darbo esme, greita paiesko google'je

esme to klausimo mano buvo, kad Lietuvoje nera zmonem prieinama forma surasytu esminiu istatymu. Ir kita dalis, kai aiksinot, kad reikia nuolat sekti istatymus, bet va taip ir neparodet kur juos sekti, pati supranti, kad tavo nuoroda leva
Aš niekada nerašiau, su kiek vyrų aš gyvenau ir kiek aš jų turėjau.
Ale taip išeina, kad su kuo given dulkinosi, tai nesvarbu ir nesiskaito, o su kuo aš - jau skaitosi? Ačiū, kad taip manim domiesi ir rūpiniesi

Bet ne tavo sušiktas reikalas, kaip aš gyvenu, su kuo gyvenu, ką parsivedu ir ko ne, išteku ar ne. Tavo buka galva niekada nesupras, kad žmonės gyvena skirtingai ir taip, kaip jie pasirenka, o ne kaip buka lutukė norėtų.
Nuorodą į įstatymus pateikiau, jei moki naudotia google, mokėsi ir šia paieška. Ar darbe irgi verki, kad tau sukramtytos info niekas neduoda?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 00:23)
O eiti gyventi ant moters gero nezemina vyro ar tau kambariokas nuoma moka?
Gal geriau visgi pasiskolinti ir grazinti skola?
Papildyta:
Na vis tiek zinok neisprasysit apie vyra tikrai nepasakosiu

Fantazuokis toliau, siaip ar taip fantazuojates.
Rimtai tokiu moteru, seimu buna?

Mane jus abi su is_sviesos gasdinat su tokiais baisuoklsikais vaizdais.... is kur ?
Taigi tavo šeimą čia aprašiau, trumpa atmintis?

Kiek temų priverkei, kad ant tavo galvos visa buitis, vaikai maži dėmesio reikauja, o vyras grįžta įp1sęs ir tik pasidulkint nori, o paskui visą savaitgalį guli pagiringas, nes sveikatos nėr, jokiu darbų namie padaryt nebegali.
Man nereikia, kad tu apie savo juodadarbį vyrą dar pasakotum, jau pati parašei, kad jis visą laiką dirbo ir dirbo. Be jokio išsilavinimo, tik po vidurinės. Ar ją bent baigė?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 00:51)
su jumis , kaip su suletinto supratimo zmonem, ne skaiciavime esme gi. Galejo mylimuke is vis skaisti mergele buti,
kam parsivesti vyra namo be santuokos i savo buta, tas buvo esme, plius ji dar turi vaika. Apie tai gi snekejom.
Ko jum tas zodis taip nepatinka paleistuvauti? juk jus ne kriksciones, jum neturetu rupeti? O jei rupi, jei suprantat jo reiksme, na tai kam neigti tiesa? As gi nesmerkiu ir neteisiu,
Nesmerkiu ir neteisiu

Tai paleistuvavimas reiškia tik parsivedimą namo?
O jeigu dulkiniesi patvoriuose kažkur kaip given, tai nėra paleistuvavimas?

Kažin, ar atsakysi
Gal tave supažindinti su žodynu minimaliai?.
Smerkti reikšmė:
1. laikyti netinkamu, netikusiu, neigiamai vertinti, peikti
2. skelbti esant neteisų, kaltinti
3. apkaltinti
4. nuteisti
5. pripažinti netikusiu, supeikti
8. rodyti nepritarimą kam netikusiam, neigiamai atsiliepti, supeikti
Teisti reikšmė:
7. aptariant, reiškiant nuomonę kaltinti, smerkti
15. apkalbėti, pasmerkti
34. apkalbėti, apkaltinti, pasmerkti
50. kurį laiką apkalbinėti, smerkti
https://www.lietuviuzodynas.lt/zodynas
Dar klausimų bus?
Juk neprisipažinsi, kad vis dėlto smerki ir teisi?
Ar prisipažinsi, kad ir vėl nežinai žodžių reikšmių?