QUOTE(paštininkė @ 2021 02 04, 22:42)
aga
Mes su kolegom vis linksminamės iš Jūsų užklausos, kurią išdidžiai įkėlėt
Skundėtės, kad su manim neišeina pajuokaut - tai žinokit pajuokavot: ir ilgam, ir riebiai
Grotesko ir juodojo humoro kokteilis super

Dėkui
Cia kai kuriom ziuriu pirsta uztenka parodyti ir jjau jom juokinga...
Dar net su koklegom , o vargeli idomi istaiga, jei as darbe taip is zmoniu juokciausi, tai i mane labia kestai paziuretu ir dar pas tave akademine aplinka? Pas mus nevyksta tokie dalykai...gal del to ir nebepritapau Lietuvoje...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 04, 22:38)
Klausei, kas ne taip, kad tavo pagalba buvo sutikta piktai, o cambalą pagyrėme. Nu šitas sakinys man kažkaip "neskamba".
Tai tik spėjimas, bet iš šono atrodo kad tu jauti kaifą būti aukščiau, būti galios pozicijoje.
Nesu vyras, vėl gi tik spėju, kad vyrą labiau už mažą algą turbūt žemina skolintis iš moters (ir dar savo/buvusios) ar būti šelpiamam.
Po velniais, net mane žemintų skolintis. Geriau jau ant bulvių.
Na teisybe tau niekad neskamba. Teletabiu planetoje teisybe yra izeidimas ir labai vengiamas dalykas.
Kai Given pasako, kad kazka gero padare pasipila, o kam tas pasididziavimas, kam cia tie pareiksimai ir t.t., kai cambala pareiske, kad kazkur ten pasavaoriavo, oi kokia tu saunuole ir t.t. sakysi ne taip buvo?
O eiti gyventi ant moters gero nezemina vyro ar tau kambariokas nuoma moka?
Gal geriau visgi pasiskolinti ir grazinti skola?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 04, 23:02)
Duodu ranką nukirst, kad juodadarbis tavo vyras ir tu to gėdijiesi, kitaip jau seniai būtum pasakius, nes mėgsti viską išpasakot ir pasiteisint.
Papildyta:
Patirtis šneka, lutuke, ane?

Ištekėjai 20ies, vyras juk biškį vyresnis buvo ir ničnieko neturėjot.
Papildyta:
Moteris analogiškai. Jau matom, kaip nubukėjai n metų namie pasėdėjus. Joks darbas tavęs jau neatstatys
Papildyta:
Tu gal durnavota?

nu kur jau tie vyrai, kur VISKĄ namie daro vieni? Valgyt, vaikus, buitį? Kaip tik išeina tie, kur moteris namie kaip darbinks arklys tarp puodų sukaitus, vaikai apšokinėti, kad vyras jų nė nepastebi esant, mieliau gremžianti keptuves (kad vyrui nereiktų), o ne su vyru pasikalbanti apie darbus ir svajones, džiaugsmus ir liūdesius. Kai vyras įsitraukia į darbus ir vaikus, tai moteriai nereik būt perlinkusiai iš nuovargio ir dar gali pabūt ir moterim, ne tik tarnaite.
Papildyta:
Visi Lietuvoje priimami teisės aktai:
https://www.e-tar.lt.../legalActSearch
Na vis tiek zinok neisprasysit apie vyra tikrai nepasakosiu

Fantazuokis toliau, siaip ar taip fantazuojates.
Rimtai tokiu moteru, seimu buna?

Mane jus abi su is_sviesos gasdinat su tokiais baisuoklsikais vaizdais.... is kur ?
rimtai?

ir kaip cia ka rasti, ko nezinai, kad egzituoja? ir cia rimtai vienitele vieta zmonem susipazinti su istatymais prieinama forma
dabar palygink
https://www.citizensinformation.ie/en/
Gal suprasi kuom sios valstybes is esmes skiriasi.