QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 04, 19:15)
Aš? Pamiršau? Tu juokauji? Aš puikiai atsimenu, tiesiog tu vienur sakei vienaip, kitur kitaip. Tai patikslink kur tiesa buvo. 

tai laukiu is taves ka kur sakiau ir tai pamatysim ar tai yra kitaip ir ar tai yra taip kaip mylimuke sake,

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 04, 19:18)
Aš tai čia bėdą ne skirtume matau, o mažiau uždirbančiojo dydyje. Jei 1-2k skirtumas, tai ką jis uždirba, minimumą? Nesmagu turėtų būt net ir be uždirbančios moters šalia, ypač jei turi vaikų, net jų išlaikyt neišeis normaliai, o pačiam gi dar atskirą buitį kurtis reikia.
Aš tai tik vieną žinau, kur atostogose buvo ilgai (metus). Jie dar magistre susilaukė vieną po kito 2,tai ji namie, po to jis, kol ji dirbo. Ir patenkintas buvo, nes jis ne iš tokių, kur kiaušiniai nukris, jei moteris uždirbs. Manau, tokie ir neina vaikučių žiūrėti, jie geriau darbe iki vėlumos ir auklę nupirks.
Aš tai tik vieną žinau, kur atostogose buvo ilgai (metus). Jie dar magistre susilaukė vieną po kito 2,tai ji namie, po to jis, kol ji dirbo. Ir patenkintas buvo, nes jis ne iš tokių, kur kiaušiniai nukris, jei moteris uždirbs. Manau, tokie ir neina vaikučių žiūrėti, jie geriau darbe iki vėlumos ir auklę nupirks.
ka tu cia naujo pasakei, alfonsu nemazia pasaulyje, pas tave veinas namuose, jam tikria neblogai, kad tu dirbi , kad turi buta