Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 04, 19:15)
Aš? Pamiršau? Tu juokauji? Aš puikiai atsimenu, tiesiog tu vienur sakei vienaip, kitur kitaip. Tai patikslink kur tiesa buvo.  biggrin.gif

tai laukiu is taves ka kur sakiau ir tai pamatysim ar tai yra kitaip ir ar tai yra taip kaip mylimuke sake, mirksiukas.gif Laukiu citatu, gi turi ar ne?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 04, 19:18)
Aš tai čia bėdą ne skirtume matau, o mažiau uždirbančiojo dydyje. Jei 1-2k skirtumas, tai ką jis uždirba, minimumą? Nesmagu turėtų būt net ir be uždirbančios moters šalia, ypač jei turi vaikų, net jų išlaikyt neišeis normaliai, o pačiam gi dar atskirą buitį kurtis reikia.

Aš tai tik vieną žinau, kur atostogose buvo ilgai (metus). Jie dar magistre susilaukė vieną po kito 2,tai ji namie, po to jis, kol ji dirbo. Ir patenkintas buvo, nes jis ne iš tokių, kur kiaušiniai nukris, jei moteris uždirbs. Manau, tokie ir neina vaikučių žiūrėti, jie geriau darbe iki vėlumos ir auklę nupirks.

ka tu cia naujo pasakei, alfonsu nemazia pasaulyje, pas tave veinas namuose, jam tikria neblogai, kad tu dirbi , kad turi buta biggrin.gif . Kalbama apie vyrus normalios psichikos, jie nori islaikyti seima, i rto siekia o ne varzosi su zmonom.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 19:31)
tai laukiu is taves ka kur sakiau ir tai pamatysim ar tai yra kitaip ir ar tai yra taip kaip mylimuke sake,  mirksiukas.gif Laukiu citatu, gi turi ar ne?

Tai jau nežinai ką rašei? biggrin.gif

Tu labai primeni tą padlaižį šakalą iš filmuko apie Mauglį. Tai burba Šerchanas, o tu tas šakalas. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 20:31)
tai laukiu is taves ka kur sakiau ir tai pamatysim ar tai yra kitaip ir ar tai yra taip kaip mylimuke sake,  mirksiukas.gif Laukiu citatu, gi turi ar ne?

Tai va, given, piktinaisi, kad jos mela demaskuojancias paklodes taso is kitu temu. Na, kas prasosi vartydamasis. Juk visi zio, kai atnes, drebs i snuki, vel vartysis is serijos ne taip supratot mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 04, 20:42)
Tai jau nežinai ką rašei?  biggrin.gif

Tu labai primeni tą padlaižį šakalą iš filmuko apie Mauglį. Tai burba Šerchanas, o tu tas šakalas.  biggrin.gif

Pas ana savigarbos nulis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 19:48)
Tai va, given, piktinaisi, kad jos mela demaskuojancias paklodes taso is kitu temu. Na, kas prasosi vartydamasis. Juk visi zio, kai atnes, drebs i snuki, vel vartysis is serijos ne taip supratot  mirksiukas.gif

vis da rsu given sneki? lotuliukas.gif ji gal vel cia puse metu nesirodys, ko tu vargsti? biggrin.gif

ir vel meluoji....
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 04, 19:42)
Tai jau nežinai ką rašei?  biggrin.gif

Tu labai primeni tą padlaižį šakalą iš filmuko apie Mauglį. Tai burba Šerchanas, o tu tas šakalas.  biggrin.gif

as tai zinau, bet matau tu neziani, spaudi is sudo vaska ir nesigauna ar ne, na gerai pasakysiu, kad jau taip jum niezti, sakiau turejo 2 vyrus, su kuriais turi ir 2 vaikus. (viena pirma mergyte mirus, kaip pati sake) be to dar sakiau, keista, kad nesupazindint vaikus su kito vaiko tevu( cia i mylimukes teigini, kad supaizndina vaikus ). Daugiau su jokiais vyrai ji negyveno, bent kiek man zinoma..

as tau sakiau tavo erotines fantazijos apie mane, mane snejaudina, o dar ziurek ir Burba itraukei i jas jau trikampis gaunasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Burba matai cia seniau ji zino jusu visu griekus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 vasario 2021 - 19:55
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 04, 17:19)
Būtų baisu gyventi su vyru, kurio vyriškumo, tapatybės suvokimas toks trapus, kad jį gali žlugdyti daugiau uždirbanti žmona.

tai kas yra tas vyriškumas, a? tupinėjimas apie kūdikį? tiutiutia, učiačia? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 04, 17:46)
</p></div></blockquote><p>O kurios cia tiksliai pasisake, kas seimoje daugiau uzdirbti? smile.gif
</p>

buvo tokių iš teletabyno smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 18:34)
Tokie zmones ir sugalvoja visokius stereotipus, kad patesinti savo bzikus fazeje.

Tai vyru/moteru kiekius skaiciuoja.
Tai pinigais matuojasi.
Tai dar kazkuo...

O svarbiausia, manosi kad tai butinai privalu kitiems.

ir jiems pofig ką mano kiti, tokie kaip jūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 04, 20:01)
tai kas yra tas vyriškumas, a? tupinėjimas apie kūdikį? tiutiutia, učiačia? biggrin.gif
Papildyta:

buvo tokių iš teletabyno smile.gif
Papildyta:

Nesuprasi, nesistenk.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 04, 21:01)

Jei butu pofig, neskaiciuotu kaitaip gyvenanciu zmoniu partnieriu skaiciu.
Jei butu pofig, neskaiciuotu kitu zmoniu uzdirbtus pinigus.
Jei butu pofig, jaustusi pilneverciai, tan nedomintu kitu gyvenimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 vasario 2021 - 20:15
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 20:13)
Jei butupofig, neskaiciuotu kaitaip gyvenanciu zmoniu partnieriu skaiciu
Jei butu pofig, neskaiciuoti kitu zmoniu uzdirbtu pinigu.
Jei butu pofig, jaustusi pilneverciai, tan nedomintu kitu gyvenimai.

tada čia nei vieno tokio nėra forume. Visi mes nevykėliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 04, 21:15)
tada čia nei vieno tokio nėra forume. Visi mes nevykėliai biggrin.gif

Velg gi, kam tas bandymas dangstytis VISAIS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 20:17)
Velg gi, kam tas bandymas dangstytis VISAIS  mirksiukas.gif

ar buvo bent vienas aktyvus narys, kuris to nedarė? really, Moonte? Gal tu advokate įsidarbink, išsuksi net didžiausią recidyvistą biggrin.gif

"ei butu pofig, jaustusi pilneverciai, tan nedomintu kitu gyvenimai."
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 04, 21:40)
ar buvo bent vienas aktyvus narys, kuris to nedarė? really, Moonte? Gal tu advokate įsidarbink, išsuksi net didžiausią recidyvistą biggrin.gif

"ei butu pofig, jaustusi pilneverciai, tan nedomintu kitu gyvenimai."

Manau, kad diduma, cia esanciu, ne kiek domina kito gyvenimas, kiek primena issisukinejanciam nuo atsakomybes, del to ka yra parases.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 20:54)
Manau, kad diduma, cia esanciu, ne kiek domina kito gyvenimas, kiek primena issisukinejanciam nuo atsakomybes, del to ka yra parases.

Moonte, būk bent su savim sąžininga
Atsakyti