Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 04, 17:19)
Būtų baisu gyventi su vyru, kurio vyriškumo, tapatybės suvokimas toks trapus, kad jį gali žlugdyti daugiau uždirbanti žmona.

Zmona yra PAREIGOS.
Jei vyras maziau uzdirba, tai jis jau zmona...O boba - seimos galva.

Del to as issirinkau uz save moteriskesne... Lytis dar ne viskas, yra daugiau parametru
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 04, 18:19)
Būtų baisu gyventi su vyru, kurio vyriškumo, tapatybės suvokimas toks trapus, kad jį gali žlugdyti daugiau uždirbanti žmona.

Tokie zmones ir sugalvoja visokius stereotipus, kad patesinti savo bzikus fazeje.

Tai vyru/moteru kiekius skaiciuoja.
Tai pinigais matuojasi.
Tai dar kazkuo...

O svarbiausia, manosi kad tai butinai privalu kitiems.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 18:34)
Tokie zmones ir sugalvoja visokius stereotipus, kad patesinti savo bzikus fazeje.

Tai vyru/moteru kiekius skaiciuoja.
Tai pinigais matuojasi.
Tai dar kazkuo...

O svarbiausia, manosi kad tai butinai privalu kitiems.

klausiams buvo tau, ko zenyjaisi, ko skyreisi, ir kodel nebesizenyji? kuom mataivaisi su vyru, kad skirtis reikejo? kuom neitiko?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 19:42)
klausiams buvo tau, ko zenyjaisi, ko skyreisi, ir kodel nebesizenyji? kuom mataivaisi su vyru, kad skirtis reikejo? kuom neitiko?

Given, pasakyk savo sielos draugei, kad nelistu i akis. Nes gi supranti, kad jei panoresiu, as isvartysiu ta siuksle, kaip du kart du. Eilini karta prades inksti, kad ana nabage puola.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 vasario 2021 - 18:46
QUOTE(given444 @ 2021 02 04, 11:09)
kas tau - tai viena.
bet tu įlįsk į vyro smegenis ir pagalvok, kodėl jie to nori.
tai natūralu.
evoliuciniai dalykai.

niekad nežeminau nė vieno savo vaiko tėvo. bet jiems vis tiek būdavo nesmagu.

Kokie evoliuciniai? Juk daug skaitai apie tai, bet vis tiek tiki patriarchalizmo mitais? Vyro-bankomato idėja atėjo iš žemdirbystės, kai geras vyras buvo matuojamas sukaupto turto dydžiu. Pirmykščiams klajokliams išvis jokio turto nereikėjo, nes jie nuolat keliavo "paskui maistą", turtas net trukdęs būtų. Ir tais laikais maistu rūpindavosi abi lytys.
Taigi....

Tai kiek pas tave tų vaikų tėvų yra?
Mums lutukė apie tave pagražino, kad tu turėjai tik 2 vyrus ir visi vaikai yra nuo vienl tėvo? smile.gif
Pamelavo apie tave vardan buvimo teisia ginče? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 04, 18:56)
Kokie evoliuciniai? Juk daug skaitai apie tai, bet vis tiek tiki patriarchalizmo mitais? Vyro-bankomato idėja atėjo iš žemdirbystės, kai geras vyras buvo matuojamas sukaupto turto  dydžiu. Pirmykščiams klajokliams išvis jokio turto nereikėjo, nes jie nuolat keliavo "paskui maistą", turtas net trukdęs būtų. Ir tais laikais maistu rūpindavosi abi lytys.
Taigi....
Tai kiek pas tave tų vaikų tėvų yra?
Mums lutukė apie tave pagražino, kad tu turėjai tik 2 vyrus ir visi vaikai yra nuo vienl tėvo? smile.gif
Pamelavo apie tave vardan buvimo teisia ginče?  bigsmile.gif  biggrin.gif

kada as taip sakiau? kokia tu melage smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 04, 17:38)
biggrin.gif  biggrin.gif
Tu net neisivaizduoji kokiu bakūžių tam regione yra.

Jau ubuntei tikrai įsivaizduoti nereikia, ji viską apie bakūžes žino. Vieną LT užkampyje su bekele įsigijo, o kitą Airijoje.

Ale kaip ubuntė pražydo, kai tu į ją vėl dėmesį atkreipei. biggrin.gif Neriasi iš kailio, kad tau įtiktų. Bet tu esi tu. Ane? Pasinaudosi ir nuspirsi kai atsibos. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 18:59)
kada as taip sakiau? kokia tu melage smile.gif

Tai kiek given sakei vyrų turėjo? Primink. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 04, 19:09)
Jau ubuntei tikrai įsivaizduoti nereikia, ji viską apie bakūžes žino. Vieną LT užkampyje su bekele įsigijo, o kitą Airijoje.

Ale kaip ubuntė pražydo, kai tu į ją vėl dėmesį atkreipei.  biggrin.gif Neriasi iš kailio, kad tau įtiktų. Bet tu esi tu. Ane? Pasinaudosi ir nuspirsi kai atsibos.  4u.gif

oo mano drauge aimeja psirode, i rvel jos tema as , jauciuosi toki apamaloninta, zmogus neturetu hobiu jei ne as biggrin.gif

klausyk tu net nauja nika del manes susikurei? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 04, 19:10)
Tai kiek given sakei vyrų turėjo? Primink. biggrin.gif

ale pamirsai ar ne? lotuliukas.gif juk viskaa dokumentuojiesi ka sakau, konspektus daraisi, mano metrastinike, as turiu klausti taves , ka rasiau, ne tu manes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 19:11)
oo mano drauge aimeja psirode, i rvel jos tema as , jauciuosi toki apamaloninta, zmogus neturetu hobiu jei ne as  biggrin.gif

klausyk tu net nauja nika del manes susikurei?  bigsmile.gif

Kaip tau reikia draugų, kad net forume jų ieškai. biggrin.gif Visur draugai vaidenasi. biggrin.gif 4u.gif

Tai kaip ten su given vyrais?
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 04, 19:13)
Kaip tau reikia draugų, kad net forume jų ieškai.  biggrin.gif  Visur draugai vaidenasi.  biggrin.gif  4u.gif

Tai kaip ten su given vyrais?

jo jo reikia, ypac taves, pasiilgstu laukiu, kad avel ka apie mane parsysi... wub.gif

na na judima smegenis judiman, tai ka as rasiau apie vyrus ir vaikus?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 19:12)
ale pamirsai ar ne? lotuliukas.gif

Aš? Pamiršau? Tu juokauji? Aš puikiai atsimenu, tiesiog tu vienur sakei vienaip, kitur kitaip. Tai patikslink kur tiesa buvo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 04, 11:09)
.
jei 100-300e tai niekis, bet jei visu 1000, ar 2, tai nekas. ir ypač jeigu tai ne etapas, o tęsiasi nuolat ir ilgai.
ir jei man yra šansas karjerai, o jiems - (dėl sveikatos pvz, ar nebaigtų diplomų) - ne.

Aš tai čia bėdą ne skirtume matau, o mažiau uždirbančiojo dydyje. Jei 1-2k skirtumas, tai ką jis uždirba, minimumą? Nesmagu turėtų būt net ir be uždirbančios moters šalia, ypač jei turi vaikų, net jų išlaikyt neišeis normaliai, o pačiam gi dar atskirą buitį kurtis reikia.

Aš tai tik vieną žinau, kur atostogose buvo ilgai (metus). Jie dar magistre susilaukė vieną po kito 2,tai ji namie, po to jis, kol ji dirbo. Ir patenkintas buvo, nes jis ne iš tokių, kur kiaušiniai nukris, jei moteris uždirbs. Manau, tokie ir neina vaikučių žiūrėti, jie geriau darbe iki vėlumos ir auklę nupirks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 04 vasario 2021 - 19:20