Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 14:55)
Labai dziaugiuosi tai skaitydama.
Bent jau man, tai normalus, sakyciau, elementarus santykiai tarp lygiaverciu partneriu.

taip ir nesakysi, kokie tavo kompleksia vercia tave apie mane meluoti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 16:06)
taip ir nesakysi, kokie tavo kompleksia vercia tave apie mane meluoti?  bigsmile.gif

Na va, given, raunasi tavo pasija. O tu i atlapus puoli, kodel neva ja kazkas puola.

Pasiimk ja, cackinkis tu su sita...
Atsakyti

Labai dziaugiuosi tai skaitydama. Bent jau man, tai normalus, sakyciau, elementarus santykiai tarp lygiaverciu partneriu.

Man irgi. :) Pasaulis spalvotas, kiekviena pora turi savo formule. Man tik keista, jei poroje lenktyniaujama.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 04, 16:17)
Man irgi. smile.gif Pasaulis spalvotas, kiekviena pora turi savo formule. Man tik keista, jei poroje lenktyniaujama.

Manyciau, kad nenaturalu kazkam kazka irodineti, lenktiniauti ir t.t. tam kad irodyti jog esi, ar yra... Ypac seimoje. Jau atomatiskai, bent jau taip man atrodo, kad jei yra poreikis, ar kazkam butinybe irodyti, vadinasi jau yra kazkas ne taip. Kita vertus, ar verta gyventi su zmogumi, kuris abejoja tavo sugebejimais, vyriskumu/moteriskumu ir t.t. ir t.t. KUris tave bando igrusti i savaji stereotipu rema, kaip turi elgtis, atrodyti, uzdirbti...

Man seima, tai panasu, kaip zmogaus kunas. Koks skirtumas, kuri akis neva pamatys pirmiau. Kunui-zmogui gi svarbu, kad gerai matytu, kad tos akys viena kitai nemaisytu, neiskreiptu vaizdo. Taip ir gyvenime, koks skirtumas kas I SEIMA atnes pinigus. Juk svarbu, seimos gerbuvis ir kad zmones joje gyvendami butu laimingi, mylimi ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 15:56)
Man seima, tai panasu, kaip zmogaus kunas. Koks skirtumas, kuri akis neva pamatys pirmiau. Kunui-zmogui gi svarbu, kad gerai matytu, kad tos akys viena kitai nemaisytu, neiskreiptu vaizdo. Taip ir gyvenime, koks skirtumas kas I SEIMA atnes pinigus. Juk svarbu, seimos gerbuvis ir kad zmones joje gyvendami butu laimingi, mylimi ir t.t.

tai tu pati sau prieštarauji. Jei jokio skirtumo, vadinasi puikiai nedirbti gali moteris. Na arba vyras
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 04, 17:01)
tai tu pati sau prieštarauji. Jei jokio skirtumo, vadinasi puikiai nedirbti gali moteris. Na arba vyras

Niekada sau nepriestaravau. Cia paciai budingi krastutinumai. Man geriausia mielas viduriukas t.y. kai niekas niekam neirodineja, o laimingai gyvena, nes myli ir yra mylimi, nepriklausomai nuo algos, papu didzio, nuolankumo, figuros ir t.t. ir t.t.

Man asmeniskai vienodai, kaip gyvena zmones, svarbu, kad jie butu laimingi.

Mane tik glumina, geriausiai zinantys, kaip KITI PRIVALO GYVENTI, o patys savo gyvenimo negebantys susitvarkyti. Kaltina kitus, bet ne save.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 vasario 2021 - 16:21
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 16:10)
Niekada sau nepriestaravau. Cia paciai budingi krastutinumai. Man geriausia mielas viduriukas t.y. kai niekas niekam neirodineja, o laimingai gyvena, nes myli ir yra mylimi, nepriklausomai nuo algos, papu didzio, nuolankumo, figuros ir t.t. ir t.t.

Mane tik glumina, geriausiai zinantys, kaip KITI PRIVALO GYVENTI, o patys savo gyvenimo negebantys susitvarkyti. Kaltina kitus, bet ne save.

"koks skirtumas kas I SEIMA atnes pinigus"
jei nėra skirtumo, tai nebūtų tau ir kalbos ta tema. Nepultum sveikinti tų, kurios daugiau už vyrus uždirba, žavėtis jomis ir pan. Ar čia tu tiesiog šiaip sau jas glostai, nes tiesiog be galo myli ir viskam ką beparašo pritari?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 15:13)
Na va, given, raunasi tavo pasija. O tu i atlapus puoli, kodel neva ja kazkas puola.

Pasiimk ja, cackinkis tu su sita...

tai neastakysi uz savo mela?
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 14:19)
Ji tave niekada nesupras.
Ji visa gyvenima gyvens nuo pasalpos, algos, ar dar ten, ka nors. Cia toks zmogaus mentalitetas.
Siaip, tu jai rasai apie viena, ji nesuvokdama apie ka pati rasai, raso apie tik jai supantama, nes taip gali pateisinti savo gyvenimeli.

Vel Given dangstaisi? Ko tu rauniesi, ar as ka siandien a tau sakiau, tave judinau?????

tai kaip kokia priezastis tavo melu?netaspejau ne kompleksai? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 16:10)

Mane tik glumina, geriausiai zinantys, kaip KITI PRIVALO GYVENTI, o patys savo gyvenimo negebantys susitvarkyti.

Kaltina kitus, bet ne save.

bomzai irgi laimingi buna, narkotinese priklausomybese, o ko skyreisi su vyru, kuris gere? tipo jis nelaminigas buvo? bigsmile.gif

ooo ka matau, kaltina kitus, ar ne tamsta taip darai nuolat? bigsmile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 04, 16:27)
jei nėra skirtumo, tai nebūtų tau ir kalbos ta tema. Nepultum sveikinti tų, kurios daugiau už vyrus uždirba, žavėtis jomis ir pan. Ar čia tu tiesiog šiaip sau jas glostai, nes tiesiog be galo myli ir viskam ką beparašo pritari?

jinai pastoviai nesusigaudo ka jos kaire ir desine daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 04, 17:27)

O as jas sveikinu, ne todel kad jos daugiau zudirba. O todel, kad jom pofig, i kitu stereotipus. Neziurin i tai ka jus joms rasot, jos laimingos, myli ir yra mylimos. O visa tai kas jums svarbu, ju NEITAKOJA.

Siap, as nedirbdama daugiau uzdirbu nei vyras, nes esu savininKe puseS jo biznio akciju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 17:38)
bomzai irgi laimingi  buna, narkotinese priklausomybese, o ko skyreisi su vyru, kuris gere? tipo jis nelaminigas buvo?  bigsmile.gif
ooo ka matau, kaltina kitus, ar ne tamsta taip darai nuolat?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Tau geriau zinoti... Jei tavo gyvenimas tau toks patinka, kokios bedos.
Kodel mane tai turi jaudinti. Gyvenk.

Matau, kad musu zertva, eilini karta kuripa demsakuojanti atsakyma. Raunasi boba, in snuki nori.

Is karto sakau pass. Given, turekis ja, pati lenda, o tu reki. Man tavo moralu nereikia, kad tavo pasija puola. Lai kamikadze verziasi i atvirus vartus, praleidziu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 vasario 2021 - 17:05
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 16:49)
O as jas sveikinu, ne todel kad jos daugiau zudirba. O todel, kad jom pofig, i kitu stereotipus. Neziurin i tai ka jus joms rasot, jos laimingos, myli ir yra mylimos. O visa tai kas jums svarbu, ju NEITAKOJA.

Siap, as nedirbdama daugiau uzdirbu nei vyras, nes esu savininKe puseS jo biznio akciju  mirksiukas.gif
Papildyta:

visai nerupi, tik kad pasisiausia su mano belekokia zinute ta tema biggrin.gif

jo biznio ar bendro biznio? jis be taves, vienas, pries santuoka ji sukure?

koks mano gyvenimas? blink.gif tai sakai tesi melus? bigsmile.gif

tai kaip ten su tuo visu toleravimu, apie tai kaip tau visi gyvenimai tinka, bele tik laimingi,nepapasakosi? ko skyreisi?
Atsakyti
Būtų baisu gyventi su vyru, kurio vyriškumo, tapatybės suvokimas toks trapus, kad jį gali žlugdyti daugiau uždirbanti žmona.
Atsakyti

Siap, as nedirbdama daugiau uzdirbu nei vyras, nes esu savininKe puseS jo biznio akciju mirksiukas.gif
Papildyta:

Matau, kad musu zertva, eilini karta kuripa demsakuojanti atsakyma. Raunasi boba, in snuki nori.

Is karto sakau pass. Given, turekis ja, pati lenda, o tu reki. Man tavo moralu nereikia, kad tavo pasija puola. Lai kamikadze verziasi i atvirus v

O kurios cia tiksliai pasisake, kas seimoje daugiau uzdirbti? :)

Atsakyti