QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 04, 14:14)
Tu vis nesupranti esmės? Kad ne tavo dekretas kažkam rūpi, o tai, kad tu esi melagė ir meluodama dar apvarei Lietuvą. Kad čia tave stumdė, kad žemino ir t.t. Tau tiesiog bandė padėti. Nes tu grįžai bedarbė, neturėdama stažo. O norėjai būti iš karto drausta. Pasikartosiu, tu turi savybę pasakodama istoriją kažką nutylėti, kažką pasakyti kitaip, ta prasme pakreipti viską sau naudinga linkme ir tada varyti kaip tave skriaudžia. Kaltini kitus, bet ne save.
Ir kur as ka melavau? vis ta sakai, bet nepagrindi. Tai sakai neturi kitu hobiu tik mane, pametei fb iri isimylejai negali daugiau apie nieka kita net galvoti, dometis
As niekur nesakiau,kad zemino mane, nekurk
Dar karta kartoju, istatymu nezinai, nescios moterys ir turincios vaikus iki 7m, nepriklausomai kur kaip dirbo ar nedirbo yra draudziamos sveikatos draudimu, manes niekas niekur neklause ar as kur dirbus ar nedirbus api e jokia spazymas irgi neklause. As is vis nenorejau nieko, as nei nezinojau ivykusiu persitvarkymu, nes isvaiziavau buvo vienaip, kai grizau visai kitaip, nuejau pas savo gydytoja i poliklinika, suzinojau, kad ten jos nebera, kad atsirades kazkoks sveikatos draudimas, ligoniu kasos ir man ten reikia prisirasyti ir t.t. As tik norejau padaryti, kaip teisingiausia, kaip reikia pagal istatymus ir tiek. O vis tiek del nestumo as lankiausi privaciai pas gydytoja.
O ka sakiau, tai tik tai, kad griztantiem zmonem, bent tada, dabar nezinau, buvo labai sunku ta visa informacija susigaudyti, butent siuntinejimas manes rodo, kad ir pacios nelabai gaudesi, ka cia su manim is vis daryti

Kodel tu tai neigi, jei pati nesi to patyrusi? ir ne tik mano tokia patirtis, ivairiasi klausimais zmones susiduria su panasiu vaikymu. Mano puske pvz buvo grizusi kazkada seniau pasa ar ka ten keitesi, nepamenu ir reikejo jai pareiskima parasyti ant balto lapo, paprase to lapo is darbuotoju, tai buvo pasiusta nusipirkti i parduotuve, ji net apsiverke, nes tai jau buvo paskutinis lasas kantrybes po ivairiu vaikymu
Tu negyvenai uzsienyje, negrizai, tu nezinai, ka ir kiek zmones patiria, tai ko tu cia tusciai sneki?Taip ir nesugebejai atsiusti man kokios nuorodos, kur galima rasti naujausius istatymus susijusius su NT pvz, tai kur tikrintis?
pvz Airijoje yra citizen information center, kur atejus tau viska detaliai isaiskins, galima visa ta info rasti internete, viska veinoje veitoje, prieinama parasta kalba. Lietuvoje yra kazkas panasaus ar vis dar tarp kontoru reikia lakstyti, kad kazka susizinoti?
supranti zmoniskumo elementaraus truksta salyje, kontorose ir tai kaip jsu cia rasot, tai tik patvritina.
issemta ta tema ar dar sekancius 4 m kartosi?