bet aš kalbu ne apie konkurenciją (pritemptą).
tai gilesni dalykai. homo sapiens evoliucijoje.
patnai visad gindavo pateles. visomis prasmėmis.
gal kažkada mūsų smegenis iki galo kitaip persiprogramuos,bet evoliuciniu požiūriu per mažai metų pokyčiams.
mes iš šimpanzių, jos klajoja šioje žemėje pora milijonų metų, homo sapiens - 100tūkst. tik. ir per visą laiką, iki pat pramonės revoliucijos vyrai įnirtingai gindavo teritorijas, moterys augindavo viena kitos vaikus, silpnesni vyrai irgi padėdavo moterims, rinkdavo maistą....
gal todėl tas: jei mažiau uždirbu, esu silpnesnis...kažkiek?
Sunkiai.
Sugebetu formaliai, bet as ne apie tai... Jei galvotu, kad cia blogai.
Be to dabar jau po tiek metu kitokio gyvenimo tai vel kita situacija.
Be to darbai yra skirtingi, vieni ten sunkiai uzdirba, o kiti guli lovoje trinasi o alga eina... Tai sunkiai suvokiama. Zmones net nesupranta, kodel taip ir nesupranta tu nematomu dalyku viduje kurie leidzia taip gyventi
Bet tu uz ji daugiau gi neuzdirbi, ar bent zymiai daugiau

Na taip... Vienas mamutus lengvai sumedzioja, o kitas vargsta ir pasigauna tik koki kiskuti. Taip visuomet buvo...
Kas pasigauna maisto, tam aisku kita verte. Skrandis ta psufleruos
Aš pritariu tavo pasvarstymams. ir Iš_Šviesos rašė tą patį. Ir Montekrista. ir Mylimuke.
to complement - pas anglus yra geras žodis. papildymas.
prisidėti kas, kuo gali, ką moka geriausiai, ne vien babkėmis.
Bet išlieka bet.
Pasąmonėj mes vis dar labai priklausomi nuo evoliucijos.
O dabar, kas vyksta: tai sėkmingesni (ir ne visai) vyrų bandymai prisitaikyti prie naujų laikų, kai moterys staiga įgavo galios uždirbti pinigus, o vyrai negali taip paprastai susijungti su (savo?) prigimtimi - visaip kitaip kurti namų jaukumą, pvz "to bond with their offspring" taip gerai, kaip moterys.
Ir visgi, gretutinai, pasąmonėj vyrai nori būti the best/the powerful ones.
užtikrinti tvirtovės saugumą ir taškas. kadangi nereikia gintis nuo tigrų, pinigai tampa pagrindine gynyba.
ir vyrai, žinoma, prisitaiko. prie maženio atlyginimo, prie savo negalios.
bet jei galėtų rinktis, jie rinktųsi DIDESNIUS pinigus (šalia kitokio visokio prisidėjimo). ir negalios neturėjimą.
čia tikrai very sure.
nemano budui, ale kaip tu gerai mane pazysti ? nes nuotraukas matei is akiu nusprendei, koks mano budas

kas per tas baisulinis noras vis save pasikelti, kitus zeminant, net kuriant apie juos kazka, uzuojauta tau rimtai

Papildyta:
o tavo maco?

Ne iš nuotraukų, o iš tavo paklodžių SM. Jau išsipasakojusi viską esi. Ir apie vyrą rašei, kad be išsilavinimo. Ir aš nematau tame nieko blogo. Bet nereikia meluoti.
Tai aš teisi, kad nedirbai Airijoje iki neštumo ir neturėjai stažo?

Papildyta:
Vyras pvz gali uzdirbti labai duag , bet buti visiskai bukas,neidomus, netobuleti ir nesidometi nieku, i rka su tokiu veikti?
Moteris irgi tokia gali būti, pav be forumų jos niekas nedomina, net nuosava šeima.

TS tai turetu buti sugniuzdyta asmenybe, gal kur stotyse teikti sekso paslaugas...
O jei normaliai susitvare gyvenima, tai kazkas ne taip, matyt tai vyras... tik su prikolais...
Nes jei moteris butuu tai butu buka, nevykele ir dirbtu uz minimuma...
Ne visi gali turėti diplomus. mano vyras turėjo retą ligą. tiesiog negalėjo studijuoti psichiškai. baisūs galvos skausmai suimdavo. migreniniai. turėjau vieną pažįstamą. jai tas pats.
kitas būtų studijavęs, bet reikėjo dirbti, nebuvo kada net laiko studijoms. varė per du tris darbus, nes išgyventi teko, skolų krūvos.
pilna tų vyrų be diplomų, patikėkit. nežinau, kaip jie jaučiasi, bet jei galėtų, turėtų tą diplomą, kad ir nežiūrėtų į jį. juk uspaskis irgi nusipirko.
Vienas jau neegzistuojantis LT forumas.
Moteris rase:
"Toms ala transeksualkoms tai tturetu kartu su putes operacija, pasalinti 3/4 smegenu. Va tada jos suprastu, kaip sunku moterims gyventi"
MB
"Tik nebandyk keisti dokumentu... Nerasi nei darbo nei uzsakovu. Durnu bobu niekam nereikia"
Protas sugebejimai pagauti mamuta - tiesiogiai susije su lyties identifikacija daugelio zmoniu samoneje
Minejau net yra kvailumo akademijos, kur moterys mokinamos buti bukesnemis, kad itikti vyrams ir buti patraukliomis.
Moteris uzdirba daug, tai jau cia kazkoks iskrypimas keliantis gresme zmonijai
kam taip varyt ant žmonių? berods 24 proc ar daugiau dirba už minimumą. ne visi gimsta su lygiomis galimybėmis. ar tu už arijų tautą? tuomet ir 65mečiams taikyti privalomą eutanaziją, kuriems pažintinės funckijos nusilpsta. arba visiems, kurie pradeda imti pensijas. jei viską matuoti per efektyvumą.
bukas? ar nesam mes buki tam tikrose srityse, kurios mūsų nejaudina?
nevykėlis? - išvis dirbtina frazė.
nevykėlis gali būti ir Maximos įkūrėjų vaikas.
minimumas? - gi turtuoliai kad turėtų ką veikti irgi dirba, bent jau labdarai. vilniuje taxi vaziavau, taxavo vienas iš Delano tinklų savininkų.
ir vyrai, žinoma, prisitaiko. prie maženio atlyginimo, prie savo negalios.
bet jei galėtų rinktis, jie rinktųsi DIDESNIUS pinigus (šalia kitokio visokio prisidėjimo). ir negalios neturėjimą.
čia tikrai very sure.
O moterys nesirinktų????

Iš_Šviesos, džiaugiuosi dėl jūsų.
bet aš kalbu ne apie konkurenciją (pritemptą).
tai gilesni dalykai. homo sapiens evoliucijoje.
patnai visad gindavo pateles. visomis prasmėmis.
gal kažkada mūsų smegenis iki galo kitaip persiprogramuos,bet evoliuciniu požiūriu per mažai metų pokyčiams.
mes iš šimpanzių, jos klajoja šioje žemėje pora milijonų metų, homo sapiens - 100tūkst. tik. ir per visą laiką, iki pat pramonės revoliucijos vyrai įnirtingai gindavo teritorijas, moterys augindavo viena kitos vaikus, silpnesni vyrai irgi padėdavo moterims, rinkdavo maistą....
gal todėl tas: jei mažiau uždirbu, esu silpnesnis...kažkiek?
Yra daug dalyku, kuriu mes tikimes is savo partneriu, bet pagal urvini zmogu neturetume. Pvz istikimybes. Instinktas daugintis vienas stipriausiu. Ir anksciau ne tik patinai per urvus nersdavo, bet pateles taip pat.