QUOTE(given444 @ 2021 02 04, 11:09)
ne.
niekad nežeminau nė vieno savo vaiko tėvo. bet jiems vis tiek būdavo nesmagu.
jie ir taisė viską geriau už mane, ir mašinas žiūrėdavo, ir buity nagingi, vienas ir su kompais.
juk aš pati suprantu - papildymai svarbiausia, aš vienur - jie kitur.
bet tas money ant popieriaus yra tokia keista galia, civiliazcijos pasekmė.
visad tai jausdavosi, ir pasąmonėj jie tą jausdavo, o paskui ir jau labai negražiai šnekėdavo.
kompleksai, bet kita vertus, būdama vyras, turbūt jausčiausi panašiai.
jei 100-300e tai niekis, bet jei visu 1000, ar 2, tai nekas. ir ypač jeigu tai ne etapas, o tęsiasi nuolat ir ilgai.
ir jei man yra šansas karjerai, o jiems - (dėl sveikatos pvz, ar nebaigtų diplomų) - ne.
nors ir visą butą perkonstruoti mokėčiau, būdama vyras, amnau, jausčiausi taip pat.
turi tėvai draugus. tai žmona karjerą darė, daktarinį rašė, jis tris vaikus augino, paskui ji - ISM dėstytoja, paskui ir kadetros vedėja, kur už privat seminarus (pagal projektus) tūkstančiais lt gaudavo.
jis irgi dirbo.
galima sakyti, tai jų susitairmas, šeimos reikalas, ir jiems taip gerai buvo, bet reallai - kas
įlįs į to vyro galvą?
kita mano drauugų šeima - vyras nuolat vaiką augino, su negalia, žmona dirbo, vyras prisitaikė, bet kad nuolat super happy būtų, tai nežinau.
žmonės tiesiog su daug kuo susitaiko.
Jei paziurint mano pavyzdi, tai dar daugiau niuansu. Sakysim nesijauciu vyras, tai manes tiesiogiai nekamuoja tie vyriski kompleksai...
Todel galiu paanalizuot ir kitaip suvokti...
Viskas atsiremia i gyvenimo principus. Kodel moteris kaartu su vyru, kodel vyras kartu, kas juos laiko, kaip tas noras kartu buti, bus itakotas ivairiu gyvenimo problemu.
Abejais atvejais mattome, kad nesvarbu kas uzdirrba, kol nera galimos isdavystes ir pazeidziamumo seselio.
Jei moteris priklausoma ir kartu buna del to, tai tas jos buvimas kartu turi niekine verte... Ozka galima priristi prie tvoros ir ji bus kartu kol nenutruks virve.
As nezinau ar moterys sugeba kurti harmoninga gyvenima su vyrais, jei jos uzdirba pinigus.
Nezinau...
Kiek maciau, bendravau, tai jos net supratimo neturi, ka reiskia kurti kazka bendro.
Po to ir anekdotai, kad ka uzdirrbo vyras - tas bendra o ka moteris tas jos... Tai nejuokinga... Nes tai reiskia, kad jei moteris uzdirba - tuo ji ardo bendra gyvenima.
...
Nzn kiek tam vyrui metu. ANglu nemoka... Itariu kad pagal amziu uzz mane ryskiai jaunesnis...
Tu zmones skirstai pagal issilavinimus, tau jie gedingi?
Ubuntiene, pagal issilavinimus reikia skirtyti - pagal diplomus ne...