Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 03, 23:24)
tai neturi? biggrin.gif

Nerašiau, nei kad turi, nei kad neturi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 03, 23:26)
Nerašiau, nei kad turi, nei kad neturi biggrin.gif

Tavo logika vadovaujantis, tai vadinasi jis vergeta, benamis, be issilavinimo juodadarbis is kaimo i miesta atvykes laimes ieskoti biggrin.gif , bet geda, tai ir nerasai.. biggrin.gif Na va ir rado laime tavo asmenyje, moteris su kraiciu, duodanti, zmonos role ir be santuokos vaidinanti, o ko nepasinaudojus?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 03, 22:05)
tu kai noresi ka man parasyti, pirma issipagiriok  mirksiukas.gif

Visi pamena, kaip vyrus nurašėte, mat jie nesugeba to ano, o, pasirodo, tikri vyrai, normalūs tėčiai, viską kuo puikiausiai sugeba, tiesiog tu išsirinkai kitokį.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 03, 22:06)
Turbūt pradėjai už vyrą daugiau uždirbinėt, nes pakeitei giesmelę. Gi anksčiau postringavai, kad moteriai reik ne pinigais rūpintis, o namų jaukumą kurt, dulkeles šluostinėt, keptuves gremžt ir dar iš to malonumą pajaust  wub.gif  O dabar mat pinigai ne taip svarbu. Tavo vyrui kiaušai dar nenukrito? Jis gi visad juodadarbis be issilavinimo buvo, tai tikėtina, kad jį eurais nesunku pralenkt smile.gif

tai ji ir valgyti negamina namie dirbdama, sau pusryčius pasidaro, pietums kaip dievas duos - vaikai padaro (pamokų metu) arba ji, apie vakarienę tyla, matyt, vyras parveža?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 03, 23:15)
Tu zmones skirstai pagal issilavinimus, tau jie gedingi? unsure.gif Ka baige tavo tevai?

Gal del to toks durnas poziuris Lietuvoje i amatus, amatininkus ir vis plesosi del ausktojo, paskui i valytojos vieta iesko su ausktuoju lotuliukas.gif o kai riekai egro meistro rasti, tai su zibburiu nerasi. unsure.gif

Papildyta:

ir ka cia norejai irodyti???? eik dar karta perskaityk mano zinute, gal neskubek taip, ne kas antra zodi skaityk?
As ir dabar galiu paskayti, kad esi buka, nes akivaizdu, kad elementaraus teksto nesupranti  biggrin.gif

klausyk, tau gi kakton tavo pačios žinutes - nebebūk tokia apgailėtina.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 03, 22:55)

Ir dabar taip teigiu, tik niekad neteigiau, kad tik tuom ir apsiriboja gyvenimas, net kai nedirbau kazkokiam virisnikui Lietuvoje, as kuriau soda, darza, lankiau tam tikrus uzsiemimus, vazinejau i seminarus.

Nepasakok pasakų. Kad daržus ravėjai tai tikiu, bet nejuokink apie seminarus ir kitus užsiėmimus. Tai ne tavo būdui. Ir nerašei apie tai anksčiau, tik kad namuose buvai, visokias energijas skleidei vyrui, mėnesiais neišvažiuodavai, o dabar jau pragydai kitais. Tu turi savybę situaciją pakreipti ten kur tau reikia, truputį tiesios ir nemažai melo. Jei ir buvai kokiam seminare vienam per 10 m., tai apie kokią gamtinę žemdirbystę. Kaip ir apie apdraustųjų sąrašą, aš buvau teisi, tau mūsų tarnybos norėjo padėti, nes prieš dekretą tu nedirbai Airijoje. Jokių pažymų tu ir neturėjai. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 03, 22:55)

Kaip cia pvz geras : o realybeje niekad nepasakojau, nei apie savo vyro darbus, nei apie issilavinimus, nekliedek. mirksiukas.gif
Papildyta:

Tavo trumpa atmintis, tiesiog tų paklodžių tiek daug, kad jau pati pasimeti ką esi rašiusi. Tu rašei, kad tavo vyras be išsilavinimo, bet darbštus. Ir tai nėra nieko blogo. Jis geras tėvas kaip suprantu, tikrai ne forumuose laisvu laiku sėdi, o su vaikais. Beje mačiau tavo vyrą nuotraukose. mirksiukas.gif
Aš tau galėčiau dėti ir dėti senas tavo paklodes, kur tu rašei vienaip, o dabar jau kitaip. Turiu gerą atmintį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 04, 08:25)
Visi pamena, kaip vyrus nurašėte, mat jie nesugeba to ano, o, pasirodo, tikri vyrai, normalūs tėčiai, viską kuo puikiausiai sugeba, tiesiog tu išsirinkai kitokį.

dūra, tu mąstyk biškiuką plačiau apie diskusiją. Kalba buvo teorinė tiesiog, lyginimas kiek vienišų moterų nuo kūdikio užsiaugina, o kiek vienišų vyrų? Įkirtai ar vis dar Pilnatis užplaukus?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 04, 09:56)
dūra, tu mąstyk biškiuką plačiau apie diskusiją. Kalba buvo teorinė tiesiog, lyginimas kiek vienišų moterų nuo kūdikio užsiaugina, o kiek vienišų vyrų? Įkirtai ar vis dar Pilnatis užplaukus?

Tai, kad taviškis popadinis, visiems čia seniai žinoma, pati išsipliurpei.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 03, 11:42)
Man tai butu apgailetinas vyras, turintis tiksla zutbut uz mane daugiau uzdirbti.

kas tau - tai viena.
bet tu įlįsk į vyro smegenis ir pagalvok, kodėl jie to nori.
tai natūralu.
evoliuciniai dalykai.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 03, 07:49)
Jis bent angliskai moka?

ne.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 03, 14:36)
O moterys tai net ir gerai issilavinusios padarys taip kad vyras jaustis pazemintas.
va todel toks ir supratimas

niekad nežeminau nė vieno savo vaiko tėvo. bet jiems vis tiek būdavo nesmagu.
jie ir taisė viską geriau už mane, ir mašinas žiūrėdavo, ir buity nagingi, vienas ir su kompais.
juk aš pati suprantu - papildymai svarbiausia, aš vienur - jie kitur.
bet tas money ant popieriaus yra tokia keista galia, civilizacijos pasekmė.
visad tai jausdavosi, ir pasąmonėj jie tą jausdavo, o paskui ir jau labai negražiai šnekėdavo.
kompleksai, bet kita vertus, būdama vyras, turbūt jausčiausi panašiai.
jei 100-300e tai niekis, bet jei visu 1000, ar 2, tai nekas. ir ypač jeigu tai ne etapas, o tęsiasi nuolat ir ilgai.
ir jei man yra šansas karjerai, o jiems - (dėl sveikatos pvz, ar nebaigtų diplomų) - ne.

nors ir visą butą perkonstruoti mokėčiau, būdama vyras, manau, jausčiausi taip pat.

turi tėvai draugus. tai žmona karjerą darė, daktarinį rašė, jis tris vaikus augino, paskui ji - ISM dėstytoja, paskui ir kadetros vedėja, kur už privat seminarus (pagal projektus) tūkstančiais lt gaudavo.
jis irgi dirbo.
galima sakyti, tai jų susitairmas, šeimos reikalas, ir jiems taip gerai buvo, bet reallai - kas įlįs į to vyro galvą?
kita mano draugų šeima - vyras nuolat vaiką augino, su negalia, žmona dirbo, vyras prisitaikė, bet kad nuolat super happy būtų, tai nežinau.
žmonės tiesiog su daug kuo susitaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 04 vasario 2021 - 11:14
QUOTE(given444 @ 2021 02 04, 11:09)
ne.

niekad nežeminau nė vieno savo vaiko tėvo. bet jiems vis tiek būdavo nesmagu.
jie ir taisė viską geriau už mane, ir mašinas žiūrėdavo, ir buity nagingi, vienas ir su kompais.
juk aš pati suprantu - papildymai svarbiausia, aš vienur - jie kitur.
bet tas money ant popieriaus yra tokia keista galia, civiliazcijos pasekmė.
visad tai jausdavosi, ir pasąmonėj jie tą jausdavo, o paskui ir jau labai negražiai šnekėdavo.
kompleksai, bet kita vertus, būdama vyras, turbūt jausčiausi panašiai.
jei 100-300e tai niekis, bet jei visu 1000, ar 2, tai nekas. ir ypač jeigu tai ne etapas, o tęsiasi nuolat ir ilgai.
ir jei man yra šansas karjerai, o jiems - (dėl sveikatos pvz, ar nebaigtų diplomų) - ne.

nors ir visą butą perkonstruoti mokėčiau, būdama vyras, amnau, jausčiausi taip pat.
turi tėvai draugus. tai žmona karjerą darė, daktarinį rašė, jis tris vaikus augino, paskui ji - ISM  dėstytoja, paskui ir kadetros vedėja, kur už privat seminarus (pagal projektus) tūkstančiais lt gaudavo.
jis irgi dirbo.
galima sakyti, tai jų susitairmas, šeimos reikalas, ir jiems taip gerai buvo, bet reallai - kas įlįs į to vyro galvą?
kita mano drauugų šeima - vyras nuolat vaiką augino, su negalia, žmona dirbo, vyras prisitaikė, bet kad nuolat super happy būtų, tai nežinau.

Jei paziurint mano pavyzdi, tai dar daugiau niuansu. Sakysim nesijauciu vyras, tai manes tiesiogiai nekamuoja tie vyriski kompleksai...

Todel galiu paanalizuot ir kitaip suvokti...
Viskas atsiremia i gyvenimo principus. Kodel moteris kaartu su vyru, kodel vyras kartu, kas juos laiko, kaip tas noras kartu buti, bus itakotas ivairiu gyvenimo problemu.

Abejais atvejais mattome, kad nesvarbu kas uzdirrba, kol nera galimos isdavystes ir pazeidziamumo seselio.
Jei moteris priklausoma ir kartu buna del to, tai tas jos buvimas kartu turi niekine verte... Ozka galima priristi prie tvoros ir ji bus kartu kol nenutruks virve.
As nezinau ar moterys sugeba kurti harmoninga gyvenima su vyrais, jei jos uzdirba pinigus.
Nezinau...
Kiek maciau, bendravau, tai jos net supratimo neturi, ka reiskia kurti kazka bendro.

Po to ir anekdotai, kad ka uzdirrbo vyras - tas bendra o ka moteris tas jos... Tai nejuokinga... Nes tai reiskia, kad jei moteris uzdirba - tuo ji ardo bendra gyvenima.
...
Nzn kiek tam vyrui metu. ANglu nemoka... Itariu kad pagal amziu uzz mane ryskiai jaunesnis...
Tu zmones skirstai pagal issilavinimus, tau jie gedingi?

Ubuntiene, pagal issilavinimus reikia skirtyti - pagal diplomus ne...

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 04, 09:22)

As nezinau ar moterys sugeba kurti harmoninga gyvenima su vyrais, jei jos uzdirba pinigus.

taviškė sugebėtų?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 04, 08:25)
Papildyta:

tai ji ir valgyti negamina namie dirbdama, sau pusryčius pasidaro, pietums kaip dievas duos - vaikai padaro (pamokų metu) arba ji, apie vakarienę tyla, matyt, vyras parveža?
Papildyta:

klausyk, tau gi kakton tavo pačios žinutes - nebebūk tokia apgailėtina.

ko kokreciai sakiau nemoka? dar vis neisipagiriojai kaip matau biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ar apsirukiusi , suklydau?

na tai as ta pati pasakiau, kas zinutese? klausimas, ka ji jomis norejo irodyti?pailiustruoti mano zinuets, patvirtinti, kad as teisi? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 04, 09:31)
Nepasakok pasakų. Kad daržus ravėjai tai tikiu, bet nejuokink apie seminarus ir kitus užsiėmimus. Tai ne tavo būdui. Ir nerašei apie tai anksčiau, tik kad namuose buvai, visokias energijas skleidei vyrui, mėnesiais neišvažiuodavai, o dabar jau pragydai kitais. Tu turi savybę situaciją pakreipti ten kur tau reikia, truputį tiesios ir nemažai melo. Jei ir buvai kokiam seminare vienam per 10 m., tai apie kokią gamtinę žemdirbystę. Kaip ir apie apdraustųjų sąrašą, aš buvau teisi, tau mūsų tarnybos norėjo padėti, nes prieš dekretą tu nedirbai Airijoje. Jokių pažymų tu ir neturėjai.  4u.gif
Papildyta:

Tavo trumpa atmintis, tiesiog tų paklodžių tiek daug, kad jau pati pasimeti ką esi rašiusi. Tu rašei, kad tavo vyras be išsilavinimo, bet darbštus. Ir tai nėra nieko blogo. Jis geras tėvas kaip suprantu, tikrai ne forumuose  laisvu laiku sėdi, o su vaikais. Beje mačiau tavo vyrą nuotraukose. mirksiukas.gif
Aš tau galėčiau dėti ir dėti senas tavo paklodes, kur tu rašei vienaip, o dabar jau kitaip. Turiu gerą atmintį.  4u.gif

nemano budui, ale kaip tu gerai mane pazysti ? nes nuotraukas matei is akiu nusprendei, koks mano budas lotuliukas.gif Kokia tu buka ritmai biggrin.gif Ir dar is nuotrauku nusprendei apie vyro issilvainima? bigsmile.gif Prie ko cia is vis tos nuotraukos?
kas per tas baisulinis noras vis save pasikelti, kitus zeminant, net kuriant apie juos kazka, uzuojauta tau rimtai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 04, 10:13)
Tai, kad taviškis popadinis, visiems čia seniai žinoma, pati išsipliurpei.

o tavo maco? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti

kas tau - tai viena.
bet tu įlįsk į vyro smegenis ir pagalvok, kodėl jie to nori.
tai natūralu.
evoliuciniai dalykai.

Labai dziaugiuosi, kad maniskis tiek evoliuciskai pazenges, jog jo saviverte nepriklauso nuo musu atlyginimu skirtumu ir mes kartu, vienas kita palaikydami stengiames del bendro gyvenimo patogumo uztikrinimo t.y. pajamu.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 04, 11:09)

kita mano draugų šeima - vyras nuolat vaiką augino, su negalia, žmona dirbo, vyras prisitaikė, bet kad nuolat super happy būtų, tai nežinau.

Bet tai gi ne kliutis, visada galima gauti tuos diplomus, zmones ir pensijoje studijuoja, tik noro reikia.

Svarbu abiem gerai butu. Pvz mano homeopate gydytoja irgi dirbo full time, o jos vyras pasiliko namie su 4 vaikais, bet jie paaugo jis savo veikla uzsieme ir tebedirba, dabar ji apmazino veikla , jis daugiausia dirba. Manau svarbu patys zmones, ne uzdirbami pinigai duotu metu.

Geriausia, kai i pora sueina panasaus verzlumo, noro tobuleti zmones, nes jei ne piniguose, jausis skirtumas kituose dalykuose. Pinigai tik atsipindi energija musu tam tikra ir tai be to keiciasi su laiku. Vyras pvz gali uzdirbti labai duag , bet buti visiskai bukas,neidomus, netobuleti ir nesidometi nieku, i rka su tokiu veikti? arba abu gali ten is +- minimumu ne gyventi abu niekuom nesidometi apart buities, savaitgaliais stikliuka pakilnoti ir jiem abiem bus gerai biggrin.gif
Atsakyti