Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(given444 @ 2021 02 02, 11:56)
butum gyvenęs pragare iki šiandien? gal pirmoji net forume neleistų tiek sėdėt...

As nerasiau, kad gyvenimas buvo pragaras. Ji stengesi, mes aisku edemes daznai, bet ir dabar edimosi pakanka.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 02, 11:47)
kas vare ant M? Tik L, tik ji. o ne visas pulkas. visas pulkas gi gina Mylimukę, ir aš tame tarpe nevariau ant jos.
o manieji negyveno pas mane.
(kai su vyru gyvenau, jis uždirbdavo.)
o paskui, kad ir negyvendami, (ex vyras, kitas draugas) jautesi klaikiai: ir babkes imdami (nors grąžindavo), ir šiaip išgyvendavo, kad daugiau uždirbdavau.
bet tai buvo seni laikai.
todel idomu, kaip jauciasi šiuolaikiniai vyrai, ypac jaunesni.
gal db tikrai total lygybių laikai, kur viskas lygu lygu, jokiu kompleksu.

Tu gal pirmoj klasej tarp abeceles uzstrigai? M, L, C, B..🤣
Ar cia tau taip mandriau atrodo? Vieno nesuprantu kam reike M mset v8ena raide kai sitokias paklodes audi. Nariu is M gal 4, tavo glusa lutuke irgi ne viena is L raides.
Cia tik pastebejimas, neptaxek verkt 4u.gif .
Beje, ar zinai kodel Montevette bijo tau pasirodyto? Sprogo jos muilo burbalas, silpnute ji labai, kruva ligu. Nepriima saves tokios, is to ir seka kad saiposi is ligoniu, silpnu. Viciuos Vici ji buvo ankstesniu nicu, gali pasidometi jei idomu panagronetoi psichologija biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 02, 13:59)
Tu gal pirmoj klasej tarp abeceles uzstrigai? M, L, C, B..🤣
Ar cia tau taip mandriau atrodo? Vieno nesuprantu kam reike M mset v8ena raide kai sitokias paklodes audi. Nariu is M gal 4, tavo glusa lutuke irgi ne viena is L raides.
Cia tik pastebejimas, neptaxek verkt 4u.gif .
Beje, ar zinai kodel Montevette bijo tau pasirodyto? Sprogo jos muilo burbalas, silpnute ji labai, kruva ligu. Nepriima saves tokios, is to ir seka kad saiposi is ligoniu, silpnu. Viciuos Vici ji buvo ankstesniu nicu, gali pasidometi jei idomu panagronetoi psichologija  biggrin.gif .

gerą karmutę gavai už tyčiojimąsi iš mano draugės. Ir tai tik pradžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 02, 14:33)
gerą karmutę gavai už tyčiojimąsi iš mano draugės. Ir tai tik pradžia biggrin.gif

Tai nepasipasakosi Given apie savo ligas, silpnuma, Vicios Vici? Mes tai ka - uzjauciam tave, supratom jau is kokiu bedu pas tave sociopatija islindo - nemyleta, nedaziureta tevu... 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 02, 12:47)
kas vare ant M? Tik L, tik ji. o ne visas pulkas. visas pulkas gi gina Mylimukę, ir aš tame tarpe nevariau ant jos.

Niekas nepultu tavo tos pasijos, jei tu draugiskai su ja pakabetum, TIESA I AKIS PASAKYTUM. Tokia tiesa, kad jai butu GEDA. O dabar tu savo ispuoliais tik tvirkini ja. BEt ne tau tai suprasti.

Siaip, as labai patenkina. Kad retai klystu del zmoniu. Cambala, ta kuri galonais dezinfekcini skysti pirko, visas galimas apsaugas... Ir se tau, zmogus nuejo savanoriauti, padeti kitiem zmonems. Tai NUOSTABU ir daug pasako apie zmogu.

Manau, didumo forumo nariu neapsigavo, neapgavo juos cambalos bendravimo forma, tai tik butaforija, esme slypi JOS VEIKSMUOSE, tai parode kas yra kas.

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 02, 15:33)

Tu dar gyvenimelio nebaigi, bet kada ta "dziaugsma" gali pagauti.

O siaip, cambala gerais darbais, kaip ir uzsidirbo neva pliuspunktus savo karmai. Ka apie tave nepasakysi. REik kelti leveli, ar ne taip given mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 vasario 2021 - 15:38
QUOTE(Moonte @ 2021 02 02, 15:13)
Niekas nepultu tavo tos pasijos, jei tu draugiskai su ja pakabetum, TIESA I AKIS PASAKYTUM. Tokia tiesa, kad jai butu GEDA. O dabar tu savo ispuoliais tik tvirkini ja. BEt ne tau tai suprasti.

Siaip, as labai patenkina. Kad neklystu del zmoniu. Cambala, ta kuri galonais dezinfekcini skysti pirko, visas galimas apsaugas... Ir se tau, zmogus nuejo savanoriauti, padeti kitiem zmonems. Tai NUOSTABU ir daug pasako apie zmogu.

Manau, didumo forumo nariu irgi buvo teisus, nepagavo juos cambalos bendravimo forma, tai tik butaforija, esme slypi JOS VEIKSMUOSE, tai parode kas yra kas.

Gal nustok trolinti? tu kuo mane laikai, vaiku gal mazu, nors ir tada manes tokie metodai neveike biggrin.gif kas per gedinimai, kaip tu gyveni, tu taip draugus savo gedini? dzyzys lotuliukas.gif doh.gif visiski nusipezejimai biggrin.gif
ka jinai man galetu pasakyti? niu niu niu negrazu sakyti teisybe, nes tai zeidzia zmones? lotuliukas.gif

Jei netrolini, nueik rimtai pas galvos daktara, mazu pades... unsure.gif maniau cambalai zvinkt, bet ziuriu tu nebeatsilieki unsure.gif

hihihi.gif ilgi makaronai? gerai kabo?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 02, 16:35)
Gal nustok trolinti? tu kuo mane laikai, vaiku gal mazu, nors ir tada manes tokie metodai neveike  biggrin.gif  kas per gedinimai, kaip tu gyveni, tu taip draugus savo gedini? dzyzys lotuliukas.gif doh.gif visiski nusipezejimai  biggrin.gif
ka jinai man galetu pasakyti? niu niu niu negrazu sakyti teisybe, nes tai zeidzia zmones? lotuliukas.gif

Jei netrolini, nueik rimtai pas galvos daktara, mazu pades... unsure.gif maniau cambalai zvinkt, bet ziuriu tu nebeatsilieki  unsure.gif
hihihi.gif ilgi makaronai? gerai kabo?

Kaip manai, given. Kas butu jei as rimtai reaguoziau i tokius postelius. As jos nelieciau, jai nieko nerasiau...

Jei atrasyciau atgalios, ismesineciau rafinuociau, kad jos kvailumas akivaizdesnis butu, kuria is musu kaltinsi?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 02, 15:41)
Kaip manai, given. Kas butu jei as rimtai reaguoziau i tokius postelius. As jos nelieciau, jai nieko nerasiau...

Jei atrasyciau atgalios, ismesineciau rafinuociau, kad jos kvailumas akivaizdesnis butu, kuria is musu kaltinsi?

Jei nereaguotum niekaip tai nebutu intereso rasinet.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 02, 15:13)

Siaip, as labai patenkina. Kad neklystu del zmoniu. Cambala, ta kuri galonais dezinfekcini skysti pirko, visas galimas apsaugas... Ir se tau, zmogus nuejo savanoriauti, padeti kitiem zmonems. Tai NUOSTABU ir daug pasako apie zmogu.

Manau, didumo forumo nariu irgi buvo teisus, nepagavo juos cambalos bendravimo forma, tai tik butaforija, esme slypi JOS VEIKSMUOSE, tai parode kas yra kas.
Papildyta:
Tu dar gyvenimelio nebaigi, bet kada ta "dziaugsma" gali pagauti.

O siaip, cambala, gerais darbais, kaip ir uzsidirbo pliuspunktus savo karmai. Ka apie tave nepasakysi  mirksiukas.gif

Moonte, gal baigiam apie mano veikla.
Tik verta susastyti, kad ne tik mes galim kazkam padet, bet ir mums padeda. Pvz jau per pirma karantina stoga daug kam slege, atsibodo zmonems, antras dar ilgesnis. Nusibodo man tos zinios, straipsnoai apie cov8da, skiepus, ribojimus. Butent kazkokia veikla nukreipia nuo tos problemos, atrodo viska darai uzprogramuotai ( pvz dezinfekcija), bet tu matai kokios visuomenej net neisivaizduojamos problemos gali buti be to covid. Tiesiog i gyvenima paziuri kitaip ir daug ka persvarstai.
Bet diskusiju ta tema daugiau nebus, hienu trijule tegu pasiunta.

Papildyta:

Salia temoj tas pats.
Isvada viena - moteryte niri bet kokio demesio i savo adresa. Apgailetina.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 02, 16:47)
Moonte, gal baigiam apie mano veikla.
Tik verta susastyti, kad ne tik mes galim kazkam padet, bet ir mums padeda. Pvz jau per pirma karantina stoga daug kam slege, atsibodo zmonems, antras dar ilgesnis. Nusibodo man tos zinios, straipsnoai apie cov8da, skiepus, ribojimus. Butent kazkokia veikla nukreipia nuo tos problemos, atrodo viska darai uzprogramuotai ( pvz dezinfekcija), bet tu matai kokios visuomenej net neisivaizduojamos problemos gali buti be to covid. Tiesiog i gyvenima paziuri kitaip ir daug ka persvarstai.
Bet diskusiju ta tema daugiau nebus, hienu trijule tegu pasiunta.

OK.

Bet tavo darbai nuostabus, nesvarbu, kad ju deka galejai atsiriboti nuo slegiancios atmosferos.

Dekui tau. Dekui, ne tik kad savanoriauji, o dekui todel, kad atskelidei savo uzslepta puse. Ne karta rasiau, kad zmogaus esme pasimato ne tada kada viskas gerai, o ekstremaliais gyvenimo atvejais.
Atsakyti

O tu taip ir gyvenime apie zmones pletkini? tipo ne man,bet apie mane ar ne? biggrin.gif

Prie ko cia is vsi Given nesuprantu, kad ji mane gyvai pazysta? prie ko cia kazkokie kaltinimai, tau labai svarbu, kai kazkas tave kaltina ar nekaltina? Pas tave irgi mazochistiniai polinkiai? gal dar dirzeliu nuplakti?O dieve, paprasysti ar ka, kad Given cia mane iskeiktu, mazu orgazma pajusi.... lotuliukas.gif

Eik moonte va tavo drauge geriausia gryzo pasidziauk, pasibendrauk su ja, na ko tu raunies vis ant manes, nu ir vel elini karta verksi paskui, skusies Given....

Cia rimtai psichiskai sveiko zmogaus zinutes????? blyn zmogus jau mociute, jau puse amziau snugyvenus, kaip is vaiku darzelio pabegus .... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 02, 15:46)
Jei nereaguotum niekaip tai nebutu intereso rasinet.

manai supras? lotuliukas.gif

matyt moteriskei demesio truksta tai ir vis lenda ir lenda i akis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 02, 15:50)
Tiesiog i gyvenima paziuri kitaip ir daug ka persvarstai.

nepanasu lotuliukas.gif
Atsakyti
Keistas patebejimas subjekto su kuriuo as nebendrauju, o jis vistiek man sistemingai raso. Paradoksas.
Atsakyti