Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2020 03 08, 11:17)

kodėl? tai gal ir beprasmybė rinkti našlaičiams, ai tipo ir taip pasmerkti. Arba ligonius gydyt, nes nu dauguma tai nepasveiksta ar lieka našta.

Beviltiskus ligonius gydyti tai tikrai beprasmiska, o prie koo cia naslaiciai tai niekaip nesuprantu.

Nei jie kokie gyvuliai, nei gal beviltiski?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 08, 11:35)
Beviltiskus ligonius gydyti tai tikrai beprasmiska, o prie koo cia naslaiciai tai niekaip nesuprantu.

Nei jie kokie gyvuliai, nei gal beviltiski?

prie to, kad irgi silpnesnė grandis, su mažesniu užnugariu.
Aš tai skaitau, kad jei visuomenė normali ir įgali, tai pagalba turi atsirasti visoms grandims, gyvūnai žinduoliai irgi ne prastesnė kažkuo grandis. Na arba tada jau niekam. Visi kiekvienas tik už save.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 07, 16:22)
Jau visi atvirai skalambija, kad Lietuvai ateina P,

biggrin.gif Būūūūū, kaip baisu. O tu dar gryčią Lietuvoje nusipirkai. Tai ką dabar darysi? Bėk, kol dar laikas. biggrin.gif
Visi, tai tu ir dar viena emigrantė, nors jos mamai, tai pasirodo labai gerai Lietuvoje. biggrin.gif
Sakai, Radžvilą skaitai, jooo, toli eisi.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 08, 14:04)
biggrin.gif Būūūūū, kaip baisu. O tu dar gryčią Lietuvoje nusipirkai. Tai ką dabar darysi? Bėk, kol dar laikas.  biggrin.gif
Visi, tai tu ir dar viena emigrantė, nors jos mamai, tai pasirodo labai gerai Lietuvoje.  biggrin.gif
Sakai, Radžvilą skaitai, jooo, toli eisi.... biggrin.gif

Ko ant jo varai? Labai fainas dėdė, jis man dėstė. Prikolnas labai buvo, raktą burnoj grauždavo wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 08, 15:12)
Ko ant jo varai? Labai fainas dėdė, jis man dėstė. Prikolnas labai buvo, raktą burnoj grauždavo wub.gif  biggrin.gif

Uztat ,matyt, ir neradai darbo pagal specialybe, kai tokie "geri" destytojai deste biggrin.gif
Girdejau, univere is jo juokiasi...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 08, 08:05)
Tai  gal jiems svarbiau

GAL.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 08, 08:35)
Durniu saika...

Vertingi zmones tie kur sugeba kurti,

O TU KĄ SUGEBI KURTI....APART TARNAVIMO TAPRT VERSLO STRUKTUROM...
Papildyta:
Gal but paremti gabius vaikus, jaunuolius ar jiems kitaip padeti.

Tai mano draugė remia.... as, pvz, kai galiu, paremiu, o tu, apart nihilizmo, paremi? gi babkese maudaisi.
Papildyta:
Noras gyventi, tai matymas perspektyvos.
Nenoras gyventi - tai suvokimas, kad nera perspektyvos.

nu blyn, bet tai perspeketyva gal nebūtinai turi būti tokia kaip tavo... vien sedejimas prie keliu kompu kambary, vien progrmau kūrimas, delelopinimas ar sistemu aptarnavimas? gal tik nereikia jau.
man pvz tavo ir tavo MB kasdienybe, atviria pasakius, vos davaziuojant iki pardes, yra nykiausia iš visu. bet tai ką. tyliu susiciaupus. vat db nebesusiciaupiau. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 08, 09:35)
Nei jie kokie gyvuliai,

o kodel gyvuliai bverciai, kodel išvis nežmogiška gyvybe nevertinga, jei nepasitarnauja tavo skrandžiui. šiaip net žmogus etine prasme žiūrint, neturi būti matuojamas (jo vertė) pagal (vien) panaudos principą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 08 kovo 2020 - 14:57
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 08, 12:10)
Aš tai skaitau, kad jei visuomenė normali ir įgali, tai pagalba turi atsirasti visoms grandims,

Parazitu mastysena, kokia dar pagalba? Visiems po ramenta ir dar gal pajungti ant gyvybes palaikymo aparato?
O kas tokius sukure, aa?
Ir dar idomu, gal greitai bus ne tik dirbtines sirdis plaucia inksta bet ir smegenys... Tai kokia pagalba ligoniui?
Pajungines aparatus, kol daesi, kad paties ligonio nelabai liko tik palaikantys aparatai save palaiko...

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 03 08, 14:53)

O TU KĄ SUGEBI KURTI....APART TARNAVIMO TAPRT VERSLO STRUKTUROM...

Tai kad tik praeitais metais suradom pirma verslo uzsakova. Jei ka maisto gamybos korporacija, musu prietaisai padeda rupintis produkcijos kokybe, kad kasdama kasni nerastum kazkokiu nelaukiamu dalyku ar nepaspringtum sugedusiu maistu..

O iki tol buvo tik biudzetines imones finansuojamos is valstybes

gi babkese maudaisi.

Mano alga jau mazesne nei UK vidurkis jeii ka

pvz tavo ir tavo MB kasdienybe, atviria pasakius, vos davaziuojant iki pardes, yra nykiausia iš visu. bet tai ką. tyliu susiciaupus. vat db nebesusiciaupiau. :

As toliausia esu nuvaziaves iki pieciausio Europos tasko Ispanijoje, vakariausio - Portugalijoje, ir SIauriausio - Norvegijoje. Tai biski toliau nei parduotuve

o kodel gyvuliai bverciai, kodel išvis nežmogiška gyvybe nevertinga, jei nepasitarnauja tavo skrandžiui. šiaip net žmogus etine prasme žiūrint, neturi būti matuojamas (jo vertė) pagal (vien) panaudos principą.

Gyvuliai vertingi tie kuriuos galima suesti ar nukirpti ju vilna ar pakinkyti.
Laukiniai zverys nematuojami verte. Laukine gamta saugoma del harmonijos, o vertes nustatytos tik tiems kas daro zala
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 08, 14:29)
Uztat ,matyt, ir neradai darbo pagal specialybe, kai tokie "geri" destytojai deste biggrin.gif
Girdejau, univere is jo juokiasi...

tai kad radau biggrin.gif sakiau tik kad nesąmonė yra, kad žmonės po magistrinių studijų, jei praktikos neturi, mokėsi dieniniame ir nedirbo, negali iš karto normalaus darbo rasti, jei pažinčių toje srityje nėra. O jau kokios ten durnelės ko prikūrė iš mano posto, tai nesu atsakinga biggrin.gif

taigi jis filosofas, tai ko norėt? ką jis ten tokio išmokyti gali nerealaus? gi ne koks ekstra dekstra inžinierius. O kaip filosofas jis normoje. Viską gražiai ir įdomiai sudiktuodavo ir šiaip įdomus tipas, ne koks zanūda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 08, 15:05)
Parazitu mastysena, kokia dar pagalba? Visiems po ramenta ir dar gal pajungti ant gyvybes palaikymo aparato?
O kas tokius sukure, aa?

o tai kam tau pagalbos reik? kam tau tie abeji dokumentai pagal tau geresnę situaciją? kam tokių kaip tu tolerancija? Tai spirk sau į šykną ir būk vyras, bobos nevaidinęs tada smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 08, 15:05)
ai kad tik praeitais metais suradom pirma verslo uzsakova. Jei ka maisto gamybos korporacija, musu prietaisai padeda rupintis produkcijos kokybe, kad kasdama kasni nerastum kazkokiu nelaukiamu dalyku ar nepaspringtum sugedusiu maistu..

tai čia tų tinginių maistą remiat, kurie patys tingi gamint? smile.gif ot tai nauda ax.gif normaliu atveju žmogus paims atskirus produktus ir iš jų pagamins sau valgį. Tai iš karto matys koks tas produktas ir nepasprings jokiu sugedusiu. Ar ne taip?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 08, 15:12)
kam tokių kaip tu tolerancija? Tai spirk sau į šykną ir būk vyras, bobos nevaidinęs tada smile.gif

Na kada as prasiau kokios tolerancijos?
Prisimink temas, kurios mane domina... Jos atitinka, kaip kitam forume viena pastebejo, urvinio is tolimo Azijos aulo, suvokima.

Bet kaip sako - istorija vystosi spirale... Tie patys dalykai ateina su nauja kokybe.
Kur jau bejegiai stiprus buduliai, tai gali pasireiskti zmones su TS savybemis
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 08, 13:05)

As toliausia esu nuvaziaves iki pieciausio Europos tasko Ispanijoje, vakariausio - Portugalijoje, ir SIauriausio - Norvegijoje. Tai biski toliau nei parduotuve

Laukiniai zverys nematuojami verte. Laukine gamta saugoma del harmonijos,

žinojau, kad parašysi apie keliones, bet jos kasdienybes pilkumos neatperka.

o gal be medžiu dar noretum pagyventi, Idomucia? kuom kvepuotum?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 08, 13:12)
ot tai nauda ax.gif normaliu atveju žmogus paims atskirus produktus ir iš jų pagamins sau valgį.

tikrai taip.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 08, 15:30)
Na kada as prasiau kokios tolerancijos?
Prisimink temas, kurios mane domina... Jos atitinka, kaip kitam forume viena pastebejo, urvinio is tolimo Azijos aulo, suvokima.

Bet kaip sako - istorija vystosi spirale... Tie patys dalykai ateina su nauja kokybe.
Kur jau bejegiai stiprus buduliai, tai gali pasireiskti zmones su TS savybemis

Oi nesakyk, ilgos diskusijos ir įvairios buvo nuo tavo prisijungimo ir labai daug rašei apie save ta tema. Ir tikrai juk nenorėjai iškrypėliu būt laikomas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 08, 17:39)
Ir tikrai juk nenorėjai iškrypėliu būt laikomas

Iskrypeliai turi kazkoki iskrypima... Na sakysim reikalauciau mane laikyti moterimi... tai butu nenormalu, nes kai kas gal moteriskumas nustato kritais kriterijais...

Kol kas pagrindiniai mano akcentai Zmonos privalo pasirupinti vyru sekso poreikiais... neturi ju nervuoti, jei nenori fizinio smurto. ir t.t.

Kaip kitam forume pastebejo vyrai - nu TS nedaro garbes, bet nuostatos ir VEIKSMAI santykiu sirtyje kelia tik pasigerejima...
Atsakyti