Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 15:35)
Nesivargink, nesuprasi.

Siaip su tom Montevertes iterptom nuorodom ,tai isties likimo ironija.

Na iterpk gi tu man, nuoroda i zmogaus darbus, kuriuos cia SM kvailini.

ką tai turi bendro?
visi visi darbai jos? bigsmile.gif
be to, prie ko čia mokslo darbai prie hobbi? ar aš sakiau, kad būtent ten info apie Dievus?
vėl tarp 3 pušų pasiklydai. Liūdna
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 16:39)
ką tai turi bendro?
visi visi darbai jos? bigsmile.gif
be to, prie ko čia mokslo darbai prie hobbi? ar aš sakiau, kad būtent ten info apie Dievus?
vėl tarp 3 pušų pasiklydai. Liūdna

O kur as rasiau kad visi, bet tame tarpe jie YRA. Ir tu juos iterpei, kaip neva tavo studiju irodyma.

Bet gi tu elgiesi, kaip visada prognozuojamai, kitu kaltinimas ir savo klaidu neigimas ir kuo toliau tuo labiau, atrodai ne kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 15:32)
tai žinom gi. Kiek nuostabos, kiek judesio čia forume buvo, kai parašiau kokios info būna rankraščiuos, metraščiuos.

Ryte jau išmokus buvot, dabar klaidos vėl unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 15:44)
O kur as rasiau kad visi, bet tame tarpe jie YRA. Ir tu juos iterpei, kaip neva tavo studiju irodyma.

Bet gi tu elgiesi, kaip visada prognozuojamai, kitu kaltinimas ir savo klaidu neigimas ir kuo toliau tuo labiau, atrodai ne kaip  biggrin.gif

įrodymą, kad žinau kur yra net gyvai rankraščių, metraščių ir kad juos liečiau. Tik tiek. Nes čia gi keli proto bokštai žemina kitus manydami, kad kiti to negali žinoti.

O tai kur čia manoji klaida? kame? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 15:49)

Paklausė žmogus, išdidžiai įdėjęs Lietuvos mokslo akademijos archyvų nuorodą biggrin.gif

Kur tas mano produktų rankraštis? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 01 vasario 2021 - 15:54
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 16:49)
įrodymą, kad žinau kur yra net gyvai rankraščių, metraščių ir kad juos liečiau. Tik tiek. Nes čia gi keli proto bokštai žemina kitus manydami, kad kiti to negali žinoti.

Esme yra tame. Kad tave 100 kartu prase pateikti nuoroda i savo saltinius. Tu issisukinejai ir nepateikinejai. Juk neperseniausiai rasei man apie konfidencialuma. O siandiena va bac ir neva paeikiei.

Ar ne keista, kad pateikei, tik po to kai as parasiau kad yra skaitmeniniam formate?
Ir dabar bac, pateikiama, tai ka neva vaikai zino ir t.t. ir t.t. O kur tu buvai anskciau?

Nuostabiausia tai, kad pateiktu darbu sarasuose galima rasti tavo SM esancios, pagrindines siuo klausimu oponentes darbus.

Kodel kalbu apie visus, nes vel, pati nepasivarginai sukonkretinti kokius darbus studijavai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2021 - 15:58
QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 15:55)
Esme yra tame. Kad tave 100 kartu pateikti nuoroda i savo saltinius. Tu issisukinejai ir nepateikinejai. Juk neperseniausiai rasei man apie konfidencialuma.

Ar ne keista, kad pateikei, tik po to kai as parasiau kad yra skaitmenine formate?
Ira dabar bac, pateikiama ir vaikai zino ir t.t. ir t.t.

Nuostabiausia tai, kad pateiktu darbu sarasuose galima rasti tavo pagrindines siuo klausimu oponentes darbus.

Kodel kalbu apie visus, nes vel, pati nepasivarginai sukonkretinti kokius darbus studijavai.

Dar kartą kartoju - nepateikiau jums čia forume, nepateikiu ir nepateiksiu. Dar kas nors neaišku?
Tai jei dėl to esate tokios pagiežingos ir kerštingos ir nesugebate priimti kito žmogaus pasirinkimo taikiai ir visaip išvartote iki negaliu, iki absurdų. Tai kaltinkite save. Tai kaip elgiatės yra pasibjaurėtina. Ne veltui toks šviesus žmogus kaip given nuo jūsų pusės nusisuko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 15:55)

O koks jūsų reikalas? mes draugutės? ar tikrai? aš klausinėju ką jūs studijavote?
Atsakyti
Ai Monteverte, ir taip viskas aisku. Tiek to.
Atsakyti
Lutukė jums pasakė ką studijavo. Tai kiek išjuokinėjimų, tyčiojimosi. Fui kaip bjauru. Pačios vaidina akademikes ir išjuokinėja studijas. Durniau nesugalvosi. Čia kaip camba turėdama psichinę namuose visur psichus mato.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 16:59)

O koks jūsų reikalas? mes draugutės? ar tikrai? aš klausinėju ką jūs studijavote?

Prie ko cia drauges. As nesu drauge nei su pastininke, nei su Asaka, nei su Montekrista. Visos esam forumo dalyves, viena kitai simpatizuojancios. Kas yra Asaka suzinojau atsitiktinai ir labai vertinu jos pasitikejima, dekinga jai uz tai, prie ko ji man suteikia proga prisiliesti, nors trumpam.

Bet, jei as ir nezinociau kas sedi anapus ekrano, man pakanka proto suvokti, kad sios oponentes nera "eilines", kad filologija neatsiejama ju darbo terpe. O as savo galimybes puikiai zinau, tad neturiu poreikio kvailinis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 16:01)
Lutukė jums pasakė ką studijavo. Tai kiek išjuokinėjimų, tyčiojimosi. Fui kaip bjauru. Pačios vaidina akademikes ir išjuokinėja studijas. Durniau nesugalvosi. Čia kaip camba turėdama psichinę namuose visur psichus mato.

O kuri čia išjuokinėja studijas? Ir kuri bet kokias studijas žemina labiau, nei Jūs, Monteverte, savo postais? Net Lutukė taip nedaro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 17:01)

Netiesa. Diduma zino kur as studijavau, tai nepaslaptis. Net zino ka studijavo Idomucia. Nei vienam zmogui tai nestringa.

Oi, stringa, lutukei, jei jau meninyyyke, vadinasi emocijom valdoma, suprask be proto mirksiukas.gif
Atsakyti