Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 16:23)
nėra ko čia dėkot. Šitą jau ir vaikas žino.
Čia jums ne metraščiai ir rankraščiai, kuriuose taip pasiklydote smile.gif

Supratau, vaikai zino, bet tamstos konfidencialumas neleido pateikti savo saltinius. OK.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 15:23)
O geras, Monteverte, tu draskai akis oponentui, kurio darbu yra tavo pacios nurodytam sarase...

Butum siek tiek, ismintingesne, galetum pasinaudoti galimybe ir daugiau suzinoti.

draskau akis? tai man akis drasko ir meluoja į akis, iškraipo mano pateikiamą info

oi ačiū, gal aš jau kaip nors be tokių "guru" pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 01, 16:24)
Tai taip ir neatsiprasysit Montevertes? Oi susidirbot visos jus  biggrin.gif

Ziauriau net nebuna. Iterpineti nuorodas, neva i susidirbusio asmens darbus.

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 16:25)
draskau akis? tai man akis drasko ir meluoja į akis, iškraipo mano pateikiamą info

oi ačiū, gal aš jau kaip nors be tokių "guru" pati smile.gif

Siaip, informacija nebuvo pateikta, nors buvo daug kartu kalusta. Kaip ten rasei, konfidencialumas.
OK. Tuomet kam iterpi ju darbus, kaip neva tavo studijuojama medziaga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2021 - 15:30
QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 15:25)
Supratau, vaikai zino, bet tamstos konfidencialumas neleido pateikti savo saltinius. OK.

Nes jūsų pusė iki tol elgiatės kiauliškai mirksiukas.gif pati gi sakai, kad nebarstyti perlų kiaulėms. Tai konkrečių perliukų tikrai nebarstau. Parodžiau jau ir taip pavyzdžių, kur "gyvena" dalis rankraščių, metraščių, lai šviečiasi. Likusius gal jau pačios susiras?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 15:24)
čia jums padės, o tai mirtumėt su nuodėme ar susiteršus karma (na pagal tikėjimą)

Tobulėjat, Monteverte 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 15:28)
Nes jūsų pusė iki tol elgiatės kiauliškai mirksiukas.gif pati gi sakai, kad nebarstyti perlų kiaulėms. Tai konkrečių perliukų tikrai nebarstau. Parodžiau jau ir taip pavyzdžių, kur "gyvena" dalis rankraščių, metraščių, lai šviečiasi. Likusius gal jau pačios susiras?

Tikrai, didi naujiena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 15:28)
Papildyta:

koks skirtumas kieno darbai? ko reikėjo mokslams, tą studijavau. Kas čia neaiškaus dabar ir vėl?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 16:28)

Vartykis, vartykis...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 15:23)
O geras, Monteverte, tu draskai akis oponentui, kurio darbu yra tavo pacios nurodytam sarase...

Butum siek tiek, ismintingesne, galetum pasinaudoti galimybe ir daugiau suzinoti.

Kas kam akis drasko? Tai kam reikejo is vis stebetis nuo pat pradziu, ka dmetrasciuose yra pei dievus, na kam???
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 02 01, 15:30)
Tikrai, didi naujiena biggrin.gif

tai žinom gi. Kiek nuostabos, kiek judesio čia forume buvo, kai parašiau kokios info būna rankraščiuos, metraščiuos. Jaučiuosi kaip dviratį išradus smile.gif
Kad camba išsiviepė ir apsispjaudė, trenkė po to galvą į dieną, tai suprantama. Bet jūs visos? Jūs? Verkia Landsbergis...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 15:28)
Siaip, informacija nebuvo pateikta, nors buvo daug kartu kalusta. Kaip ten rasei, konfidencialumas.

tai gal ne pats rase tada, jei net nezino ka rase? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

tu bent supranti, akd yra daug religiju ir daug dievu, svao tikejimo ji nenori atskleisti, o nuorodu galima prideti begales i visokius dievus
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 15:30)
Vartykis, vartykis...

Vartotės jūs. Mano "vartymasis" tik tame, kad nenurodžiau kokia kalba, koks amžius, kokia apskritai religija.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 01, 15:33)
tai gal ne pats rase tada, jei net nezino ka rase? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tu bent supranti, akd yra daug religiju ir daug dievu, svao tikejimo ji nenori atskleisti, o nuorodu galima prideti begales i visokius dievus

nesupranta... gailu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 01, 16:31)
Kas kam akis drasko? Tai kam reikejo is vis stebetis nuo pat pradziu, ka dmetrasciuose yra pei dievus, na kam???

Nesivargink, nesuprasi.

Siaip su tom Montevertes iterptom nuorodom ,tai isties likimo ironija.

Na iterpk gi tu man, nuoroda i zmogaus darbus, kuriuos cia SM kvailini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2021 - 15:36