QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 12:58)
Tu nepripazinai savo nekorektisko elgesio. Sistucija buvo tokia pat kaip ir su metrasciais. Skirtumas tik tame, kad kitam gale sedejo ne Asaka, pastininke ir t.t. o cambala.
Monteverte, as surpantu, kad tau atrodo kad pasaulyje tu tik viena ir pasaulis sukasi tik aplink tave.
As gi ziuriu ne kada prasidejo tavo rietenos su kazkuo, as rasau kada ir kas inese viena ar kita bendravo niuansa i foruma. Man visai neidomu, ka ir kur su kuo tu darei, rasei, kalbejai. Siuo metu as kalbu apie priezastinguma, kodel siuo momentu vyrauja tokia bendravimo forma.
Monteverte, as surpantu, kad tau atrodo kad pasaulyje tu tik viena ir pasaulis sukasi tik aplink tave.
As gi ziuriu ne kada prasidejo tavo rietenos su kazkuo, as rasau kada ir kas inese viena ar kita bendravo niuansa i foruma. Man visai neidomu, ka ir kur su kuo tu darei, rasei, kalbejai. Siuo metu as kalbu apie priezastinguma, kodel siuo momentu vyrauja tokia bendravimo forma.
O tu su ssaka pripazystat savo nekorektiska elgesi??
Va cia tavo klaida.
Isivaizduok gatveje koks banditas ir uzipuola zmogu, tas ginasi irgi duoda atgal, gal net primusa stipriai, tu teiseje sedi ir sakai, bet tai abu gi musotes, abu kalti . Tu supranti, kad tai susipykimas su logika. Net nuzudymas ginantis yra pateisinamas, o tu aiskini, kad tai nesvarbu, kas pradeda.

ale kokie tau nepatogus mano klausimai, kaip tu ju "nematai".