Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 12:58)
Tu nepripazinai savo nekorektisko elgesio. Sistucija buvo tokia pat kaip ir su metrasciais. Skirtumas tik tame, kad kitam gale sedejo ne Asaka, pastininke ir t.t. o cambala.

Monteverte, as surpantu, kad tau atrodo kad pasaulyje tu tik viena ir pasaulis sukasi tik aplink tave.
As gi ziuriu ne kada prasidejo tavo rietenos su kazkuo, as rasau kada ir kas inese viena ar kita bendravo niuansa i foruma. Man visai neidomu, ka ir kur su kuo tu darei, rasei, kalbejai. Siuo metu as kalbu apie priezastinguma, kodel siuo momentu vyrauja tokia bendravimo forma.

O tu su ssaka pripazystat savo nekorektiska elgesi??

Va cia tavo klaida.
Isivaizduok gatveje koks banditas ir uzipuola zmogu, tas ginasi irgi duoda atgal, gal net primusa stipriai, tu teiseje sedi ir sakai, bet tai abu gi musotes, abu kalti . Tu supranti, kad tai susipykimas su logika. Net nuzudymas ginantis yra pateisinamas, o tu aiskini, kad tai nesvarbu, kas pradeda. doh.gif

ale kokie tau nepatogus mano klausimai, kaip tu ju "nematai".
Atsakyti
Tu nepripazinai savo nekorektisko elgesio. Sistucija buvo tokia pat kaip ir su metrasciais. Skirtumas tik tame, kad kitam gale sedejo ne Asaka, pastininke ir t.t. o cambala.

Monteverte, as surpantu, kad tau atrodo kad pasaulyje tu tik viena ir pasaulis sukasi tik aplink tave.

As gi ziuriu ne kada prasidejo tavo rietenos su kazkuo, as rasau kada ir kas inese viena ar kita bendravo niuansa i foruma. Man visai neidomu, ka ir kur su kuo tu darei, rasei, kalbejai. Siuo metu as kalbu apie priezastinguma, kodel siuo momentu vyrauja tokia bendravimo forma.

kaip su degradu galimas korektiškas elgesys? sunkoka tą padaryti. Galima būtų ignoruoti, jei draugiškai visi ignoruotų ir nefasintų kaip šuns ant pavadžio.

kame nekorektiškas elgesys dėl metraščių? kad nenurodžiau konkretaus? o kodėl turėčiau? Kiek noriu ir ką noriu tą ir tiek nurodau. Kas čia iš viso per mada tokia absoliučiai žmonėmis netikėti ir iš karto kažkokių faktų, įrodymų reikalauti? Nusiimkit karūnas, asabos mirksiukas.gif
Papildyta:

nes nedirba moderatoriai. Jei dirbtų, cambala būtų užkimšta, kai tik užsišoko ant manęs asmeniškai. Ir viskas, tuo būtų pasibaigę "degradavimai"
Papildyta:
šiaip aš žinau kodėl jūs taip dėl tų metraščių. Aš tokius kaip jūs kiaurai permatau smile.gif Jūs dalį žmonių laikote prastesniais už save. Jums labai suskaudo tame kaip gali kažkokią ten tipo durna mergiotė, runkelė, nepalaikanti megztų berečių kompanijos, nepalaikanti homoseks ir pan. prisiliesti prie metraščių ar senųjų rankraščių, kuriuos gi neva tiktai doktorės suolus trinančios ilgiausiai univere studijuoja.
Ot ir gali žinokit, in your face kaip sakoma biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 13:22)
šiaip aš žinau kodėl jūs taip dėl tų metraščių. Aš tokius kaip jūs kiaurai permatau smile.gif Jūs dalį žmonių laikote prastesniais už save. Jums labai suskaudo tame kaip gali kažkokią ten tipo durna mergiotė, runkelė, nepalaikanti megztų berečių kompanijos, nepalaikanti homoseks ir pan. prisiliesti prie metraščių ar senųjų rankraščių, kuriuos gi neva tiktai doktorės suolus trinančios ilgiausiai univere studijuoja.
Ot ir gali žinokit, in your face kaip sakoma biggrin.gif  mirksiukas.gif

Savo šiuo emocingu komentaru tik išsidavei, kad pati iš tiesų jautiesi prastesnė ir negali pakęst, kai kiti tai mato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 01, 13:25)
Savo šiuo emocingu komentaru tik išsidavei, kad pati iš tiesų jautiesi prastesnė ir negali pakęst, kai kiti tai mato smile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 13:22)
Ot ir gali žinokit, in your face kaip sakoma biggrin.gif  mirksiukas.gif

Labai teisingas pastebejimas.

dar kita mintis atejo is didelio rasto iseina i krasta, nebesupranta paprastu pokalbiu...
Papildyta:

o tavo tie emocingi pasiteisnimai savo paleistuvysciu, visgi rodo, kad jautiesi ne kaip del to? biggrin.gif
Papildyta:
idomios mintis apie santykius https://www.youtube....?v=4g6e-moBtUk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 vasario 2021 - 13:37

Ne, tai tu tik patvirtinai mano žodžius. Realiai tai kvailutė. Džiaukis, kad tos dar kvailesnės ir nemato kaip tu birkas vaikui atviras palieki biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 01, 13:40)
Labai teisingas pastebejimas.

dar kita mintis atejo is didelio rasto iseina i krasta, nebesupranta paprastu pokalbiu...

vo vo. Puikus pastebėjimas. Aš seniai pastebėjau, kad jos nieko neraukia tuomet, kai mes čia tieisog paprastai bendraujam su pajuokavimais. Visiškai pasimeta. Ir tada ima nervintis, kabinėtis, kaltinti. Berods tik vieną kartą pavyko normaliai ir gražiai su paštininke pvz. pajuokauti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 13:44)
Berods tik vieną kartą pavyko normaliai ir gražiai su paštininke pvz. pajuokauti.

kaip tu gali pajuokauti , paprastai pakalbeti su zmogum, kuris sugalvoja savo pirkiniu sara pavadinti rankrasciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 01, 14:05)
O tu su ssaka pripazystat savo nekorektiska elgesi??

Va cia tavo klaida.
Isivaizduok gatveje koks banditas ir uzipuola zmogu, tas ginasi irgi duoda atgal, gal net primusa stipriai, tu teiseje sedi ir sakai, bet tai abu gi musotes, abu kalti . Tu supranti, kad tai susipykimas su logika. Net nuzudymas ginantis yra pateisinamas, o tu aiskini, kad tai nesvarbu, kas pradeda.  doh.gif

ale kokie tau nepatogus mano klausimai, kaip tu ju "nematai".

Kaip visada perskaiciau tik viena sakini, pirma.

Taip, pripazistu, nekorektiska yra ypac Asaka, perdaug zino. Kaip jai negeda buti filologe, rasyti vadovelius ir t.t. ir t.t. Nesuprantu, kaip ji drista, priestrauti tau, Montevertei, kurios paaukojo visa savo gyvenima tyrinedamos rankrascius ir metrascius. Todel, itariu, ja nubaude, nes yra su intelekto subjaurotu veidu.

O is manes ko noreti, kuri uzaugino sunu kurvinyka, yra sugulove, jau Idomucios ir siuntimas pas gydytoja israsytas, Given palaimintas. O ir Montevertes verdiktas daug pasako NEPATAISOMA. mirksiukas.gif

Taigi. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2021 - 14:00
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 01, 13:50)
kaip tu gali pajuokauti , paprastai pakalbeti su zmogum, kuris sugalvoja savo pirkiniu sara  pavadinti rankrasciu lotuliukas.gif

Nu tikrai, o tu va neskiri pėdučių muo pėdkelnių, milijono nuo milijaro, o nieką sugalvojai traktuoti ksip beveik visus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 01, 14:25)

Taip, esi visiskai teisi.
Ji nera prasta, itariu diduma musu cia supranta, todel dar bendraujame su ja. Bet gaila, kad ji pati tokia savo laikysena daugiau kenkia sau, nei padeda.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 01, 13:50)
kaip tu gali pajuokauti , paprastai pakalbeti su zmogum, kuris sugalvoja savo pirkiniu sara  pavadinti rankrasciu lotuliukas.gif

nes juodraščiu negali užvadinti. Juoda- labai neigiama. Tai vadina rankraščiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 14:03)
nes juodraščiu negali užvadinti. Juoda- labai neigiama. Tai vadina rankraščiu biggrin.gif

bet ziurek kaip Moonte eilini karta pasiplove nuo tiesiu atsakymu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 vasario 2021 - 14:05