QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 11:51)
1. Galu gale, zmogus pradejo suprasti. Ledai pajudejo.
2.
O kaip ja kitaip uzkimsti? Taip ir bandoma, parasyti kad pati ir mylimuke vieno lauko uogeles. (Mano vertinimu jus ne vieno lauko uogeles, mylimuke galva auksciau. Nes poreikis sviestis, pilnaja to zodzio prasme, jai eina is vidaus, dirbtinai neiskodama leveliu) Viskas. Parodyk pvz. Tu gi neva mokit. Pirmyn. Savaip, rfinuotai.
Paaiskink jai, ASMENISKAI, kad kiekvieno zmogaus pasirinkimas turi buti gerbtinas.
3. Atsiprasau, tavo demaskuojancios, pasiteisinimo paklodes NEIDOMIOS, nes niekas tave nesmerkia, tavo sitaucija tik irankis, nes uz ta pati, tik kitoje variacijoje ka pati darai, bandoma sikti ant mylimukes. Kuo tu geresne uz ja?
UZKIMSK SAVO PASIJOS GASLIUS ZABTUS.
Man visai nemaiso zmoniu dalinimasis savo gyvenimo patirtimi, savu laiku as net skatinau ir pati dalinausi. Dabar, atsiradus tavajai sutvei, siulau zmones susilaikyti, nes visu galu zyynove, ypac kai jai neitiksi, prades dergtis is to.
Tarkim, anadien parasiau kad man viai tiktu tokia marti kaip mylimuke, nieko neparasiau blogo ant tavosios pasijos. Na ir, ka as gavau atgalios?
TAi dabar sakai, Moonte, kreipk demesi i teisingai parasytos tekste mazmozius, uzmirsdama, kiek nepelnytai ant taves, tavo vaiko, vyro suverte sudo kruva. Tu galvoji kad as esu idiote? Va mergiotes, tavo gyvenimeli kaip kamsti pakiso lutukei, kokia tve reakcija? Kaip lengva teikti perteklines reakcijas zmonems, bet ne sau?
Siaip as atsimenu tavo reakcija, i senesne tema, apie sunu kurvinyka, kur cambala nuoroda idejo. Kiek daug TAvojo pakantumo, manaja reakcija ivertinai... KUr visa tai, kai dabar skaitai merginu bandymus uzkimsti tavo pasija, tik si karta tavo gyvenimo istorija priespastatoma. Juk ir as galiu vaipytis, sakydama, negi tame ka rase jos nebuvo nemaziausios kruopelytes tiesos... Negi negali geranoriskai priimti. Vietoj to puoli rasyti lutanijas, kaltinti MOntekrista, Is SViesos....
Suprant, kad tau neidomu, kodel as nebendrauju su Idomucia. Bet parsysiu, as bjauriuosi zogumi, kuris dergiasi is savo nuosavu vaiku, pateisina smurta pries zmogu, o svarbiausia, paskutinis taskas, zmogaus neapykant gyvunams, kai jis pateisino degrada prievartavusi bejegi suni. Tau patinka su juo bendrauti, OK. Man slykstu.
Kad ir Monteverte ir jos
vartymasis del metrasciu neva is kuriu ji semiasi zinias apie pagonybe. Kaip tau paciai atrodo is salies, kai ji drasko akis filologijos asui, parasiusiai ne viena vadoveli, paruose ne viena teksta enciklopedijai? Drasko akis, tik tam kad vartytis? Tu man pasakyk kas ka zemina?
pasisweke uzkimsot?

bet ziurek kaip sisiduodi, ne diskutuotti, ne argumentuoti, o va uzkisti kita zmogu. Na man niekaip nepanasus net mylimuke sir given gyvenimai, na nei per kur, neebnt tuo,akd ne su vieninteliu vyru vsi agyvenima, tai ci aduaguma tokiu, mes su tavim gal vieninteles, kur tik su vienu. bet visu kitu viskas kitaip pas mylimuke, ji vaiko nenorejo, ji lakste per vyrus nepazystamsu, kad ir tiek vienai nakciai, visiskai palaida bala , dabar lyg susirado viena , na duok dieve, kad pasisektu jiem tie santykiai, kad ir sukurti per antra gala... gal jau susitupes link senatves moteris . Bet va ju bandymas susilyginti su Given tik atskleide kokia didele praraje tarp juju.
kodel ji man kazka turi aiskinti? jis kas mentore kokia mano, mama, mano sutuoktinis gal, as gal neigali kokia uz save atsakyti?? Matai as nesidnagstau kitais, kaip tu ar tavo draugelkos? Ji turi savo pozirui, bendravima, gyvenima, as savo. As gerbiu gerbtinus.
O tu tikrai tikrai tikrai kiekvieno ????pvz pedofilo, kuris tvirkina vaikus, gerbi gal?
na ir tu ne chame savo akyse?
rimtai? vartymasis? tikrai jei jau zmogus kazka studijavo, parase, tai jau jis turi teise elgtis chamiskai??Chame duiziausia ta tavo asaka, o kad tokai issilvainusi, tai dar tik didensis minusas, zmogus turi buti gerbtinas poelgiasi , bendravimu, o ne parasytu knygu kiekiu. o ji eiline chame norejusi pasipuikuoti svao ziniom, kiap tame anekdote, apie nauja laikreodi ir naujsu batus, kai neikas nekreipe demesio, rado proga pasiafisuoti. Tai jus ir nesugebejot prisipazinti, kad klydot, ir kad pastu ziniu tiek metrasciuose, tiek senoves rankrasciuose....fui kas per inteligentai Lietuvos....slykstu ir skaityti....susireksminusios iki debesu...