Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 11:59)
Mano postas ne apie tai.
Kita vertus kai as rasau cambalai, kaip given tau, mano cambalos "barimas", tau, given ir kitiem is jus grupes, atrodo kad as ja remiu, net skatinu  mirksiukas.gif

pala. Tai jei Idomucia degradas, kas tada cambala? Ji juk jau seniai palaidojo mano gyvą šunį. Čia tau normalu? Apie kitką neš nešneku. Tampo realiai mirusių atminimą.
Tu bendrauji su degradu, pagyri ją, padėkoji, o given tai su Idomucia negali?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 13:01)
gal pradėk nuo savęs? seniai galėjai pradėjai gerbti veganus pvz. mirksiukas.gif

O kada as juos neva negerbiau?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 13:06)
pala. Tai jei Idomucia degradas, kas tada cambala? Ji juk jau seniai palaidojo mano gyvą šunį. Čia tau normalu? Apie kitką neš nešneku. Tampo realiai mirusių atminimą. 
Tu bendrauji su degradu, pagyri ją, padėkoji, o given tai su Idomucia negali?

Tokia pat kaip ir tu.

Jus viena kitai priraset labai daug negeru dalyku. Labai negraziu. ABi nesirinkot zodziu, priemoniu. Jusu abieju "karas" nesvarus, chamiskas.

Bet is dalies, bent jau as, jus abi galiu apteisinti tuo, kad jus buvote labai viena kitos iskaudintos.

Idomucia, siuo atveju visai ne prie ko.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 13:04)
nėra info, kad given mažamečiai vaikai birkas ciokina rolleyes.gif
Papildyta:

o kaip nedraskyti, kai elgiasi debiliškai. 3 įrodymai po snukeliu pakišti buvo ir vis tiek nenutyla.  Jei tokie asai, tai durnių nebereik smile.gif

O apie mylimuke yra informacija, is burbancios kristolinio?

Kita vertus, jei tu nezinai, ar tai yra faktas jog to nera? Given, sorry, nieko asmeniskai, na bet jei tavo prietelka dergiasi ir mylimukes, tavo gyvenimo sitorija, bus tasoma, kaip mano sunaus palaiduno.

Manyciau gyven gyvenimo budas, kai vaikai iveliami i jos santykius su josios vyrais, net tu vyru buvusiomis ir esamomis seimomis, itariu didesne tikimybe atsirasti vietos tavo smerktiniem ivykiams.

I kita posto dali net neketinu reaguoti. Man asmeniskai viskas aisku mirksiukas.gif
Si tema issemta. Velgi bent jau man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2021 - 12:17
QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 11:51)
1. Galu gale, zmogus pradejo suprasti. Ledai pajudejo.
2. O kaip ja kitaip uzkimsti? Taip ir bandoma, parasyti kad pati ir mylimuke vieno lauko uogeles. (Mano vertinimu jus ne vieno lauko uogeles, mylimuke galva auksciau. Nes poreikis sviestis, pilnaja to zodzio prasme, jai eina is vidaus, dirbtinai neiskodama leveliu) Viskas. Parodyk pvz. Tu gi neva mokit. Pirmyn. Savaip, rfinuotai. Paaiskink jai, ASMENISKAI, kad kiekvieno zmogaus pasirinkimas turi buti gerbtinas.
3. Atsiprasau, tavo demaskuojancios, pasiteisinimo paklodes NEIDOMIOS, nes niekas tave nesmerkia, tavo sitaucija tik irankis, nes uz ta pati, tik kitoje variacijoje ka pati darai, bandoma sikti ant mylimukes. Kuo tu geresne uz ja? UZKIMSK SAVO PASIJOS GASLIUS ZABTUS.

Man visai nemaiso zmoniu dalinimasis savo gyvenimo patirtimi, savu laiku as net skatinau ir pati dalinausi. Dabar, atsiradus tavajai sutvei, siulau zmones susilaikyti, nes visu galu zyynove, ypac kai jai neitiksi, prades dergtis is to.

Tarkim, anadien parasiau kad man viai tiktu tokia marti kaip mylimuke, nieko neparasiau blogo ant tavosios pasijos. Na ir, ka as gavau atgalios?

TAi dabar sakai, Moonte, kreipk demesi i teisingai parasytos tekste mazmozius, uzmirsdama, kiek nepelnytai ant taves, tavo vaiko, vyro suverte sudo kruva. Tu galvoji kad as esu idiote? Va mergiotes, tavo gyvenimeli kaip kamsti pakiso lutukei, kokia tve reakcija? Kaip lengva teikti perteklines reakcijas zmonems, bet ne sau?

Siaip as atsimenu tavo reakcija, i senesne tema, apie sunu kurvinyka, kur cambala nuoroda idejo. Kiek daug TAvojo pakantumo, manaja reakcija ivertinai... KUr visa tai, kai dabar skaitai merginu bandymus uzkimsti tavo pasija, tik si karta tavo gyvenimo istorija priespastatoma. Juk ir as galiu vaipytis, sakydama, negi tame ka rase jos nebuvo nemaziausios kruopelytes tiesos... Negi negali geranoriskai priimti. Vietoj to puoli rasyti lutanijas, kaltinti MOntekrista, Is SViesos....

Suprant, kad tau neidomu, kodel as nebendrauju su Idomucia. Bet parsysiu, as bjauriuosi zogumi, kuris dergiasi is savo nuosavu vaiku, pateisina smurta pries zmogu, o svarbiausia, paskutinis taskas, zmogaus neapykant gyvunams, kai jis pateisino degrada prievartavusi bejegi suni. Tau patinka su juo bendrauti, OK. Man slykstu.

Kad ir Monteverte ir jos vartymasis del metrasciu neva is kuriu ji semiasi zinias apie pagonybe. Kaip tau paciai atrodo is salies, kai ji drasko akis filologijos asui, parasiusiai ne viena vadoveli, paruose ne viena teksta enciklopedijai? Drasko akis, tik tam kad vartytis? Tu man pasakyk kas ka zemina?

pasisweke uzkimsot? bigsmile.gif bet ziurek kaip sisiduodi, ne diskutuotti, ne argumentuoti, o va uzkisti kita zmogu. Na man niekaip nepanasus net mylimuke sir given gyvenimai, na nei per kur, neebnt tuo,akd ne su vieninteliu vyru vsi agyvenima, tai ci aduaguma tokiu, mes su tavim gal vieninteles, kur tik su vienu. bet visu kitu viskas kitaip pas mylimuke, ji vaiko nenorejo, ji lakste per vyrus nepazystamsu, kad ir tiek vienai nakciai, visiskai palaida bala , dabar lyg susirado viena , na duok dieve, kad pasisektu jiem tie santykiai, kad ir sukurti per antra gala... gal jau susitupes link senatves moteris . Bet va ju bandymas susilyginti su Given tik atskleide kokia didele praraje tarp juju.

kodel ji man kazka turi aiskinti? jis kas mentore kokia mano, mama, mano sutuoktinis gal, as gal neigali kokia uz save atsakyti?? Matai as nesidnagstau kitais, kaip tu ar tavo draugelkos? Ji turi savo pozirui, bendravima, gyvenima, as savo. As gerbiu gerbtinus.
O tu tikrai tikrai tikrai kiekvieno ????pvz pedofilo, kuris tvirkina vaikus, gerbi gal?

na ir tu ne chame savo akyse? bigsmile.gif

rimtai? vartymasis? tikrai jei jau zmogus kazka studijavo, parase, tai jau jis turi teise elgtis chamiskai??Chame duiziausia ta tavo asaka, o kad tokai issilvainusi, tai dar tik didensis minusas, zmogus turi buti gerbtinas poelgiasi , bendravimu, o ne parasytu knygu kiekiu. o ji eiline chame norejusi pasipuikuoti svao ziniom, kiap tame anekdote, apie nauja laikreodi ir naujsu batus, kai neikas nekreipe demesio, rado proga pasiafisuoti. Tai jus ir nesugebejot prisipazinti, kad klydot, ir kad pastu ziniu tiek metrasciuose, tiek senoves rankrasciuose....fui kas per inteligentai Lietuvos....slykstu ir skaityti....susireksminusios iki debesu...
Atsakyti
Tai va puikus atsakymas gyven. Zmogus turi buti gerbtinas, ania... Kodel kiti privalo toleruoti negerbiamos lutukes kisimasi i ju gyvenimus, jos sudinas interpretacijas ta tema, kad neva ji kazkada kakur ka nors priimtino parase...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 12:35)
Tai va puikus atsakymas gyven. Zmogus turi buti gerbtinas, ania... Kodel kiti privalo toleruoti negerbiamos lutukes kisimasi i ju gyvenimus, jos sudinas interpretacijas ta tema, kad neva ji kazkada kakur ka nors priimtino parase...

tai cia tik tu viena aiskini, kad visus reikia gerbti ir visu pasirinkimus, na ir kaip relaybeje nelabai sekasi paciai ar ne? bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 01, 12:05)
Hmm ir kada spėja? Juk, tavo žodžiai, tikras vyras po darbo krenta kaip lapas? unsure.gif

darbas yra viskas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 12:16)
O kada as juos neva negerbiau?

nepradėk ok? Jei gerbtum, tu realiai paklaustum kaip jaučiasi, ar tiriasi, kokie tyrimų rezultatai. O ne su panieka pakišinėtum kažkokius neaišku kieno straipsnius kaip veganai serga, miršta ir pan.
Atsakyti
Tokia pat kaip ir tu.
Jus viena kitai priraset labai daug negeru dalyku. Labai negraziu. ABi nesirinkot zodziu, priemoniu. Jusu abieju "karas" nesvarus, chamiskas.
Bet is dalies, bent jau as, jus abi galiu apteisinti tuo, kad jus buvote labai viena kitos iskaudintos.
Papildyta:
Kita vertus, jei tu nezinai, ar tai yra faktas jog to nera? Given, sorry, nieko asmeniskai, na bet jei tavo prietelka dergiasi ir mylimukes, tavo gyvenimo sitorija, bus tasoma, kaip mano sunaus palaiduno.
Manyciau gyven gyvenimo budas, kai vaikai iveliami i jos santykius su josios vyrais, net tu vyru buvusiomis ir esamomis seimomis, itariu didesne tikimybe atsirasti vietos tavo smerktiniem ivykiams.
I kita posto dali net neketinu reaguoti. Man asmeniskai viskas aisku  mirksiukas.gif
Si tema issemta. Velgi bent jau man.

o as ka pasakiau blog acambalai, kad ji tarsi gavo is taves teise varyti ant manes, mano seimos, mano mirusio tevo, kurti apie ji istorijas?
kin galu gale ka cambalai padare? ko tu nuo situ klausimu issisuki?

is jos pacios zinuciu cia.

ir kuom tu tada uz mane geresne?
ne tavo sunaus palaidumo, o tavo aukejimo keistumo, ko tu vis i kitus suki tema, o nesugebi priimti tiesiai, kas tau sakoma ant tiek esi nesaizninga?

tai sakai vaikai negali bendrauti su svao tevais? blink.gif ar broliai negali su vienas kito tevu bendrauti??

aha man irgi aisku, kad tu meluoji nuolat, aiskinai kaip padekotum, jei kas ka tau nauja pasakytu, o va pasirodo, nedekoji, neatsiprasai, gini chames, kaip ir pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 01, 12:35)
o kada iš doros kelio išklydau?
pries 14m, kai su pirmu išsiskyriau?
gal aš kaip tik virš žmonių susigalvoto doros kelio, visas bendras homo sapiens taisykles pamynusi?
ex vyrus remiu...
svetimi vaikai dažnai būna. ir jiems, ir mano vaikams užtenka. net vyrams paskolinti. kur parašyta, kad reikia būti geram tik saviems?
kaip tik biblijoje rašoma:  jei myli tik savus, esi ne gerensis už pagonį.
bet gi čia replikų susilaukti, net kad "ne pagal normas geras" esi.

O kodel man uzduoti klausimus?
Kita vertus, kuo tu esi geresne uz mylimuke? Kodel mylimukes dorove tavo pasija rupinasi, o del tavosios net nepergyvena, juk is esmes, kaip ir nera ten dideliu skirtumu.

Supranti, given, pakartosiu dar karta. Didumai cia esanciu, tavo gyvenimas atrodo visai normalus. Apie tai ne viena karta rase adekvacios moterys. Tiesiog jis puikus atsvaras, kai sudu bando drabstyti mylimuke.

O pirmoji, jei ka sudais pradejo drabstyti burbanti, ana tai del savu priezasciu, jai ir priezasciu nereikia, tavo pasijos ta maniera pasigavo. Lutuke dar papildomai pritaike savo igudzius. Todel, kaip rasiau, atsipalaiduok ir megaukis. Panasiai kaip as, kai kisama "sunaus palaiduno istorija". VA ziurek, lutuke kokia trida nesenai parase apie tai, as gi nereaguoju paklodemis.
Atsakyti
Tokia pat kaip ir tu.

aš pradėjau ant jos asmeniškai varyti? šeimą jos keikinėti? psichinti? aš?

Idomucia labai prie ko. Be to, jis bent jau ten savo šeimoje riejosi, mes nebuvom, nematėm. O šita degradė ant forumiečio, kurie nei žino, nei matė realiai
Papildyta:

kokios Burbančios? Ką čia kliedi? Nevaidink dabar nieko nežinančios. Aš buvau nurodžiusi tikslią vietą ir temą, net puskapį kur ta info yra. Kaip patogu "nematyti".
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 12:41)

kaip tu cambalai biggrin.gif  biggrin.gif

Na na...

Nepamenu, kad tau given parasytu, jog esi chame mirksiukas.gif

As cambalai parasiau ir ne karta.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 12:48)
O kodel man uzduoti klausimus?
Kita vertus, kuo tu esi geresne uz mylimuke? Kodel mylimukes dorove tavo pasija rupinasi, o del tavosios net nepergyvena, juk is esmes, kaip ir nera ten dideliu skirtumu.

Supranti, given, pakartosiu dar karta. Didumai cia esanciu, tavo gyvenimas atrodo visai normalus. Apie tai ne viena karta rase adekvacios moterys. Tiesiog jis puikus atsvaras, kai sudu bando drabstyti mylimuke.

O pirmoji, jei ka sudais pradejo drabstyti burbanti, ana tai del savu priezasciu, jai ir priezasciu nereikia, tavo pasijos ta maniera pasigavo. Lutuke dar papildomai pritaike savo igudzius. Todel, kaip rasiau, atsipalaiduok ir megaukis. Panasiai kaip as, kai kisama "sunaus palaiduno istorija". VA ziurek, lutuke kokia trida nesenai parase apie tai, as gi nereaguoju paklodemis.

ne atleisk, jau tu ne tik buka, tu piktybiskai buka ir kuri istoriajs kaip cambala, ziurek , kad jos likimas tave sirgi nepasektu...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 12:51)
Na na...
Nepamenu, kad tau given parasytu, jog esi chame  mirksiukas.gif
As cambalai parasiau ir ne karta.

ji is vis tokiu zodziu nevartoja, nieko ji taip nevadina, nes ji ne chame, kaip pati. mirksiukas.gif jauciu ji veina is nedaugelio cia, kuri pati nnera chame ir kitu niekaip nevadina. Pasako, jei mat, kas jos galva neteisinga ir tiek. Kodel tu nori, kad kiti irgi kaip tu purvina burna keiktu visus?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 13:50)
aš pradėjau ant jos asmeniškai varyti? šeimą jos keikinėti? psichinti? aš?

Idomucia labai prie ko. Be to, jis bent jau ten savo šeimoje riejosi, mes nebuvom, nematėm. O šita degradė ant forumiečio, kurie nei žino, nei matė realiai
Papildyta:

kokios Burbančios? Ką čia kliedi? Nevaidink dabar nieko nežinančios. Aš buvau nurodžiusi tikslią vietą ir temą, net puskapį kur ta info yra. Kaip patogu "nematyti".

Tu nepripazinai savo nekorektisko elgesio. Sistucija buvo tokia pat kaip ir su metrasciais. Skirtumas tik tame, kad kitam gale sedejo ne Asaka, pastininke ir t.t. o cambala.

Monteverte, as surpantu, kad tau atrodo kad pasaulyje tu tik viena ir pasaulis sukasi tik aplink tave.

As gi ziuriu ne kada prasidejo tavo rietenos su kazkuo, as rasau kada ir kas inese viena ar kita bendravo niuansa i foruma. Man visai neidomu, ka ir kur su kuo tu darei, rasei, kalbejai. Siuo metu as kalbu apie priezastinguma, kodel siuo momentu vyrauja tokia bendravimo forma.
Atsakyti