QUOTE(given444 @ 2021 02 01, 12:30)
nesuprantu.
1. tai jos
mane kritikuoja tik todėl, kad L kritikuoja
jas?
2. betgi pačios pasigiria, kad
nėra ir nenori būti tokios, kaip L.
visgi - kiekvienas mūsų, vadinas, esame pilni smerkimo ir teisimo.
kodėl mano paklodės čia neįdomios? ir kiek kažin jų parašau.
o kieno tuomet įdomios. visos po truputį pasirašo apie gyvenimą. kiekvienas ir renkasi "įdomumą". ir pagal replikavimą jis atsispindi.
1. Galu gale, zmogus pradejo suprasti. Ledai pajudejo.
2. O kaip ja kitaip uzkimsti? Taip ir bandoma, parasyti kad pati ir mylimuke vieno lauko uogeles. (Mano vertinimu jus ne vieno lauko uogeles, mylimuke galva auksciau. Nes poreikis sviestis, pilnaja to zodzio prasme, jai eina is vidaus, dirbtinai neiskodama leveliu) Viskas. Parodyk pvz. Tu gi neva mokit. Pirmyn. Savaip, rfinuotai. Paaiskink jai, ASMENISKAI, kad kiekvieno zmogaus pasirinkimas turi buti gerbtinas.
3. Atsiprasau, tavo demaskuojancios, pasiteisinimo paklodes NEIDOMIOS, nes niekas tave nesmerkia, tavo sitaucija tik irankis, nes uz ta pati, tik kitoje variacijoje ka pati darai, bandoma sikti ant mylimukes. Kuo tu geresne uz ja? UZKIMSK SAVO PASIJOS GASLIUS ZABTUS.
Man visai nemaiso zmoniu dalinimasis savo gyvenimo patirtimi, savu laiku as net skatinau ir pati dalinausi. Dabar, atsiradus tavajai sutvei, siulau zmones susilaikyti, nes visu galu zyynove, ypac kai jai neitiksi, prades dergtis is to.
Tarkim, anadien parasiau kad man visai tiktu tokia marti kaip mylimuke, nieko neparasiau blogo ant tavosios pasijos. Na ir, ka as gavau atgalios?
TAi dabar sakai, Moonte, kreipk demesi i teisingai parasytus tekste mazmozius, uzmirsdama, kiek nepelnytai ant taves, tavo vaiko, vyro suverte sudo. Tu galvoji, kad as esu idiote? Va mergiotes, tavo gyvenimeli kaip kamsti pakiso lutukei, kokia tavo reakcija? Kaip lengva teikti perteklines pretenzias kitiem, bet ne sau?
Siaip as atsimenu tavo reakcija, i senesne tema, apie sunu kurvinyka, kur cambala nuoroda idejo. Kiek daug TAvojo pakantumo, toks humoriukas, manaja reakcija ivertinai... KUr visa tai, kai dabar skaitai merginu bandymus uzkimsti tavo pasija, tik si karta tavo gyvenimo istorija priespastatoma. Juk ir as galiu vaipytis, sakydama, negi tame ka rase jos nebuvo nemaziausios kruopelytes tiesos... Negi negali geranoriskai priimti. Vietoj to, puoli rasyti litanijas, kaltinti Montekrista, Is SViesos.... Taip bandant pateisinti lutukes chamiskuma.
Suprantu, kad tau neidomu, kodel as nebendrauju su Idomucia. Bet parsysiu, as bjauriuosi zmogumi, kuris dergiasi is savo nuosavu vaiku, pateisina smurta pries zmogu, o svarbiausia, paskutinis taskas, zmogaus neapykant gyvunams, kai jis pateisino degrada prievartavusi bejegi suni. Tau patinka su juo bendrauti, OK. Man slykstu.
Kad ir Monteverte ir jos vartymasis del metrasciu neva is kuriu ji semiasi zinias apie pagonybe. Kaip tau paciai atrodo is salies, kai ji drasko akis filologijos asui, parasiusiai ne viena vadoveli, paruose ne viena teksta enciklopedijai? Drasko akis, tik tam kad vartytis? Tu man pasakyk kas ka zemina?