Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 10:49)
Manaji vertinima visai neitakoja nei MOntevertes, nei cambalos chamiskumas. Zmones yra ne vien blogi. O tu, neuri jokiu principu, skatini zmones degraduoti. Pirmyn.

Cambalai VIESAI RASIAU KAD ELGIASI CHAMISKAI. Tu to negali, itariu todel, kad tau patinka ka daro tavo globojamuju sutve.

meluoji. Given man irgi rašė. Bet aš jai atrašiau, kad ne aš pradėjau įžeidinėti cambalą. Pabaigsiu, kai ji pabaigs. Viskas. Pas mane tokie principai. Given protinga ir gera moteris, ji gerbia mano principus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 11:41)
kodėl? jei imsime skalę nuo 1 iki 10, tai moteryje taip pat galima rasti vyriškų energijų. Gali būti net 8 vyriškos, tik dvi moteriškos. Ir nebūtinai ji atrodys kaip transvestitas. Tiesiog bus veržli, tvirta moteris, kurios nepaspardysi. O vyras gali būti jautrus, meniškas.

Tai kad tai nera linijine skale, tai yra daugiamate erdve su daug parametru, o ne vienas matavimas nuo 0 iki 10.

Cia SM renkasi kazkuo panasios moterys. Sakysim jos diziuojasi, kad laiko vyrus stipriai uz pavadzio, kitaip jie tvarkomi ar priklausomi ar po padu, kai kas net skloniasi pinigus...

Kazkas yra bendro pas jus dauguma.

Tik va nera moteru kurios pasigirtu, kad myli savo vyra ir patenkinta, kad vyras tvako esminius dalykus.

Kaip ne keista, Moonte cia geriausia atrodo, prie viso mano nepalankumo jai...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 01, 12:30)
nesuprantu.
1. tai jos mane kritikuoja tik todėl, kad L kritikuoja jas?

2. betgi pačios pasigiria, kad nėra ir nenori būti tokios, kaip L.
visgi - kiekvienas mūsų, vadinas, esame pilni smerkimo ir teisimo.

kodėl mano paklodės čia neįdomios? ir kiek kažin jų parašau.
o kieno tuomet įdomios. visos po truputį pasirašo apie gyvenimą. kiekvienas ir renkasi "įdomumą". ir pagal replikavimą jis atsispindi.

1. Galu gale, zmogus pradejo suprasti. Ledai pajudejo.
2. O kaip ja kitaip uzkimsti? Taip ir bandoma, parasyti kad pati ir mylimuke vieno lauko uogeles. (Mano vertinimu jus ne vieno lauko uogeles, mylimuke galva auksciau. Nes poreikis sviestis, pilnaja to zodzio prasme, jai eina is vidaus, dirbtinai neiskodama leveliu) Viskas. Parodyk pvz. Tu gi neva mokit. Pirmyn. Savaip, rfinuotai. Paaiskink jai, ASMENISKAI, kad kiekvieno zmogaus pasirinkimas turi buti gerbtinas.
3. Atsiprasau, tavo demaskuojancios, pasiteisinimo paklodes NEIDOMIOS, nes niekas tave nesmerkia, tavo sitaucija tik irankis, nes uz ta pati, tik kitoje variacijoje ka pati darai, bandoma sikti ant mylimukes. Kuo tu geresne uz ja? UZKIMSK SAVO PASIJOS GASLIUS ZABTUS.

Man visai nemaiso zmoniu dalinimasis savo gyvenimo patirtimi, savu laiku as net skatinau ir pati dalinausi. Dabar, atsiradus tavajai sutvei, siulau zmones susilaikyti, nes visu galu zyynove, ypac kai jai neitiksi, prades dergtis is to.

Tarkim, anadien parasiau kad man visai tiktu tokia marti kaip mylimuke, nieko neparasiau blogo ant tavosios pasijos. Na ir, ka as gavau atgalios?

TAi dabar sakai, Moonte, kreipk demesi i teisingai parasytus tekste mazmozius, uzmirsdama, kiek nepelnytai ant taves, tavo vaiko, vyro suverte sudo. Tu galvoji, kad as esu idiote? Va mergiotes, tavo gyvenimeli kaip kamsti pakiso lutukei, kokia tavo reakcija? Kaip lengva teikti perteklines pretenzias kitiem, bet ne sau?

Siaip as atsimenu tavo reakcija, i senesne tema, apie sunu kurvinyka, kur cambala nuoroda idejo. Kiek daug TAvojo pakantumo, toks humoriukas, manaja reakcija ivertinai... KUr visa tai, kai dabar skaitai merginu bandymus uzkimsti tavo pasija, tik si karta tavo gyvenimo istorija priespastatoma. Juk ir as galiu vaipytis, sakydama, negi tame ka rase jos nebuvo nemaziausios kruopelytes tiesos... Negi negali geranoriskai priimti. Vietoj to, puoli rasyti litanijas, kaltinti Montekrista, Is SViesos.... Taip bandant pateisinti lutukes chamiskuma.

Suprantu, kad tau neidomu, kodel as nebendrauju su Idomucia. Bet parsysiu, as bjauriuosi zmogumi, kuris dergiasi is savo nuosavu vaiku, pateisina smurta pries zmogu, o svarbiausia, paskutinis taskas, zmogaus neapykant gyvunams, kai jis pateisino degrada prievartavusi bejegi suni. Tau patinka su juo bendrauti, OK. Man slykstu.

Kad ir Monteverte ir jos vartymasis del metrasciu neva is kuriu ji semiasi zinias apie pagonybe. Kaip tau paciai atrodo is salies, kai ji drasko akis filologijos asui, parasiusiai ne viena vadoveli, paruose ne viena teksta enciklopedijai? Drasko akis, tik tam kad vartytis? Tu man pasakyk kas ka zemina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2021 - 12:08
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 01, 11:35)
tu nesijuok, zmogui tai laime  biggrin.gif

O jei rimtai, tai laime labai subjektyvi, kas kam tragedija, kazkam laime ir atvirksciai.....Man aplamai tas susikoncentravimas i laime toks keistas, na gyveni ir laime, tai jausmas, emocija, o gyvenime visko buna,  buna ir skausmo ir dziaugsmo, tas noras buti amzinai laimingu ten 100k daugiau net uz kitus, primena apsirukiusius arba palatuose be rankenu. net skiriasi dabar mzone,s nes va nebera laimes, dziaugsmo santykiuose doh.gif

Panasiai ir su vienisumu,kuris vis cia minimas "nevienisu". Tai vel tai tik busena, kaip zmogus pats jauciasi. Gali zmogsu komunoje draugiskai gyventi su 100 zmoniu ir vis tiek jaustis vienisas, ir gali  vienas  kalnuose medituoti ir jaustis pilnatveje. Nei zmogaus gyvenimas, nei supanti aplinka, niekas neapsprendzia, kaip jam jaustis zmogus pasirenka.

Man gera pamoka dave dar paauglysteje viena neigali jauna moteris, sako as renkuosi buti laiminga ir as esu laiminga, ji tada viena buvo, veliau sukure seima. O va buna ir seimoje ir prabangoje gyvenantys nelaimingi, vienisi ir t.t.

Dabar drauge skaito knyga Viktor Frankl Man's Search for Meaning, paskui pasiimsiu, turetu buti idomi. Kaip zmogus isliko zmogum konsentracijos stovykloje, kaip ieskojo gyvenimo prasmes.

pritariu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 11:35)
jooo. Pvz. parašai, kad esi veganas, pagonis, Ir pypiec. Nėra ku dėtis teletabyne smile.gif

ne, ne jos tikrai tikrai taip nedaro biggrin.gif ypac Moonte, kuri neseniai parase, kad Given tikriausiai b vit truksta biggrin.gif api tai , ka kas apie mane raso, tai patylesiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 12:48)
meluoji. Given man irgi rašė. Bet aš jai atrašiau, kad ne aš pradėjau įžeidinėti cambalą. Pabaigsiu, kai ji pabaigs. Viskas. Pas mane tokie principai. Given protinga ir gera moteris, ji gerbia mano principus.

Mano postas ne apie tai.
Kita vertus kai as rasau cambalai, kaip given tau, mano cambalos "barimas", tau, given ir kitiem is jus grupes, atrodo kad as ja remiu, net skatinu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 01, 11:48)
Tik va nera moteru kurios pasigirtu, kad myli savo vyra ir patenkinta, kad vyras tvako esminius dalykus.

mano tvarko. Tai tada taip išeina, kad aš labai moteriška moteris gaunuosi. Nelabai aš be vyro pragyvenčiau ax.gif Tikrai neturiu ko slėpti ir nevaidinu bobos dyzel su kiaušiniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 01, 11:43)
skaičiau.
ir?

forume žodžiai iškraipomi, visi regi per davo trigerius.

idomi? patiko?

tai cia nuolat biggrin.gif tik vieni supranta, kad i viska patys ziuri subjektyviai, kiti akis ispute aiskina, ne tu taip sakei ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 11:51)
Paaiskink jai, ASMENISKAI, kad kiekvieno zmogaus pasirinkimas turi buti gerbtinas.

gal pradėk nuo savęs? seniai galėjai pradėjai gerbti veganus pvz. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 11:46)
Vaikų darželis. Na arba cirkas. Diskutuoja su vienu, o kiša kitą

jom taip galima biggrin.gif nes jos visai uz save neatsako, kaip tampau ju virveles taip ir soka biggrin.gif
Atsakyti
ka pati darai, bandoma sikti ant mylimukes. Kuo tu geresne uz ja? UZKIMSK SAVO PASIJOS GASLIUS ZABTUS.

nėra info, kad given mažamečiai vaikai birkas ciokina rolleyes.gif
Papildyta:
Kad ir Monteverte ir jos vartymasis del metrasciu neva is kuriu ji semiasi zinias apie pagonybe. Kaip tau paciai atrodo is salies, kai ji drasko akis filologijos asui, parasiusiai ne viena vadoveli, paruose ne viena teksta enciklopedijai? Drasko akis, tik tam kad vartytis? Tu man pasakyk kas ka zemina?

o kaip nedraskyti, kai elgiasi debiliškai. 3 įrodymai po snukeliu pakišti buvo ir vis tiek nenutyla. Jei tokie asai, tai durnių nebereik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 11:59)
mano tvarko. Tai tada taip išeina, kad aš labai moteriška moteris gaunuosi. Nelabai aš be vyro pragyvenčiau ax.gif Tikrai neturiu ko slėpti ir nevaidinu bobos dyzel su kiaušiniais smile.gif

Hmm ir kada spėja? Juk, tavo žodžiai, tikras vyras po darbo krenta kaip lapas? unsure.gif
Atsakyti