Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Moonte @ 2021 01 31, 23:37)
Na matot, jai sunku islaikyti diskusijos seka.

Galimai todel, kad jai igimtas homoseksualumas tapatu su laisva valia pasirinkta religija (vertybinis aspektas).

Idomus ir anos traktavimas tevu bendravimo su vaikais. Suprask, jei vaikas tapo uoliu krikscionimi, tai tevai automatu privalo lygiai tokiais pat tapti. Taip, suprask, jei priima vaiko pasirinkima. O jei vaikas netradicines orientacijos, pasidalina apie tai su tevais, baisu net pagalvoti, kas anot lutukes (jos bandymas pateikti priespresini Jusu pavyzdziui savo pavyzdi) tureu padaryti tevai, kad anot jos butu tolerantiski  mirksiukas.gif

yra jau išsamūs ilgamečiai, didžiulės apimties tyrimai, kad tai įgimta? nepasidalintum?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 09:27)
Gal susirpukink Given dorove,.....i doros kelia isvesti.

o kada iš doros kelio išklydau?
pries 14m, kai su pirmu išsiskyriau?
gal aš kaip tik virš žmonių susigalvoto doros kelio, visas bendras homo sapiens taisykles pamynusi?
ex vyrus remiu...
svetimi vaikai dažnai būna. ir jiems, ir mano vaikams užtenka. net vyrams paskolinti. kur parašyta, kad reikia būti geram tik saviems?
kaip tik biblijoje rašoma: jei myli tik savus, esi ne gerensis už pagonį.
bet gi čia replikų susilaukti, net kad "ne pagal normas geras" esi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 01 vasario 2021 - 11:36
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 01, 08:35)
<p>Mane stebina ne tik kitu zmoniu asmeninio gyvenimo aptarinejimas, bet ir epitetu klijavimas, teisimas, nuosprendis, kad gyvena neteisingai. Toks poziuris is auksciau atsisedus. smile.gif <em></em>
</p>

jooo. Pvz. parašai, kad esi veganas, pagonis, Ir pypiec. Nėra ku dėtis teletabyne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 11:24)
ryto anekdotas, chacha biggrin.gif laimės biggrin.gif

tu nesijuok, zmogui tai laime biggrin.gif

O jei rimtai, tai laime labai subjektyvi, kas kam tragedija, kazkam laime ir atvirksciai.....Man aplamai tas susikoncentravimas i laime toks keistas, na gyveni ir laime, tai jausmas, emocija, o gyvenime visko buna, buna ir skausmo ir dziaugsmo, tas noras buti amzinai laimingu ten 100k daugiau net uz kitus, primena apsirukiusius arba palatuose be rankenu. net skiriasi dabar mzone,s nes va nebera laimes, dziaugsmo santykiuose doh.gif

Panasiai ir su vienisumu,kuris vis cia minimas "nevienisu". Tai vel tai tik busena, kaip zmogus pats jauciasi. Gali zmogsu komunoje draugiskai gyventi su 100 zmoniu ir vis tiek jaustis vienisas, ir gali vienas kalnuose medituoti ir jaustis pilnatveje. Nei zmogaus gyvenimas, nei supanti aplinka, niekas neapsprendzia, kaip jam jaustis zmogus pasirenka.

Man gera pamoka dave dar paauglysteje viena neigali jauna moteris, sako as renkuosi buti laiminga ir as esu laiminga, ji tada viena buvo, veliau sukure seima. O va buna ir seimoje ir prabangoje gyvenantys nelaimingi, vienisi ir t.t.

Dabar drauge skaito knyga Viktor Frankl Man's Search for Meaning, paskui pasiimsiu, turetu buti idomi. Kaip zmogus isliko zmogum konsentracijos stovykloje, kaip ieskojo gyvenimo prasmes.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 01, 10:05)
Kokiu teigiamu personazu mane? Ar cia mane kas parduos ar pirkti zada?
Manau esu kaip ir kiekviens zmogus su visokiomis savybemis. Ko gero kur kas labiau priestaringomis nei vidutinis zmogus...
Todel as tik tiems kurie gali suprasti platesne gama vertybiu...

Mes tik gilinames i tam tikrus bruozus... Uz jus dar slypi priezastis. Jos idomiausia

gerai surašei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 01, 09:13)
su tais, kurie tavim naudojosi is dalies, nebijojai...kodel?

jie nesinaudojo. tieisog jų padėtis kitokia buvo.
Atsakyti

Nu sorry, Given, komentara apie vyro selpima is manes gavai po ilgos savo parasytos paklodes apie tai kaip jauni vyrai jauciasi, kad pas moteris gyvena.

Ir visgi, nei as vadinau ka nors pasileidusia merga, nei rasiau "pamatys, kad neteisi buvo", kaip cia ne kurios. :)

Taigi, nereikia man pasakoti, kad as is aukstai teisiu kaip kiti gyvena. Neaiskinu, kas teisinga, kas ne. Nelinkiu, kad pamatytu, kad pasimokytu, kad po 10 m pakalbesim, mol " as teisi ir tu tai pamatysi". Man paciai jau n kartu prilinketa buvo, privemta, kad negalesiu vaiku susilaukti ir pan.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 01, 10:21)
Nors ala ir ne vyras, bet jei vyro role vaidini, tai reikia i ja isijausti profesionaliai

kodėl? jei imsime skalę nuo 1 iki 10, tai moteryje taip pat galima rasti vyriškų energijų. Gali būti net 8 vyriškos, tik dvi moteriškos. Ir nebūtinai ji atrodys kaip transvestitas. Tiesiog bus veržli, tvirta moteris, kurios nepaspardysi. O vyras gali būti jautrus, meniškas.
Kam tas stereotipinis įsijautimas?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 10:30)
Kam preparuoti nuostabu komplimenta.
Va tame visa tu ir esi.  mirksiukas.gif

Ateina, suprask visa pozityvi, kaip niekur nieko, ignoruoja savo chamiu darbelius ir dar dekoja. Na ko verta tu, kad tavo dorybes isvardintos bandant kita asmeni zeminti. Akcentuoju, bandant, nes chamui neduota zeminti.

O tu eilini karta moralini dugna pramusi.

kaip tu cambalai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 01, 09:35)

Dabar drauge skaito knyga Viktor Frankl Man's Search for Meaning, paskui pasiimsiu, turetu buti idomi. Kaip zmogus isliko zmogum konsentracijos stovykloje, kaip ieskojo gyvenimo prasmes.

skaičiau.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 01, 09:39)
<p>Nu sorry, Given, komentara apie vyro selpima is manes gavai po ilgos savo parasytos paklodes apie tai kaip jauni vyrai jauciasi, kad pas moteris gyvena.

ir?
ar buvo teisiamas tonas tame poste?
aš šnekėjau konkrečiai apie sūnaus draugo šeimą.
Mylimukė darašė, kad jos draugas turi butą, tai ok.
viską pateikiau per savo nesaugumo kontekstą. forume žodžiai iškraipomi, visi regi per davo trigerius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 01 vasario 2021 - 11:44
QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 11:27)
Gal susirpukink Given dorove, jos vaiku psichine busena. Ar ne perdaug TAvo demesio vienai mylimukei, kuri net neverta jo... O Given gi tokia gera tavo drauge, nera noro ja pasirupinti, i doros kelia isvesti.

Matai, Given cia praktiskai nesilanko, tai ja aptarineti uz akiu nesiruosiu. Ir su jos dorove ir su jos vaiku psichine busena viskas gerai. Su mylimuke daug bendraujam, ji labai manim rupinasi ir as ja, zinai toks abipusis stiprus rysys?

Tai kaip tu ne chame save laikai? bigsmile.gif

ai ir dar kam tuokeisi pirma karta, jei santuoka toks bevertis dalykas?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 01, 11:33)
yra jau išsamūs ilgamečiai, didžiulės apimties tyrimai, kad tai įgimta? nepasidalintum?

nutylejo kaip ir visa kita , as ir laukiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 10:49)
O as nesuprantu, kiek tau reikia parasyti kartu, kad suvoktum. TU NEI TAVO VYRAI NEIKAM NEIDOMUS IKI TOL, KOL TAVO PRIETELKA, NEPRADEDA SKAICIUOTI KITU MOTERU VYRUS.

Tos tavo paklodes kaip ir kodel tu bendrauji su vyrais, NEIDOMU. Nustok cia aiskinti, aiskink visa tai savo lutukei, kuri ir pradeda visa ta sarsala. TAVO ISTORIJA YRA KAMSTIS JOS GASLIEMS ZABTAMS UZKIMSTI.

Vaikų darželis. Na arba cirkas. Diskutuoja su vienu, o kiša kitą
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 09:33)
palojo vienas kitam, padarasino.

O aniem priesai vaidenasi  mirksiukas.gif

Moonte, matai. aš reaguoju į postus.
gi Idomucia mano moralei ir gyv būdui nepritaria.
vadina skęstančiu žmogumi.
bet aš atreaguoju į jo kai kurias mintis.
tikrai tau vaidenasi priešai.

o tu reaguoti į postus nebesugebi.

taigi, aš nepalojau. o tu niekuo ne kitokia, kai parašai: "žaviuosi jūsų mintimis, ačiū. buvo malonu jus paskaityti, ačiū." "pakėlėt nuotaiką, ačiū."
Atsakyti