QUOTE(Ašaka @ 2021 02 01, 01:31)
Kilo mintis, jog gal pilnatis. Pasižiūrėjau - akurat.
Cia va irgi visai nezeminantis komentaras, Asaka visikai nenorejo nieko pazeminti, tik va informavo apsviete visus, kokia yra menulio faze, ar ne Moonte?
O siaip, Asaka, jus taip labai veikia menulio fazes, kad tiek jom demesio skiriat?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 01, 08:35)
<p>Mane stebina ne tik kitu zmoniu asmeninio gyvenimo aptarinejimas, bet ir epitetu klijavimas, teisimas, nuosprendis, kad gyvena neteisingai. Toks poziuris is auksciau atsisedus.

<em></em>
</p>
Tu tipo taip nedarai?

jusu bendras bruozas viso teletabyno nesazingumas su savim net. Visi zmones turi vertybes, kas gerai, kas negerai, arba esi kazkokia tada meduza, visai nezinanti, kur plauki per gyvenima...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 01, 08:42)
Tu matai, neturi
popieriuko-jau paleistuvauji ir
abortuojiesi
Tavo vaikai augo be tėvo ir ją, gyvi, laimingi?
Papildyta:
Ir viskas dėl to, kad nuoskauda jaučiama dėl savo nenusisekusio gyvenimo.
kaip tai susije???
tai ko zenyjaisi, geda prisipazinti, kad durna buvai?
sakai del to jus taip bjauriai elgetes? uzjauciu tada, gal tvarkykites tuos gyvenimus?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 01, 10:21)
Nors ala ir ne vyras, bet jei vyro role vaidini, tai reikia i ja isijausti profesionaliai
Idomucia visi mes cia zemeje savas roles vaidinam, pagal kuna, vieta, tautybe, socialini statusa, bet is esmes tik zmones esam, vaikai daznai buna nuosirdziausi...svarbu manau , to vaiko savyje nepamirsti.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 01, 10:33)
Wow. Moontės language.
tikrai, tu ča atėjusi, vartodavai kitokius žodžius.
aš pasikartosiu. aš neteisiu mylimukės, kad ji vedasi vyrus. kad ir šimtą. tu trečiąsyk skaityk mano postus.
mano trigeriai visai kitokie, tavo kitokie - tu ir pasimauni ant jų.
reikia pradirbti su savim.
bet čia mano reikalai.
man tai is vis kvaila, kai diskusijos suprantamos, kaip teisimai kazkokie. Gi nagrinejam tik densius, santykius zmoniu, kaip ir kada susikuria darni, tvari seima, o ne kad ka pasmerkti , paniekinti, bet gal jos pacios taip viduje daro, jei taip supranta?
Nesugebeti priimti is gyvenimo, vyru dovanu, ju turtu tarkim gal cia is dalies puikybe, nemastei? Duoti gi visada lengviau gyvenime, jautiesi gerai, tu gali dalintis, o va priimti su kyla toks ego, o as o man nereikia ir t.t. gal aisku klystu, cia kiekveinas sau atrandam savuosius jausmus... Bet juk jei Dievas duoda per zmones, turi priimti

O vyrui duoti mylimai moteriai kazka yra laime. Tode, manau, priimti galima viska is vyro, paslaugas, pinigus , dovanas, bet tik su salyga, jei jis pats duoda, o ne moteris to praso. Bet dar momentas, pagaliau radai vyra, kuris vertas, garbingas, ir va su juo bijai sieti gyvenimo, o su tais, kurie tavim naudojosi is dalies, nebijojai...kodel?