Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(given444 @ 2021 02 01, 09:56)
o nekaltybė? kokia vertybė per se? jau apdiskutavom. ir nekalti, ir pirmi  vns kitam gali baigti vienas kito užmušimu.

Gyvenimas kartu iki mirties... Tai labai romantiska. Net kazkokia opera ar pjese sukurta... Othello ir Desdemona... "Ar jau pasimeldei?"

O kokiaa romantika, kai krusasi tai su vienu tai su kitu ir viesiems giliai vienodai?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 01, 10:00)
kaip iš viso galima kažką "matyti" forume?
žmogų/nicką pamatai, kiek jis pats leidžia save pamatyti.

vat ir tave spėjo kai kas teigiamu/neutraliu personažu padaryti, atmetę pasisakymus apie neapykantą ex ir dukrai.
o tu nesugebi, hmmm.

Kokiu teigiamu personazu mane? Ar cia mane kas parduos ar pirkti zada?
Manau esu kaip ir kiekviens zmogus su visokiomis savybemis. Ko gero kur kas labiau priestaringomis nei vidutinis zmogus...
Todel as tik tiems kurie gali suprasti platesne gama vertybiu...

Mes tik gilinames i tam tikrus bruozus... Uz jus dar slypi priezastis. Jos idomiausia
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 01 30, 12:27)
Given

1.O kaip alimentai?

2. Kai exui davinėjai pinigus (pasakojai, kad tai nebuvo vienkartinks atvejis - tu jį,

3. ar kažkurį ten kitą vyrą, iškėlei iš pelenų), tai reik manyt išlaikymą VAIKAMS matei kaip savo ausis?

4. Vadinasi jis ne tik pas tave "pasikolino" kelias dešimtis, bet ir SAVO vaikus apvogė. Tu tikra vyrų mūza piniginės pavidalu smile.gif

1. alimentai mokami, tik sumažinti. nes mano šliubiniam vyrui krizė.

2. nebuvo "davinėjau pinigus". duodavau, ta prasme, kad duodavau, na, ir būdavo atiduodama atgal, kad ir per vargą.
3. iš pelenų iškeltas buvo mano meilė - iki galo neišsiskyręs vyras. čia jau kita istorija.
4. jokių apvogimų neįvyko. Dievas matyt visad laimindavo. visad be vyrų finansiškai gyvendavau geriau. net ir dabar, šliūbinio vyro butas pavasarį sudegė iki pagrindų, vaikas (vyresnėlis) sako, mama, tėtis niekaip neatsitiesia, depresija, mes gi turim pinigų, padarom jam to vieno kamabrio remontą, negi mums gaila sienas jam išdažyti, vns du....

QUOTE(Monteverte @ 2021 01 30, 12:35)
tu, Moonte, tu net negulėjusi kaip sakoma prie given šiltumo ir fainumo.

mmmmm wub.gif ačiū už komplimentą wub.gif M
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 01 vasario 2021 - 10:12
QUOTE(given444 @ 2021 02 01, 10:12)
net ir dabar, šliūbinio vyro butas pavasarį sudegė iki pagrindų, vaikas (vyresnėlis) sako, mama, tėtis niekaip neatsitiesia, depresija, mes gi turim pinigų, padarom jam to vieno kamabrio remontą, negi mums gaila sienas jam išdažyti, vns du....

Kazkoks kosmaras. As tikrai nusizudyciau, jei i mane taip ziuretu exe ir ex vaikai.

Nors ala ir ne vyras, bet jei vyro role vaidini, tai reikia i ja isijausti profesionaliai
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 01, 06:35)
<p>Mane stebina ne tik kitu zmoniu asmeninio gyvenimo aptarinejimas, bet ir epitetu klijavimas, teisimas, nuosprendis, kad gyvena neteisingai. Toks poziuris is auksciau atsisedus. smile.gif

pritariu Idomučiai. jūs pačios kitus irgi teisiat ir vertinat.
vos parašydavau apie savo vyrus ir santykius su ex - prasidėdavo.
šelpi - negerai.
pas našlio vaikus braunies - oi, oi.
imi pinigus kvacinėj iš vyro - kaip žeeema.
su vedusiu (ant popieriaus) - kaip tu galėjai.
vaiką tavo jis saugo - kaip tu gali, jo biologiniam širdį skauda.
ir tt. ir tt.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 01, 11:12)
mmmmm  wub.gif ačiū už komplimentą  wub.gif M

Kam preparuoti nuostabu komplimenta.
Va tame visa tu ir esi. mirksiukas.gif

Ateina, suprask visa pozityvi, kaip niekur nieko, ignoruoja savo chamiu darbelius ir dar dekoja. Na ko verta tu, kad tavo dorybes isvardintos bandant kita asmeni zeminti. Akcentuoju, bandant, nes chamui neduota zeminti.

O tu eilini karta moralini dugna pramusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2021 - 10:33
QUOTE(given444 @ 2021 02 01, 10:26)

Is kitos puses.

Apie toki gyvenima svajojai kai buvai jauna, kai pirma karta tekejai?

Manau ne.

O mano tuometines svajones kur kas artimesnes realybei, kaip ir MB. Tai nesigauna savaime... Tokius dalykus reikia vertinti ir del ju pasistengitt.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 01, 11:26)
pritariu Idomučiai. jūs pačios kitus irgi teisiat ir vertinat.
šelpi - negerai.
pas našlio vaikus braunies  - oi, oi.
imi pinigus kvacinėj iš vyro - kaip žeeema.
su vedusiu (ant popieriaus) - kaip tu galėjai.
vaiką tavo jis saugo - kaip tu gali, jo biologiniam širdį skauda.
ir tt. ir tt.

Melage. Nei Mylimuke, nei Montekista, juo labiau Is Sviesos, Kristina, Litiseja, Asaka, Pastininke ir t.t. GAlu gale as Moonte, NIEKADA TO NEDARIAU IR NEDDARYSIU.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 01 30, 12:35)

Tfu.

Wow. Moontės language.
tikrai, tu ča atėjusi, vartodavai kitokius žodžius.

aš pasikartosiu. aš neteisiu mylimukės, kad ji vedasi vyrus. kad ir šimtą. tu trečiąsyk skaityk mano postus.
mano trigeriai visai kitokie, tavo kitokie - tu ir pasimauni ant jų.
mano trigeriai yra - kito žmogaus erdvė ir turtas.
man kaip tik ir reikia pasimokyti iš vyrų.
aš klausiau, ką jaučia vyras, būtent jis, ir daviau pavyzdį su mano vaiko draugo šeima, kur ant mamos buto irgi sėdi jaunuolis.
ką jaučia vyras, jei jam ok, kitkuo prisideda, butą savo turi, tai liux.
vyras gi gali visą buitį taisyti, remontuoti, o aš ką - man netinka tas "moteris prisideda savo jaukumu". netinka, ir tiek. čia mano weak point.
čia mano trigeriai, weak spot toks.
db pirmąsyk sutikau žmogų, kuris ir mašinas turi, ir ne vieną, ir namą didžiausią - nu negaliu pas jį šiaip ateiti, ir tiek.
jis visko turi, jam nieko nereik.

reikia pradirbti su savim.
bet čia mano reikalai.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 01, 11:33)
Wow. Moontės language.

Vel meluoji. Ne mano, as rasau POFIG.
Mazmoziai, bet velgi parodo esme.

Pasirodo tu esi labiau artima, savo chamiu sutvei, nei galvojau.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 01, 11:33)
aš pasikartosiu. aš neteisiu mylimukės, kad ji vedasi vyrus. kad ir šimtą. tu trečiąsyk skaityk mano postus.
mano trigeriai yra - kito žmogaus erdvė ir turtas.
man kaip tik ir reikia pasimokyti iš vyrų.
aš klausiau, ką jaučia vyras, būtent jis, ir daviau pavyzdį su mano vaiko draugo šeima, kur ant mamos buto irgi sėdi jaunuolis.
ką jaučia vyras, jei jam ok, kitkuo prisideda, butą savo turi, tai liux.
vyras gi gali visą buitį taisyti, remontuoti, o aš ką - man netinka tas "moteris prisideda savo jaukumu". netinka, ir tiek. čia mano weak point.
čia mano trigeriai, weak spot toks.
db pirmąsyk sutikau žmogų, kuris ir mašinas turi, ir ne vieną, ir namą didžiausią -  nu negaliu pas jį šiaip ateiti, ir tiek.
jis visko turi, jam  nieko nereik.

bet čia  mano reikalai.

Lutukes, nes ji rupinasi pasileidusiu moteru vaikais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2021 - 10:40
QUOTE(Moonte @ 2021 02 01, 08:32)
Melage. Nei Mylimuke, nei Montekista, juo labiau Is Sviesos, Kristina, Litiseja, Asaka, Pastininke ir t.t. GAlu gale as Moonte, NIEKADA TO NEDARIAU IR NEDDARYSIU.

Montekristos ir buvo komentaras, kaip aš pinigus imu iš vyro, su kuriuo negyvenu.
mylimukės, iš šviesos: šelpiu vyrus....

o tavo tūžmasties, tikrai M, nesuprantu.
kažkada 10m atgal mes normaliai diskutavom, nes radom bendrų temų. gal klystu, bet tau nepatiko nuo tada, kai mūsų požiūris į mitybą/gyvūnų kančias pradėjo nesutapti, ir todėl, kad L man draugė iš real life.
ir kad neaukštinu tų narių, kurias aukštini tu.
labai personal-orienties pasidarei.

bet tu tikrai nebereaguoju vien į postus, gaila. na, negi mano postuose nėra nieko, ar L nėra nieko, kas tau patiktų, keista. Idomučios? Montevertes?

man keista būdavo, nes niekad nesikišau į Cambalo ir tavo privat life. nekomentavau camablos sūnaus, motinos, tavo sūnaus, ligos istorijų.
o pati pasidalijusi postais, gaudavau peilių kaip reikalas atgal už savo sujauktą asmeninį gyvenimą. ne iš tavo, bet kitų tavo narių, kurias tu švelniomis, garbingomis vadini.
ašturiu teisę kad ir sarkastiškai, ar bet kaip šaržuotai rašyti apie savo gyvenimą, bet kodėl turi komentuoti aršiai tos, kurios teigia, kad neteisia kitų, kad tik davatka L teisia kitus?
Šviesos komentaras "moterys, kurios bendrauja su veduSIAIS" - yra apie mane.

p.s. kažkas pasakė, jog C geria, tai vieną syk kreipiausi, ar C, tu girta tokius postus rašinėji. viskas. taškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 01 vasario 2021 - 10:43
QUOTE(given444 @ 2021 02 01, 11:41)
Montekristos ir buvo komentaras, kaip aš pingus imu iš vyro, su kuriuo negyvenu.
mylimukės, iš šviesos: šelpiu vyrus....
o tavo tūžmasties, tikrai M, nesuprantu.
kažkada 10m atgal mes normaliai diskutavom, nes radom bendrų temų. gal klystu, bet tau nepatiko nuo tada, kai mūsų požiūris į mitybą/gyvūnų kančias pradėjo nesutapti, ir todėl, kad L man draugė iš real life.
ir kad neaukštinu tų narių, kurias aukštini tu.
labai personal-orienties pasidarei.

bet tu tikrai nebereaguoju vien į postus, gaila. na, negi mano postuose nėra nieko, ar L nėra nieko, kas tau patiktų, keista. Idomučios? Montevertes?
man keista būdavo, nes niekad nesikišau į Cambalo ir tavo privat life. nekomentavau camablos sūnaus, motinos, tavo sūnaus, ligos istorijų.
o pati pasidalijusi postais, gaudavau peilių kaip reikalas atgal už savo sujauktą asmeninį gyvenimą. ne iš tavo, bet kitų tavo narių, kurias tu švelniomis, garbingomis vadini.
ašturiu teisę kad ir sarkastiškai, ar bet kaip šaržuotai rašyti apie savo gyvenimą, bet kodėl turi komentuoti aršiai tos, kurios teigia, kad neteisia kitų, kad tik davatka L teisia kitus?
Šviesos komentaras "moterys, kurios bendrauja su veduSIAIS" - yra apie mane.

p.s. kažkas pasakė, jog C geria, tai vieną syk kreipiausi, ar C, tu girta tokius postus rašinėji. viskas. taškas.

O as nesuprantu, kiek tau reikia parasyti kartu, kad suvoktum. TU NEI TAVO VYRAI NEIKAM NEIDOMUS IKI TOL, KOL TAVO PRIETELKA, NEPRADEDA SKAICIUOTI KITU MOTERU VYRUS.

Tos tavo paklodes kaip ir kodel tu bendrauji su vyrais, NEIDOMU. Nustok cia aiskinti, aiskink visa tai savo lutukei, kuri ir pradeda visa ta sarsala. TAVO ISTORIJA YRA KAMSTIS JOS GASLIEMS ZABTAMS UZKIMSTI.

KIta posto dali net neskaiciau. As jau is taves nieko nesitikiu, NIEKO. Viskas. Slykstu, kai meluoji ir man primeti, na bet tai tavo ir tavo globojamos degradu sutves arkliukas. Pirmyn.

Man ne perseniausiai gera buvo ir MOnteverte, gera patarima dave, ir uz tai as jai dekinga, bet tai nereiskia kad as toleruosiu jos chamizma, kitais atzivligiais. Kaip tu atlapus plesai, vien todel kad su Lutuke susitikusi buvai. As ne tu, as skiriu pustonius. Lygiai taip pat, man gera buvo ir cambala, as to neuzmirsiu. Manaji vertinima visai neitakoja nei MOntevertes, nei cambalos chamiskumas. Zmones yra ne vien blogi. O tu, neuri jokiu principu, skatini zmones degraduoti. Pirmyn.

Cambalai VIESAI RASIAU KAD ELGIASI CHAMISKAI. Tu to negali, itariu todel, kad tau patinka ka daro tavo globojamuju sutve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2021 - 11:03
QUOTE(Ašaka @ 2021 02 01, 01:31)
Kilo mintis, jog gal pilnatis. Pasižiūrėjau - akurat.

Cia va irgi visai nezeminantis komentaras, Asaka visikai nenorejo nieko pazeminti, tik va informavo apsviete visus, kokia yra menulio faze, ar ne Moonte? biggrin.gif
O siaip, Asaka, jus taip labai veikia menulio fazes, kad tiek jom demesio skiriat?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 01, 08:35)
<p>Mane stebina ne tik kitu zmoniu asmeninio gyvenimo aptarinejimas, bet ir epitetu klijavimas, teisimas, nuosprendis, kad gyvena neteisingai. Toks poziuris is auksciau atsisedus. smile.gif <em></em>
</p>

Tu tipo taip nedarai? lotuliukas.gif jusu bendras bruozas viso teletabyno nesazingumas su savim net. Visi zmones turi vertybes, kas gerai, kas negerai, arba esi kazkokia tada meduza, visai nezinanti, kur plauki per gyvenima...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 01, 08:42)
Tu matai, neturi popieriuko-jau paleistuvauji ir abortuojiesi biggrin.gif
Tavo vaikai augo be tėvo ir ją, gyvi, laimingi?
Papildyta:
Ir viskas dėl to, kad nuoskauda jaučiama dėl savo nenusisekusio gyvenimo.

kaip tai susije??? blink.gif

tai ko zenyjaisi, geda prisipazinti, kad durna buvai?

sakai del to jus taip bjauriai elgetes? uzjauciu tada, gal tvarkykites tuos gyvenimus? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 01, 10:21)
Nors ala ir ne vyras, bet jei vyro role vaidini, tai reikia i ja isijausti profesionaliai

biggrin.gif
Idomucia visi mes cia zemeje savas roles vaidinam, pagal kuna, vieta, tautybe, socialini statusa, bet is esmes tik zmones esam, vaikai daznai buna nuosirdziausi...svarbu manau , to vaiko savyje nepamirsti.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 01, 10:33)
Wow. Moontės language.
bet čia  mano reikalai.

man tai is vis kvaila, kai diskusijos suprantamos, kaip teisimai kazkokie. Gi nagrinejam tik densius, santykius zmoniu, kaip ir kada susikuria darni, tvari seima, o ne kad ka pasmerkti , paniekinti, bet gal jos pacios taip viduje daro, jei taip supranta?

Nesugebeti priimti is gyvenimo, vyru dovanu, ju turtu tarkim gal cia is dalies puikybe, nemastei? Duoti gi visada lengviau gyvenime, jautiesi gerai, tu gali dalintis, o va priimti su kyla toks ego, o as o man nereikia ir t.t. gal aisku klystu, cia kiekveinas sau atrandam savuosius jausmus... Bet juk jei Dievas duoda per zmones, turi priimti biggrin.gif O vyrui duoti mylimai moteriai kazka yra laime. Tode, manau, priimti galima viska is vyro, paslaugas, pinigus , dovanas, bet tik su salyga, jei jis pats duoda, o ne moteris to praso. Bet dar momentas, pagaliau radai vyra, kuris vertas, garbingas, ir va su juo bijai sieti gyvenimo, o su tais, kurie tavim naudojosi is dalies, nebijojai...kodel?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 vasario 2021 - 11:21