Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Ašaka @ 2021 01 30, 23:18)
Seniai nebe, nors dabartine savo profesija esu visai patenkinta. Sovietmečio pabaigoje Enciklopedijų redakcijai buvau išvertusi (per ~4 metus) krikščionybės simbolių mene enciklopediją, kuri, atėjus nepriklausomybei, taip ir nebuvo išleista, dar keletą su religijomis kažkiek susijusių darbų tuomečiam Dailės institutui.

Bet Jūsų akivaizdi filologinė erudicija kaip ant delno wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 01 30, 22:52)
Cia tau tik atrodo, tiap liap ir gatava. Tai didelis kurybinis darbas, praeities meistram budinga palikti ainiams uzsifruotus "laiskelius". Ir tu dabar nori man pasakyti, kad va kazkoks ten zmogelis is gatves, gali siaip, ziuredamas i paveiksla suprasti visa jo esme?

O ko norėt iš žmogaus, kuriam atrodo, kad filologija tik "knygų atpasakojimas"? biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Paglavojau, kaip ir kur reikia gyventi, kad savo rastelius, pirkiniu sarasus vadinti rankrasciais blink.gif
Isivaizduoju tokiose seimose bendraujama kazkaip taip... brangus sutuoktini, ar negaletumet paimti mano rankrasti nuo mano darbo stalo ir ivykdyti jame numatytuosius veiksmus, isigyti musu fizinei egzistencijai reikalinguosius produktus, sirdingai , be galo dekinga, jusu sutuoktine ....
Nepykit uz klaidas, cia tik būrė raso, zinot, kur man iki tokios sviesuomenes... unsure.gif

Susimasciau, kiek man dar toli iki tokiu issidirbinejimo skrydziu...Kai kalbama apie senasias religijas, dievus, ir senoves istorinius iv rasytinius saltinius, paimti zodi rankrastis ir rasti pacia tolimiausia sio zodzio reiksme nuo diskusijos ir va sitaip isvartyti....tiesiog vow, mano aplodismentai....o teletabynui kiek palaimos, kaip matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 01 30, 20:51)
Mane tikrai labai nustebino pastarųjų dienų diskusija ir kabinėjimasis prie Mylimukės. Parsivedė draugą namo. SEUbas.*** Lietuvoje beveik trečcdalis vaikų gimsta ne santuokoje, pusę susituokusių porų išsiskiria, o SM davatkos nusprendė paplakti moterį, kad susirado partnerį ir kartu apsigyveno. Turėjo gal pati kraustytis su savo vaiku, ar ne? Aj, palaukit, gi būtų tada irgi neįtikusi.
Gal apsidairykite, eikite savo kaimynų, draugų, šeimos narių, kolegų auklėti, knisti jiems proto, kad *susimetę gyvenę. Aplink jus tokių dešimtys ir šimtai. Dargi, jaunuolių moralę rūpinasi moterys, kurios pačios su vedusiais vyrais santykius mezgė. Nu pablūdot gal, ar ką.

* priezastis,
*** pasekme
va butent del to ir kabu tomis temomis, kad gal kazkas ussimastys, gal nors kelios seimos neisirs, gal nors kazkas sukurs gerus santykius...
Priezastis to zmoniu nemokejimas kurti santykius, kurti seima, viskas daroma isvirksciai ir gaunasi isvirksiai, na kai kai kaim kaip aklai vistelei pasiseka...

Mylimuke buvo pasirinkta tik kaip pvz ir del to, kad nuolat soka i akis su ivairiom nesamonem, kaip tuo tarpu daro klaida po klaidos ir nesusigaudo net, kas yra seima, kas yra sutuoktinis, i rvel lipa ant to pacio greblio
Jei visi daro nesamones, ar blogus dalykus, tie dalykai tampa geri.... ne netampa, galit cia visos choru giedoti giesmes mylimukei , bet tik ji pati su savo patirtim isitikins teisi buvo ar neteisi...
Labiausiai patiko Moontes noras i marcias mylimukes. Pagalvojau, bet visgi sazininga butu, kai mokino sunu tokios keistos doroves, kad i namus tik parvesti galima suzadetine, i ka rimtai ziuri, o kas uz namu tai jau tevai nenori zinoti.... unsure.gif Na tai pasivalkiojiusi mergiote visai logiska marti tokiem uosviam...
ir ne Moonte, ne esme, kad cambala chame, visos mes cia tokios, ne del to reikia ja smergti ar palaikyti....esme, kad ji kliedejo, kad ji smeize gyvus ir mirusius, o tu ir toliau tuos smeiztus tampai. Svarbiausia yra, ne kaip tu pasaki kazka, o ka tu sakai, turinys svarbu, ties aglaima ir grubei sakyti, o melas ir grazus, bus slykstus, bet as suprantu pas tave kitos vertybes...Bet visai nejauti jokios nei menkiausio atsakomybes del to, kad akivaizdziai matesi, jog cambalai blogeja keli metai jau...o tu ja skatinai ir palaikei ir dabar toliau palaikai..... unsure.gif as gi jai seniai sakiau, eik pas gydytojus, va jei juus vsias teletabynas taip butu pasakes gal butu moteris nuejusi jau seniai.

Kas dar ...Pastininke , o kaip jus reaguotumet, jei jusu vaikai tapto uoliais krikscionimis? ir pradetu jum aiskinti, ka dgyvenimsa homoseksualiuose santykuose yra nuodeme, kad abortas yra zmogaus nuzudymas, kaip butu su jusu tolerancija? biggrin.gif
beja as itk pacitavau termino mazochizmas reiksme, ji jum, manau, tikrai zinoma. mirksiukas.gif

Bet manau zmonem, kurie gyvena va taip bele kaip, jie neturi jegu buti saziningais, net pries save ir gina va tokius gyvenimo budus, nes patys taip daro.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 sausio 2021 - 20:18
Net pykina, kai Lutukė vaidina santuokos guru. Tavo santuoka - tragedija, 100 metų tsu iki Mylimukės laimės.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 01 31, 20:35)
Net pykina, kai Lutukė vaidina santuokos guru. Tavo santuoka - tragedija, 100 metų tsu iki Mylimukės laimės.

Man taip neatrodo...
Aisku jei jus abi su mylimuke apsirukytumet kazkuo stipresniu, tai aisku jusu laime butu sunkiai suvokiama
Atsakyti

Kuo maziau komentuoti ir atsakineti i Lutukes komentarus apie Mulimukes gyvenima. Nieko jai vistiek neirodysim, o pasijutusi užkalbinta tik ilgiau ir smulkiau nagrinės. :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 01 31, 20:35)

kokia dar guru ka cia nusisneki, ar reiki a buti astronomijos guru, kad zinoti, kad zeme sukasi aplink saule? elementariu dalyku jus net nebepaisot. As galeciau is vis nebuti santokoje, kad tai zinoti, tai niekaip nesusije...
tai ko tu tuokeisi, jei manai, kad santuoka nereikalinga?

Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 01 31, 20:52)
Kuo maziau komentuoti ir atsakineti i Lutukes komentarus apie Mulimukes gyvenima. Nieko jai vistiek neirodysim, o pasijutusi užkalbinta tik ilgiau ir smulkiau nagrinės. smile.gif 

lotuliukas.gif o tau vienai uz save komentuoti neina? diskutuoti, bendrauti taip kaip tu nori, neaiskinant kitom neiseina? drasiau bandoj? Cia ka turi jos dabar visos taves klausytis, esi teletabyno vierchas koks?? biggrin.gif
dieve tokia jauna mergina, o tiek susireiksminusi ir svabriausia tokia buka, nepaisant visu svao moksliniu laipsniu, kuriais taip baisiai didziuojiesi... doh.gif

Beja, jus ir uzbangavot cia su ta mylimukes tema, as tik pasakiau kaip yra, ir mano nuomone nepasikeis, o kaip bus tai tik laikas parodys, o ka jus bandot irodyti tai as nezinau biggrin.gif nera ten ka nagrineti is vis.
Atsakyti
Kokia kvaiša reikia būti, kad manytum, jog šeima tai popieriukas???
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 31, 19:21)
Susimasciau, kiek man dar toli iki tokiu issidirbinejimo skrydziu...Kai kalbama apie senasias religijas, dievus, ir senoves istorinius iv rasytinius saltinius, paimti zodi rankrastis ir rasti pacia tolimiausia sio zodzio reiksme nuo diskusijos ir va sitaip isvartyti....tiesiog vow, mano aplodismentai....o teletabynui kiek palaimos, kaip matau  biggrin.gif

O kas čia diskutavo apie senąsias religijas? Gi reaguojama (jau ar ne trejus metus) į nekorektiškai vartojamus terminus mirksiukas.gif Jau supratau, kad Montevertei tai visiškai tamsus miškas. Bet ir Jums? Kas yra Jums rankraštis?

Kažkaip visad maniau, kad bet kartą gyvenime rankraštyne esat buvus ir žinot, kokie tekstai ten gali būti saugomi. Taip, ir produktų sąrašai mirksiukas.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 31, 20:06)
Kas dar ...Pastininke , o kaip jus reaguotumet, jei jusu vaikai tapto uoliais krikscionimis? ir pradetu jum aiskinti, ka dgyvenimsa homoseksualiuose santykuose yra nuodeme, kad abortas yra zmogaus nuzudymas, kaip butu su jusu tolerancija? biggrin.gif
beja as itk pacitavau termino mazochizmas reiksme, ji jum, manau, tikrai zinoma. mirksiukas.gif

Jei atidžiai skaitėt postą, turėjot suprast, kad problema "ne kaip sureaguotumėt?", o ar apskritai būtų į ką reaguoti: Jums tiesiog nepasipasakotų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 31 sausio 2021 - 21:44
QUOTE(paštininkė @ 2021 01 31, 21:39)
O kas čia diskutavo apie senąsias religijas? Gi reaguojama (jau ar ne trejus metus) į nekorektiškai vartojamus terminus mirksiukas.gif Jau supratau, kad Montevertei tai visiškai tamsus miškas. Bet ir Jums? Kas yra Jums rankraštis?

Kažkaip visad maniau, kad bet kartą gyvenime rankraštyne esat buvus ir žinot, kokie tekstai ten gali būti saugomi. Taip, ir produktų sąrašai mirksiukas.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Jei atidžiai skaitėt postą, turėjot suprast, kad problema "ne kaip sureaguotumėt?", o ar apskritai būtų į ką reaguoti: Jums tiesiog nepasipasakotų mirksiukas.gif

Vis tiek nesupratot ant kiek nusisnekejot? Na taip formaliai jus teisi, tik esme tame kad ispreperavot teksta, kaip Moonte sako ir isemet zodi visai is konteksto....

Monteverte su cambala kalbejo, kai isikiso ne i tema Asaka su savo apsvietimais ir bandymais pazeminti Monteverte, kol galu gale pati susimete tai yra tai nera metrasciuose visi tie dalykai, kai jau pabaksnojom nosi jos i faktus biggrin.gif Tai jei net nezinot, kas apie ka kur diskutavo, kokiam kontekste buvo vartojami zodziai, tai kam is vis kistis???
rankrastis gali buti daug kas teoriskai, realiai, snekamoje kalboje si zodi vartoja rasytojai ir pan, buityje paprasti zmones nevartoja tokiu zodziu, tie zinot paprasti mirtingieji, kuriu jus jauciu gyevnime nesutinkat biggrin.gif . O kai diskutuojama apie religjijas ir ju tyrinejimus rankrasciai bus senoves iv rasytiniai saltiniai, ar ne? tai va apie tuos ir buvo kalba. ir terminai buvo labai korektiskai vartojami, kas norejo surpato, o jusu eilinis noras pazeminti kita, nepavyko, atordot apgailetinai, bandydamos kisti savo zinias visai ne vietoje.

As nesneku apie tai, ka jus man paraset, as jum uzdaviau visai kita klausima, teoriska. O kaip yra su mano vaikais, jau jus nesijaudinkit as zinau, jum nebutina zinoti.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 01 31, 21:27)
Kokia kvaiša reikia būti, kad manytum, jog šeima tai popieriukas???

ir kas taip kvailai mano? tu? blink.gif siaip seima ir santuoka yra visai skirtingos reiksmes zodziai, tau vis ziuriu terminai maisosi, pasiklausk konsultaicjos pas pastininke ji tau pades 4u.gif

tai ko zenyjaisi, kas tau yra santuoka? bigsmile.gif

Moonte ko tu zenyjaisi pirma karta? toks idiotiskas beprasmis veiksmas, na kam? buvai jauna ir kaila?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 sausio 2021 - 22:24
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 31, 23:23)
Vis tiek nesupratot ant kiek nusisnekejot? Na taip formaliai jus teisi, tik esme tame kad ispreperavot teksta, kaip Moonte sako ir isemet zodi visai is konteksto....

Kas cia per zodis, man brukamas? As tokio termino net nepazistu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 31, 21:06)
* priezastis,
*** pasekme
va butent del to ir kabu tomis temomis, kad gal kazkas ussimastys, gal nors kelios seimos neisirs, gal nors kazkas sukurs gerus santykius...
Priezastis to zmoniu nemokejimas kurti santykius, kurti seima, viskas daroma isvirksciai ir gaunasi isvirksiai, na kai kai kaim kaip aklai vistelei pasiseka...

Mylimuke buvo pasirinkta tik kaip pvz ir del to, kad nuolat soka i akis su ivairiom nesamonem, kaip tuo tarpu daro klaida po klaidos ir nesusigaudo net, kas yra seima, kas yra sutuoktinis, i rvel lipa ant to pacio greblio
Jei visi daro nesamones, ar blogus dalykus, tie dalykai tampa geri.... ne netampa, galit cia visos choru giedoti giesmes mylimukei , bet tik ji pati su savo patirtim isitikins teisi buvo ar neteisi...
Labiausiai patiko Moontes noras i marcias mylimukes. Pagalvojau, bet visgi sazininga butu, kai mokino sunu tokios keistos doroves, kad i namus tik parvesti galima suzadetine, i ka rimtai ziuri, o kas uz namu  tai jau tevai nenori zinoti.... unsure.gif Na tai pasivalkiojiusi mergiote visai logiska marti tokiem uosviam...
ir ne Moonte, ne esme, kad cambala chame, visos mes cia tokios, ne del to reikia ja smergti ar palaikyti....esme, kad ji kliedejo, kad ji smeize gyvus ir mirusius, o tu ir toliau tuos smeiztus tampai. Svarbiausia yra, ne kaip tu pasaki kazka, o ka tu sakai, turinys svarbu, ties aglaima ir grubei sakyti, o melas ir grazus, bus slykstus, bet as suprantu pas tave kitos vertybes...Bet visai nejauti jokios nei menkiausio atsakomybes del to, kad akivaizdziai matesi, jog cambalai blogeja keli metai jau...o tu ja skatinai ir palaikei ir dabar toliau palaikai..... unsure.gif as gi jai seniai sakiau, eik pas gydytojus, va jei juus vsias teletabynas taip butu pasakes gal butu moteris nuejusi jau seniai.

Bet manau zmonem, kurie gyvena va taip bele kaip, jie neturi jegu buti saziningais, net pries save ir gina va tokius gyvenimo budus, nes patys taip daro.... unsure.gif

Galvoji, kad as su tavimi diskutuosiu, neva bendrausiu, paneiginesiu...

Ne. As ne tu, man vaikai SVENTA, net tavo mirksiukas.gif

O tu rasyk, raskyk, idant kad kiti matytu tave visam grazume. Kad zmones suprastu kas yra chamiskumas.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 31, 23:26)

Moonte ko tu zenyjaisi pirma karta? toks idiotiskas beprasmis veiksmas, na kam? buvai jauna ir kaila?

O kas tu cia tokia esi, kad as sutavimi normaliai bendrauciau?
Prirasiusi man sudo, manai galinti uzdavineti asmeninius klausimus ir gauti i juos atsakymus...
Pasvajok ir praeis.
Atsakyti