QUOTE(Monteverte @ 2021 01 30, 23:32)
mažiau interpretuok reikia tada, o realybėje žiūrėti kas atitinka. Juk rašiau.
O iš kur tu žinai kas kokius mokslus krimto, jei žmogus tau nepasakė?
aha, visi kiti šarlatanai, tik tu viena teisingai žinai.
žiūrint kokie piešiniai
is to ka tu rasai ir kaip rasai. Man interpretuoti nereikia.
Pirma, net prasoma tu bijai pasidalinti saltiniu, apie kuri cia putojiesi.
Antra, tu vel del kazkoios ten fobijos, bijai parsyti savo specialybe.
Trecia, as puikiai suvokiu ka reiskia tyriamasis darbas. Jau akrta pasakojau i biblija pradejau gilintis tik tam kad suvokciau bandytiniu paveikslu turini, to nepakako, as privalejau studijuoti regiono istorija, kur anuomet gyveno kurejas, kad suvokciau kodel vienam ar kitam paveiksle pavaizduota viena ar kita scena...
Cia tau tik atrodo, tiap liap ir gatava. Tai didelis kurybinis darbas, praeities meistram budinga palikti ainiams uzsifruotus "laiskelius". Ir tu dabar nori man pasakyti, kad va kazkoks ten zmogelis is gatves, gali siaip, ziuredamas i paveiksla suprasti visa jo esme?
Analogiskai ir zodiniais kuriniais. Tam kad suprasti esme, pradines mokyklos neuztenka.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 30, 23:41)
prieštaravimas turi būti pagrįstas, pamokantis kažko, ko žmogus tikrai nežino, o ne iškraipantis esmę.
Čia tas pats, kas aš tau į tavo šį komentarą pasakyčiau, o ar žinai kam pirštinės skirtos? Ką tu iš viso išmanai apie pirštines? ar tu bent žinai jų paskirtį?
Va, puikiausia analogija jūsų "diskusijoms"
Čia tas pats, kas aš tau į tavo šį komentarą pasakyčiau, o ar žinai kam pirštinės skirtos? Ką tu iš viso išmanai apie pirštines? ar tu bent žinai jų paskirtį?

Va, puikiausia analogija jūsų "diskusijoms"

Pabandziau.
As pass...
Eilini karta pervertinau zmogu.