Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2021 01 30, 23:32)

mažiau interpretuok reikia tada, o realybėje žiūrėti kas atitinka. Juk rašiau.
O iš kur tu žinai kas kokius mokslus krimto, jei žmogus tau nepasakė?

aha, visi kiti šarlatanai, tik tu viena teisingai žinai.

žiūrint kokie piešiniai

is to ka tu rasai ir kaip rasai. Man interpretuoti nereikia.

Pirma, net prasoma tu bijai pasidalinti saltiniu, apie kuri cia putojiesi.
Antra, tu vel del kazkoios ten fobijos, bijai parsyti savo specialybe.
Trecia, as puikiai suvokiu ka reiskia tyriamasis darbas. Jau akrta pasakojau i biblija pradejau gilintis tik tam kad suvokciau bandytiniu paveikslu turini, to nepakako, as privalejau studijuoti regiono istorija, kur anuomet gyveno kurejas, kad suvokciau kodel vienam ar kitam paveiksle pavaizduota viena ar kita scena...

Cia tau tik atrodo, tiap liap ir gatava. Tai didelis kurybinis darbas, praeities meistram budinga palikti ainiams uzsifruotus "laiskelius". Ir tu dabar nori man pasakyti, kad va kazkoks ten zmogelis is gatves, gali siaip, ziuredamas i paveiksla suprasti visa jo esme?

Analogiskai ir zodiniais kuriniais. Tam kad suprasti esme, pradines mokyklos neuztenka.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 30, 23:41)
prieštaravimas turi būti pagrįstas, pamokantis kažko, ko žmogus tikrai nežino, o ne iškraipantis esmę.

Čia tas pats, kas aš tau į tavo šį komentarą pasakyčiau, o ar žinai kam pirštinės skirtos? Ką tu iš viso išmanai apie pirštines? ar tu bent žinai jų paskirtį? biggrin.gif

Va, puikiausia analogija jūsų "diskusijoms" smile.gif

Pabandziau.
As pass...

Eilini karta pervertinau zmogu.
Atsakyti
Nesieskit... geriau skirkit demesio kas yra grazu

Is Prancuzu Eurovizijos patiko tik sita. Tikrai nieko pziurekit...

oficiali versija
https://www.youtube....h?v=D2Op-Ie6SXU
pasirodymas
https://www.youtube....h?v=8U-hNjxblvA
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 01 30, 22:52)
is to ka tu rasai ir kaip rasai. Man interpretuoti nereikia.

Pirma, net prasoma tu bijai pasidalinti saltiniu, apie kuri cia putojiesi.
Antra, tu vel del kazkoios ten fobijos, bijai parsyti savo specialybe.
Trecia, as puikiai suvokiu ka reiskia tyriamasis darbas. Jau akrta pasakojau i biblija pradejau gilintis tik tam kad suvokciau bandytiniu paveikslu turini, to nepakako, as privalejau studijuoti regiono istorija, kur anuomet gyveno kurejas, kad suvokciau kodel vienam ar kitam paveiksle pavaizduota viena ar kita scena...

Cia tau tik atrodo, tiap liap ir gatava. Tai didelis kurybinis darbas, praeities meistram budinga palikti ainiams uzsifruotus "laiskelius". Ir tu dabar nori man pasakyti, kad va kazkoks ten zmogelis is gatves, gali siaip, ziuredamas i paveiksla suprasti visa jo esme?

konfidencialumas terminas tau nežinomas, na supratau.
Tai tu ir rašyk. Rašyk, paklodėmis... smile.gif

metraščius visokius irgi ne vienas tyrinėja, ne vienas verčia, na bet tau gi neseniai tai vis gi netiko.

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 01 30, 23:04)
Nesieskit... geriau skirkit demesio kas yra grazu

Is Prancuzu Eurovizijos patiko tik sita. Tikrai nieko pziurekit...

oficiali versija
https://www.youtube....h?v=D2Op-Ie6SXU
pasirodymas
https://www.youtube....h?v=8U-hNjxblvA

tokius aš klausysiu, kai būsiu 90+ ir būsiu tokia surūgus kaip paštininkė ir Moonte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 01 30, 23:36)
Jos tokia profesija, jei ka. Visai nenustebciau, kad butent taip gali buti.

Seniai nebe, nors dabartine savo profesija esu visai patenkinta. Sovietmečio pabaigoje Enciklopedijų redakcijai buvau išvertusi (per ~4 metus) krikščionybės simbolių mene enciklopediją, kuri, atėjus nepriklausomybei, taip ir nebuvo išleista, dar keletą su religijomis kažkiek susijusių darbų tuomečiam Dailės institutui.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 30, 23:08)
būsiu tokia surūgus kaip paštininkė ir Moonte biggrin.gif

Tai zinok jos jau tave uzkrete ir esi infektuota
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 31, 00:08)
konfidencialumas terminas tau nežinomas, na supratau.
Tai tu ir rašyk. Rašyk, paklodėmis... smile.gif

metraščius visokius irgi ne vienas tyrinėja, ne vienas verčia, na bet tau gi neseniai tai vis gi netiko.

Turekis tu ta konfidencialuma i sveikata, reikalinga pati kam mirksiukas.gif

Juokdare.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 01 30, 23:19)
Tai zinok jos jau tave uzkrete ir esi infektuota

kad aš paskiepyta smile.gif įrodymus rasi Eurovizijos temoje ir pamatysi kokios dainos man kelią imunitetą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 31, 00:08)
tokius aš klausysiu, kai būsiu 90+ ir būsiu tokia surūgus kaip paštininkė ir Moonte biggrin.gif

Nesuprasti, nevark.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 01 30, 23:24)
Turekis tu ta konfidencialuma i sveikata, reikalinga pati kam  mirksiukas.gif

Juokdare.

matau kaip nereikalinga, po 5 metų keliat tas pačias diskusijas biggrin.gif

tai juokis į sveikatą, gal kiek ilgiau pagyvensi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 31, 00:26)
matau kaip nereikalinga, po 5 metų keliat tas pačias diskusijas biggrin.gif

tai juokis į sveikatą, gal kiek ilgiau pagyvensi smile.gif

Butinai. Ir pasijuoksiu, ir pagyvensiu mirksiukas.gif

O tu pasirupink savo plaukais ir dantimis 4u.gif
Atsakyti
Man patiko sita reklama

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 01 30, 22:13)
O tai kaip reikia teisingai išeit - ne per vieną dieną? Retint atėjimus? Atsisveikint graudulingu laišku? Kad nebūtų keista.

Na cia jusu drauge, tai galejo bent jums laiska parasyti. nebutinai graudulinga. gal zmogus tiesiog dirbti pradejo arba per viena diena pasveiko nuo SM priklausomybes.
bet tai tau pofig? tu nepagalvojai nei vieno karto kur cambala? nors nenuostabu. kiek gi rasoma spaudoje kai randami lavonai, praguleje butuose net po kelis menesius ir visiems pofig, na dingo ir dingo kaimynas. Stebina tokie dalykai. bet yra kaip yra, mes visi skirtingi. Kazkas be reikalo reaguoja, kazkas abejingas...
Atsakyti