Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2020 03 06, 17:32)
Ir dar tevo palaikus uzkasti kaip sunio darze+ tokioj baisioj saly...

Po zeme Lietuvoje gal nera taip baisu kaip gyvenime?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 03 06, 16:35)
kitame gyvenime triskart dar gimsi lietuve. 

Ne... Ji gims vyro kailyje... tada supras, kad egzistuoja ir TS reiskinys. Lietuvos kol ji atgims tai jau nebus nei kvapo tur but... Bus koks Baltijos arabu kalifatas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 06 kovo 2020 - 17:41
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 06, 17:38)

Protu nesuvokiama. Nebent jau ta vargse emuligrante nenorejo islaidu. Siaip artimuosius visi prie artimuju, giminiu laidoja, o ne kaip suni darze uzkasa.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 06, 17:42)
Protu nesuvokiama. Nebent jau ta vargse emuligrante nenorejo islaidu. Siaip artimuosius visi prie artimuju, giminiu  laidoja, o ne kaip suni darze uzkasa.

Siaip jokio skirtumo...
As noreciau, kad mano palaikus panaudotu atserti brangiakailiams zvereliams... Taip mano daleles zvilges kokios pasiturincios damos shuboje
Atsakyti
Europos vidury

vartotojo įkelta nuotrauka

Užsieniečio akimis. 50 dalykų, kuriuos išmokau apie Lietuvą
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 06, 18:45)
Siaip jokio skirtumo...
As noreciau, kad mano palaikus panaudotu atserti brangiakailiams zvereliams... Taip mano daleles zvilges kokios pasiturincios damos shuboje

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 06, 18:40)
Papildyta:
Ne... Ji gims vyro kailyje... tada supras, kad egzistuoja ir TS reiskinys. Lietuvos kol ji atgims tai jau nebus nei kvapo tur but... Bus koks Baltijos arabu kalifatas

Gerus anekdotus siandien skaldai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 06, 17:45)
Siaip jokio skirtumo...

Arba nezvilges. Kokia nesveika vegane ar gyvuneliu myletoja kaip given apipils damos kailinius dazais ar rugstim...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 06, 17:40)
Papildyta:
Ne... Ji gims vyro kailyje... tada supras, kad egzistuoja ir TS reiskinys. Lietuvos kol ji atgims tai jau nebus nei kvapo tur but...

Bus koks Baltijos arabu kalifatas

biggrin.gif geras tavo jumoras.

Nu neina be temu apie mane. biggrin.gif
As neneigiu, kad tai yra as kalbu apie to priezastis. Be to tai buna ir moterm gi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 06, 17:04)
cia siaip vietoj anekdoto  biggrin.gif

Dėmė mantijai: teisėjos motina sučiupta su kontrabanda

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...a.d?id=66197518

bet šiaip čia baisu. Vistiek giminės bent kažkuo būna panašūs, kažkokių bendrų bruožų vistiek turi. O tokios moters dukra kitus teisia...
Br...
O jei atsiminsime Venckienę ir kad ji teisėja buvo. Tai nors verk ar stauk...
Atsakyti
Siandien 37 metai,, kai isleistas pirmasis pasaulyje nesiojamas mobiliakas.

vartotojo įkelta nuotrauka

Montuojamu automobiliuose buvo ir anksciau bet sitas pirmasis rankinis

https://www.lrytas.l...nija--13910563/
Atsakyti
QUOTE(,2017 11 07, 19:10)
Mano mama dar ne tokia sena, bet vis tiek jai smagiau Lietuvoje, ten drauges, dar like giminaiciai bendraamziai. Nors aisku ir cia tu mociuciu yra, bet ji dziaugiasi grizusi i Lietuva. Ten kiek visko vyksta tiem pensininkam, nespeja visur dalyvauti smile.gif </p>

QUOTE(cambala @ 2020 03 06, 18:32)
Ir dar tevo palaikus uzkasti kaip sunio darze+ tokioj baisioj saly...

Nu ne visiems tokia baisi salis. biggrin.gif Va kaip viena emigrante kazkada rase...Mamai gerai Lietuvoje, dziaugiasi, veikli. O dukryte emigracijoje taip gerai negyvena, vienatve slegia...Bet mamai geriau nezinoti. verysad.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Labai gerai zmogus apraso viska, ka turejau omenyje, jei kas nores suprasti. :

Trispalvių kaukių balius

Paradoksaliausia, kad sovietmečiu buvo vienas ir labai aiškus vyravusios ideologijos šaltinis, o dabar lyg ir niekas neliepia, nenurodinėja, negrasina Sibiru, o visuomenė kaip klusnių avių banda, ganoma nematomo piemens, kapituliuoja prieš kitą ideologiją. Ir vėl mąstymo diktatūra, vėl vienintelė teisinga ideologija ir vėl jokių alternatyvų.
Valstybės tarnautojai yra įsidiegę savisaugos programėlės, o jos siunčia labai tikslius signalus, kad vienalytėms santuokoms, pseudomoksliniams genderizmo ideologijos teiginiams, klimato kaitos isterijai, masinei migracijai ir kitiems spalvingiems liberaliosios demokratijos aspektams galima tik pritarti arba patylėti.
....
Tris dešimtmečius gyvuojanti mūsų valstybė – tai, regis, niekada neįvyksiančios švietimo, aukštojo mokslo ir sveikatos apsaugos reformos, mokytojų streikai ir nusižudęs jaunas medikas. Aukštojo mokslo fabrikėlis, besivadovaudamas visuotinės bakalaurizacijos planu, štampuoja armijas mokytų durnių, kurių diplomų tyliai nebepripažįsta darbdaviai.
....
Prieš tris dešimtmečius buvome vieningi ir naivūs, alkani ir kupini entuziazmo, o svarbiausia – laisvi. Visomis prasmėmis. Dabar dauguma iš mūsų yra sotūs ir arogantiški, pataikūnai ir konjunktūriniai prisitaikėliai, savanaudžiai karjeristai sau ir kitiems neriantys naujos tironijos kilpą.

https://m.delfi.lt/r...bte3pYJgJqHEYr0

QUOTE(Monteverte @ 2020 03 06, 19:02)
bet šiaip čia baisu. Vistiek giminės bent kažkuo būna panašūs, kažkokių bendrų bruožų vistiek turi. O tokios moters dukra kitus teisia...
Br...
O jei atsiminsime Venckienę ir kad ji teisėja buvo. Tai nors verk ar stauk...

Man tai jau tik juokinga, nes tai jjau taip iprasta ir taip niekam, niekas nestringa, kad ir su tom kontr cigaretem, nu visi zino i skur ju nusipirkti, policininkai patys ruko, nu sou ta kova su ta kontrabanda...Gal sostineje gyvenancios ir nemato to taip gerai, o mazuose miesteliuose viskas kaip ant delno, zmones zino daug ka vieni apie kitus.
Atsakyti