O kuo susije Biblijos interpretacijos ir neva tikinciu zmoniu kvailumas?
Tiesiog, konfesijos atsirado del skirtingo Biblijos traktavimo, kuris neretai atsiranda del vertimo. Elementaru.
O kas kvailas, man neidomu. Lai zmones tiki kuo nori, man nemaiso.
tuo, kad ji vis tiek pagrindas kaip ten bebūtų ir neginčijama galiausiai bent jau tikintiesiems
na, tai iki to elementaraus mokyklinio išsilavinimo, kur mokoma, kas yra rankraštis. Tai ranka parašytas raštas - gali būti čia ir dabar, gali būti "senovėj". Svarbu, kad ranka rašytas.
Gi Atšaka tai jau prieš kelis metus Jums aiškino
O Lutukė sako, kad Jus kažkas žemina... Tik Jus pati savo save postais
proto bokšte Babilono, o prie ko čia mokyklinis kažkoks kažkieno raštas kalbant apie Dievus ir religijas. Ar jas dabar mokykloje kuria kas naujas, kad man tai buvo pritempta. Ypač, kai buvo paminėti ir metraščiai, ne tik rankraščiai. Kokio bukumo reikia būti, kad tai nusipezėt į šoną apie kažkokius kažkieno juodraščius namuose?
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72774372" data-time="1612010535">
<div>
<p>Paskaičiau, ką parašėt šioj temoj ir pakraupau. Kaip taip galima?
Lutuke, taip lengvai į kairę ir į dešinę mėtotėt epitetais iškrypėliai, iškrypimas, net prie Montekristos pristojot, o apie savo akivaizdų fetišą, ar susimąstėt?
Dėl motinystės. Mano nuomone, Mylimukės vaikas tūkstantį kartų labiau savo mamos apsaugotas, nei Lutukės vaikai.
Pirma, Mylimukė (iš to, ką SM rašo - intelektuali, socialiai atsakinga, spalvinga jauna moteris) žino, dėl ko gali augti skolos, todėl savo vaiko be namų nepaliks. Lutukė, net būdama vyresnė, nežino. Tiki, kad uždarys lietuvišką sąskaitą ir antstoliai atstos. Airiškų sąskaitų nelies. Ir tokioj šeimoj du vaikai auga. Įdomu, pagloboja Lutukės šeimą airių socialiniai darbuotojai, ar ne?
Antra. Mylimukės vaikas yra tūkstantį kartų saugesnis, nes iš to, ką rašo Mylimukė pas ją vaikas gali ateiti bet kada, bet kokioje savo patirtyje. Kaip gali vaikas pranešti Lutukei, kad yra, pavyzdžiui, homoseksualus? Arba, kad pasidarė abortą? Mylimukė yra mama, kuriai vaikas pasakosis; Lutukė mama, kuri viską sužinos tik vėliau. Iš to, kas vienos ir kitos parašyta, tai akivaizdu.
Taigi, Lutuke, gal pritilkit jau su savo moralais čia toli gražu ne mokyklinukų auditorija. Ir apie savo seksualsocialinį fetišą pasidomėkit kodėl Jus tai taip domina? Žodžiu, savo seksualinių projekcijų potologijas išspręskit, o ne sveikom, jaunom, savo gyvenimu patenkinom moterim kažką aiškinkit

</p>
</div>
</blockquote>
<p>Pirštu į akį. </p>
<p> </p>
<p>Mane tikrai labai nustebino pastarųjų dienų diskusija ir kabinėjimasis prie Mylimukės. Parsivedė draugą namo. SEUbas. Lietuvoje beveik trečcdalis vaikų gimsta ne santuokoje, pusę susituokusių porų išsiskiria, o SM davatkos nusprendė paplakti moterį, kad susirado partnerį ir kartu apsigyveno. Turėjo gal pati kraustytis su savo vaiku, ar ne? Aj, palaukit, gi būtų tada irgi neįtikusi.</p>
<p> </p>
<p>Gal apsidairykite, eikite savo kaimynų, draugų, šeimos narių, kolegų auklėti, knisti jiems proto, kad susimetę gyvenę. Aplink jus tokių dešimtys ir šimtai. Dargi, jaunuolių moralę rūpinasi moterys, kurios pačios su vedusiais vyrais santykius mezgė. Nu pablūdot gal, ar ką.</p>
Ir tu nieko neįkerti kas vyksta? Ar kas ką sakytų tai apsišikėlei mylimukei, jei jinai prie kitų šeimų nesikabinėtų? Ką pasėjo, tą ir pjauna dabar