Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(uarda @ 2021 01 30, 16:56)
Kad tik taip ir butu.
Nes po 10 m. Intensyvaus bendravimo taip "dingti kaip i vandeni"....  nors SM draugems pranestu.

Nebūk kaip Montevertė, išjungė išėjo ir viso gero, koks skirtumas, metai ar dešimt. Gal pareis po mėnesio, gal po metų, forumas tikrai nėra ta vieta, kur reiktų atsiskaitinėt apie savo realų gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 01 30, 17:24)
Nebūk kaip Montevertė, išjungė išėjo ir viso gero, koks skirtumas, metai ar dešimt. Gal pareis po mėnesio, gal po metų, forumas tikrai nėra ta vieta, kur reiktų atsiskaitinėt apie savo realų gyvenimą.

O kodel nebuti? Kas cia per kriminalas?
Reikalas tas, kad cambala apie visas atostogas pranesdavo, apie savo darbus ir t.t. na ji pakankamai daug apie save cia rase. Jeigu zmogus cia retai raso trumpa laika, tai savaime aisku, kad jo niekas nepasiges.
Na, cambala neprivalo cia nk atsiskaitinet... Bet tu gi nezinau, kad 100% jai viskas gerai? Ir tau visiskai pofig? Keista. nezinau, jus tai kazkokios indiferentiskos. Vis delto ji jusu SM drauge...
Atsakyti
Rimtai, o kur yra Sąžininga, Vilnera; Cioca Polia arba Jūsų didenybė? Kur yra Peliauckų Jazė PAGALIAU? biggrin.gif O kur Noa???
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 01 30, 18:12)
Rimtai, o kur yra Sąžininga, Vilnera; Cioca Polia arba Jūsų didenybė? Kur yra Peliauckų Jazė PAGALIAU? biggrin.gif O kur Noa???

O kas cia tokios? biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

SM dalyvės, be kurių SM nebūtų SM. Bet jos išėjo. Kaip ir kiekviena iš mūsų taip galim padaryt. Cambala taip pat. Taip ji ir nušluostė Montevertei nosį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 01 30, 18:20)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

SM dalyvės, be kurių SM nebūtų SM. Bet jos išėjo. Kaip ir kiekviena iš mūsų taip galim padaryt. Cambala taip pat. Taip ji ir nušluostė Montevertei nosį mirksiukas.gif

Tai jos, taip pat kaip cambala, praleisdavo savo visa laisvalaiki SM forume, ~12 val./para ? Ir per viena diena ju nebelikdavo? Man, asmeniskai, tai keista
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 30 sausio 2021 - 18:24
QUOTE(uarda @ 2021 01 30, 18:23)
Tai jos, taip pat kaip cambala, praleisdavo savo visa laisvalaiki SM forume, ~12 val./para ? Ir per viena diena ju nebelikdavo? Man, asmeniskai, tai keista

naaa, daug nicų išvardinau, tai tikrai ne kiekviena, bet iš jų buvo, kad ir praleisdavo. O paskui op ir išėjo. Vat taip.

Uarda, nepaisant visko, kaip mes su Cambala mušėmės, aš irgi pagalvoju, kur ji? Bet tada prisimenu, kaip 2006 metais mes vieno SM nico ieškojom - biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif - tokios nuoširdžios buvom, kad net apie policiją svarstėm: na, kad žmogui padėt, gi dingo biggrin.gif

Panorės ir pareis. Arba gausim žinią.
Atsakyti
Gal susirgo? Pvz. kepenu ciroze?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 01 30, 18:41)

man atrodo ši diagnozė Jus pirmiau ne ją ištiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 01 30, 18:20)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

nosia jūs nosia. Aš gi sakiau, kad mano žodis bus paskutinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 30, 18:49)
nosia jūs nosia. Aš gi sakiau, kad mano žodis bus paskutinis biggrin.gif

Tikrai ne. Jau ne.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 01 30, 18:41)

smegenų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 01 30, 18:50)
Tikrai ne. Jau ne.