Moontė galo neužims.
Moontė tik paskirsto roles.
ateina ir suskirsto sistemingai visus. savo mylimuosius, ir ne.
o kažkada sakė, jog reaguoja tik į postus.
Idomučia irgi nepalaikė tada.
sakė, vyrui SKOLINTIS ne onoras, nors dabar kalba apie "pasiaukojimą."
Iskraipai. Vyrui skolintis is Buvusios - tikrai jau zema, kvepia degradacija, kaip kaimo chroniai eina skolintis...
Pasiaukojimas tai sutuoktiniui issirinktam, o ne bet kuriam...
Aplamai, netikiu, kad geru moteru buna... Gal filmuose...
Moteris turi tekti vyrui nekalta, ir kol jis jai vienintelis, tai dar kazkas pas ja buna svento. O kai jau degraduoja... tai jau negriztamai
o duoti 10 ar 20e anoks dar čia išvis.
bet kiekv pasiaukojimą matuos pagal save.
turtuoliui išvis tai nieko nereiškia.
p.s. ne į temą. kitos moterys, net meilužės (tik) būdamos, sugeba tokios mūzos būti, kad vyrai mašinas joms užrašo. ir ką? kodėl ne žmonoms?
p.s. kažkas lb varė ant Pikul, iš mūsų šeimos. kažkas kitas iš mūsų šeimos ją apgynė. sako, o tu mokėk pakalbėti eteryje nemikčiodamas kaip ji.
Pikul tau mokėsi iš motinos.
nors Pikul motina ir aukšto lygio "kurtizanė", bet ne kiekviena netgi eilinė žmona iš vyro (teisėto) gauna tai, ką meilužė (pagal statusą) gauna.
keistas dalykas - "įkvėpti vyrą". jie patys nežino, kodėl pasijunta įkvėpti ir atiduoda dūšią, pingius, namus, bet ką. paksui verkia, arba ne.
p.s. mano viena raugė neseniai pagimdė penktą. o šeštas vaikas - jos geriantis vyras.draugės pasiaukojimas jau žinomas vaikų teisėms.
Jie buna labai graziai nudazyti ir nupoliruoti. Ir traukia gerai. netaskirsi.
Bet va vieni yra gamykliniai, o kiti jau suvirrinti po avarijos.
Taigi jeii visi vaziuoja, bet kokios avarijos metu - paskutiniai susigniuzdo ir is keliautoju gaunasi fershiruotos mesos konservai.
Taip ir gyvenime visokiu problemu kyla ir pas zmones turri buti kazkas svento. kad jausti prasme. Jei vyra ne pirmas, tai jis - eilinis, ir poziuris i ji kaip i eilini.
Nekaltybe yra tikra vertybe.
Zmogaus gerumas irgi turtu buti vertybe, bent filmuose taip rodo. I r ne viename. Bet va gyvenime, kazkaip to nepastebejau. Taigi, tegu tai lieka filmams tie gerumai...
Cia forume daug moteru buvo, bet geru is esmes nemaciau. Nei vienos...
Nu gal neebuna... O gal tai kazkokia gamtos isimtis, o gal tikrai tik ffantastiniuose ffilmuose
Moontė galo neužims.
Moontė tik paskirsto roles.
ateina ir suskirsto sistemingai visus. savo mylimuosius, ir ne.
o kažkada sakė, jog reaguoja tik į postus.
Cia eilini karta, primeti savo lelevius. Tai ne mano siekiamybe, o tavo. Taigi...
Man vienodai, kuria tu, ar kitas vieta uzimat. Cia panasiai kaip lutuke kitu moteru vyrus skaiciuoja, tai tu levelius, vietas. Jei kalbi apie centra, pati ir ivardinai, tavo pasija yra centrine

Taigi, tu mane kaip ir noredama nei i gala, nei pradzia neikisi. SAvo vieta susirask ir to pakaks, bil tik laimingesne butum.
Jei kalbame apie moralini dugna, tu ji jau prmusei, idomu, kiek dar pramusinesi. Objektyvioji tu musu.
Velgi as ne tu, niekam as vaidmenu neskirstau. Cia tu rezisuoji, pagal savo sukurtus levelius.
O tu, veidmaine, vaizduoji, kad netendencinga, tiesiog visa objektyvumo isikunijimas.
As ir reaguoju i postus, tame tarpe chamiskus ir veidmainiskus. Tol kol tavo pasija dergsis is kitu merginu, tavo spalvingas gyvenimelis bus tasomas, ir po metu ir po diveju, kol cia bus kas "diskutuojantis" su tavo pasija. Ne todel, kad esi idomi, o todel kad tai puikus irankis, uzkisti tavo pasijos gaslius zabtus. Cia panasiai kaip ir su cambala, kuri pasotiviai taso "suns kurvinyko" istorija. Jai is tiesu gi pofig, ka jauciu as, mano sunaus orumas ir t.t. jai svarbu tik nuogas faktas, kad tavo pasija yra galsi, melage.
Va viesai, ne pirma karta, rasau. Cambala ir Monteverte yra tokios pat chames. Na, tavo eile, ar ne tu man pasotiviai prikaisioji neva as cambala ginu. Na dabar parodyk, kad esi nesubjektyvi. Pasakyk savo chamem, kad jos chames. AS zinau tu to neapdarysi

Papildyta:
Rimtai... o kur cambala?
Neduok Dieve, kazkas negero atsitiko.
MONTEVERTE, atkerek

O kaip alimentai? Kai exui davinėjai pinigus (pasakojai, kad tai nebuvo vienkartinks atvejis - tu jį, ar kažkurį ten kitą vyrą, iškėlei iš pelenų), tai reik manyt išlaikymą VAIKAMS matei kaip savo ausis? Vadinasi jis ne tik pas tave "pasikolino" kelias dešimtis, bet ir SAVO vaikus apvogė. Tu tikra vyrų mūza piniginės pavidalu

Cambala, manau, ramiai sau gyvena gyvenimą, o jūs čia cambaluojatės, vudu lėles badot

na kaip ir minėjau, visi pliki irgi gražūs tada

Papildyta:
nenuostabu būtų 5 metus ištisai purvą pilus ant visų iš eilės
Papildyta:
o kas nemoka? popiežius nemoka? paprastas tikintysis nemoka? nesuprantu kas tau nuostabu ir kas tau nedaeina? gal rimtai daugiau religijomis visgi pasidomėk?
Papildyta:

Aš net ne tau žinutę rašiau, o given, ir ne apie plaukų grožį, o apie tai, kad tu pati juos kerpiesi.
Jokių susitarimų nebuvo, jūs pilnatinės rėkėt, kad jau pas mus tai NIEKADA neisit, pas teletabes, aciū dievui, kad išeinam, ir t.t.

parašė forumo protingiausioji

Labas rytas, klausykit mergos, Moonte ir Iš_Šviesos, baikit bajerius.
Daskaičiau iki 904psl...
Kur aš "skaitau moralus" Mylimukei?
visai mano posto nesupratot. mano posto esmė kaip tik atvirkščia: dzin, kad moteris parsiveda vyrą, bet įdomu, kaip pačiam vyrui jaustis, nes net man ( kviečia draugas gyventi kartu į savo "vilą")- nu nesmagu ir tiek, bet tai dėl to, kad turiu pradirbti su savo traumomis. pas jį viskas užgyventa, tai ne tas pats, kaip nuo jaunystės susikurti pagrindą kartu.
Iš_Šviesos, dėl šelpimo.
tikras cirkas.
tu gi mikrobiologiškai atseit "nešališka" su savo postais, bet čia nesusilaikei.
kur aš šelpiu ex vyrą, kur? šelpti - tai reguliariai atriekti dalį, kas mėnesį, pastoviai?
ar atmeni, iš kur susidarė tau įspūdis?
buvo tema, kai pasakiau, jog atėjo į parką prašytis pinigų, ir daviau. paskolinau ir jis grąžino. ir anksčiau paskolindavau. grąžino. sumos ne šimtais, ne tūkstančiais.
būna ištisi metų metai nesiskolina, mes išsiskyrę jau 14 metų su pirmo vaiko tėvu.
ir?
Idomučia irgi nepalaikė tada.
sakė, vyrui SKOLINTIS ne onoras, nors dabar kalba apie "pasiaukojimą."
Atrasei ilgiausia paklode apie jaunus vyrus, kurie pas moteris gyvena. Nors pati duodi pinigu suaugusuam vyrui, kuris turetu savo (jusu) vaikus islaikyti. Jeigu taip savo kiema issislavus, neliktu laiko postringauti apie kitus.
Isvis, po tu visu komentaru apie gyvenima kartu, jaunus zmones, pasimate ant kiek tundra cia yra. 21as amzius, zmones seniai visaip gyvena, tuokiasi, nesituokia, susimeta, kaip jiems norisi. Atejo davatkos pakalbeti kaip kam daryti reikia. Tfu.
Ir su savo postais as ne atseit nesaliska esu. Rasau kada noriu, ka noriu, kaip noriu. Neapsimetineju, nevaidinu. Jeigu tau atrodo, kad dazniausiai rasau nesaliskai, tai aciu, priimu kaip komplimenta, nes as tokia esu. Taktiska matyt.
degraduoji tu, Moonte, tu net negulėjusi kaip sakoma prie given šiltumo ir fainumo. Nieko tu čia neapgausi, nebent kokią kvailiukę mylimukę

Lutuke, taip lengvai į kairę ir į dešinę mėtotėt epitetais iškrypėliai, iškrypimas, net prie Montekristos pristojot, o apie savo akivaizdų fetišą, ar susimąstėt?
Dėl motinystės. Mano nuomone, Mylimukės vaikas tūkstantį kartų labiau savo mamos apsaugotas, nei Lutukės vaikai.
Pirma, Mylimukė (iš to, ką SM rašo - intelektuali, socialiai atsakinga, spalvinga jauna moteris) žino, dėl ko gali augti skolos, todėl savo vaiko be namų nepaliks. Lutukė, net būdama vyresnė, nežino. Tiki, kad uždarys lietuvišką sąskaitą ir antstoliai atstos. Airiškų sąskaitų nelies. Ir tokioj šeimoj du vaikai auga. Įdomu, pagloboja Lutukės šeimą airių socialiniai darbuotojai, ar ne?
Antra. Mylimukės vaikas yra tūkstantį kartų saugesnis, nes iš to, ką rašo Mylimukė pas ją vaikas gali ateiti bet kada, bet kokioje savo patirtyje. Kaip gali vaikas pranešti Lutukei, kad yra, pavyzdžiui, homoseksualus? Arba, kad pasidarė abortą? Mylimukė yra mama, kuriai vaikas pasakosis; Lutukė mama, kuri viską sužinos tik vėliau. Iš to, kas vienos ir kitos parašyta, tai akivaizdu.
Taigi, Lutuke, gal pritilkit jau su savo moralais čia toli gražu ne mokyklinukų auditorija. Ir apie savo seksualsocialinį fetišą pasidomėkit kodėl Jus tai taip domina? Žodžiu, savo seksualinių projekcijų potologijas išspręskit, o ne sveikom, jaunom, savo gyvenimu patenkinom moterim kažką aiškinkit

Tu visiskai teisi, as degraduoju, apie tai rasiau, nes bendrauju su tokiom kaip tu, lutuke, burbancia, uarda...
Matai, as tai puikiai suprantu, kad bendraujant su jumis svariu nebusi. Todel pritariu didumai sviesaus proto merginu, kurios vengia, ignoruoja jusu sutve.
Idomu iki kada ji bus faina. Jau zinau, kol tave pries palauka nepaglostys