Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Moonte @ 2021 01 29, 21:18)
Tu tikrai nesupranti, kad uzknisai diduma forumo nariu?

o ko jus su manim bendraujat???? vercia gal kas? biggrin.gif as tai nebendrauju su zmonem, jei mane jie uzknisa, zinok labai paparsta tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 29, 22:33)
o kaip galėjau nesuabejoti, kai tu mane kaltini tuo, ką daro ir kunigai.

apie jokį kergimą aš neskaičiau arba manęs tai nė kiek nesudomino ir aš nepamenu. Kodėl tu manai, kad aš perskaičiau visą šį forumą?
Bet taip, iš esmės skirtingų kontinentų pagonių Dievai kažkuo panašūs, kai kurie net labai. Atitinka iš švenčių simbolika visa tikriausiai.
Kad aš net negaliu diskutuoti, todėl nei nervintis negaliu nei ko. Aš nesidomiu visais. Jei tu apie tai, ką aš įkėliau Ašakai. Tai ne, ten ne mano religija, ne mano Dievai. Tiesiog aš pasigooglinau, kad įsitikinti ar labai sunku surasti nete metraščius apie pagonybe, burtus ir pan. Pasirodė, kad tai poros minučių darbas, kurio Ašaka neįveikė smile.gif

čia jau nebesuprasi kas ką ir kur pradėjo smile.gif

Perskaityk savo zinute adresuota man. Ar ne tu pradejai rasyti apie pirkima ir pardavima - korpucija.

Monteverte, as esu labai neparankus zmogus, nes dalyvavau Dievo temoje. O lutuke, ne karta ja citavo, siule kitiems paskaityti. Tai padare visai nesenai, noredama idodyti kokia bloga cambala, as puikiausiai atgaivinau atmintyje musu su tavimi diskusija.

Saziningai, kai as pasiuliau padiskutuoti su tavimi apie pagoniskus Dievus, nesitikejau is taves jokios diskusijos. REliginemis temomis labai domiuosi, man tai idomu, sakykime tai vienas is mano hobiu. Na bet, kai zmogus meta man pirstine, ir sako kad as neva nieko nezinau, sorry, nesventa esu, man norisi sublizgeti savo ziniomis sia tema.

Na matai, cia tau patogiau taip galvoti.
Bet vel gi, kaip tu ten rasei, juk ne sioje temoje apie tai kalbeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 01 29, 21:44)
Perskaityk savo zinute adresuota man. Ar ne tu pradejai rasyti apie pirkima ir pardavima - korpucija.

ir? O Dievai čia prie ko tada? biggrin.gif juk mes apie forumiečių palaikymą
Moonte, na neapsunkink tu taip visko gyvenime. Jis tau tik vienas duotas. Kitas jei bus, gali dar labiau nepatikti ir laukti gali tekti labai ilgai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 01 29, 21:44)
Saziningai, kai as pasiuliau padiskutuoti su tavimi apie pagoniskus Dievus, nesitikejau is taves jokios diskusijos. REliginemis temomis labai domiuosi, man tai idomu, sakykime tai vienas is mano hobiu. Na bet, kai zmogus meta man pirstine, ir sako kad as neva nieko nezinau, sorry, nesventa esu, man norisi sublizgeti savo ziniomis sia tema.

Tai blizgėk. Įrodyk, kad tik aš pepirkinėju Dievus, o kunigai ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 29, 22:39)
o ko jus su manim bendraujat???? vercia gal kas?  biggrin.gif as tai nebendrauju su zmonem, jei mane jie uzknisa, zinok labai paparsta tada  4u.gif

Tu tai vadini bendravimu? Ok.
Atsakyti
Beje, Moonte, tu pati dėjai į kojas iš tos temos, kai apkaltinai Lutukę nebūtų Moze, kai ji rašė apie žmones. Ko neatėjai, neatsiprašei jos suklydus ir nepratęsei? Bijai ten viena būti, kad nebus teletabių palaikymo ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 01 29, 21:29)
Supranti, tame ir paradoksas, kad tau šeima yra bendras biudžetas, atskiras miegojimas, vyras kasdien tik neseniai, iki tol-savaitgalinis. Kitiems, kaip aš, Mylimukė, tai pirmiaiusia PARTNERIS visame kame.

Kokia tu keista, seima nei biudzetas, nei miegojimas kartu ar atskirai.

Priminsiu mes su vyru gyvenam jau dauygiau nei 20m kartu, ir dirbo jis toliau nuo namu vos kelis metus, kol islipom is finansines krizes.

Partenriai buna uabuose "sugyventiniai", o ne seimoje, seimoje buna vyras ir zmona. Seima pirmiausiai tevai ir vaikai, seimoje santykiai mezgami vienas su kitu gristi meile, rysiai, pasitikejimas vienas kitu, atsakomybe ir pareigos ir is to sekantys privalumai. Na ir taip dazniausiai seimos gyvena kartu, bet nebutinai, dazniausiai biudzetas buna vienas, bet vel nebutinai. O miegojimas tai i svis smulkmena, didzioji dauguma poru link senatves pradeda miegoti atsikria, nes taip elementariai patogiau, o kai kru yra kutlrutu, kru is kart zmona ir vyras miega atskirai, zinoma tie, kas tai sau gali leisti.

Visame kame as tikrai nesu vyrui parteneris, nei mes mes maisus bulviu kartu tysiam, nei kaladeles masinai keiciam kartu, as esu jam zmona, jis mano vyras su is tom isplaukiancom privilegijom ir pareigom, be vaiku buvom pora, dabar seima, o ne uab biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 01 29, 21:47)
Tu tai vadini bendravimu? Ok.

o kaip tu vadini?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 29, 22:47)
ir? O Dievai čia prie ko tada? biggrin.gif juk mes apie forumiečių palaikymą
Moonte, na neapsunkink tu taip visko gyvenime. Jis tau tik vienas duotas. Kitas jei bus, gali dar labiau nepatikti ir laukti gali tekti labai ilgai mirksiukas.gif
Papildyta:

Tai blizgėk. Įrodyk, kad tik aš pepirkinėju Dievus, o kunigai ne biggrin.gif

1. O cia tave reikia paklausti, tu pradejai. Ar nori pasakyti kad neatsimeni ka si vakarai kam rasei? Ir tik nereikia cia mane gasdinti, pasirupink savimi ir savo artimais.

2. Visu pirma, tu suabejojai mano religinemis ziniomis. Ka ir pasiuliau, tugi pagoniskuju Dievu, apeigu zyyynove. Pirmyn. As net sutinku kad tu pirma pradetum, uzduok klausimus susijusius su Dievais, religinem apeigom ir t.t.

Tu rimtai nori kad nueiciau i Dievu tema ir atvilkciau tavo pcios posta? O prie kocia vel kunigai? Kur as rasiau apie kunigus?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 29, 22:52)

o kaip tu vadini?

Zodine pikiruote.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 01 29, 21:57)
1. O cia tave reikia paklausti, tu pradejai. Ar nori pasakyti kad neatsimeni ka si vakarai kam rasei? Ir tik nereikia cia mane gasdinti, pasirupink savimi ir savo artimais.

2. Visu pirma, tu suabejojai mano religinemis ziniomis. Ka ir pasiuliau, tugi pagoniskuju Dievu, apeigu zyyynove. Pirmyn. As net sutinku kad tu pirma pradetum, uzduok klausimus susijusius su Dievais, religinem apeigom ir t.t.
Tu rimtai nori kad nueiciau i Dievu tema ir atvilkciau tavo pcios posta? O prie kocia vel kunigai? Kur as rasiau apie kunigus?
Papildyta:
Zodine pikiruote.

apie ką aš pradėjau? apie Dievus? tu man į žinutę apie 'korumpuota' atsakei Dievais biggrin.gif
kuo gąsdinti? blaivykis 4u.gif
Tu tikrai derėtų abejoti savo žiniomis, jei teigi, kad Dievai "nepapirkinėjami".
Kam man tai? Man tai viskas aišku. Tu čia korupcijas Dievuose įžvelgi smile.gif aš tai tik tavo santykyje į forumiečius, kai vienus prisidirbusius gini, o kitų ne.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 01 29, 21:57)
Zodine pikiruote.

tai ir vadinasi bendravimas placiaja prasme, o jau kos , kaip tai jau kita sneka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 29, 23:02)
apie ką aš pradėjau? apie Dievus? tu man į žinutę apie 'korumpuota' atsakei Dievais biggrin.gif
kuo gąsdinti? blaivykis 4u.gif
Tu tikrai derėtų abejoti savo žiniomis, jei teigi, kad Dievai "nepapirkinėjami".
Kam man tai? Man tai viskas aišku. Tu čia korupcijas Dievuose įžvelgi smile.gif aš tai tik tavo santykyje į forumiečius, kai vienus prisidirbusius gini, o kitų ne.

Na laikykis tuomet, atgaivinsiu atminti.

Iliuziju neturiu, zinau 100 proc, kad vartysies.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 01 29, 22:15)
Na laikykis tuomet, atgaivinsiu atminti.

Iliuziju neturiu, zinau 100 proc, kad vartysies.

svarbiausia atskirk kur juokai, kur rimta. Ir atskirk ar rimtai žmogui postas rašytas ar kokiai cambalai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Lutukei, ilgai ieskoti nereikejo, kaip rasiau, atsimenu kur ieskoti.

Jokiu is mano puses interpretaciju, tik nuoroda i pacia diskusija.

https://www.supermam...?...1578&st=180
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 29, 23:21)
svarbiausia atskirk kur juokai, kur rimta. Ir atskirk ar rimtai žmogui postas rašytas ar kokiai cambalai mirksiukas.gif

Ne tavo mados, as tikiu zmonemis, palieku jiems teise spresti.
Siaip, tu ten su cambala dar nesusiedusi, bet greitai susiesi.
Atsakyti