QUOTE(Montekrista.back @ 2021 01 29, 21:29)
Supranti, tame ir paradoksas, kad tau šeima yra bendras biudžetas, atskiras miegojimas, vyras kasdien tik neseniai, iki tol-savaitgalinis. Kitiems, kaip aš, Mylimukė, tai pirmiaiusia PARTNERIS visame kame.
Kokia tu keista, seima nei biudzetas, nei miegojimas kartu ar atskirai.
Priminsiu mes su vyru gyvenam jau dauygiau nei 20m kartu, ir dirbo jis toliau nuo namu vos kelis metus, kol islipom is finansines krizes.
Partenriai buna uabuose "sugyventiniai", o ne seimoje, seimoje buna vyras ir zmona. Seima pirmiausiai tevai ir vaikai, seimoje santykiai mezgami vienas su kitu gristi meile, rysiai, pasitikejimas vienas kitu, atsakomybe ir pareigos ir is to sekantys privalumai. Na ir taip dazniausiai seimos gyvena kartu, bet nebutinai, dazniausiai biudzetas buna vienas, bet vel nebutinai. O miegojimas tai i svis smulkmena, didzioji dauguma poru link senatves pradeda miegoti atsikria, nes taip elementariai patogiau, o kai kru yra kutlrutu, kru is kart zmona ir vyras miega atskirai, zinoma tie, kas tai sau gali leisti.
Visame kame as tikrai nesu vyrui parteneris, nei mes mes maisus bulviu kartu tysiam, nei kaladeles masinai keiciam kartu, as esu jam zmona, jis mano vyras su is tom isplaukiancom privilegijom ir pareigom, be vaiku buvom pora, dabar seima, o ne uab
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 01 29, 21:47)
Tu tai vadini bendravimu? Ok.
o kaip tu vadini?