Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Moonte @ 2021 01 29, 21:14)
Cis pati problemytes turi su tekstuku. As tai puikiai atsimenu Montevertes kerstingus Dievukus. Mano atmintis kaip dramblio, nekarta prikistavai man. Paziurek dar karta i mano rasliava pries blevyzgas rasydama, o tai uzsitrumpinai akivaizdziai zyyynove.

Pagaliau, pagonybe nepasiriboja vienu Dievu.

O nesituokiu, nes as ne tamstos mados, neatlieku man beprasmisku veiksmu, kad itikciau idiotams.

baisesnio Dievo nei krikščionių dar paieškoti reikia. Ar ne jie ten taip bijo Dievo rūstybės? biggrin.gif
matai kaip gaunasi, ne toks tas velnias baisus kokį jį piešia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 01 29, 21:07)
Viena yra gyvenimą kurti jauniems visai, kas kita-subrendusiems. Tai nepalyginamos situacijos.

Santykiu kurimo prasme nelabai kas skiriasi, na nebnt jau senatve visai, tai jau ten laiko nera, nes numirt gali kad ir rytoj.
Atsakyti

?
net popiežius ir tas tik su vienu Dievu tikriausiai bendrauja. Tu tokia naivi, kad manai, kad 100 Dievų su žmogumi bendraus? Ar tu tiesiog nieko tame neišmanai, bet bile pablevyzgot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 29, 21:20)
tu nesuvoki, aks yr avienas namu ukis? prie ko cia miegojimas ir skalbimas.Tu visai nesuvoki, kas ir kiap seimoje yra bendrumas...
As ga suklydau, ne tavo "draugui", reikia daugt iki vyro, bet tau iki zmonos, o gal ir jum abiem...

o rimtai kas jis tau as nezinau, nei kaip vadinti  sugyventinis? nes nu draugas netinka, su draugais nemiegama, meiluzis irgi ne i tema, joberis kazkaip negrazu? kaip tu ji pristatai kitiem ? cia "Tomas" mano ......? kas?

Supranti, tame ir paradoksas, kad tau šeima yra bendras biudžetas, atskiras miegojimas, vyras kasdien tik neseniai, iki tol-savaitgalinis. Kitiems, kaip aš, Mylimukė, tai pirmiaiusia PARTNERIS visame kame.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 01 29, 21:13)
Viena yra parašyti kelis atsakymus trumpus, kita-atsakinėt į kiekvieną postą paklodėmis.

ir koks skirtumas, vis tiek cia sedi ir skaitai , ar siuo metu ka kita veiki? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 29, 21:29)
ir koks skirtumas, vis tiek cia sedi ir skaitai , ar siuo metu ka kita veiki?  biggrin.gif

Ne, nes atsakoma vienu ypu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 29, 22:28)
?
net popiežius ir tas tik su vienu Dievu tikriausiai bendrauja. Tu tokia naivi, kad manai, kad 100 Dievų su žmogumi bendraus? Ar tu tiesiog nieko tame neišmanai, bet bile pablevyzgot? smile.gif

Visu pirma, ar ne tu cia neperseniausiai aiskinai kur ir ka privalu rasyti?

Antra, niekur nerasiau apie bednravima, ir kiekius. Kalbejau tik apie pagonisku Dievu panteona. Kuri ten is ju tu garbini, man saziningai, neidomu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 29, 21:26)
na toks terminas yra, bet su terminais jau pastebejaui tau sunkoka...

Tu čia spie sVe?
Pėdutės = pėdkelnės
Milijonas = milijardas
Niekas=dauguma ? 4u.gif
Etc
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 01 29, 21:25)
Perskaityk savo pradne zinute. Ar ne tu suabejojai mano ziniomis? Na atmeskime, kad taip norejai neva mene pazeminti. Vsiai gi normalu, kazkuo abejoti. Prisiminiau Vaizgante Dievo temoje, kai ji kerge Egipto Dievus su Baltu Dievu panteonu. As priemiau issuki.
Pasiuliau TIK PALYGINTI, tavo gilias zinias su mano neva pavirsutiniskom. Sakai tai sukele tavyje negatyvia reakcija... Idomiai, vienok.

SAkai yra tema, na tai ko tuomet rasai cia apie religija? Juk pati pradejai.
Pasakei ir gipsas, bet tuomet buk pati nuosekli.

o kaip galėjau nesuabejoti, kai tu mane kaltini tuo, ką daro ir kunigai.

apie jokį kergimą aš neskaičiau arba manęs tai nė kiek nesudomino ir aš nepamenu. Kodėl tu manai, kad aš perskaičiau visą šį forumą?
Bet taip, iš esmės skirtingų kontinentų pagonių Dievai kažkuo panašūs, kai kurie net labai. Atitinka iš švenčių simbolika visa tikriausiai.
Kad aš net negaliu diskutuoti, todėl nei nervintis negaliu nei ko. Aš nesidomiu visais. Jei tu apie tai, ką aš įkėliau Ašakai. Tai ne, ten ne mano religija, ne mano Dievai. Tiesiog aš pasigooglinau, kad įsitikinti ar labai sunku surasti nete metraščius apie pagonybe, burtus ir pan. Pasirodė, kad tai poros minučių darbas, kurio Ašaka neįveikė smile.gif

čia jau nebesuprasi kas ką ir kur pradėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 29, 22:26)
baisesnio Dievo nei krikščionių dar paieškoti reikia. Ar ne jie ten taip bijo Dievo rūstybės? biggrin.gif
matai kaip gaunasi, ne toks tas velnias baisus kokį jį piešia bigsmile.gif

Ir vel, ar ne tu sakei, kad si tema ne apie Dieva?

O prie ko cia as, mano tikejimas Dievu visai neusijes su kriskcioniska religija.
Atsakyti
Cis pati problemytes turi su tekstuku. As tai puikiai atsimenu Montevertes kerstingus Dievukus. Mano atmintis kaip dramblio, nekarta prikistavai man. Paziurek dar karta i mano rasliava pries blevyzgas rasydama, o tai uzsitrumpinai akivaizdziai zyyynove.

O nesituokiu, nes as ne tamstos mados, neatlieku man beprasmisku veiksmu, kad itikciau idiotams.

o welcome back, maniau neberasysi man, nes neidomu biggrin.gif
na gal ji patikslins, bet as pamenu, kad ji apie viena snekejo, su kuriuo bendrauja, bet galiu klysti biggrin.gif

matai tavo atmintis labai keista, tu tik laikai uzantyke skaudulius, o kitka kas tau nepatogu neprisimeni.

O tu tikrai gilinaisi i pagonybe ? Kadangi apie "pagonybe"(nepaitnka man tas zodis, baltu religija irgi keista, nes baltai isglavotas terminas,na bet suprantam apie ka sneka) lietuviskaja labai labai mazai ziniu, kad kazka vertingo galetume pasakyti, galima sulyginti su induizmu, nes ten praktiskai labai panasu, palei tai kiek u ziniu yra? ar zinai kas tie visi dievai yra is tikro?

Tai ko pirma karta tuokeisi? blink.gif norejai itikti idiotam ir atlikai beprasmiskus veiksmus?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 01 29, 21:34)
Ir vel, ar ne tu sakei, kad si tema ne apie Dieva?

O prie ko cia as, mano tikejimas Dievu visai neusijes su kriskcioniska religija.

tai ok, einam iš čia. Jei dar kas domina nešk citatą tenais. Arba tiesiog kažkokią temą užvesk. Prisijungsim kam bus įdomu. Tik nebūk kokia cambala ir nesitikėk, kad kas nors atskleis visas paslaptis. Tikras tikėjimas yra paslaptis ir santykiai su Dievais ar Dievu asmeniniai. Čia tik sektoms naudinga visą "tiesą" neva pasakoti, o ne rimtiems žmonėms smile.gif
Atsakyti