Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

oho kaip idomu smile.gif smagu kai abi puses turi bendru uzsiemimu.Ir smagu kad nejauciat rutinos.Tai labai svarbu dvieju zmoniu gyvenime
Atsakyti
Labai prajuokino remkos pasakymas,kad vaikas praso saldainiu,ir net nepraso o reikalauja.Mano lygiai taip pat, nieko nevalgo pastaruoju metu, galvoju gal anoreksija susirgo smile.gif, nes patekus i burna normaliam maistui net ziaukcioja ir praso isspjaut,dziaugiuosi kiekvienu jo kasniu.Bet saldainius kaip kerta, kad net ausys lankstosi yahoo.gif yahoo.gif kartais man atrodo,kad jis jaucia priklausomybe saldainiams smile.gif
Atsakyti
Mano eilinė dienelė būtų tokia: keliuosi septintą, lekiu į vonią, prausiuosi, makijažinuosi, rengiuosi. Greitai sukramtau pusryčius, sudedu į darbą maistą sau ir vyrui (mes vienam darbe dirbam smile.gif ) ir isvaziuoju. Atidirbu iki penkių, kartais ir ilgiau. Po darbo, antradienį ir ketvirtadienį važiuoju į aerobikos treniruotes. Kitom dienom - į svečius pas tėvus, į parduotuves, susitinku su draugėm. Namie būnu apie 20.00. Tada pasibaru su vyru, kas rytdienai gamins pietus. Vistiek visada tai būnu aš. unsure.gif Iki dešimtos gaminu valgyt, tvarkau butą, skalbiu, lyginu ir t.t.t.t.tt. Tuomet nusiprausiu, pasikreminu, atlieku visus kūno priežiūros ritualus ir einu į lovytę. blush2.gif Kartais per DVD pasižiūrim kokį filmą, kartais išgeriam vyno, kartais plepam, kartais pakvailiojam wub.gif , O kartais tiesiog einam anksti miegoti thumbup.gif Aš baisi miegalė...... 4u.gif O miego man per parą reikia mažiausiai 8 valandų. schmoll.gif Bet taip retai kada išeina man išsimiegoti.. 4u.gif
O rutiną praskaidrina savaitgaliai, kartais išeinam pavalgyt vakare kur nors kitur, ne namie, kartais važiuojam pasėdėti gamtoj ir t.t. O paprastom dienom atsipalaiduoju sportuodama wub.gif thumbup.gif Kartą per metus stengiamės išvažiuoti ten, kur dar nebuvom, nesvarbu, ar Lietuvoje, ar užsienyje. ax.gif Priklauso nuo finansų doh.gif
Atsakyti
Keliuosi 5.30 arba 6.00. Pasportuoju, lendu po dušu, pasigražinu, tada gaminu pusryčius sau ir vyrui, pavalgau, pakeliu vyrą. Kol jis pavalgo, apsirengia ir nusiprausia, aš pakloju lovą, apsirengiu, susišukuoju, pasidažau ir susidedu daiktus. Tada jis mane nuveža į darbą. ten sėdžiu dažniausiai iki 17.00, kartais ir ilgiau. Atvažiuoja pasiimti, keliaujame namo. Gaminu vakarienę, pavalgome, tada tvarkausi namuose, mokausi, skaitau knygą, žiūriu teliką, padedu vyrui jo popierizmuose arba siuvu. 21.30 einu į vonią maudytis. 22.00 žiūriu žinias per teliką, tuo metu išsimaudo mano vyras. Tada einame liuliuko.
„Smagiau“ būna per egzaminų sesijas ar joms artėjant doh.gif Tada visą mano laisvą laiką, įskaitant naktis, suryja mokslai. Tada belieka tik įsistatyti degtukus į akis ir bejėgiškai stebėti, kaip jaukus šeimynins lizdelis po truputį tampa senbernio irštva unsure.gif
Bus leliukas - bus dar smagiau wub.gif
Atsakyti
keliuosi apie 7 i darb1 nereikia skubėti, pusryčių nedarau kiekvienas maistą ruošiasi pats , kartais rytais pataisau vyrui kavos puodelį . Kai visi išeina einu į lovą ir neskubėdamaišgeriu savo kavą . Tada jau namų ruoša . Muzika pasijungiu ir pirmyn kloti lovą ,siurbliuoti gindis , valyti dulkes . tada jau į vonia išsimaudau ir einu į virtuvę ruošti visiems pietų. Po pietų skiriu laiko sau : pamezgu , paskaitau , kartais po parduotuves pasiblaškau jei kam ko reikia . pakui taisau vakarienę ir kai visi grįžta po darbų , aptariąme dieną ir išsiskirstome , mes tėvai kartais gulime lovoje žiūrime DVD , kartais einame pasivaikščioti , kartais geriame arbatą ir be tikslo pliurbeme , ovaikai mauna pas draudu ir grįžta naktį . Tai va diena nėra įspūdinga . Kartais dar ir dirbti tenka , bet kadangi mano darbo dien aprasideda tik nuo 17 val tai esmės labai nekeičia.
Atsakyti
Keliuosi 5,55 val, prausiuosiu, darau pusryčiūs, po to dažausi ir einu į darbą. Po darbo jei reikia dirbu su avon, po to vakarienės darymas, pietų rytdienai, namų tvarkymas. Jei vyras išvažiavęs tenka užsiimti ir šunim. Tai eilinė diena.
Atsakyti
QUOTE(agle @ 2006 06 29, 18:08)
keliuosi apie 7 i darb1 nereikia skubėti, pusryčių nedarau kiekvienas maistą ruošiasi pats , kartais rytais pataisau vyrui kavos puodelį . Kai visi išeina  einu į lovą ir neskubėdamaišgeriu savo kavą . Tada jau namų ruoša . Muzika pasijungiu ir pirmyn kloti lovą ,siurbliuoti gindis ,  valyti dulkes . tada jau į vonia išsimaudau ir einu į virtuvę ruošti visiems pietų. Po pietų skiriu laiko sau : pamezgu , paskaitau , kartais po parduotuves pasiblaškau  jei kam ko reikia . pakui taisau vakarienę ir kai visi grįžta po darbų , aptariąme dieną ir išsiskirstome , mes tėvai kartais gulime lovoje žiūrime DVD , kartais einame pasivaikščioti , kartais geriame arbatą ir be tikslo pliurbeme , ovaikai mauna pas draudu ir grįžta naktį . Tai va diena nėra įspūdinga . Kartais dar ir dirbti tenka , bet kadangi mano darbo dien aprasideda tik nuo 17 val tai esmės labai nekeičia.

blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2006 06 29, 20:36)
Keliuosi 5,55 val, prausiuosiu, darau pusryčiūs, po to dažausi ir einu į darbą. Po darbo jei reikia dirbu su avon, po to vakarienės darymas, pietų rytdienai, namų tvarkymas. Jei vyras išvažiavęs tenka užsiimti ir šunim. Tai eilinė diena.

Man pasirodė, kad mažokai laiko skiri sau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isimylejusi @ 2006 06 29, 23:04)
Man pasirodė, kad mažokai laiko skiri sau.  mirksiukas.gif

Kur noras nueiti neturiu už ką. Praktiškai išlaikau šeimą. Neseniai sūnus pradėjo dirbti, mažius lyg ir taip pat gaus laikino darbo (tik bijau, kad jo neapgautų, nes dirbs be sutarties), vyras ieško darbo. skiriu dar laiko skaitymui, va prie kompo pasėdžiu, retkarčiais susitinku su draugėm.
Atsakyti
Keliuosi 6.30, tiesiu taikymu i dusa, nes ten kazkaip uzsibunu puse valandos blink.gif Jei yra laiko, dar ilendu i interneta horoskopus perskaityt ax.gif Valgyt nevalgau taip anksti, tai susiruosiu rubus, lova kloju arba ne biggrin.gif blush2.gif Ir varau 7.30-7.40 i darba. Ten prasedziu iki 17.00-17.30 kaip minimum, kartais tenka pora dienu per menesi ir iki 20-21h pasedet doh.gif Bet laime, kad bent jau darbas patinka bigsmile.gif Pietu kartais einu, kartais neinu, nes papietavus sunku dirbti pasidaro biggrin.gif Grizus po darbo ilendu i SM, pasieiskau saldytuve ko nors valgomo, paguliu prie teliko, nu ir liuliuku kokia 22-23h. Kadangi siuo metu gyvenu viena, tai vakarais galima sakyt kaip ir tinginiauju, bijau net pagalvot kas bus kai gris brangiausiasis ir reikes ruosti vakariene doh.gif Maisto negaminau visa menesi doh.gif blush2.gif Bet sake, kaip nors gyvensim biggrin.gif
Atsakyti
man tai kiekviena diena yra šventė, tad ir leidžiu ja kaip šventę.
Atsakyti
Mano dukryte siandien atsiunte laiskeli, kuris manau tinka visoms mums.> Mama ir tetis ziuri televizoriu. mama sako:
> Pavargau, be to jau velu. Eisiu miegoti
>
> Ji nuejo i virtuve, praeidama imete ant kedes
> paliktus kelis drabuzius
> i
> skalbimo masina, islygino marskinius ir prisiuvo
> istrukusia saga.
>
> Ji sutepe kelis sumustinius rytui, is saldiklio
> istrauke mesa rytdienos
> pietums, patikrino, ar uzteks dribsniu pusryciams ir
> pripilde cukrine.
>
> Ji surinko i deze ant stalo likusias kaladeles,
> isdeliojo ant stalo
> saukstus
> ir puodelius pusryciams bei paruose kavos aparata.
>
> Tada virtuveje ji prijunge telefona krautis.
>
> Palaiste geles, isnese siuksles ir pakabino pora
> ranksluosciu dziuti.
>
> Ji nusiziovavo, pasiraze ir patrauke link miegamojo
> pakeliui sustodama
> prieskambaryje prie stalo, parase rasteli mokytojai
> ir
>
> paliko pinigu kelionei bei pakele nuo grindu
> nukritusi sasiuvini.
>
> Parase sveikinimus su gimtadieniu seimos draugui,
> priklijavo pasto
> zenkliuka
> ir uzklijavo voka, s surase pirkiniu sarasa ir viska
> susidejo i
> rankinuka
>
> Vonioje nuvale veida 3-in-1 pieneliu, pasitepe
> naktiniu kremu ir
> issivale
> dantis bei nusikirpo nagus.
>
> Tetis suktelejo is kambario:
> Ar nesiruosei eiti miegoti?- Einu- ji atsake,
> pakeite vandeni suns
> dubenelyje, pakele kate,
>
> patikrino, ar uzrakintos durys ir ar kieme dega
> sviesa.
>
> Uzsuko i vaiku kambari, uzgesino naktines lempeles,
> isjunge stereo,
> cd-grotuvus ir tv, pakabino nuo grindu pakeltus
> marksinelius i spinta
> ir
> surinko nesvarias kojines bei trumpai snektelejo su
> vienu vaiku, kuris
> dar
> ruose pamokas.
>
> Miegamajame uzstate zadintuva, pasiruose drabuzius
> kitai dienai,
> pataise
> batu lentyna ir uzsirase i sesiu butinu atlikti
> darbu sarasa dar tris.
>
> Ji atsigule ir pasimelde.
>
> Tuo paciu metu tetis isjunge televizoriu, pasake
> einas miegoti, nors
> tie
> zodziai niekam nebuvo skirti.
>
> Ir nuejo!
>
> Kas ypatingo nutiko? Ar kada nors atkreipei demesi,
> kodel moterys
> gyvena
> ilgiau?
>
> MES NEMIRSIME ANKSCIAU, NES YRA KAS VEIKTI!!!
>
> nusiusk ir kitoms moteriskems, jos tikriausiai
> apsidziaugs ir nueis
> laiku
> MIEGOTI!

Atsakyti