Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2020 03 05, 15:42)
Ir prokuroras kaip tyčia ne lietuviuks ax.gif "Visagino prokuroras Genadijus Jefimovas"
ai, nu galima pasiaiškinti tuo, kad ten tokių praktiškai nėra, arba, kad šis itin patriotiškų pažiūrų ir lojalus Lietuvai biggrin.gif

Ar reikia stebetis tuo, kai Visagine daugiau nei puse gyventoju rusai, o lietuvis tik kas penktas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 05, 15:34)
Manot Idomucia reikia Jūsų gynybos? Galiu pasakyti tik tiek, kad Jūsų prielaidos yra neteisingos. Jei nesupratot, kas man užkliuvo, tai matyt ir nesuprasit.

Anyway, kam noriu, tam rašau. Ir toliau taip darysiu leidimo iš Jūsų neklaususi smile.gif

Taigi kalbama buvo ne apie idomucia, o apie jus. biggrin.gif

Zinoma, tik ir ne apie tai kalba buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 05, 15:40)
Ziurekit as pateikiau jums mokslininku isvadas, lietuviu tauta nyksta ir nyksta greiciausiai pasaulyje, jums tiko sis argumentas? Ne, sakot matot ka norit matyti tikrai? cia as tik taip matau? Galu pateikti tokius pat faktus apie oro, vandenu uzterstuma, bet ar jums tiks?

visai kas kita, kai svenciamas valstybingumas, tokios valstybes, kuri elgiasi blogiau nei pamote su svao vaikais, jei jau norit personalizuoti valstybe. O matyt tokiu kaip jus duaguma, nes visiem viskas tinka ir patinka, dar viena proga isgerti tauriuosius gerimus, pamojuoti  veliavelem ir pasijausti labai rimtu patriotu...

Žinoma, kad tiko. Gi rašiau, kad manęs tikrai nedžiugina emigracijos mastai. Kuri vieta čia buvo neaiški? Ir taip pat pritariau Jums ir kitiems, kad tikrai yra dalykų, kuriuos reikia taisyti. Bet Jūs matot TIK tuos dalykus. O aš ne. Nieko daugiau.

Jūs kuriuo gyvenimo momentu pradėjot įsivaizduoti, kad turite teisybės monopolį ir kad Jūsų asmeninis požiūris yra geresnis, teisingesnis ir visoks kitoks -esnis, nei kitų žmonių? Nu matot Jūs pamotes ir vien tragedijas toj Lietuvoj, tai ok, matykit. Kas aš tokia, kad prieštaraučiau. Tiesiog nuo Jūsų matymo mano matymas nepriklauso. Ir Jūsų matymas nėra niekuo teisingesnis vien todėl, kad Jūs juo labiau tikit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 05, 15:42)
Taigi kalbama buvo ne apie idomucia, o apie jus. biggrin.gif

Zinoma, tik ir ne apie tai kalba buvo  biggrin.gif

Taigi kalbėjau ne tik apie idomucia, bet ir apie Jus. Nu bet nedaskaitėt, tai nedaskaitėt, ką dabar. Būna smile.gif
Atsakyti
Verkiancioms del kovo 11 uzdraustu renginiu
https://www.vividvil...ama-ekskursija/
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 05, 16:46)
Žinoma, kad tiko. Gi rašiau, kad manęs tikrai nedžiugina emigracijos mastai. Kuri vieta čia buvo neaiški? Ir taip pat pritariau Jums ir kitiems, kad tikrai yra dalykų, kuriuos reikia taisyti. Bet Jūs matot TIK tuos dalykus. O aš ne. Nieko daugiau.

Jūs kuriuo gyvenimo momentu pradėjot įsivaizduoti, kad turite teisybės monopolį ir kad Jūsų asmeninis požiūris yra geresnis, teisingesnis ir visoks kitoks -esnis, nei kitų žmonių? Nu matot Jūs pamotes ir vien tragedijas toj Lietuvoj, tai ok, matykit. Kas aš tokia, kad prieštaraučiau. Tiesiog nuo Jūsų matymo mano matymas nepriklauso. Ir Jūsų matymas nėra niekuo teisingesnis vien todėl, kad Jūs juo labiau tikit 4u.gif
Papildyta:
Taigi kalbėjau ne tik apie idomucia, bet ir apie Jus. Nu bet nedaskaitėt, tai nedaskaitėt, ką dabar. Būna smile.gif

Bet tu ir turi kantrybes su samciu i kiaura valti pilstyt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 05, 16:37)
Bet tu ir turi kantrybes su samciu i kiaura valti pilstyt. smile.gif

Dirbu iš namų biggrin.gif Turiu kažkur prasiblaškyti ir pertraukėlę padaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 05, 13:24)
Dar idomus tokiu pseudopatriotu bruozas.
Jie neadekvaciai kritikuoja Rusija ar Sovietmeti.
Teigia dalykus, kurie ne taip sunkiai patikrinami ir pasirodo melas ar grubus perdejimas.

Tie sovietiniai ura patriotai, nors atrode fanatiski rezimo remejai is tikruju EFEKTYVIAI prisidejo prie sovietijos sugriuvimo.

Anot Idomucios pseudopatriotas ir kenkėjas yra kritikuojantis sovietus. Atseit dar yra galimybė neadekvačiai kažką pasakyti apie amžių trukusį terorą, nukankintus gulaguose, o režimui kiek atšilus ir esant baisulingam poreikiui gauti paramą iš Vakarų, todėl bandžiusiam gulagus uždaryti, o neįtikusius suvaryti į beprotnamius, kad geresnis vaizdas susidarytų.

O Nepriklausomybę mums atnešė sovietmečio garbintojas.

Taigi, mano pateiktas faktas ir toliau nepaneigiamas. Tiesiog klasikinis atvejis, kai juoda pateikiama kaip balta. Na kiseliovščina iš tikro yra veiksminga.
Atsakyti
Tas nuosirdus nesupratimas, o kas toje Lietuvoje blogai, yra labai esminis.

SSSR irgi nebuvo taip jau blogai... Daugelyje Afrikos saliu buvo kur kas blogiau, o kad buvo atsilike nuo vakaru tai buvo kaltas caras ir priesiski imperialistai.

Noras svesti ir dziaugtis neturint PAKANKAMU rezultatu, budingas salims, kurios tikrai nera sektinas pavyzdys.

Pilna visokios info, kad Lietuvoje bujoja neapykanta (cia bet kam), kad valstybe nesiskaito su gyventojais, kad svietimo lygis pasigailetinas (yra statistiniai duomenys). Kalejimuose korupcija ir betvarke, gamtos apsaugoj - tas pats, istatymai taikomi selektyviniu budu, zmones nesaugus nuo nusikalteliu ir nuo valstybes teroro (istatyminio pirmiausia).
Pasiulymai kazka svesti atrodo nesveikai.
Yra oficialus paminejimai ir jie bus. Bet individualiai svesti betvarke po 30 metu tai jau atleiskit.

Dar karta - Afrikoje daug kur blogiau. Bet blogiau buvo is SSSR laikais
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2020 03 05, 18:18)
Anot Idomucios pseudopatriotas ir kenkėjas yra kritikuojantis sovietus.

Kai as sovietus kritikavau ir mane KGB gasdino, tai pati dar po mamos sijonu lindejai.

Kritikuoti sovietus yra labai gerai, tik jau PO LAIKO, cia kaip pastipusi tigra spardyt...
Labai blogai yra diskredituot kritika tauskiant nesamones apie ta laika, nes logiska tasa buna, zmones suzino tikra info ir pradeda is esmes abejoti... gal ten neebuvo taip blogai, jei cia aiskiai smeizia.

Atsakyti
šlykštus robotų amžius, niekas nepakeis gyvų žmonių https://www.15min.lt...rssfeedgismeteo
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 05, 15:46)
Papildyta:

As matau viska, jus man neaiskinkit, ka as matau, nes neziurit mano akim, uztektu, jei suprastumet, ka rasau. Priklauso kas kam yra vertybes, tie patys dalykai gali liudinti ir dziuginti, priklausomai nuo poziurio.

Jus kalbekit apie ka norit, as pasakiau apie ka as skalbejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 05, 18:37)
šlykštus robotų amžius, niekas nepakeis gyvų žmonių

Tai kas is tu gyvu zmoniu, jei jie lietuviai, kalbejo su gyvais zmonemis nu ir kas is to?

Bet ir moteris idomi, vaziuoja su paskutiniais pinigais, pilasi brangiose kolonelese. As nesu piles CircleK niekada ten 10 proc ir daugau kainos aukstesnes.
Toliau. Vaziuojant naktimis neturet kuro atsargos, vaziuot kol degalu tik 10km kelio...
Tai kiek tu degalu ? Maziau nei litras? Siaip lempute uzsidega, kai dar galima pravaziuot 200-300km o nuli rodo kai dar lieka 50-100km
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 05, 18:37)
šlykštus robotų amžius, niekas nepakeis gyvų žmonių https://www.15min.lt...rssfeedgismeteo

Masinos visada bus masinos, kuo daugiau su jom dirbi, tuo maziau pasitiki smile.gif
Nereiktu vaziuoti ziema su mazai degalu ir mazai pinigu, jie nebutinybe smile.gif

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 05, 18:50)
Tai kas is tu gyvu zmoniu, jei jie lietuviai, kalbejo su gyvais zmonemis nu ir kas is to?

Bet ir moteris idomi, vaziuoja su paskutiniais pinigais, pilasi brangiose kolonelese. As nesu piles CircleK niekada ten 10 proc ir daugau kainos aukstesnes.
Toliau. Vaziuojant naktimis neturet kuro atsargos, vaziuot kol degalu tik 10km kelio...
Tai kiek tu degalu ? Maziau nei litras? Siaip lempute uzsidega, kai dar galima pravaziuot 200-300km  o nuli rodo kai dar lieka 50-100km

200-300km su lempute? Siaip cia vos ne trecdalis bako smile.gif Nezinau pas mane kiek masinu buvo tai apie 50 km su uzsidegusia lempute gali nuvaziuoti.

As tai dazniausiai piluosi toje degalieje pas mums bent ten vienas is geresniu benzinu, ilgiausiai uztenka uz ta pacia suma isipylus.
Papildyta:
Tokie kadrai VTAT tiko atrenkant i darba..... unsure.gif

Iš vaiko teisių tarnybos atleistas kaunietis įklimpo į naują skandalą: kaltinamas italo sumušimu

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...4lO1b8f4G9z2w_g
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 kovo 2020 - 18:56