Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

Visagine žiaurų išpuolį prieš lietuvių kalbos mokytoją, kaip įtariama, tautinės neapykantos pagrindu įvykdęs 24 metų Rusijos pilietis.

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...sijos-13893910/

Va, idomučiaus logika, čia yra grynasis patriotizmo Lietuvai aktas.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 05, 13:46)

P.S. Jūs galit ir geriau, nes ne visi Jūsų postai yra neargumentuoti. IMHO.

Jus kai kuriu dalyku tiesiog nesuprantat. Lietuvos svietimos sistema aplamai neismokina zmoniu logiskai mastyti.
Be reikalo mane darote uz tai atsakingu.

Kartais labai sunku suvokti, ar ura patriotizmo veikla vykdo naturaliai debilavoti asmenys, ar uz tai jiems sumokama, kad diskredituotu.

Geras pavyzdys 1991metu pucas pavirtes gedinga komedija.
Juk galejo viskas baigtis kraujo upemis.
Bet va surado kazkokiu idijotu kuri tai paverte farsu. Jugoslavijoje deja viskas ivyko kitaip.

Dabar Lietuvoje jau nesuprasi, kur kur naturalus kvailiai o kur samdyti agentai. Jie veikia vienodai... Diskredituoja ir stabdo progresa.

Jais naudojasi dar tie kurie darosi pinigus
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2020 03 05, 13:53)

Va, idomučiaus logika, čia yra grynasis patriotizmo Lietuvai aktas.

Ne. Patriotizmo aktas cia:

"Visagine žiaurų išpuolį prieš lietuvių kalbos mokytoją, kaip įtariama, tautinės neapykantos pagrindu įvykdęs 24 metų Rusijos pilietis, tinklaraštininkas Peteris J. nebus suimtas"

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 05, 14:15)
Jus kai kuriu dalyku tiesiog nesuprantat. Lietuvos svietimos sistema aplamai neismokina zmoniu logiskai mastyti.
Be reikalo mane darote uz tai atsakingu.

Ne, Idomucia, čia Jūs nesuprantat, ką aš norėjau pasakyti. Greičiausiai dėl to, kad net nebandot, nes labiausiai Jums patinkat tik Jūs pats ir Jūsų nuomonė smile.gif Jei gebėtumėt logiškai mąstyti ir skaityti tai, kas parašyta, o ne tai, kas skamba Jūsų galvoje, esu tikra, kad suprasti pajėgtumėt.

Nežinau, kur radote savo atsakomybę už mano suvokimą. Jūs atsakomybę už savo pasisakymus prisiimkit ir tiek užteks. Už mane Jums atsakingam tikrai nereikia būti biggrin.gif

Ok, baigiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 05 kovo 2020 - 14:22
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 05, 14:22)

Nežinau, kur radote savo atsakomybę už mano suvokimą.

Jus cia deklaruojate, kad nepateikiu argumentu.
Argumentu as pateikiau tiek, kad jau tai vadinama paklodemis. Pateikiau paaiskinimus, pavyzdzius.

Jus nematot...

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 05, 14:35)
Jus cia deklaruojate, kad nepateikiu argumentu.
Argumentu as pateikiau tiek, kad jau tai vadinama paklodemis. Pateikiau paaiskinimus, pavyzdzius.

Jus nematot...

Aš kalbėjau apie konkretų postą, ne apie visą Jūsų istoriją SM. Ir atsakinėjau į konkrečius Jūsų atsakymus, o ne į visus kada nors kam nors buvusius Jūsų atsakymus SM. Taip pat minėjau, kad tikrai yra ir argumentuotų postų. Bet ne visi tokie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 05 kovo 2020 - 14:41
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 05, 14:15)
Ne. Patriotizmo aktas cia:

"Visagine žiaurų išpuolį prieš lietuvių kalbos mokytoją, kaip įtariama, tautinės neapykantos pagrindu įvykdęs 24 metų Rusijos pilietis, tinklaraštininkas Peteris J. nebus suimtas"

Ir prokuroras kaip tyčia ne lietuviuks ax.gif "Visagino prokuroras Genadijus Jefimovas"
ai, nu galima pasiaiškinti tuo, kad ten tokių praktiškai nėra, arba, kad šis itin patriotiškų pažiūrų ir lojalus Lietuvai biggrin.gif

Atsakyti
Lietuvos tikrove

https://www.delfi.lt...i.d?id=83700563

Ar ta irgi reikia svesti?

Padetis nesikeicia 30 metu.
Pilna straipsniu ta tema
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 05, 14:57)
Lietuvos tikrove

Pilna straipsniu ta tema

Aš pvz. švenčiu savo artimų ir man svarbių žmonių gimtadienius nepaisant to, kad tie žmonės yra netobuli. Nepaisant to, kad šalia gerų savybių jie turi ir ne tokių gerų. Nepaisant to, kad greta gerų poelgių kartais jie elgiasi ne taip, kaip galbūt reikėtų. Tiesiog. Švenčiu, nes man tie žmonės brangūs.

Kiekvienas mes renkamės, kur akcentus dėlioti. O kas ieško tik blogo, tą būtinai ir ras. Aš asmeniškai matau ir daug gero, ką verta švęsti. Greta dalykų, kurie man nepatinka ir kuriuos reikia taisyti.

Jums Lietuva nėra artima, miela, svarbi ar kitaip reikšminga. Jūs neprivalot nieko švęsti. Kas jaučiasi kitaip, švęs nepaisant to, ką Jūs apie tai galvojat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 05 kovo 2020 - 15:18
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 05, 15:14)
Aš pvz. švenčiu savo artimų ir man svarbių žmonių gimtadienius nepaisant to, kad tie žmonės yra netobuli. Nepaisant to, kad šalia gerų savybių jie turi ir ne tokių gerų. Nepaisant to, kad greta gerų poelgių kartais jie elgiasi ne taip, kaip galbūt reikėtų. Tiesiog. Švenčiu, nes man tie žmonės brangūs.

Kiekvienas mes renkamės, kur akcentus dėlioti. O kas ieško tik blogo, tą būtinai ir ras. Aš asmeniškai matau ir daug gero, ką verta švęsti. Greta dalykų, kurie man nepatinka ir kuriuos reikia taisyti.

Jums Lietuva nėra artima, miela, svarbi ar kitaip reikšminga. Jūs neprivalot nieko švęsti. Kas jaučiasi kitaip, švęs nepaisant to, ką Jūs apie tai galvojat.

Matot, toks mazas skirtumas Lietuva ne zmogus, tai valstybe, su savo valdzia , istatymais, teritorija, zmonem, gamta. Jos valstybinguma svesti, tuo metu, kai salis baisioje krizeje, kaip niekada per istorija nykstanti, isvaikytais savo pilieciais, tersiama, kaip niekad gamta, istatymais, kurie vis labiau knekia, ardo, griauna, mazu maziausiai keista, nebent jus tokia padetis dziugina ir laukiat nesulaukiat, kada is vis dauguma Lietuvoje bus ne lietuviai, tikriausiai ilgai laukti nereiks, tada ddar smagiau galesit svesti...
Tame fone to jaunuolio ispuolis parodo jums ateiti, zinoma nesimus adekvatus zmones, bet sakys jums i akis, kam jums ta lietuviu kalba.....nors gal greitai nei sakyti nereiks, dauguma ir taip jaunuoliu pusiau angliskai sneka....
Beda ,kad jus dauguma matot tik savo darza ir savo pupas, nu bet gal taip ir reikia gyventi, ka as zinau...
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 05, 14:37)
Aš kalbėjau apie konkretų postą, ne apie visą Jūsų istoriją SM. Ir atsakinėjau į konkrečius Jūsų atsakymus, o ne į visus kada nors kam nors buvusius Jūsų atsakymus SM. Taip pat minėjau, kad tikrai yra ir argumentuotų postų. Bet ne visi tokie.

Ka jus snekot, argumentu pasigedot, nejaugi, ypac SM, vieta kur zmones kalba argumentuotai lotuliukas.gif Kiti neuzkliuna, tik Idomucia uzkliuvo, nes jo nuomone nesutampa su jusu ar ne? biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 05, 15:27)
Matot, toks mazas skirtumas Lietuva ne zmogus, tai valstybe, su savo valdzia , istatymais, teritorija, zmonem, gamta. Jos valstybinguma svesti, tuo metu, kai salis baisioje krizeje, kaip niekada per istorija nykstanti, isvaikytais savo pilieciais, tersiama, kaip niekad gamta, istatymais, kurie vis labiau knekia, ardo, griauna, mazu maziausiai keista, nebent jus tokia padetis dziugina ir laukiat nesulaukiat, kada is vis dauguma Lietuvoje bus ne lietuviai, tikriausiai ilgai laukti nereiks, tada ddar smagiau galesit svesti...

Matot tai, ką norit matyti. Jums keista - nešvęskit, niekas prievarta neverčia. Aš norėsiu - švęsiu, nes matau ką. Ne, manęs nedžiugina emigracijos mastai, dėl gamtos teršimo "labiau kaip niekad" aš dar galėčiau pasiginčyti, bet tiek to, dėl įstatymų tas pats - visokių jų yra, diskutuoti apie viską aš nemoku, o konkrečių įstatymų yra ir gerų, ir taisytinų. Taip kad ne, manęs nedžiugina tai, ką Jūs nurodėte. Mane džiugina kiti dalykai. Bet Jūsų jų nematot, tai ką dabar smile.gif Ir nereikia tos dramos, ok? Jei Jums patinka ištisinę tragediją vaidint - tai Jūsų pasirinkimas, bet ne mano realybė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 05, 15:31)
Kiti neuzkliuna, tik Idomucia uzkliuvo, nes jo nuomone nesutampa su jusu ar ne?

Manot Idomucia reikia Jūsų gynybos? Galiu pasakyti tik tiek, kad Jūsų prielaidos yra neteisingos. Jei nesupratot, kas man užkliuvo, tai matyt ir nesuprasit.

Anyway, kam noriu, tam rašau. Ir toliau taip darysiu leidimo iš Jūsų neklaususi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 05 kovo 2020 - 15:37
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 05, 14:57)
Lietuvos tikrove

Pilna straipsniu ta tema

bet būna ir čia stebuklų, va https://www.delfi.lt...u.d?id=83353217
Atsakyti

Saugokit suniukus, gal ne tik ten tokiu pavoju tyko.
Įspėja dėl pavojaus Kleboniškio miške: šunį ištraukė iš kilpos

Skaityti daugiau: https://kauno.diena....m7ke8N0UaT3ppBs
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 05, 15:32)
Matot tai, ką norit matyti. Jums keista - nešvęskit, niekas prievarta neverčia. Aš norėsiu - švęsiu, nes matau ką. Ne, manęs nedžiugina emigracijos mastai, dėl gamtos teršimo "labiau kaip niekad" aš dar galėčiau pasiginčyti, bet tiek to, dėl įstatymų tas pats - visokių jų yra, diskutuoti apie viską aš nemoku, o konkrečių įstatymų yra ir gerų, ir taisytinų. Taip kad ne, manęs nedžiugina tai, ką Jūs nurodėte. Mane džiugina kiti dalykai. Bet Jūsų jų nematot, tai ką dabar smile.gif Ir nereikia tos dramos, ok? Jei Jums patinka ištisinę tragediją vaidint - tai Jūsų pasirinkimas, bet ne mano realybė 4u.gif

Ziurekit as pateikiau jums mokslininku isvadas, lietuviu tauta nyksta ir nyksta greiciausiai pasaulyje, jums tiko sis argumentas? Ne, sakot matot ka norit matyti tikrai? cia as tik taip matau? Galu pateikti tokius pat faktus apie oro, vandenu uzterstuma, bet ar jums tiks?

As suprantu yra zmoniu rusis, as noriu sventes svesti ir tiek smile.gif Nu jum gerai, jusu seimai gerai, artimiesiam, gyvenat pritekliuje,visko uztenkat, didejancio skurdo, neteisybes nematot, tai kas jums, ko nepasvesti ar ne?
Taip zinima kiekveinas turim kuokm pasidziaugti siame gyvenime, bet tai viena, visai kas kita, kai svenciamas valstybingumas, tokios valstybes, kuri elgiasi blogiau nei pamote su svao vaikais, jei jau norit personalizuoti valstybe. O matyt tokiu kaip jus duaguma, nes visiem viskas tinka ir patinka, dar viena proga isgerti tauriuosius gerimus, pamojuoti veliavelem ir pasijausti labai rimtu patriotu...
Atsakyti