Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 05, 10:42)

Tai manot siaip sau? Na nezinau, bet zinau KAM TAI NAUDINGA

ir aš žinau biggrin.gif tokiems nepatriotams kaip Tu. Pasislėpę už kitų nugarų tyliai slinkti ir naudotis rezultatais.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 05, 10:12)
o ne jūs kartais dažnai būdavot patenkinta teismo nuosprendžiais, perteklinių bausmių nenorėdavot? bigsmile.gif

tai tas išpuolis susijęs kažkaip su nuosprendžiais?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 03 05, 10:18)
ir aš žinau  biggrin.gif  tokiems nepatriotams kaip Tu. Pasislėpę už kitų nugarų tyliai slinkti ir naudotis rezultatais.

As nesu toks zmogus. Todel man ir nepatinka.
Yra kas neblogai prasisuko ir prie Sovietu ir dabar
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 05, 11:25)
As nesu toks zmogus. Todel man ir nepatinka.
Yra kas neblogai prasisuko ir prie Sovietu ir dabar

nea, Tu tik ir darai, kad prasisukinėji šimtu procentų tuo, ką "patriotai" dėl Lietuvos atstovi. Jau išsėmei visus vaisius, o kito meno, kaip tik "gauti" neįvaldei, liko nusivylimas ir pasipiktinimas, kad Tau nesukūrė Švedijos ir drįsta vėliavėlėmis mojuoti. Bet juk ne tavo suknistas reikalas, kaip aš Lietuvą myliu ir joje jaučiuosi.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 03 05, 10:18)
ir aš žinau  biggrin.gif  tokiems nepatriotams kaip Tu. Pasislėpę už kitų nugarų tyliai slinkti ir naudotis rezultatais.
Papildyta:
tai tas išpuolis susijęs kažkaip su nuosprendžiais?

tai sakot teismo jokio nebus? papirks, pažintys ar už kokį variantą statot?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 05, 11:50)
tai sakot teismo jokio nebus? papirks, pažintys ar už kokį variantą statot?

briedas
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 03 05, 10:57)

tai visgi susijęs tada su nuosprendžiais? ar briedą pirma parašėte pati?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 03 05, 10:46)
liko nusivylimas ir pasipiktinimas, kad Tau nesukūrė Švedijos

Tai netiesa.
Niekas neturi teises del to piktintis.
Svedija sukurta lietuviams, jei ka domina, tai vaziuoja ir gyvena. Ar i Svedija ar i Vilniu. Aisku tas gali kainuot, ar reiket sugebejimu, bet ir Vilniuje kainuoja ir reikia sugebejmu ir net i koki rajono cneetra nuvykus ir Pyrduniskiu kaimo reikia sugebejimu ir kainuoja.

Svedija - geras pavyzdys... Mosuoja svediskom veliavytem, o realiai arabiskos NO-GO zonos. Prisimosavo.

Kazkaip norinciu gyvent kaip Svedijoje jau nesigirdi. Net norinciu gyvent kaip Norvegijoje nesigirdi.
Tik alga NO yra OK...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 05, 12:02)
tai visgi susijęs tada su nuosprendžiais? ar briedą pirma parašėte pati?

tai lyg niekas nėra teisiamas laisvės atėmimu ar niekas pakartotinai "nesėdi", todėl buvo padarytas nusikaltimas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 05, 10:05)
Visa paklode ir NEI VIENO ARGUMENTO???

Jūs nešaukit, Jūs paskaitykit ramiai. Ir parodykit nors vieną rimtą argumentą, kuris nėra "tu durna", "aš žinau", "jie visi tokie, o anie kitokie ir tik vienas aš esu toks gražus ir protingas" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2020 03 04, 19:00)
šliužas vs Patriarchas

Buvo toks tikras nuosirdus lietuvis patriotas, siekiantis gero tevynei, siekiantis pokyciu Pranciskus Sliuzas, bet deja, nuzudytas. Tai tam jusu kliedeseliu gimines patriarchui tik kavotis po lapais is gedos reiktu, del savo pridirbtu ir prisneketu nesamoniu...Pamazu atsikratoma visais tikrais patriotais ir ju vieta uzeme tokie kaip jus raudonieji patirotai ir turim ka turim , issivaiksciojusia , greiciausiai pasaulyje nykstancia tauta...

Lietuva – sparčiausiai nykstanti valstybė pasaulyje
Po Jungtinių Tautų ataskaitos demografė V. Stankūnienė ragina Lietuvoje skelbti ekstremalią padėtį

Bet jus tai svenciat,nes matot, kad yra ka svesti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 kovo 2020 - 12:17
Malinauskas traukiasi iš Skvernelio patarėjo pareigų

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...u.d?id=83698755

pirmoji "auka". Valio. Įžūlus komunikuotojas dangstyti purvinus vyriausybės reikalus.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 05, 13:06)
Buvo toks tikras nuosirdus lietuvis patriotas, siekiantis gero tevynei, siakentis pokyciu Pranciskus Sliuzas, bet deja, nuzudytas. Tai tam jusu kliedeseliu gimines patriarchui tik kavotis po lapais is gedos reiktu, del savo pridirbtu ir prisneketu nesamoniu...Pamazu atsikratoma visais tikrais patriotais ir ju vieta uzeme tokie kaip jus raudonieji patirotai ir turim ka turim , issivaiksciojusia , greiciausiai pasaulyje nykstancia tauta...

Lietuva – sparčiausiai nykstanti valstybė pasaulyje
Po Jungtinių Tautų ataskaitos demografė V. Stankūnienė ragina Lietuvoje skelbti ekstremalią padėtį

Bet jus tai svenciat,nes matot, kad yra ka svesti...

našlaitėle Tu išsivaikščiojusi ir nykstanti dėl patriotų biggrin.gif negaliu nustoti švęsti tamstos išnykimo vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti